TESTIRAPORTTI

SVAKOM - SIIME VIDEO CAMERA VIBRATOR

Erikoinen kameravibraattori sopii ruumiinaukkojen tarkempaan tarkasteluun. Testaajien mielestä mukaan kannattaa ottaa vielä spekula, jotta tästä tuotteesta saa kaiken irti. Jos kameraominaisuutta ei halua käyttää, toimii tämä tuote myös pelkästään erinomaisena ja tehokkaasti värisevänä vibraattorina.

GottlichPari, M26, N 36.,

Saimme testattavaksemme tuotteen, jollaisen olemassaolosta meillä ei ollut mitään hajua, joten tämän kyseisen tuotteen testausta odotimme erityisen suurella innolla.

Vibraattorilla varustettu kamera kuulostaa lähtökohtaisesti erittäin mielenkiintoiselta ja sitä se oli testauksen alusta loppuun saakka.

Kun avasimme paketin ja otimme tuotepakkauksen laatikosta, heti ensimmäisenä mieleen juolahti sana "laadukas", sillä sitä pakkaus selkeästi oli. Laatikko oli yllättävän raskas ja todella jykevää tekoa, joka on tietysti todella tärkeä ominaisuus pakkauksessa, etenkin silloin kun kyseessä on vähän erikoisempi ja mahdollisesti herkempi tuote.

Pakkauksesta löytyi kaikki perus kilkkeet, käyttöohjeineen ja takuulappuineen. SVAKOM on lisännyt pakkaukseen mukaan myös pienen kirjasen, jossa esitellään yrityksen muita tuotteita, mikä oli mukava pieni lisä. Vibraattorin latauspistokkeen päällä on pieni tulppa, jottei sisään pääse vettä tai mitään muuta ylimääräistä. Näitä tulppia löytyi pakkauksesta kaksi, mikä on hienoa, sillä tuollainen irtonainen pieni tulppa katoaa hyvin helposti, jos kädestä lipsahtaa.

Vibraattori itsessään on todella kauniisti, mutta simppelisti muotoiltu, tuntuu hyvältä sekä kädessä, että muilla ruumiinosilla. Perinteisen vibraattorin virkaa tämä tuote toimittaa todella, todella erinomaisesti. Erilaisia värinäohjelmia ja voimakkuuksia löytyy runsaasti, jokaiselle jotakin. Etenkin voimakkuuksien säätö oli todella iloinen yllätys, sillä tästä vibraattorista löytyy laajin skaala, joihin me olemme törmänneet. Nopeasta katujyrävärinästä aina sinne kaikkein hellimpään ja hiljaisimpaan "hipsutteluvoimakkuuteen". Myös vibraattorin automaattiohjelma oli hauska kokemus, vaikka meidän tarpeisiimme kovimmat värinät olivat vähän liikaa. Vibraattori on myös melko hiljainen värinän voimakkuuksiin suhteutettuna.

No entäs sitten tämän tuotteen erikoisuus, vibraattorin päähän sijoitettu kamera? Noh.. Valitettavasti tältä osin jäädään pienen huvittelun tasolle, sillä mukana tuleva latausjohto, joka täytyy olla tietokoneeseen kytkettynä, jotta kamera toimii, oli aivan tuhottoman lyhyt. Kamera itsessään on lähelle kohdetta mentäessä yllättävän tarkka ja ihon pienetkin virheet näkyvät aivan uudessa valossa tällä kameralla tutkittaessa. Tämän myötä tutkimmekin toisiltamme kaikkia mahdollisia ruumiinosia aina jalkapohjista päänahkaan saakka. Vaginaa tutkiessa olisimme ehdottomasti tarvinneet spekulan tai muun vastaavan levittimen, jotta tutkimus olisi onnistunut kunnolla. Kameran ledien kirkkaudesta plussaa. Jos tässä tuotteessa olisi mahdollisuus ottaa kuvia/videota sisäiseen tallennustilaan ja katsella niitä myöhemmin koneella, olisi kokemus ollut huomattavasti myönteisempi.

Akun kestoksi oltiin lupailtu 90min latauksella noin 120min käyttöaikaa. Meidän kokemuksellamme latausaika on lyhyempi ja käyttöaika pidempi, mutta eipä tuossa testaillessa kelloa tullut jatkuvasti katseltua.

Kokonaisuutena siis tämä tuote on:
Erinomainen vibraattori
Hetken hauskuutta tarjoava ruumiinaukkojen tutkimusväline.

Kyseinen vibraattori tulee varmasti jäämään suosikkeihimme ja saa aktiivista käyttöä, mutta kameraominaisuutta tuskin tulemme käyttämään. Onhan toki mahdollista, että joku muu saa tästä kameraominaisuudesta enemmän iloa irti, kuin me. Suosittelen jokaiselle kyseisen tuotteen käyttäjälle spekulaa apuvälineeksi vaginaa tutkittaessa.

Plussat ja miinukset:

  • +Kaunis tuote, selkeästi laadukkaat materiaalit.
  • +Hiljainen ääni
  • +Erittäin laajat värinän säätömahdollisuudet
  • +Akun kesto
  • +Vedenpitävyys
  • +Kameran suoma hauskuus.
  • -Latausjohdon todella lyhyt pituus
  • -Sisäisen tallennustilan puute


Kokonaisarvosanaksi annettakoon 4/5.

SVAKOM - Siime Video Camera Vibrator
7490

SVAKOM - Siime Video Camera Vibrator

Kuten nimikin jo paljastaa, luet nyt tekstiä kamera/videokamera vibraattorista! Täysin uudenlaista muotoilua sekä edistyksellistä teknologiaa sisältävä SVAKOM - Siime Video Camera (0,3 megapixeliä) Vibrator on oletetusti myös voittanut kansainvälisiä muotoilupalkintoja peräti kaksin kappalein!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Sivulla olevan esittelyvideon mukaan tällä pystyy kyllä tallentamaan videota, mutta USB-johto pitää olla kiinni. Eli esim. läppäri tarpeeksi lähellä sänkyä niin tallennus onnistuu, toki lyhyt johto hieman tuo haastetta.
Xeethra

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.