TESTIRAPORTTI

JÌL - MILA RABBIT VIBRAATTORI, MUSTA

Jil-tuotesarjan pupuvibraattori sai kiitosta joustavasta materiaalistaan ja helppokäyttöisyydestään. Testaajapariskunta testasi tuotetta yhdessä ja se sopii heidän mielestä erinomaisesti myös pariskunnille.

CarissaNainen 24v,

Wou, ensimmäistä kertaa kokeilussa Jìllin tuotteita! Kurkkasin muita tuotesarjan vibraattoreita ja näissä kaikissa toteutuu upea samettimainen muotoilu ja taipuisuus. Pakkaus on hyvin yksinkertainen mustavalkoinen laatikko, josta kaikki oleellinen löytyy ensisilmäyksellä. Vesitiiviissä tuotteessa pitää taas lävistää pinta ohutta latauspäätä varten. Vibraattori vain piuhan päähän ja laturiin odottamaan ensimmäistä keikkaansa!

Silikoni toimii hyvin materiaalina vibraattoreissa ja tämäkin ihan kuin sulaa käteen. Pupun korvat näyttävät vähän uhkaavilta, mutta käsitellessä ne tuntuvat pehmeältä ja miellyttävältä. Värinätaajuuksia on taas useita erilaisia ja voimakkuuksia, ja näistä löytyy varmasti kullekin sopiva. Vibraattorista löytyy moottoreita kaksin kappalein, toinen klitoriskiihottimessa ja toinen vibraattorin päässä. Värinä tuntuu myös käteen hyvältä, ehkä hiukkasen liian terävältä omaan makuun. Klitoriskiihottimen moottori tuntuu pihahduksen matalampitaajuisemmalta, mutta johtunee sen kovemmasta rakenteesta. Vibraattorissa on sopivan yksinkertaiset nappulat, joiden paikat löytyvät hyvin sokkonakin.

Tositoimissa korvat ovat todella terhakat ja löytävät itsensä ties mistä. Vibraattorin taipuisuus on isoa plussaa, sillä vibraattoria pystyi taivuttelemaan joka kulmassa vähän joka reiässä ties miten päin. Äänenvoimakkuus oli myös sopivan hiljainen eikä haitannut tunnelmaa. Miesystävä varsinkin innostui uudesta lelusta, toimi todella hyvin myös kumppanin käsittelyssä!

Vibraattorin värinä itsessään ei kuitenkaan omassa käytössä riittänyt orgasmiin saakka, kun liian voimallisessa käsittelyssä moottorit tuntuivat hiljentävän kyytiään. Paras combo oli painaa pupun korvat liiskaan ja antaa nenänpään hieroa antaumuksella. Kokeilin myös pelkkiä korvan päitä, mutta tämä tuntui kamalalta räpistelyltä klitoriksella ja mieluummin survoin ne ihan toisille maisemille.

Mila rabbit -vibraattori on miellyttävä kaveri yksin ja yhdessä, myös miesosapuolelle. Hintaansa nähden ihan kelvollinen peli, ja voisin suositella kaikille, jotka toivovat pientä ekstraa tavanomaiseen klitoriskiihottimelliseen vibraattoriin.

Jìl - Mila Rabbit vibraattori, musta
9900

Jìl - Mila Rabbit vibraattori, musta

Nätti ja tehokas, mitä muuta voit vibraattorilta vaatia? Ai niin, vesitiivis ja laadukas materiaali, nekin löytyvät Mila Rabbitista. Tämä vibraattori saa intohimosi syttymään takuuvarmasti!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.