TESTIRAPORTTI

TENGA - AIR-TECH REUSABLE VACUUM CUP REGULAR

Tarkka testaajamme Jonathan sai testattavakseen Japanilaisten suunnitteleman Tenga sarjan masturbaattorin. Tuote sai Jonathanilta sekä moitteita että kehuja, mutta osoittautui kuitenkin ennakkoluuloja paremmaksi ja sai kuin saikin Jonathanin suosittelut!

JonathanSinkku, M24

Tällä kertaa postista tulleesta pahvilaatikosta paljastui Tenga Air-Tech, Regular. Kyseessä on siis pienikokoinen masturbaattori, joka sisältää muovisen, punaisen kotelon sekä insertin. Kotelo on muotoilultaan käteen sopiva ja siinä on toisessa päässä pieni reikä, josta pystyy säätää kotelon sisäistä alipainetta. Tämä toimii käytännössä siten, että kyseinen reikä peitetään sormella, jolloin alipainetta syntyy kotelon sisälle. Vaihtoehdot sen suhteen ovat siis oikeastaan on ja off.

Päällisin puolin masturbaattoria tarkasteltuani päätin ottaa insertin pois ja tutkia sitä tarkemmin. Insertin muotoilu on ainakin ulkopuolelta melko tyylikkään ja modernin näköinen. Sisäpuolelta sormella kokeiltuna tuntee noin parin sentin päässä sisäänkäynnistä pieniä nystyröitä, jotka jatkuvat suunnilleen puoleen väliin inserttiä. Pienien nystyröiden jälkeen tulee muutama juomu ja lopuksi jälleen nystyröitä, jotka kuitenkin ovat paljon suurempia, kuin alkupään nystyrät. Insertti on umpinainen, mikä varmasti hieman vaikeuttaa sen pesua, mutta tuskin kovinkaan merkittävästi. Alkaessani tunkemaan inserttiä takaisin koteloonsa, saa kyseinen masturbaattori itseltäni ensimmäiset moitteet. Insertti on nimittäin erittäin haastava saada helposti takaisin koteloonsa, se ei nimittäin kuivana liu.u kotelon sisällä ollenkaan. Aikani värkättyäni sain kuitenkin insertin asettumaan paikoilleen ja pääsin testaamaan masturbaattoria ihan käytännössä.

Masturbaattorissa hyvänä puolena huomaa ainakin sen, että sisuksessa on monipuolinen tuntuma juomujen ja erikokoisten nystyröiden ansiosta. Insertin materiaali ei kuitenkaan ole mitään pehmeintä mahdollista, mutta menettelee. Kotelon joustavuuden ansiosta saa myös säädeltyä hieman (ei paljoa, mutta hieman) tiukkuutta.

Tenga air-tech regular saa sekä moitteita, että kehuja. Moitteena olivat siis lähinnä se, että insertin otettuaan ulos, sen takaisin saaminen on melko hankalaa. Materiaalista en oikein osaa sanoa, pidänkö siitä vai en, annetaan siitä siis plussaa ja miinusta. Kehuja tenga saa kuitenkin enemmän, kuin moitteita. Vaihtelevuus, kotelo ja muotoilu ovat kyllä onnistuneita tässä masturbaattorissa. Puhdistuskin onnistui hyvin, vaikka hieman sitä alkuun epäilinkin, oikeastaan täysin turhaan.

Masturbaattori oli ehkä parempi, kuin ajattelin. Hinnallakaan kyseistä tuotetta ei ole pilattu, vaan rahoilleen saa varmasti vastinetta. Loppujen lopuksi tenga air-tech saa minun suositteluni.

Tenga - Air-Tech Reusable Vacuum CUP Regular
2990

Tenga - Air-Tech Reusable Vacuum CUP Regular

Air-Tech-sarjan Regular-mallin insertti muistuttaa tuntumaltaan eniten Tenga-CUP -sarjan masturbaattoria mutta tämä ei ole luonteeltaan kertakäyttöinen. Insertti eli sisus on tiukkuudeltaan ns. normaali.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.