TESTIRAPORTTI

IT - COOLIT LUBE, 500 ML

"Pidin liukkarin hämäävästä ulkoasusta, sillä purkin unohduttua pöydälle, eivät ystävättäret osanneet aavistaakaan, ettei kyseessä ole ihan tavallinen lihasjumien avaaja." Tämä viilentävä liukkari sopi erityisesti anaaliseksiin ja testaaja suosittelee sitä kaikille lisäjännitystä kaipaaville!

CarissaNainen 24v,

Kerrankin posti toi mukanaan painavan paketin: puoli litraa liukkaria! Hämmästelin purkin massiivista kokoa, mutta avattuna säilytysaikaa luvataan kuitenkin vuoden päivät. Tuote lupaa viilennystä, puudutusta, uutta anaaliseksiin ja liukasta menoa, innolla testiin!

Liukkariin ei ohjeita tarvittu, sillä sen luvataan sopivan lähes kaikkeen. Rasiassa on yksinkertainen ja urheiluvoidemainen kuosi. Laakea purkki on hieman epäkätevä pehmeässä sängyssä, saatoimme vuorata heti alkajaisiksi koko pedin. Omissa näpeissä turruttavaa tai viilentävää vaikutusta ei alkuun huomannut, mutta huhheijaa, kun sitä sivelee klitorikselle tai terskalle, niin johan alkaa tutista! Aluksi vaikutus on todella viilentävä, mutta hetken vauhdissa liukkari lämpeää ja turruttava vaikutus katoaa. Liukua ei riitä kovin pitkään, mutta liukkarin lisääminen on onneksi helppoa ja purkki on riittoisa. Yllätyin positiivisesti viilentävästä liukkarista anaaliseksissä, sillä vaikutus on sopivan jämäkkä alkajaisiksi, mutta turruttavan vaikutuksen hälvennyttyä se tuntuu edelleen ihanalle. Pääsee kyllä ehdottomasti jatkoon anaaliliukkarina! Leikkien lopuksi liukkari tuntuu myös nopeasti haihtuvan ja sen peseminen pois on helppoa.

Pidin liukkarin hämäävästä ulkoasusta, sillä purkin unohduttua pöydälle, eivät ystävättäret osanneet aavistaakaan, ettei kyseessä ole ihan tavallinen lihasjumien avaaja - vaikka putelissa komeilee isolla teksti .suitable for anal sex.. Liukkari sopi hävyttömyyksien lisäksi myös vartalohierontaan. Pitäisin kuitenkin itse enemmän .käsirasvamallista., sillä kierrettävä purkki on hankala käsitellä vauhdissa. Turruttava, viilentävä ja liukuvuus kestävät valitettavasti vain 5-10 minuuttia, joten iso purkki on plussaa. Pidin kuitenkin tuntumasta ja miehellekin kelpasi. Suosittelen kaikille lisäjännitystä kaipaaville!

IT - CoolIT Lube, 500 ml
3190

IT - CoolIT Lube, 500 ml

Ice, ice baby... Ihanasti viilentävä, kihelmöivä ja aavistuksen puuduttavakin CoolIT tuo jännittäviä tuntemuksia seksiin! Tämä vesipohjainen liukaste sopii kaikenlaiseen seksiin, myös anaaliin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.