TESTIRAPORTTI

OUCH - ELEGANT HOGTIE

Tätä tuotetta kehuttiin erittäin monipuoliseksi, sillä se mahdollistaa sitomisen moniin eri asentoihin. Elegant Hogtie -kahleet sopivat aloitteleville ja kokeneillekin bondageharrastajille. Mahdollisuudet tämän tuotteen kanssa ovat lähes rajattomat!

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Aloittelevina bondagen ystävinä innostuimme, kun tämänkertaisesta toimituksesta esiin ilmestyi Ouch . Elegant Hogtie -kahleet sidontaleikkeihin. Meillä on aikaisemmin ollut käytössä vastaavat sidontavermeet mutta kiinalaisesta nettikaupasta tilatut halpiskapineet eivät yllätys yllätys kestäneet erityisen rajuja puuhia, joten ne sessiot jäivät aikoinaan hieman lyhyiksi. Odotukset asetettiinkin siis uuden hogtien kohdalla lähinnä tuotteen kestävyyteen.

Ensivaikutelma kahleista on hyvä; paketti on sensuellin tyylikäs, yksinkertainen ja 50 Shades of Grey -henkinen. Tuote itsessään on kädessä yhtä aikaa mukavan pehmeä ja jämäkkä. Leveät remelit tuntuvat varsin miellyttäviltä ranteissa ja nilkoissa. Kahleet saa kiristettyä tiukalle, ilman että ne satuttaisivat tai puristaisivat liikaa. Kiinnityslenkissä on yksinkertainen klipsi, joka on helppo kiinnittää hogtien keskikohtaan. Tosin sidottuna ne on myös aika helppo saada itse auki. Sen vuoksi Hc-bondageihmisille tämä tuote ei välttämättä ole se ykkösvalinta. Testauskerralla hogtien keskiosan sai kuitenkin pyöriteltyä niin, ettei sidottu saanutkaan itse aukaistua lukkoja. Tämä vaati kuitenkin pientä kikkailua.

Hogtie on monipuolinen bondagetuote, sillä se mahdollistaa sitomisen moniin eri asentoihin. Testasimme hogtieta muun muassa kädet ja jalat selän taakse sidottuina. Tämä asento mahdollisti kontrollin antamisen toiselle . tosin sidottu pystyi hieman säätelemään käsien ja jalkojen asentoa. Sidottu pystyi myös halutessaan avaamaan remmit. Paremmaksi tavaksi osoittautuikin käsien ja remmien kiertäminen jalkojen ympärille siten, että kädet eivät ulotu ranteisiin. Näin myös kontrolli on täysin sitojalla, joka pystyy halutessaan tekemään mitä haluaa. Ja tätä valtaa hän myös käytti. Hyviksi sitomisasennoiksi myös hoksasimme sitomisen doggy style -asentoon tai jalkojen ja käsien nostamisen korkealle ja sitomalla kahleet toisella köydellä sängyn päätyyn. Hogtieta voi myös soveltaa jättämällä keskiosan kokonaan pois, jolloin paketista saa tiukemman. Mahdollisuudet tämän tuotteen kanssa ovat siis lähes rajattomat!

Kokonaisuutena Elegant Hogtie . kahleet sopivat aloitteleville ja kokeneillekin bondageharrastajille. Extremeurheilijat voivat ohittaa tämän tuotteen, jos kaipaavat täydellistä alistumista ja kontrollista luopumista. Täältä lähtee vahvat suositukset tuotteen monikäyttöisyyden vuoksi. Sitomisiin!

Ouch - Elegant Hogtie
5590

Ouch - Elegant Hogtie

Erittäin tyylikäs, kestävä ja monipuolinen Ouch Elegant Hogtie sitoo kätevästi sekä ranteet että nilkat toisiaan lähelle. Elegant Hogtie koostuu kolmesta eri osasta: ranne- ja nilkkakahleista sekä osat toisiinsa yhdistävästä keskiosasta.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.