TESTIRAPORTTI

HIKY 3 IN 1 STIMULATOR

Monipuolinen HIKY 3 in 1 stimulaattori testattiin kahden pariskunnan voimin. Tuotteen käyttö vaatii hieman opiskelua ja useiden ohjelmien säätäminen ei ollut aina helppoa. Plussaa stimulaattori sai imevästä päästään ja tehokkaista moottoreistaan. Laadukas tuote, josta jokainen löytää varmasti jotain itselleen nautinnollista.

LelulaatikkoPari 30+,

Hiky vibra paljastui paketista ja ensimmäinen fiilis pakkauksesta oli "laadukas". Pakkaus on musta, jossa on tuotekuva ja tuotteen nimi, mutta paketti on hyvin hillitty ja antaa laadukkaan fiiliksen. Paketti on helppo avata ja itse tuote on saatavissa ulos ja pakattavissa takaisin laatikkoon ilman työvälineitä. Paketissa on vibran lisäksi latausjohto, joskin aluksi luulimme sitä kuulokejohdoksi koska vibraan kiinnitettävä laturipiuha on aivan kuin kuulokkeiden pistoke. Ensimmäinen ajatus tästä oli, että mistä saa laturijohdon, jos johto hukkuu? Yleensä johdot ovat olleet standardeja. Johdon plussaksi pitää kuitenkin sanoa, että se on todella jämäkkä ja ei taatusti irtoa vahingossa.

Paketissa on itse tuotteen lisäksi käyttöohjeet, joista ei suurta hyötyä ollut, sillä kontrollit selviät nopeasti. Materiaali tuotteessa on sileää ja itse tuote on aika kova. Vibra on sarven muotoinen ja paksunee päätyä kohden. Lisäksi vibran alapäässä on vibran nimensä mukaan "hiky", eli heikkotehoinen imupää. Imupään teho on aika heikko ja tuotteen nimistä fritsua sillä ei missään nimessä saa aikaiseksi. Paksummassa päässä on myös erillinen vibra.

Vibrat ovat kummassakin päissä aika vahvat ja hieman äänekkäät, joskin ei kuitenkaan äänekkäimmät mitä olemme testanneet. Toimintoja löytyy aivan kuten kaikista muistakin. On rytmiä, vahvuutta ja moodeja. Mitään ihmeellistä vibrassa siis ei erikseen ole.

Tämän vibran kohdalla keskityimmekin "hiky"-ominaisuuden testaamiseen enemmän kuin vibran. Vibroista sen verran mainintaa kuitenkin, että käytössä tunnot olivat aika heikot, kuten suurella osalla sauvoista joita olemme kokeilleet.

Hiky-ominaisuus sen sijaan tuo mukavan muutoksen vibran kanssa tai ilman. Hiky tuntuu ihan hyvältä klitoriksella, mutta jäimme hieman kaipaamaa säätöjä. Hikyssä kun on vain, joko on tai off -vaihtoehto (Kaalimadon huomio: imutehoa voidaan säätää ja niitä löytyy 5 eri vahvuutta). Jää sellainen fiilis, että vaikka ominaisuus onkin ihan mielenkiintoinen, niin siitä saisi paljon enemmän irti, jos imutehon saisi päättää edes jollain asteikolla itse. Nyt kokemus jää vähän laimeaksi.

Kokonaisuutena tuote on kuitenkin erittäin laadukas. Vibrassa on taatusti tehoa ja valikoimista löytyy varmasti jokaiseen makuun moodi ja vahvuus. Suosittelisimme tätä tuotetta henkilöille jotka etsivät enemmän vibraa kuin dildoa ihan yleiskäyttöön joko parin kanssa tai naisille yksistään. Hiky ominaisuus tuo hyvän lisämausteen, vaikka siitä olisi saanut paljon paremmankin.

Annamme tuotteelle arvosanat:
Miehelle: -
Naiselle: 9
Pareille: 7

365 päivää seksiäPari 30 v,

Kuten aina, Kaalimadon paketin avaaminen oli arvoituksellista. Tällä kertaa saimme testattavaksemme Hiky 3 in 1 -stimulaattorin. Väriltään testilaitteemme oli musta. Pakkauksesta ei heti tullut ilmi minkälaisesta laitteesta tällä kertaa oli kyse, toki laitteen suippo muoto antoi jotain viitteitä. Pakkauksen suhteellisen iso koko huvitti, sillä pakkauksen kyljessä laitteen kerrottiin olevan kooltaan kompakti. Ehkä jonkun muun mielestä, mutta itse luokittelisin laitteen koon olevan lähempänä alkuaikojen kännyköiden halkoa. Materiaaliltaan Hiky on laadukasta silikonia ja mukavan tuntuinen kädessä. Pakkaus on hieman epäkäytännöllinen suuren kokonsa, mutta myös muovisen sisäpakkauksen vuoksi. Säilyttäminen alkuperäispakkauksessa vie jonkin verran tilaa kaapista. Koon vanhanaikaisesta luonnehdinnasta huolimatta laite on kuitenkin nykyaikainen USB-latauskaapelin ansiosta. Hiky on myös jonkin verran vedenkestävä, sillä sen voi puhdistaa vedellä ja latauspiste on huomaamaton.

Koostaan huolimatta kyseessä on varsin näppärä värkki. Nimestäkin tulee jo ilmi laitteen 3 in 1 ominaisuudet. Laite on yhtä aikaa niin imevä kuin värisevä klitoriskiihotin sekä perinteinen vibraattori. Ominaisuuksia voi käyttää yhtä aikaa tai erikseen, mikä on laitteen plussa. Miinuspuolena on kuitenkin se, että laitteen eri toimintojen ohjaukseen tarkoitetut näppäimet ovat kovin lähellä toisiaan (4 näppäintä), eivätkä ne ole kovin erottuvia toisistaan. Jotta stimulaattorin saa päälle, virtanäppäintä tulee painaa pitkään (toisaalta hyvä toiminnallisuus, laitetta ei voi vahingossa sammuttaa). Eri toiminnoille on oma käynnistysnäppäimensä, mutta kesken touhujen sormet voi osua väärään näppäimeen tai näppäintä pitää tarkistaa kesken kaiken, mikä hieman .latistaa. tunnelmaa.

Imevä "suuosa" toimii hyvänä klitoriskiihottimena. Laitteessa on useita eri imuvoimakkuuksia, joita voi säätä oman maun mukaan. Meillä ei ole ollut aikaisemmin tällaista laitetta kokeilussa, joten ensimmäisellä kerralla imuosan käyttö tuntui enemmän ikävältä kuin kiihottavalta. Mukana tulevassa ohjekirjasessa näytetään kuvien avulla imuosan optimaalinen asento, joka löytyy hyvin. Haasteena pidän kuitenkin sitä, että jos imuosaa haluaa säätää ja näppäintä etsiä, saattaa laite irrota oikeasta kohdasta. Ensimmäisen kerran jälkeen klitoris oli hellänä, joten ensi kertalaisille suosittelemme rauhallista kokeilua eikä liian voimakasta imua. Laitteessa on kuitenkin tarjolla 5 eri voimakkuutta imuun, joten kokeiltavaa riittää. Imulla saa kyllä mukavia väreitä aikaan ja kun sopivat imuasennot löytyivät ja paikat alkoivat tottua laitteeseen, imuosan tarkoitus tuli varsin hyvin ilmi ;)

Imun lisäksi sauvan paksummasta päästä löytyy värinätoiminto, jossa on erilaisia eri rytmisiä värinöitä. Värinöitä voi käyttää itsenäisesti tai imuun yhdistettynä. Parhaiten värinä ehkä toimii itsekseen, toki tässä on makuasiasta kyse. Tällä testaajalla värinän käyttö yhtä aikaa imun kanssa jotenkin kadotti tunnelman, minkä vuoksi ei sitten kliimaksi välttämättä tullut. Värinä on kuitenkin imulle mukava lisä. Värinää emme kokeilleet tällä kertaa muulla tavoin, mutta värinätoiminnon avulla voi esimerkiksi hieroa erogeenisiä alueita niin itseltä kuin kumppanilta esileikin aikana. Ja kyllähän värinätoiminto itsessään auttaa klitoriksen hieronnassa..

Lopulta laite on myös perusvibraattori useine erilaisine värinöineen. Tässä tarkoituksessa laite toimii erinomaisesti kuten pitääkin, vaikkakin on hieman iso kokoinen. Toki toiset tykkää isoista ja toiset pienemmistä ;) Hiky 3 in 1 stimulaattoria suosittelemme kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa yksin tai yhdessä. Stimulaattoria voi käyttää omaan kivaan tai kumppanin kanssa lämmittelyyn ennen seksiä. Mukava laite, jonka käyttöön oppii ja jonka avulla kliimaksi on taattu tavalla tai toisella.

HIKY 3 in 1 stimulator
8900

HIKY 3 in 1 stimulator

Valmistaudu silmät nurinpäin muljauttaviin orgasmeihin! HIKY-kiihottimessa on kaikki mitä nainen tarvitsee: ihanasti värisevä vibraattori ja rytmikkäästi imevä sekä värisevä klitoriskiihotin samassa!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.