TESTIRAPORTTI

DICK JOHNSON - PALLIVAHA

Suomalaisten kehittämä Dick Johnson Pallivaha aiheutti kahdessa testaajamiehessä hilpeyttä ja hienoista epäilystä sen hyödyllisyydestä. Tuote todettiin kuitenkin laadukkaaksi ja sen ihoa hoitavat ominaisuudet toimiviksi. "Tuote sopii mainiosti lahjapakkaukseen huumorintajun omaavalle kumppanille/kaverille. Toki voihan mies ostaa tuotteen itselleenkin - saapahan sillä pallinsa priima-kuntoon." - Opepari

OpepariPari, N33 ja M37

Tällä kertaa on arvioitavana tuote, jolle ei testiparin mies tiennyt olevan lainkaan kysyntää. Testin kohteena on nimittäin markkinoille tullut Pallivaha. Kuka siis tällaista tarvitsee vai tarvitseeko ylipäätään? Onko tuote tarkoitettu todelliseen ongelmaan ja vaivaan vai kenties vain pikkutuhma huumorilahja kumppanille?

Pakkauksen mukaan pallivaha on vitamiinirikasta voipuunrasvaa, joka soveltuu hienosti kivespussien herkälle iholle. Sen tarkoituksena on vähentää ihon kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistaa ihoa. Pakkaus ei ainakaan suoranaisesti houkuttele käyttämään. Pakkauksen kannessa on karikatyyrimäinen pelimies - viiksineen kaikkineen. Ajatus epähygieenisyydestä tulee kyllä auttamattomasti mieleen.

Tuotetta käytettäessä, alun oletus kuitenkin muuttuu. Tuote osoittautuu nopeasti laadukkaaksi. Tuote todella tekee hyvää kivespussien iholle . joskin myös käsille ja mille tahansa kehon osalle. Tuotteen tuoksu on hyvän neutraali sekä luonnonmukainen. Tarpeettomia hajusteita ei ole käytetty.

Testiryhmän mies ei osaa sanoa, vähentääkö tuote kuitenkaan kutinaa tai hilseilyä. sellaista ongelmaa kun ei ole ilmennyt. Hyvää tuote kuitenkin tekee ihon kosteudelle.

Tampereellahan tämä Pallivaha on valmistettu. Pisteet tuotteelle siis kotimaisesta työstä. Enpä tiedä, ovatko tamperelaiset tekijät ajatelleet, mutta turkulaisille iskee hymynkare suupieleen heti kun Pallivahasta puhutaan. Kyseisen niminen kaupunginosahan on suorastaan Turun vaiettuja salaisuuksia.

Hyvä hankinta Pallivaha siis on. Sitä voi suositella kivespussien kunnon hoitoon oikein mainiosti - kuten ihonhoitoon yleensäkin. Tuote sopii mainiosti lahjapakkaukseen huumorintajun omaavalle kumppanille/kaverille. Toki voihan mies ostaa tuotteen itselleenkin . saapahan sillä pallinsa priima-kuntoon.

Yllättävän hyvä tuote.

FreeWheelersPari, Liikuntavammainen m31, n30

Kerrankin testiin saapui tuote jota emme edes tienneet tarvitsevamme, Pallivahaa. Heti ensi alkuun täytyy sanoa, että tälle tuotteelle olemme hihitelleet ainakin viikon sen saapumisen jälkeen. On kerrankin tosi miehinen ja hauska tuote.

Pallivaha on voipuurasvaa jota olisi tarkoitus pyöritellä kulkusille mikäli sillä alueella jotain ongelmaa löytyy. Vaha on valkoista, hajutonta ja melko mautonta eli todella neutraalia tavaraa. Ei mikään ihme onhan tuote suunnattu herkkäihoisille. Vaha on miltei liian neutraalia, sillä jotenkin toivoisi tällaisen tuotteen tuoksuvan melko miehekkäältä.

Vaha on helppo levittä purkista käsin palleille ja erityisesti sheivattuihin palleihin hyvä tuote. Itse totesin vahan hyväksi heti sheivauksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Vaha imeytyy nopeasti ja palleista tulee entistä pehmeämmät. Puolisokin piti kiiltävistä palleistani ja pyörittelinkin niitä innoissaan iltaisin.

Tuote lupaa myös helpotusta kutiseviin ja haiseviin palliin mutta allekirjoittanut ei löytänyt tästä käytännön hyötyä, kun homma muutoinkin hoituu perus päivähygienialla. Armeijaan toki olisi ollut hyödyllinen tuote hoitamaan marssihiertymiä.

Ehdoton lahja miehelle jolla on jo kaikkea tai sellaiselle jonka pallit tuntuu hiertävän päivästä toiseen. Itsellä aikakin työpaikalla on pari kaveria jota ovat aika-ajoin turhankin kireällä, liekkö tästä helpotusta kivistäviin palleihin.

Dick Johnson - Pallivaha
990

Dick Johnson - Pallivaha

PALLIVAHA - SO GOOD FOR YOUR BALLS! Kaalimato on Pallivahan virallinen jälleenmyyjä! Pallivaha on suomalainen keksintö, joka sopii kaikille palleille, jopa mulkuille. Pallivaha vähentää kutinaa, hilseilyä ja vahvistaa ihoa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.