TESTIRAPORTTI

DIRTY TALK - INTERACTIVE BAD BOY

Tuhmia puhuva, miehille suunnattu tekoanus -ja penis ei valitettavasti ei savvoo viännä eikä stadin slangia bamlaa, mutta ajaa asiansa silti. Dirty talk -puheen voi onneksi sammuttaa jos kyllästyy ja keskittyä nauttimaan tiukasta ja nystyröidystä tunnelista.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Testiryhmäläisen elämä on yllätyksiä täynnä. Näin totesimme jälleen, kun Kaalimadon paketti oli revitty auki ja pöydällä edessämme hyllyi melkein 2kg pakaraa ja penistä. Kyseessä on siis Dirty Talk Interactive Bad Boy, joka tarjoilee monenlaisia ominaisuuksia, joista heti kättelyssä eniten mielenkiintoa ja pientä hilpeyttäkin herättää jo nimessä lupailtu tuhmien puhuminen. Pelkäksi juttukaveriksi tätä Bad Boyta ei kuitenkaan ole tarkoitettu vaan tekopepun ja -peniksen kombolle löytyy kyllä paljon muutakin käyttöä.

Värinä/kaiutinlaitteen latautuessa otimme ensituntumaa uuteen petikaveriimme. Pakaroiden materiaali on käsissä miellyttävän tuntuista ja sopivan jämäkkää. Tekokalu ja pallit ovat hiukan kiinteämpiä ja sopivat nekin käteen mukavasti. Kohtuullisen aidon kokoisesta kalusta huolimatta kokonaisuus on yllättävän pieni, sillä berberiosaston suhteen Bad boy on selkeästi pienoismalli aidosta miehen takaosastosta.

Ennen (kirjaimellisesti) syvempää uppoutumista tuotteen tuntumaan halusimme ehdottomasti kuulla mitä sanottavaa tällä kaverilla on. Kaiutinosa siis irti laturista, pieni vibraattori siihen kiinni ja kokonaisuus tyhjään koloonsa näppärästi omalle paikalleen. Virrat vielä päälle ja kas, tällä hepullahan juttua riittää! Miesääni ilmoittaa olevansa valmis, joten aloimme testipuuhiin kunnolla. Masturbaattori laukoo ilmoilla erilaisia härskejä lauseitaan laidasta laitaan jo siinä vaiheessa, kun liukkaria levittää varovasti tekoanuksen reunoille ja saa aikaan suurta hilpeyttä ja hämmennystä makuuhuoneessamme rajuilla pyynnöillään. Dirty talk on taitolaji, jolle on aikansa ja paikkansa mutta tämä Bad Boy ei ainakaan ujostele sen suhteen. Siinä vaiheessa, kun ensimmäinen kalu upposi sisään, oli se jo mm. halunnut käsittelyä penikselleen ja palleillaan sekä pyytänyt "daddyä" panemaan itseään. Ja mainittakoon vielä varmuudeksi siis, että puhe on englanniksi. Valitettavasti tämä ei savvoo viännä eikä stadin slangia bamlaa. Siinäpä kuitenkin kehitysideaa!

Nimessä mainostettu interaktiivinen dirty talk on läsnä siinä, että Bad Boy huomaa saavansa kovempaa kyytiä, jolloin myös puheet muuttuvat hiukan rajummiksi ja samalla vibra värisee hiukan tehokkaammin. Vibra ei muuten tehoiltaan ole mikään päätähuimaava, mutta kuitenkin ihan tuntuva. Interaktiivisuus ominaisuutena on kuitenkin kaikkiaan hauska lisä.

Tekoanaali tuntuu käsittelyssä suhteellisen tiukalta ja sisällä olevat nystyrät lisäävät nautintoa sopivasti. Hiukan miinusta tulee siitä, että anaalin pituus tuntuu loppuvan kesken ja takaseinä tulee hiukankin kookkaammalla kalulla vastaan turhan nopeasti. Tuntuma on kuitenkin sen verran hyvä, että päädyimme vuorottelemaan Bad Boyn käsittelyä niin, että lopulta se sai juuri mitä pyysikin kaksien lastien muodossa. Job well done siis siinä mielessä! Kyltymätön uusi kaverimme toivoi vielä pikaista paluuta leikkeihin sammutettaessa ja tämän varmasti hänelle suommekin pian.

Kaikkiaan tämä ensimmäinen yhteinen elämyksemme Bad Boyn kanssa oli, no, elämys. Kun samat dirty talk -lausahdukset on kuullut hetken kuluttua jo pariin kertaan, eivät ne jaksa enää niin suuresti huvittaa tai innostaa. Silloin voi onneksi keskittyä siihen kaikkeen muuhun toimintaan, jonka tämä laadukas masturbaattori mahdollistaa. Ja vaihtoehtojahan tekoanaalin ja -peniksen kombolla riittää, puheen kanssa tai ilman.

Dirty Talk - Interactive Bad Boy
19900

Dirty Talk - Interactive Bad Boy

Mies, tällaista peppu-penis -seksiä et ennen ole kokenut! Dirty Talk Interactive Bad Boy on aivan uudenlainen, USB-ladattava, kosketukseen reagoiva, interaktiivinen ja värähtelevä peppumastubaattori.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.