TESTIRAPORTTI

TREMBLE STROKER

Tämä miesten väline sai kaksi täysin toisistaan poikkeavaa arvostelua. Toisen testaajan mielestä Tremble Stroker on hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaimmista hänen testaamistaan välineistä, kun taas toisen testaajan mielestä tuote oli lähinnä surkea.

BlowoutSinkkumies 35+. ,

Jos tuotteen arvio pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen niin se ehkä menisi näin: "Polta mieluummin rahasi kuin osta tämä tuote." Omasta mielestä tuote oli niin ala-arvoinen kuin tuote vain voi olla. Ehkä siitä syystä myös arvio on tällä kertaa aika lailla negatiivispainotteinen. Noin lievästi sanottuna.

Mistähän sitä alottaisi... Ehkä siitä, että vaikka tuote on pakattu ihan tyypilliseen tapaan niin sisältä paljastuu tuote, josta huokuu halpuus. Ratkaisut ovat jostain 90 luvun tienoilta kun esimerkiksi vibran säätimet on johdolla kiinni. Johto tulee itse hommissa ilkeästi tielle, jos vähänkään haluaa esim. vaihtaa ohjainta kädestä toiseen. No johto nyt vielä menisi, jos homma olisi muuten kunnossa. Kuinka vaikea olisi ollut laittaa kaukosäädin, joka monissa on, tai integroida kontrollit edes siihen möttiin.

Itse käyttö on todella hankalaa, koska vibrayksikkö on asetettu siten, että ainakaan minun käsi ei riitä kokonaisuudessaan vempeleen ympäri kun se on käytössä. Tulee olo, että ote irtoaa tai otetta pitäisi koko ajan korjata.

Silti pahin asia on kuitenkin se, että vaikka liukkaria änki kuinka paljon niin tuntui, että vempele hiertää kullia käytössä. Ja siinäpä se sitten onkin. Itsellä käyttäminen jäi kyllä tähän ja vempele lensi pesun jälkeen roskiin välittömästi.

Pesusta sen verran, että siellä selvisi myös mihin se liukkari katosi. Se katosi sinne poimujen juureen, josta sitä oli todella hankala pestä pois.

Positiiviuutta jos jotenkin pitäisi kaivaa niin vibra on tehokas, ja sen saa irti koska se on vain pienessä "kumipussukassa". Mitä sillä sitten tekee? Noh... En tiedä.

Kaikin puolin siis surkea tuote. Osta joku muu tuote.
Arvosana: 0 / 10

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Tällä kertaa sain Kaalimadolta testiin Tremble Strokerin. Avattuani postipaketin käsiini jää varsin mielenkiintoinen paketti. Kyljessä on laukeava penis. Kuvan perusteella selviää helposti mihin tuotetta käytetään. Kysessä on siis värinällä maustettu masturbaattori. Pakkauksen sisältä löytyy kuminen masturbaattori, kuulavibra johtoineen sekä kaukosäädin. Näin äkkiseltään vaikuttaa helppokäyttöiseltä. Masturbaattori materiaaliltaan silikonia (ABS) ja pituudeltaan 6,6 senttiä. Se on joustava ja kaikinpuolin mukavan tuntuinen kädessä. Sisäpuolella on poikittain meneviä juomuja ja ulkopuolella tasku, johon kuulavibra tulisi asettaa. Kaukosäädin tuntuu heppoiselta. Se imaisee kolme AAA-paristoa. Kuulavibra päällä ollessa tuntuu tehokkaalta ja kaukosäätimen avulla vaihtuu sujuvasti värinäohjelma. Värinäohjelmia on 10 ja variaatioita tuntuisi olevan tarpeeksi. Ei muuta kuin testiin.

Ensimmäisellä käyttökerralla päätin kokeilla runkkaamista ilman kuulavibraa. Lämmittelin munaani ensin suhteellisen kovaksi. Voitelin masturbaattorin sisäpuolen juomut liukkarilla. Työnsin munan masturbaattorista läpi. Reikä tuntui suhteellisen tiukalta. Kitkaa tuntui olevan tarpeeksi. Työntäessä syvemmälle terska tuli masturbaattorin toisesta päästä esille. Työnteltyäni jonkin verran edestakaisin koin, että juomut alkavat tekemään tehtäväänsä ja orgasmi teki tuloaan. Täytyy sanoa, että laukeamista saattoi helpottaa uuden tuotteen kokeiluun liittyvä jännitys ja kiima, mutta myös masturbaattorin tuoma nautinto. Juomut tuntuivat hyvältä sekä terskan alueella, että munan varressa. Masturbaattori tuntui tarpeeksi tiukalle meikäläisen munalle ja päätin, että vatkaan laukeamiseen asti. Sperma lensi paineella ja orgasmi tuntui erityisen hyvältä. Totesin, että tämä tuote on hyvä ilman kuulavibraakin.

Seuraavilla kerroilla päätin kokeilla kuulavibran kanssa. Kuulavibralla voi lämmittelyjen aikana stimuloida kehon eri osia, kuten kiveksiä, välilihaa, anaalia ja nännejä. Esim. anaalin sisään en kuulaa työntäisi, koska riskinä on, että hauraan oloinen johto katkee ja kuula jää sisälle. Asennettuani kuulavibran masturbaattoriin, laitoin kaukosäätimestä värinän päälle. Muna sujahti sisään taas mukavasti ja nautinnollisesti. Päätin kokeilla pitää masturbaattoria eri munan osissa, kuten terskan päällä liikuttelematta sen enempää edestakaisin. Vaihtelin myös kuulan sijaintia ja huomasin sen stimuloivan penistä eri paikoista eri tavalla. Luonnollisesti herkin paikka löytyi munan alapinnalta, jossa esinahka kiinnittyy terskaan. Tunnistin kokevani voimakasta nautintoa pitämällä tuotetta yhdessä kohdassa ja antaen värinän stimuloida munaani. En osaa sanoa, onko munani sen verran herkkä, että pornoa katsellessa laukesin ilman, että olisin tehnyt käsilläni mitään. Vastaavanlaisia tilanteita tuli useita, joissa annoin värinän tehdä tehtävänsä. Ajoittain kun tunsin orgasmin lähestyvän, vaihdoin värinäohjelmaa, mikä saattoi viivästyttää orgasmia. Värinän aiheuttamat orgasmit ovat tuntuneet merkillisen hyvältä varmaan myös sen vuoksi, kun ei tarvitse itse tehdä töitä orgasmin eteen. Enemmänkin joutuu pitkässä juoksussa taistelemaan orgasmia vastaan. Näin ollen myös orgasmi voi tuntua normaalia paremmalta. Laukeamisen jälkeen vibran sammuttaminen onnistuu vaivattomasti. Pesu myös. Kuulavibraa en ole hanan alle laittanut ja epäilen, ettei se ole vesitiivis. Masturbaattorin peseminen on suhteellisen helppoa ja nopeaa.

Useiden erilaisten kokeilukertojen perusteella voin todeta Tremble Strokerin olevan hinta-laatu-suhteeltaan parhaimpia seksileluja. Masturbaattori itsessään toimii hyvin. Kuulavibra tuo mukavan lisän. Tuotetta voi käyttää eri tavoin: esim. runkkaamalla tai nauttimalla pelkästään värinästä. Kuulavibralla on helppo stimuloida myös muita kehon osia, mielellään ulkoisesti. Ikävinä puolina voin mainita, että kaukosäädin tuntuu hieman heppoiselta ja kuulavibraan menevä johto myös. Pitkäaikaisessa käytössä huomioisin sen, että johtoon ei tulisi turhan voimakasta vetoa. Vilpittömästi voin suositella kyseistä masturbaattoria.

Tremble Stroker
2990

Tremble Stroker

Mies, alkaako oikea jo kyllästyttää? Eikä vasenkaan tuo enää kaivattua vaihtelua? Kokeile voimakkaasti värisevää Tremble Stroker -masturbaattoria, kyllä lähtee!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.