TESTIRAPORTTI

CLOSE2YOU - ANO

Close2you Ano, ladattava anustapin testasivat sekä mies- että naistestaajamme. Tapin värinät koettiin melkoisen hyvinä, mutta kokoa olisi saanut olla hieman enemmän. Ladattavuus ja materiaali saivat molemmilta testaajilta kiitosta. "Jos etsit laadukasta tappia kannattaa tämä ehdottomasti pistää korvan taakse - tai no, peppuun."

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tappikokoelmamme jatkoi jälleen kasvamistaan, kun saimme tämän kaverin testattavaksemme. Kaapistamme löytyy ennestään pieniä ja vähän isompiakin plugeja joten vertailukohtia löytyy!

Ja eikun hypistelemään!

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy suurehkoon moottoriosaan. Paketti toki lupailee mullistavan voimakkaita väristyksiä, mikä varmasti selittääkin tapin moottorin koon. Kooltaan, muotoilultaan tai materiaaliltaan tappi ei oikeastaan eroa kilpakumppaneistaan lukuun ottamatta juomutettua pintaansa. Juomutus ja moottoriteho ovatkin Close2You-tapin ne ominaisuudet, joihin suurimmat odotukset kohdistuvat alkutarkastelun jälkeen.

Koivet kohti kattoa, sopivasti liukkaria ja tappi peppuun! Sisään asettaminen onnistuu ensimmäisellä kerralla hämmentävän helposti. Muotoilultaan yksinkertainen kapistus tuntuu hyvältä paikallaan ja osuu oikeisiin paikkoihin. Juomut tosin eivät ainakaan meille tuo lisäarvoa. Istuma-asennossa isohko moottoriosa kuitenkin painaa ikävästi, emmekä siksi suosittele käyttämään sitä samalla ajaessa autoa. No, tulipa sekin testattua.

Entäs se värinä, joka paketin lupausten mukaan räjäyttää tajunnan ja mahdollistaa supervoimakkaat orgasmit? Jotta lupausten paikkansapitävyyden saa selville, pitää ensin saada värinä päälle. Tämä osoittautui haasteelliseksi, koska tapin pohjasta löytyy kaksi samankokoista, toisiinsa helposti sekoittuvaa, nappia, joista toinen säätelee virtaa ja toinen värinäohjelmaa. Ne myös vaativat melko kovan painalluksen reagoidakseen. Värinä itsessään on erittäin tehokas ja miellyttävän tunteinen. Ja kyllä siitä orgasmin saa! Ei niin tajunnanräjäyttävää, mutta medium plus.

Close2You-tapin voi ladata nykyaikaisesti USB:n kautta, joten paristokaupoille ei tarvitse tämän kanssa lähteä. Jos etsit laadukasta tappia kannattaa tämä ehdottomasti pistää korvan taakse - tai no, peppuun.

PeppufantasiaaN30v,

Anon anustapin paketti lupaa jotain uutta! Uusi OptiGasm teknologia lupaa antaa syvää ja voimakasta värinää, mikä leviää koko kroppaan. Olin samalla innoissani, mutta myös hiukan epäluuloinen tästä lupauksesta. Paketti ei anna minulle mitään erityisiä säväreitä. Se on siisti, selkeä ja siitä löytyy kaikki olennainen informaatio kuvineen ja teksteineen. Itse Close2You anustappi on pienempi ja kevyempi kuin muut tapit, joita olen käyttänyt. Se tuntuu kädessä kyllä ihanan pehmeältä ja muotoilu miellyttää silmääni.

Anon anustappi on kokonaisuudessaan 10,5cm pitkä, josta käyttöpituutta 7cm. Paksuimmasta kohdasta, sen kärjestä se on halkaisijaltaan 3,5 cm paksu. Erilaisena ominaisuutena muihin kokeilemiini tappeihin, sen kanta/stopperi on isompi ja muistuttaa vähän vasaraa. Olen aiemmin tottunut pyöreisiin kantoihin. Visuaalisesti tämä voi häiritä joitain käyttäjiä, koska kanta jää selkeämmin näkyviin pakaroiden välissä. No eipähän ainakaan tarvitse pelätä, että koko tappi huljahtaa pepun syövereihin.

Ano on helppo ladata USB-kaapelin avulla, mikä tulee paketissa mukana ja lataus kestää vain n.2h ja sillä saa 45min nautintoa. Se on tehty pehmeästä silikonista ja on luonnollisesti vesitiivis. Minulle valikoitui mustan värinen Ano.

Laitoin ohjeen mukaan vesipohjaista liukkaria sen varteen. Se oli helppoa sujauttaa peppuun kokonsa ja hyvän muotoilun vuoksi. Sopii varmasti siis myös käyttämättömämpäänkin peppuun. Se oli helppoa laittaa päälle painamalla virtanappia pari sekuntia pohjassa. Samalla tekniikalla sen sai myös suljettua. Nappulat oli helppo löytää, koska ne oli merkattu silikoniin kohokuvioina. Anon moottori värisi 3 voimakkuudella 4 pulsivoivalla rytmillä. Värinä oli voimakkaampi kuin uskalsin epäillä, mutta koko kehon saavuttavasta värinästä ei kutenkaan voi puhua. Orgasmit vibraattorilla avustettuina ja miehen kanssa seksiä harrastaessa olivat kuitenkin huomattavasti voimakkaammat, kuin ilman tappia.

Anon Close2you ei ole ehkä anustappien kuningas, mutta korkealle se yltää silti. En saanut siitä niin merkittävästi mitään uutta kokemusta, jota en olisi muista kokeilemistani anustapeista saanut. Ehdottomasti kuitenkin käyttökelpoinen ja miehen pepussa se voi päästä aivan uusiin ulottuvuuksiin. Suosittelen kaikille tavaraa peppuunsa haluaville. Sopii kokonsa puolesta myös ensikertalaisille.

Close2you - Ano
5990

Close2you - Ano

Ano-anustappi tuo silkkaa nautintoa! Sujauta tämä sopivan kokoinen, vesitiivis anustappi peppuusi ja tunne sen voimakkaiden värinöiden leviävän koko kehoosi!

On liki mahdotonta välttyä orgasmeilta tämän tehokkaan anustapin seurassa!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.