TESTIRAPORTTI

WOMANIZER - LIBERTY

Womanizer Liberty oli testaajaparille uudenlainen kokemus ja se täytti heidän odotuksensa täysin. Orgasmit olivat molemmilla sanoinkuvaamattoman voimakkaita ja piiiiitkiä. "Täytyy tunnustaa, että en ole kokenut näin voimakasta orgasmia aikaisemmin minkään muun lelun kanssa."

HotBunsPari, N 29v ja N 28v,

Kun uusi testattava tuote saapui ja avasin kumppanini kanssa pakettia ja nähdessämme mitä sieltä löytyi, oli hymy herkässä. Laatikossa oli Womanizer Liberty. Olemme kummatkin kuulleet näistä Womanizer leluista, mutta emme itse olleet ennen päässeet kokeilemaan tällaista.

Itse omistan aikamoisen seksilelukokoelman ja on tullut kokeiltua kaikenlaista vibraattoria sun muuta, mutta tämä kaveri se vasta onkin mieletön! Womanizer hyväilee klitorista ääni- ja paineaaltojen avulla, tämä oli meille kummallekin ihan uutta.

Mahtavuus piilee siinä, että kun tavallisella vibraattorilla klitoris usein puutuu ja tunto heikkenee helposti, niin Womanizer ei tuota sellaista puutumisen tunnetta. Orgasmit olivat meillä kummallakin sanoinkuvailemattoman voimakkaitta! Täytyy tunnustaa, että en ole kokenut näin voimakasta orgasmia aikaisemmin minkään muun lelun kanssa.

Ihan täydellistä tässä laitteessa on se, että orgasmit ovat pidempiä kuin tavallisella vibraattorilla. Kyseisten ääni- ja paineaaltojen ansiosta suurin osa klitoriksesta paljastuu, koska laite ikään kuin imee klitoriksen hupun alta esiin ja isompi alue saa nautintoa ja tästä syystä orgasmit ainakin meillä olivat todella voimakkaita. En tule unohtamaan tyttöystäväni hymyä, kun hän tuli tällä Womanizerilla ekan kerran!

Kokeilimme myös yhdistää Strap on lelun mukaan leikkiin ja kokemus oli ihan tajunnanräjäyttäjä!!! Womanizer on juuri täydellisen kokoinen, koska se ei jää tielle penetraation aikana.

Usein tavallista vibraattoria käyttäessä nautinto on ohi liian äkkiä ja parin kerran jälkeen ei enää pysty jatkamaan, koska paikat on puutuneet. Siksi olen ihan rakastunut tähän womanizeriin, koska klitoris ei puudu ja orgasmien tuloa ei voi pysäyttää.

Jos joillakin on ongelmia saada orgasmia niin ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä kyseistä lelua. Olen aivan varma, ettei kukaan joudu pettymään tätä käyttäessään!

Lelussa on myös himmeä valo, joka on tällä kertaa suuri plussa, koska valo ainakin ekoilla kerroilla tulee tarpeeseen, että löytää juuri sen oikean kohdan. Valo on todella himmeä eikä häiritse ollenkaan. Minulta löytyy jokunen valolla varustettu lelu, mutta jotkut ovat hyvin häiritseviä, koska valo on usein liian kirkas tai pahimmassa tapauksessa se vilkkuu.

Vesitiiviyden ansiosta huippu kaveri myös suihkussa. Laitteen kuudesta eritasoisesta imuvoimakkuudesta löytyy varmasti jokaiselle sopiva säätö.

Täytyy sanoa, että emme saa tyttöystäväni kanssa tarpeeksemme tästä Womanizer Libertystä. Tämä on meidän seksileluista se ehdoton ykkönen!

Yritimme kovasti miettiä, että löytyykö tästä lelusta miinuspuolia ja täytyy sanoa, että jos on ihan pakko jotain mainita niin ehkä hinta, muuten ihan täys 10!

Plussaa:

 • Kaunis paketointi
 • Mangneettinen suojakuori
 • Säilytys pussukka
 • Lisäsuutin
 • Mangneetti usb lataus
 • Tyyllikkään kaunis muotoilu!
 • Juuri sopivan kokoinen
 • Hiljainen
 • Himmeä valo
 • Allergisoimaton silikoni
 • Vesitiivis
 • Helppo puhdistaa

Miinusta:
 • Hinta

Womanizer - Liberty
9990

Womanizer - Liberty

Ihastuttavan näköinen, kätevän kokoinen ja erittäin tehokas Womanizer Liberty antaa vapauden nauttia mahtavista orgasmeista milloin ja missä vain!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Womanizer - Liberty, Anniversary Edition


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.