TESTIRAPORTTI

TRIPLE TEASER, STRAPLESS STRAP-ON

Naispariskunta testasi remmittömän, kolmella "ulokkeella" varustetun Triple Teaser, Strapless Strap-On sauvan. Tuotteesta tuli Geronimon ja hänen kumppaninsa ehdoton suosikki useastakin syystä. Lue tuotearvio niin saat tietää miksi!

GeronimoNaispari, 24-27v

No nyt haettiin postista sellainen sträpäri että alta pois. Triple teaser strapless strap-on nimittäin arvioituna tällä kertaa. Nimi on todellinen hirviö, mutta kuvaa toisaalta tuotetta tarkasti. Kyseessä kun on kolmeen paikkaan tunkeutuva dildo, joka toimii kuten strap-on, mutta ilman minkäänlaista vyötä. Ainoastaan sanan teaser ehkä muuttaisin nimestä, sillä tämän kanssa toimiminen ei ole mitään kiusoittelua, vaan se on ihan kunnon panemista sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tuote on 100% silikonista valmistettu lila dildo, jossa tosiaan on kolme päätä: kaksi vaginoille ja yksi sitten ihan rehellisesti anukseen. Homma toimii niin, että toinen osapuoli saa täytettä molempiin genitaaliaukkoihinsa ja toistakaan osapuolta ei unohdeta, sillä hänkin saa oman nautintonsa. Täytyy kyllä sanoa, että yllättävän hyvin lelu pysyy paikoillaan seksin aikana, eikä luiskahtele ikävästi kesken kaiken pois. Hyvä design yhdessä joustavan materiaalin kanssa varmasti auttavat asiaa.

Tuotteesta tuli itsellemme ehdoton suosikki useastakin syystä: se on helppokäyttöinen-ja hoitoinen. Materiaali on miellyttävän tuntuista, väri ok, muotoilu miellyttää silmää (ei mikään suonikasta munaa mallintava) ja ennen kaikkea se toimii hyvin! Tällä lelulla saa rajuja orgasmeja ja kaikkein parasta on sen hihnattomuus sekä se, että molemmat saavat mielihyvää samanaikaisesti. Parasta on tulla samaan aikaan ja tällä lelulla se todellakin on mahdollista.

Triple Teaser Strapless Strap-on mahtava tuote, ainoan miinuksen keksimme pakkauksesta. Mukana ei tullut minkäänlaista säilytyspussukkaa. Silikoni kuitenkin kerää kaikkea röhnää ympärilleen ja pienessä pussukassa se säilyisi paremmin puhtaana. Oikeastaan muuta negatiivista emme tuotteesta keksi, lyhyesti ja ytimekkäästä kuvattuna Triple Teaser Strapless Strap-on mahtava seksilelu, jonka avulla voi saavuttaa juuri niitä ihania tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, joiden jälkeen hymyilet kuin hangon keksi. Naisparien todellakin kannattaa lelu hankkia. Ei ehkä ensimmäiseksi yhteiseksi leluksi jos kumpikaan on vähääkään arka näiden juttujen suhteen, mutta sanotaan näin, että puolivuotispäiväyllätykseksi tuote sopii hyvin. ;)

Triple Teaser, Strapless Strap-On
4990

Triple Teaser, Strapless Strap-On

Pelkkää mielihyvää ilman rihman kiertämää, kahdelle naiselle! Triple Teaser Strapless Strap-On on nimensä mukaisesti ilman vöitä, solkia, housuja, erillisiä osia tai säätimiä toimiva Strap-On naisille, joka täyttää kaikki kehon genitaaliaukot ja tarjoaa vielä kumppanillekin jotakin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.