TESTIRAPORTTI

HOT OCTOPUSS - PULSE SOLO LUX

Tämän masturbaattorin moottori on kuin katujyrä ja orgasmin saa tarvittaessa supernopeasti. Tämän laitteen erikoisuutena ja hienoutena on, että kalun ei tarvitse olla kovana, että sitä voi käyttää.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kerralla posti toi hieman pienehkön paketin, jonka sisältä paljastui Hot Octopuss Solo Lux masturbaattori. Mainoslehtinen antaa melkoisen lupauksen; sen mukaan masturbaattori pistää kestävämmänkin miehen tulemaan vain minuuteissa ja on kuin aikamatka ensimmäiseen orgasmiin. Tämä viimeistään herätti mielenkiinnon laitetta kohtaan.

Mutta vielä pakkauksesta ja sen sisällöstä: Itse masturbaattorin lisäksi pakkauksesta löytyi silikoninen .rannekello., jossa kellotaulun paikalla on neljä erilaista toimintoa. Rannekello toimii siis kaukosäätimenä masturbaattorille, tosin masturbaattorin kyljestä löytyvät myös samaiset neljä toimintonappulaa. Itse masturbaattorissa eri värinätehoja on kahdeksan, lisänä turbotoiminta sekä kuusi erilaista värinäohjelmaa.

Heti kun masturbaattorin laittaa käyntiin, voi huomata sen tehon. Uskomaton vibra tärryyttää katuporan lailla ja aluksi vähän pelottaakin laittaa laite pörräämään täydellä teholla kalun ollessa paikallaan. Tämän laitteen erikoisuutena ja hienoutena on, että kalun ei tarvitse olla kovana, että pääsee laitetta testailemaan. Itseasiassa laite on niin tehokas, että ainakin itselläni masturbaattorin avulla lauetessani en ollut täysin kovana. Itselleni kaikkein nopein tie onneen oli tasainen, aika hiljainen värinä, joka nopeasti toi toivotun tuloksen. Masturbaattori on tämän suhteen sanojensa mittainen. Aivan tajunnan räjäyttävään ja ensimmäisen orgasmin kaltaiseen lopputulokseen tämä laite ei kuitenkaan yllä.

Tehokkuutensa ansiosta tai pikemminkin sen takia masturbaattori soveltuu enemmänkin sooloseksiin. Toki parinakin voi laitetta käyttää, mutta värinä vie orgasmin rajoille jo minuuteissa ja leikistä tulee lyhyehkö. Tämä laite sopiikin ehkä parhaiten pikaisiin runkkuihin ennen töihin ja pirskeisiin lähtöä. Masturbaattorin mukana tulleelle rannekello-kaukosäätimelle ei oikein käyttöä keksitty, sillä sen ranteeseen laitto kestää saman verran kun täydellä värinällä tärryytetty orgasmin saavuttaminen. Toki maltti olisi valttia, mutta tämän laitteen kanssa ainoana oikeana taktiikkana on täyttä häkää eteenpäin!

Hot Octopuss - PULSE Solo Lux
14990

Hot Octopuss - PULSE Solo Lux

Langattomalla rannekello-kaukosäätimellä ja supervoimakkaalla turbo-toiminnolla varustettu Hot Octopuss PULSE Solo Lux Guybraattori™ saa sykkeen nousemaan ja tarjoaa täydellisen tyydytyksen, jopa ilman käsiä!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.