TESTIRAPORTTI

MAGNIFICENT STIMULATOR

Erittäin täsmälliseen klitoriksen kiihottamiseen tarkoitettu stimulaattori jakoi testaajien mielipiteitä. Toiselle testaajalle tuote oli liian täsmällinen ja tehokas. Antaia puolestaan ylisti tuotteen erittäin täsmällistä ja tehokasta stimulaatiota. Kovien tehojen takia monipuoliset värinäohjelmatkin pääsivät oikeuksiinsa. "En voi muuta kuin suositella sydämellisesti!"

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Lyhyt arvostelu:
Ihanan täsmä! Tämän ansiosta on kuulkaa tän tytön fjöösasta tullut rakovalkea.

Pitkä arvostelu:
Oi että tämä ToyJoyn täsmäkiihotin on hyvä! Enpäs ole koskaan ennen kokeillut klitoriskiihotinta, jonka kärjen saa näin tarkkaan kohdistettua juuri oikeaan paikkaan ja jossa on niin paljon tehoja, että vaativankin suristelijan on käytettävä tätä pienimmillä kierroksilla. Huh!

Magnificentin "antennin" päässä oleva kärki on siis maustepippurin kokoinen, ja paketissa tulee mukana kaksi eri vaihtopäätä: toinen on ns. pupunkorvamalli, jonka haarukan avulla saa värinät tuntumaan klitoriksen kumminkin puolin, ja toinen vaihtopää on pyöreä, noin pikkurillinpään kokoinen. Itse pidin kaikista eniten tämän sormenpään kokoisen pallukan käytöstä; alkuperäinen pieni pää oli jo niin pieni, että sitä oli haasteellista saada pidettyä koko ajan oikeassa kohdassa; niin millimetripeliksi meni koko homma. Mutta ei sekään siis hullumpi ollut - kaikilla päillä *kirjaimellisesti* rupesivat varpaat nytkimään ja koko lantio kihelmöimään; tehot olivat niin intensiivisiä, että niitä piti peräti vaimentaa, että pystyi saavuttamaan orgasmin! Ihan totta!

Juuri nämä järisyttävät tehot yllättivätkin tässä positiivisesti; yleensä nimittäin näissä kapeakärkisissä kiihottimissa eivät meinaa tuntua oikein minkäänlaiset värinät, ja vaikkapa nuo kuuluisat delfiinikiihottimet eivät ole itselleni koskaan sanoneet oikein mitään. Hipaisuista tykkääville ne ovat varmasti kivoja, mutta meille kunnon paineesta ja tehoista ja terhakasta fjöösan hieronnasta tykkääville ne ovat olleet yhtä tyhjän kanssa. Mutta nyt, itse kiihotuspään sisältäessä kovan metallivarren, värinät pääsevät vihdoinkin perille asti--ja täsmänä! En olisi koskaan voinut kuvitella, että näin kapeakärkinen vehje voisi väristä näin tehokkaasti, peräti hieromanuijien tasoisella jytinällä (ihan totta)! Ihana että vihdoin klitoriskiihottimetkin voivat olla näin tehokkaita!

Kovien tehojen takia monipuoliset värinäohjelmatkin pääsevät vihdoinkin oikeuksiinsa, koska tämän laitteen tapauksessa ne oikeasti tuovat huomattavaa vaihtelua tuntemuksiin; usein ne jäävät IMHO vähän turhaksi pelleilyksi ja ainoa kelpo asetus on lähes joka lelussa vain se kovin surina tai jyskytys. Nyt porrastetusta tehosta on oikeasti hyötyä, koska laitteen tehot ovat jo keskitasolla niin kovat, että on hyvä pystyä vaimentamaan niitä, jos pelkää lantionsa räjähtävän. Oikeasti tuntuu siltä kuin kohtu olisi kiehuva, kupliva taikajuomapata! Välillä pitääkin vaihtaa vähän paksumpipäiseen kiihottimeen, jotta saavat hermot rauhoittua. Elikkä jos tämä iskee kuin pallosalama vibran nupit heti kaakkoon kääntävään turborunkkariinkin (moi!), niin kosketusherkälle ja hermoherkälle kropalle tämä voi peräti olla liiankin vahva? Täten suosittelen tätä ensisijaisesti kokeneemmille käyttäjille, vaikka toki voi olla metka ekanakin klitsuvibrana.

Plussaa myös USB-ladattavuudesta ja suht pitkästä akunkestosta.

Ainoat miinukset tulevat siitä, että taas kerran ToyJoy ei ole vaivautunut pistämään laitekohtaista käyttöohjetta mukaan, vaan vain sen tavanomaisen "näin käytät seksileluja turvallisesti"-läpyskänsä, josta ei muuta tietoa irtoa. Paketin takapuolella lukee käynnistys-ja sammutus-ja latauskonstit mutta siihen se jää. Ihme meininkiä. Onneksi Kaalimadon sivuilta kuitenkin löytyy käyttöohjeita, sillä ainakin aluksi näppäinkikkailut olivat hieman kryptisiä--joo, tämä on taas näitä "pitkä painallus vs. lyhyt painallus, arvaa kumpi on kumpi ja kuinka monta kertaa se pitää tehdä ja kuinka pitkä on laitteen mielestä tarpeeksi pitkä"-seikkailupelejä. Olisin kaivannut selkeää tietoa vaikkapa siitä, että uskaltaako tämän laitteen "antennin" laittaa mihinkään ruumiinaukkoon vai onko siinä se riski, että tuo kapea varsi katkeaa tai lohkeaa tms. Se olisi nimittäin oivallinen vaikkapa emättimen kipeiden pisteiden hoitoon vaikkapa gynellä käynnin tms. jälkeen ilman että tarvitsisi varsinaisesti masturboida (kuten tarvitsee tehdä perinteisemmän hieromasauvan kanssa, jotta saa sen edes mahtumaan mukavasti sisäänsä). Ja toinen miinus on annettava siitä, että tämäkin laite kuuluu sarjaan "sammuta painamalla pieni ikuisuus, ts. juuri sellainen aika jossa orgasmisi varmasti ehtii mennä ohi" mikä on aina veemäistä meille joidenka orgasmien tielle värinät tulevat ja jotka haluavat katkaista ne heti kun huippu näkyy. Eli koska pikakatkaisua ei ole, tämäkin on niitä "viskaa laite sängylle heti orgasmin kynnyksellä ja toivo ettei se tipu ja hajoa"-vekottimia. Mutta onneksi tämäkin on silikonilla pehmustettu.

Sinänsä nuo ovat vain pikkuvikoja, joten perspektiiviin laitettuna ne jäävät selkeästi tämän värkin tuoman nautinnon ja kätevyyden varjoon. Tässä on todellakin loistava lelu; yksi niistä harvoista testituotteista, joka on jäänyt omaan yöpöydänlaatikkooni vakiokäyttöön. Todella tehokas ja hermoihin täysillä hyrisyttävä ja koko kroppaa vavisuttava vekotin; en voi muut

RuuhkavuodetPari M38 ja N35,

Kun tämänkertaisen paketin sisältö paljastui, hihkuin riemusta. Jännittävän näköinen, tumman violetti, toisesta päästä isoa nuppineulaa muistuttava vibraattori. Olin varma, että tämän saa ujutettua yhteiseen kivaan, vaikka missä asennossa pienen kokonsa ansiosta. Akkua oli, mutta laitoin vibran kuitenkin lataukseen. USB-johto tulee mukana, tosin muuntajapää puuttuu. Niitä onneksi tätä nykyä löytyy jokaisen nurkista. Käyttöohjeita ei juuri ollut, joten kaikki oleellinen selvisi pakkausta tutkimalla. Kuusi erilaista ohjelmaa ja nopeutta, roiskevesisuojattu. Mukana tulee kaksi pientä silikonista päätä, joita voi vaihdella. Toinen on pallomainen ja toinen näyttää pieneltä cocktailhaarukalta.

Illalla testailtiin yhdessä puolison kanssa. Aloitin pallolla. Se tuntui liian kovalta, joten vaihdoin haarukan malliseen. Jo pienimmällä vaihteella värinä tuntui liian voimakkaalta. En millään löytänyt hyvää kohtaa. Suoraan klitorikselle värinä (jota saa jopa 20 000 kertaa minuutissa) tuntui melko brutaalilta ja melko pian luovutin ja päätin jättää testailun omaan hetkeen.

Pari iltaa myöhemmin kokeilin uudemman kerran, tällä kertaa omassa rauhassa. Pallo tuntui edelleen liian pieneltä ja kovalta makuuni. Haarukan mallisen pään kosketus tuntui mukavammalta ja rullailin eri ohjelmia läpi. Jo pienin värinänopeus riitti pitkään, sen verran tehokkaalta tuntui. Ohjelmat käynnistyvät keskimmäisestä napista, johon syttyy pitkään painamalla punainen valo. Se olikin kätevä hämärässä huoneessa. Toinen lyhyempi painallus käynnistää ensimmäisen ohjelman ja lyhyellä painamisella siirtyy aina seuraavaan. Sammuttaminen tapahtuu painamalla nappia pitkään. Värinänopeutta säädetään ohjelmanapin molemmin puolin sijaitsevista nuolinäppäimistä. Helppokäyttöistä!

En ole koskaan oikein päässyt sinuiksi paljon hehkutetun Satisfyerin kanssa ja tässä klitoriskiihottimessa oli sama ongelma. Teho suuntautuu klitorikseen niin pienelle alueelle, että meinaa olla turhan herkkää. Lisäksi kohtaa joutuu hakemaan koko ajan uudestaan. Melkein tunnin puristamisen jälkeen olin kyllä litimärkä ja pääsin lopulta huipulle. Tuntui mahtavalta, mutta samaan aikaan se oli todellinen työvoitto. Olisin halunnut tästä uuden kaverin makuuhuoneeseen, mutta valitettavasti tällä kertaa joudun toteamaan, että taitaa olla minun menooni sopivampiakin laitteita käden jatkeeksi.

Plussat:

  • Kuusi värinänopeutta tuntuivat riittäviltä
  • Helppokäyttöinen
  • Ohuesta päästä huolimatta tarpeeksi jäykkä
  • Käteensopiva kooltaan ja muotoilultaan

Miinukset:
  • Ei kokonaan vesitiivis, olisi ollut kiva testata suihkussa
  • Värinä suuntautuu vain suoraan klitorikseen, joka voi olla liian rajua
  • Jokin säilytyspussi tms. irto-osille olisi ollut tarpeen
Magnificent Stimulator
4990

Magnificent Stimulator

Magnificent Stimulator on nimensä mukaisesti suurenmoinen kiihotin! Sen tarkasti stimuloiva kärki värisee supernopeasti jo pienelläkin voimakkuudella.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.