TESTIRAPORTTI

SUCK-O-MAT - SUIHINOTTOKONE 2.0

Tämän tuotteen kanssa et tarvitse käsiä. Testaajan mielestä se, tuotteen todella nautinnollinen tuntuma sekä sen muokattavuus olivat tämän laitteen positiiviset ominaisuudet - "Tämä peli saa varmasti kassit tyhjäksi, kunhan löydät itsellesi sopivan ohjelman ja tyylin."

CupidoMies, 24v.,

Kaalimadolta saapuu kesäheilaksi tällä kertaa suihinottokone! Suck-O-Mat suihinottokone 2.0 on nimensä mukaisesti kone, joka imee käyttäjästään mehut pihalle. Tämä saksalaisen insinöörityön taidonnäyte on suunniteltu tyydyttämään miehen kaikki tarpeet tehokkaasti. Tällä kertaa luvassa hieman pidempää arviota, jossa pyrin arvioimaan tätä peniksennielijää mahdollisimman monelta kantilta.

Lelu koostuu verkkovirralla toimivasta ohjausyksiköstä, tunnelista ja nämä yhdistävästä kolmiosaisesta letkusta. Ennen käyttöönottoa on tämä laitos koottava itse, mutta säilytyksessä voi esimerkiksi letkun pitää lelussa paikallaan ja ottaa vain tunnelin irti pestäväksi. Kokoaminen ei mitään rakettitiedettä ole ja mukana tulee käyttöohjeetkin - mainittakoon tärkeimpänä pointtina kokoamisessa sen, että letkut ja filtteri kannattaa kiinnittää toisiinsa riittävän tiukasti, etteivät ne kesken imun irtoa paikaltaan. Ainoastaan tunnelin sain itse vahingossa irrotettua muutamaan otteeseen kesken leikin, mutta se on nopea laittaa takaisin paikalleen. Ohjausyksikkö on hyvin simppeli tyylikkäällä näytöllä ja on/off sekä säätönäppäimillä. Pienenä miinuksena ohjausyksiköstä voisi mainita sen, että kesken vaihteen vaihtaessa manuaaliajolle tippuu imuimpulssi aluksi hitaimmalle eikä säilytä ajossa ollutta nopeutta. Suck-O-Mat 2.0:n mukana tulee myös kaukosäädin, autoadapteri, silikoninen päällinen, joka .tiukentaa. tuntumaa sekä pieni tuubi liukuvoidetta. Kaukosäädintä ei hirveästi tullut soololeikeissä käytettyä, koska letkun pituus on melko rajallinen ja lähes aina ohjausyksikkö on käden ulottuvilla. Toki sen voi antaa kumppanille, joka voi päättää nopeudet ja vaihteet mielivaltaisesti. Autoadapteria en päässyt kokeilemaan, mutta sen avulla voit ottaa tämän lelun mukaan vaikkapa sunnuntaiajelulle. Tämän lelun ylläpitäminen on helppoa, koska tunnelin voi irrottaa pestäväksi ja tätä voi säilyttää mukana tulleessa tyylikkäässä paketissa. Mainittakoon ominaisuuksista vielä se, että tässä laitoksessa on tehoa tuplasti edeltäjäänsä verrattuna ja imuteho on kovimmillaan jopa 60 wattia, joka tarkoittaa 200 imupulssia minuutissa. Eikä puhti varmasti lopu kesken samalla lailla, kun baarista mukaan tarttuneella pitkän illan väsyttäneellä pokauksella.

Tuntumaan tämän suihinottokoneen kohdalla vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi asento, eli miten imu kohdistuu penikselle, se kuinka syvällä penis tunnelissa on, liukuvoiteen määrä, käyttääkö lelua ilman käsiä vai kädellä/muuten avustettuna, kuinka suuri yli- tai alipaine tunneliin syntyy koneen käynnistäessä sekä tietysti ohjelma ja imunopeus. Liukuvoidetta ei tämän lelun kanssa voi olla liikaa, joten suosittelen käyttämään sitä runsaalla kädellä ennen masturbaatiosessiota - ilman liukkaria ei sisään ole asiaa. Itse tunneli on normaaliin inserttiin verrattuna siitä erilainen, että siinä on tiukka sisääntuloaukko, jonka tarkoituksena on pitää tunneli ilmatiiviinä peniksen ympärillä. Tunnelin sisällä on paljon pieniä nystyröitä, jotka hierovat penistä nautinnollisesti imun ollessa päällä. Periaatteessa tunnelia voisi käyttää myös normaalin keinovaginan tavoin, mutta todella tiukan sisääntuloaukon takia ei se liiku kovin helposti peniksen päällä. Eikä sen pidäkään, koska imuohjelma pitää huolen tunnelin liikkeestä - kun imu on päällä, koko tunneli imeytyy kiinni penikseen ja liikkuu edestakaisin itsestään! Oikealta suihinotolta imu tuntuu ajoittain, mutta ainakaan allekirjoittaneen kohtaamat peniksennielijät eivät tykitä munaa kurkkuun samaa tahtia ja samalla imuteholla tämän mekaanisen kyrvänimijän kanssa. Eli tuntuma on ehkä hieman keinotekoisen oloinen / konemainen, mutta omasta mielestäni se ei heikennä tämän suihinottokoneen meriittejä ollenkaan. Pääasia on se, että sperma lentää ja silmissä sumenee. Koneen mukana tullutta silikonista päällistä käytin muutaman kerran ja se tiukentaa tunnelia hieman, mutta ei mielestäni kovin merkittävästi. Pääosan ajasta käytin lelua ilman, koska allekirjoittaneen penikselle tuntuma oli aivan riittävän tiukka ilman päällistäkin.

Suck-O-Mat 2.0:n ehkä paras puoli on se, että voit tulla täysin ilman käsiä! Harvinaista herkkua masturboinnissa, ettei mitään tarvitse tehdä itse - senkus laitat koneen päälle, otat hyvän asennon ja nautit. Pelkästään jo se, ettei tarvitse aktiivisesti itseään tyydyttää, vaan laite tekee sen puolestasi, tuntuu jo ihan erilaiselle normaaliin masturbointiin verrattuna. Tätä on helppo verrata vaikkapa siihen, kun joku muu runkkaa tai koskee sinua - se vain tuntuu paremmalle kuin itse hyväillessä. Toki tämän laitoksen kanssa voi myös olla aktiivinen, sillä käyttämällä käsiä apuna koneen imiessä saa ihan uudenlaista tuntumaa peliin - kun avustat kädellä, ottaa kone peniksen paljon suuremmalla liikeradalla sisään ja ulos, jolloin hyväily tuntuu koko peniksen mitalta paremmin ja imu tuntuu jopa paremmalta kuin ilman avustusta. Sen lisäksi, että se tuntuu taivaalliselle, voit myös kuvitella pitäväsi kumppania niskoista/hiuksista ja syväkurkuttavasi häntä. Ja voi tätä suihinottokonetta käyttää myös keinovaginanakin tarvittaessa - laita tunneli parin tyynyn väliin ja pane sitä samalla kun kone imee, niin se tuntuu sille kuin työntyisit todella tiukkaan, kosteaan vaginaan, joka ahnaasti imee peniksen sisäänsä. Kirjaimellisesti.

Asennon vaikutusta tuntumaan ei myöskään voi vähätellä. Kun imu on päällä, pysyy tunneli paikallaan itsestään, vaikka penis osoittaisi alaspäin. Tämän ansiosta on mahdollista nauttia imusta melkein missä asennossa vain. Allekirjoittanut nautti ylivoimaisesti eniten siitä, että imu tuli ylhäältä päin, jolloin painovoima avitti tunnelia alaspäin ja mahdollisti suuremman liikeradan imulle, kuten ylempänä kuvailin. Omanlaisen twistinsä toi seisten masturbointi, kun tunneli oikein imeytyi kiinni penikseen, vaikkei siitä pitänyt kiinni. Myös kyljellään ja istualtaan imu oli todella nautinnollista ja hieman erilaista kahteen aiempaan esimerkkiin nähden. Ainoa pienoinen pettymys oli selältään, jolloin penis ja tunneli jäivät vatsaa vasten ja imu kohdistui lähinnä pelkkään terskaan - se oli kiusoittelevaa, mutta sen avulla olisi todella vaikea tulla. Mutta ei hätää! Jos nautit selällään runkkaamisesta ja tulemisesta, niin ongelman voi ratkaista käyttämällä tyynyjä ja/tai peittoa apuna siten, että penis ja tunneli osoittavat ylöspäin ja letku tulee suoraan tunneliin ylhäältäpäin. Suosittelen muutenkin hyödyntämään kaikkea käden ulottuvilla olevaa tukemaan tunnelia ja letkua tämän pelin kanssa peuhatessa, koska tukemattomana letku ei välttämättä tule suoraan tunneliin ja imuteho voi heikentyä. Myös tunnelin asento suhteessa peniksen .luontaiseen. asentoon voi olla huono, jolloin tuntuma ei ole läheskään yhtä hyvä.

Pienesti tuntumaan vaikuttaa myös se, kuinka syvälle peniksen tunkee ennen koneen käynnistämistä. Jos haluaa kiusoitella, voi tunnelin jättää imemään vain terskaa. Parhaimmalle imu tuntuu omasta mielestäni silloin, kun se hyväilee koko penistä isolla liikeradalla. Pientä lisätwistiä voi mahdollisesti hakea myös painamalla peniksen pohjaan asti, jolloin se osuu tunnelin yläseinämään imettäessä. Tämä tuntuu hieman samalle, kuin peniksen osuminen oikeassa suihinotossa kurkun perälle. Myös yli- ja alipaineella voi kikkailla hieman siten, että antaa laitteen käynnistyä, kun letku ei ole kiinni tunnelissa ja laittaa letkun kiinni vasta koneen juuri puhallettua ilmat pihalle tai juuri imettyä ilmat sisään. Tällä tavalla tunneliin voi kikkailla joko yli- tai alipaineen, mikä muokkaa tuntumaa hieman. Toki tunnelissahan paine vaihtelee imun aikana, mutta tunnelin ollessa ilmatiivis ei alkuperäinen paine tasaannu ohjelman aikana.

Tässä imukoneessa on kaksi säätömahdollisuutta: kuusiportainen nopeussäätö ja erilaiset vaihteet. Vaihteita on yhteensä yhdeksän, joista ykkösvaihde on manuaalinen, eli laite ylläpitää valitun imunopeuden, kunnes sitä itse muuttaa. Muut vaihteet taasen ovat erilaisia imuohjelmia, jossa imunopeus vaihtelee simuloiden oikeaa suihinottoa. Alla kuvailtuna hieman, millaisia ohjelmia eri vaihteet ovat:

  • Kakkosvaihde nousee hitaasta asteittain kohti nopeampaa imua ja soveltuu hyvin normaaliin masturbointiin, missä edetään melko nopeasti kohti kliimaksia. Ohjelma on melko lyhyt, joten jos et ole herkästi laukeava, et välttämättä ehdi tulla tällä. Sopii myös lämmittelyyn.
  • Kolmosvaihde käy lävitse kaikki nopeudet pitämällä välissä taukoja. Loppua kohden vaihtelee muutaman nopeimman imun välillä pienillä tauoilla. Hieman kiusoitteleva ohjelma, joka loppuu pitkään kliimaksiin.
  • Nelosvaihde oli yksi lemppareitani - siinä ei ole taukoja ja nopeuden muutokset ovat yllättäviä eivätkä ennalta arvattavia. Simuloi hyvin suihinottoa, kun et tiedä mitä seuraavaksi tulee. Välillä progressiivista nousua. Varma valinta.
  • Vitosvaihde on aaltoileva ohjelma, joka nousee ja laskee progressiivisesti, pitäen välissä pitkiä pätkiä imua täysillä. Aika perinteinen ohjelma, mikä löytynee lähes kaikista värisevistä, tärisevistä ja imevistä leluista.
  • Kutosvaihde on alusta melko kiusoitteleva ohjelma usealla progressiivisella nousulla, jonka jälkeen seuraa taukoja. Loppua kohden vaihtelee hieman enemmän, välissä on muutama pidempi kliimaksi ja myös progressiivista laskua.
  • Seiskavaihde on kaikista kiusaavin ohjelma tosi lyhyillä imupätkillä, joita seuraa tauot. Sopii sellaisille, jotka tulevat herkästi ja tykkäävät edgettää, tosin vaarana on tulla juuri silloin, kun imu loppuu. Sopii kiusoitteluun, ei välttämättä helpoin ohjelma laukeamiseen. Lopussa pidempi kliimaksi.
  • Kasivaihteen alku on hieman samankaltainen seiskan kanssa, missä nopeus vaihtelee paljon ja välissä on taukoja, mutta tämän vaihteen imut ovat edellistä pidempiä. Puolenvälin jälkeen muuttuu enemmän yhtäjaksoiseksi vaihtelevaksi imuksi ja lopussa on pitkä kliimaksi. Itse ohjelma on melko lyhyt, joten sopinee helposti tuleville parhaiten.
  • Ysivaihdetta voisi kuvailla .tulemisvaihteeksi., joka on suunniteltu imemään mehut irti kenestä vain. Ohjelma alkaa vaihtelulla nopeimpien imunopeuksien välillä. Välissä on muutamia lyhyitä taukoja, kunnes ohjelma palaa nopeaan imemiseen. Paljon vaihtelua nopeimman imun ja hieman hitaampien imujen välillä. Lopussa imetään täysillä todella pitkään, jotta orgasmi olisi taattu.

Näiden lisäksi on sitten tietenkin se manuaalinen säätö, joten jos ei meinaa kuti irrota voit laittaa koneen täysille ja se kyllä jaksaa imeä vaikkapa pari tuntia putkeen tarpeen vaatiessa. Itse käytin eniten vaihteita 4, 8 ja 9 sekä manuaalisen säädön täyttä imua. Täydellä imunopeudella tästä lelusta saa mielestäni eniten irti ja hienosäätöä voi tehdä sitten asennoilla sekä muilla kikoilla. Mainittakoon vielä se, että koneen ääni ei ole hiljaisimmasta päästä. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, koska imutehoa löytyy vaikka muille jakaa. Ääni ei kuitenkaan ole häiritsevän kova - itse peitin sen käyttämällä kuulokkeita ja katsomalla pornoa samalla kun masturboin. On helppo päästä kliimaksiin, kun katsoo suihinottopornoa suihinottokoneen imiessä kivekset tyhjäksi.

Lopuksi voisin vielä kuvailla hieman, kuinka tämä laite soveltuu allekirjoittaneen pitkiin, ultimaattisen orgasmin tavoittelusessioihin. Värisevä tai sähköshokkeja antava tappi peppuun, sähköiset kives- ja penisrenkaat peniksen ympärille, suihinottokone laulamaan kiusaavalla ohjelmalla ja ollaan siinä tilanteessa, ettei tarvitse tehdä muuta kuin maata ja nauttia elämästä. Itse tulen kaikista koviten silloin, kun hyväilen mahdollisimman laajasti eri erogeenisiä alueita mahdollisimman pitkään ennen kliimaksia. Eli kiusaamalla itseni uudelleen ja uudelleen rajalle, kunnes pidättely on mahdotonta ja laukeaminen tapahtuu tajunnanräjäyttävällä voimakkuudella. Itsekseen lauetessa silmät sumentavalla voimalla usein ongelmaksi tulee se, että unohtaa viedä orgasmin loppuun eli ns. lopettaa runkkaamisen hieman liian aikaisin. Tämä lyhentää orgasmin kestoa, vaikka voimakkuus onkin kohdillaan. Tähän ongelmaan ratkaisuhan löytyy siitä, ettei runkkaamista tarvitse lopettaa, kun sen tekee kone sinun puolestasi. Eli säätelemällä imuohjelmia (ja tarvittaessa sähköshokkeja/värinää) voi pidätellä mahdollisimman pitkään, ja kun ei enää yksinkertaisesti pysty pidätellä tulemista voi iskeä kaikki tehot tappiin ja irtautua tästä maailmasta hetkellisesti paratiisiin.

Plussaa Suck-O-Mat saa "handsfree" masturboinnista, todella nautinnollisesta tuntumasta ja mahdollisuudesta muokata tuntumaa erilaisilla ohjelmilla, asennolla, avittamalla kädellä tai panemalla sekä yli- ja alipaineella. Miinusta nopeimmilla imuohjelmilla syntyvästä äänestä ja siitä, että tunnelin/letkun suuntaus ja tukeminen voi välillä olla haastavaa. Suosittelen tätä lelua kaikille miehille, jotka haluavat kokeilla .handsfree. masturbointia, nauttivat suihinotoista tai kaipaavat hieman erilaista kokemusta itsetyydytykseen. Tämä peli saa varmasti kassit tyhjäksi, kunhan löydät itsellesi sopivan ohjelman ja tyylin.

Suck-O-Mat - Suihinottokone 2.0
29990

Suck-O-Mat - Suihinottokone 2.0

Uljas ja upea saksalainen suihinottokone on nyt päivitetty ja entistäkin parempi. Tyylikkäästi ja sporttisesti muotoiltu Suck-O-Mat® 2.0 tarjoaa aiempaa tehokkaamman, monipuolisemman ja stimuloivamman suihinottokokemuksen vieden sinut uusiin sfääreihin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.