TESTIRAPORTTI

SATISFYER - ROCKET RING

Naispari sai testattavakseen värisevän kiihotusrenkaan. Testaus osoitti, että perinteisesti miehen peniksen varressa käytettävät värisevät renkaat sopivat mainiosti myös naisparin käyttöön ja/tai sooloseksin lisäksi. Rengasta testattiin dildon varressa ja erityiskiitoksen se sai Strap -on sauvan varressa.

HotBunsPari, N 29v ja N 28v,

Kun avasin tyttöystäväni kanssa pakettia ja löydettiin sieltä tällainen, niin hetken mietimme että, jahas.. mitäs me tällaisella teemme, koska olemme kummatkin naisia. Joten valitettavasti miehen arvio jää tästä puuttumaan, mutta ei se mitään! Kyllä mekin tälle käyttöä keksittiin.

Toimii samalla periaatteella kuin tavallinen vibra. Laitteesta löytyy 10 erilaista värinäohjelmaa. Värinäohjelmia on helppo vaihtaa yhden napin painalluksella. Jokainen varmasti köytää omansa mistä tykkää. Laite on myös aika hiljainen, ei paljoa häiritse. Tuote on valmistettu pehmeästä silikonista, mikä tuntuu ihoa vasten miellyttävältä. Myös lataus onnistuu helposti mangneetti usb laturin avulla.

Tätä Satisfyeria voi käyttää melkein jokaisen dildon ympärillä. Meillä ainakin sopi kaikkiin dildoihin, jotka omistamme. Itse kokeilimme tätä strap on dildon ympärille ja eikun hommiin. Strap on dildon kanssa tämä oli itseasiassa aika mukava lisä. Yleensä jossain vaiheessa tulee otettua toiseen käteen aina joku vibraattori, mutta nyt ei tarvinnut, joten kädet olivat suuremman osan ajasta vapaana ja ne sai vaeltaa jossain ihan muualla!

Pieni miinus siitä, että lataus paikka voisi olla mieluummin sivussa, koska klitoris osuu käytössä lataus alueen päälle, tämä ei kuitenkaan varsinaisesti haittaa käyttöä ja laite on vesitiivis, mutta itseäni tämä häiritsi vähän. Muuten kaikin puolin hauska pieni ekstra lisäys strap on leikkeihin!

Plussaa:
Materiaali
Monta värinäohjelmaa
Pysyy hyvin paikoillaan
Kumppanin kanssa tai yksin
Helppo puhdistaa
Vesitiivis

Miinusta:
Lataus paikka voisi olla jossain muualla

Satisfyer - Rocket Ring
2990

Satisfyer - Rocket Ring

Värisevä peniksen tyveen asetettava Satisfyer Rocket Ring -kiihotusrengas vapauttaa miehen kädet klitoriksen etsimisestä esim. nännien hyväilyyn.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.