TESTIRAPORTTI

ROCKS-OFF - BUBBLES PETITE SENSATIONS

Tämä, moottoroitu anaalitappi on testaajien mielestä helposti lähestyttävä perustappi, joka sopii erinomaisesti aloittelevalle harrastajalle. Söpö, kohtuullisen tehokkaasti värisevällä moottorilla varustettu ja helppo lelu.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Tällä kertaa pääsin testaamaan söpöä värisevää anaalitappia. Rocks-Off -yrityksen mukaan Bubbles-tappi saa kropan tärisemään nautinnosta 7 eri tärinämoodin avulla ja lisäksi lelun tulisi pysyä hyvin paikallaan ilman koko suoleen holahtamisen vaaraa. Ultrapehmeän silikonin taataan helpottavan lelun työntämistä peräaukkoon ja pienen kokonsa puolesta lelua kaupataan aloitteleville anaalituntemusten metsästäjille. Hyvältä kuulostaa!

Käytännössä paketista kuoriutuu musta silikonihiha, jonka sisällä on näppärästi pois otettava vibraattori.luoti.. Hihasta työntyy kolmen helmen muodostama tappi, joka työnnetään peräaukkoon. Mitä syvemmälle lelun työntää, sitä enemmän se peräaukkoa venyttää. Aloittelijoita silmällä pitäen lelu ei ole valtavan kokoinen ja hyvä niin: ensisilmäyksellä tappi tuntuu helposti lähestyttävältä ja ei erityisemmin pelottavalta. Söpö suorastaan! Tapin mukana tuli patteri, tästä plussaa.

Testatessa tappi solahtaa helposti paikoilleen ja vaikka tappi on pieni, ei tule pelkoa siitä, että lelua pitäisi alkaa kaivamaan ulos: varsi estää lelun pysymisen paikoillaan hyvin. Vaikka tapin nimessä puhutaan .petite sensationeista., pieneksi leluksi tästä riittää mukavasti potkua! Värinämoodeja on seitsemän ja ne ovat tottuneelle käyttäjälle varsin tuttuja: 3 eri tasaista nopeutta ja 4 erilaista vaihtelevaa moodia. Lelu antaa mukavasti tuntemuksia eturauhaseen ja ajaa asiansa hyvin. Käytön jälkeen peseminen on kätevää ja on hyvä, että vibran saa irrotettua erilleen.

Mitäs tästä nyt sanoisi: Bubbles-anaalitappi on helposti lähestyttävä, oikein kivat tuntemukset antava perustappi ja varmasti soveltuu aloittelevalle harrastajalle. Söpö, kiva ja helppo lelu!

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kerralla "postimies Pate" oli jättänyt automaattiin meille pienen paketin. Paketista ilmestyi pienehkö rocks-off anaalitappi. Tapin speksit ovat aika kivan oloiset. Alle kymmenen sentin leluun mahtuu kolme erikokoista palloa, jotka kasvavat tapin upotessa syvemmälle. Tapin kannassa on silikoniholkin sisällä luodin muotoinen vibraattori, joka lupaa seitsemän värisyttävää ohjelmaa käyttäjälleen.

Sitten testaamaan tappi ihan konkreettisesti! Tappi sujahtaa sukkelasti tällaisen kokeneen peppuleikkijän sisään. Tappi asettuu napakasti reiän ympärille ja pysyy hyvin paikallaan. Tappi imee itsensä sisälle niin hyvin, että tapin kanssa voisi lähteä vaikkapa aerobic-tunnille. Imu saa kokeneenkin peppuilijan kalun kovettumaan ja janoamaan oikea kalua tilalle. Pienen kokonsa ansiosta tämä tappi sopii aloittelijalle hienosti, mutta kokeneemmalle tämä tappi suo korkeintaan pienen lämmittelyn ennen isompaa vempelettä. Toisaalta tällä tapilla peppu ei väsy, vaan tapin kanssa voi käydä vaikka tekemässä isommatkin ruokaostokset.

Vibraattori tässä pienessä paholaisessa on melko hyvä. Se ei kuitenkaan yllä ihan tapin kärkeen saakka niin voimakkaana, kun voisi toivoa. Kuitenkin vibra tuo käyttäjälleen sen tarkoittaman hyödyn. Vibran voi tarpeen mukaan irrottaa silikoniholkista ja sen avulla voi värisyttää palleja, terskaa tai vaikka nännejä samalla kun itse tappi on sisuksissa. Ehdoton tapin plussa!

Kaiken kaikkiaan tämä tappi menee luokkaan ihan-kiva-perus-tappi. Anaalin ABC:hen tutustuvalle voimme tätä ehdottomasti suositella, sillä kokonsa puolesta tämä ei heti tuhoa herkkiä paikkoja. Kokeneelle rassaajalle tämä on vähän huomaamaton ja helppo . toisaalta se antaa mahdollisuudet esimerkiksi tuhmiin kauppareissuihin tai leffailtoihin kavereiden kesken.

Rocks-Off - Bubbles Petite Sensations
2690

Rocks-Off - Bubbles Petite Sensations

Ihastuttavan monipuolinen, taipuisa, kolmesta erikokoisesta pallosta muotoillut ja moottoroidut Rocks-Off Bubbles Petite Sensations-anaalihelmet tuottaavat nautintoa monella tavalla. Tässä anaalitappivibraattorissa yhdistyvät anaalihelmien sulkijalihasta stimuloiva ominaisuus kuorrutettuna nautinnollisilla värinöillä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.