TESTIRAPORTTI

MYEYE SHEIVAUSPEILI

Tätäkin nainen tarvitee! Sheivaushöylään klipseillä kiinnitettävä peili helpottaa karvojen ajelua. Kätevä uutuus, jota voi käyttää muuhunkin, kuin karvojen sheivailuun.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

MyEye Sheivauspeili on ihan näppärä pikku vehje. Peili kiinnittyy höylänvarteen helposti klipseillä, ja sitä voi kätevästi väännellä eri suuntiin. Tosin on mainittava, että ihan samaan aikaan ei peilillä kuikuilu ja itse höylällä vetely onnistu, koska peili tulee käden puolelle höylää, elikkä juuri sille puolelle, joka on juuri ajeltavan alueen ohittanut.

Elikkä paras tapa käyttää tätä on siten että juuri niitten höylänvetojen välissä käyttää peiliä ajeltavan alueen tarkasteluun. Ihan kätevä tämä oli, kun ei tarvinnut enää koko aikaa kädellä tunnustella, että mihin niitä karvoja vielä jäi ja näki lopputuloksen helposti. Saunan lauteilla tai avoimen vessanpöntön päällä en tosin suosittele käyttämään koska peili voi lipsahtaa höylän varresta helposti irti etenkin kosteissa oloissa, vaikka se olisikin aluksi pysynyt hyvin kiinni, eikä sitä ole sitten kiva lauteitten alta kaivella.

Höylän ja peilin yhdistelmä on kyllä kiva ja hyödyllinen, varrellista peiliä kun voi käyttää muuhunkin kuin sheivailuun, vähän hammaslääkärin varrellisen peilin tapaan (kurkkasin tällä juuri selkäpuolelleni, että olivatko rintsikat jättäneet ihottumaa olkaimen alle) ja meikatessakin. Kätevä uutuus; vielä jos klipsien pitävyyttä hieman parannettaisiin niin sitten olisi vielä parempi.

MyEye Sheivauspeili
1590

MyEye Sheivauspeili

Uskomaton suomalainen uutuuskeksintö MyEye Sheivauspeili helpottaa HUIKEASTI alapään karvojenpoistotoimenpidettä! Vastaavaa INNOVATIIVISTA peiliä EI LÖYDY MARKKINOILTA!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.