TESTIRAPORTTI

ZENN - POWERMATE 1 MASTURBATOR

Moottorilla varustettu PowerMate 1 masturbaattori jakoi testaajien mielipiteitä. Toinen testaajista koki masturbaattorin melkoiseksi turhakkeeksi, kun taas toinen nautiskeli masturbaattorista huomattavasti enemmän. Tuote toimii parhaiten tavallisen keinovaginan tapaan edes-takaisin liikkeellä ja moottorin tuomalla yhteisvaikutuksella.

BlowoutSinkkumies 35+. ,

Zenn automaattinen masturbaattori. Sellainen oli tämä testilaite. Odotukset olivat: Rentoa oloa koneen hoitaessa hommat.

Masturbaattori tuli paketissa, joka ei ole kovin hienovarainen, ja kävi selväksi mikä siellä on ennen kuin paketin avasi. Kansi lupailee helppoa avausta, helppoa putsausta, neljää moodia, usb latausta ja oikean pillun tunnetta. Paketti ja tuote on sinällään ihan tyylikkäät, jos hienovaraisuus ei ole kriteeri. Masturbaattori itsessään on musta ja siinä on läpinäkyvä ikkuna mistä näkee insertin. Materiaali on miellyttävän tuntuista sekä insertissä, että itse laitteessa. Joten sillä saralla kaikki on kunnossa.

Parantamisen varaa jääkin sitten itse toiminnassa. Tuotetta ensin esiin kaivaessa ja valmistellessa testisessioon oli todellakin hankala avata vempele. Insertti lähtee moottorista helposti irti klipsulla, mutta vieläkään en tiedä mikä on oikea tapa ottaa insertti pois laitteesta pesua varten. Ohjeita en löytänyt, ja lopputuloksena insertti irtosi raa'alla voimalla. Tuote ei vioittunut ja toistin testin pariinkin otteeseen sen hyvin kestäessä. Ongelma oli vaan se, että tarvitsi oikeasti apuvälineitä, joilla insertin sai pois. Ei siis kovin helppoa.

Sitten itse testin kimppuun. Liukkarin kanssa kullin sisään laittaminen on ihan helppoa ja insertti tuntuu hyvältä. Pienellä jännityksellä moottoria käynnistäessä kuitenkin mietti, että mitenköhän käy. Kovin odotuksin moottori käyntiin ja... ei mitään. Moottori kyllä liikkuu mutta insertti ei ainakaan itsellä tuntunut miltään, jos laitetta vain piti paikalla kulli sisällä. Lisäksi mitä syvemmälle kullin työnsi niin sen vähemmän moottori pääsi inserttiä liikuttamaan. En oikein tiedä voiko tuollainen tuote oikein edes toimia, koska tässä masturbaattorissa idea on se, että moottori "venyttää" inserttiä joka on kullin ympärillä ja luo siten liikkeen. Paras tunto olikin, kun sammutti moottorin ja käytti laitetta tekopilluna. Mutta siihen hommaan tämä on vain maksimissaan välttävä ja paljon parempiakin tuotteita on. Tällä laitteella siis ei ainakaan täällä orgasmia saavutettu, joten aika huono kokemus jäi tästä.

En oikein tiedä soveltuuko tämä kellekään. Tuntuu että toimintaperiaate ei voi toimia kunnolla ihan fysiikan laista johtuen. En suosittele tätä tuotetta kyllä kellekään. Sen sijaan kannattaa kääntää katseet johonkin toiseen masturbaattoriin tai laittaa rahansa kunnon tekopilluun, kuten esim. Fleshlightiin. Niitäkin täältä kaupasta löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Arvosanat:
Naisille: -
Pareille: 1/10
Miehille: 2/10

CupidoMies, 24v.,

Nappia painamalla tämä lelu muuttuu perinteisestä keinovaginasta automaattiseksi masturbaattoriksi! Zenn PowerMate 1 on tekovaginan kaltainen masturbaattori, jossa on vaginaan tai suuhun työntymistä simuloivia ohjelmia. Allekirjoittanut on aina tykännyt kaikenlaisista automaattisista värinä- ja stimulaatio-ohjelmista, joten pistetään tämäkin masturbaattori kovaan testiin.

Lelussa on neljä erilaista ohjelmaa, jotka liikuttavat masturbaattorin tunnelia edestakaisin. Ohjelmista kaksi on tasaisella rytmillä olevia: toinen hieman pidemmällä ja hitaammalla työnnöllä, toinen nopeammalla ja lyhyemmällä. Kaksi muuta ohjelmaa ovat hieman erilaisia vaihtelevia ohjelmia, joissa työnnön pituus ja nopeus vaihtelevat muutaman erilaisen kombinaation välillä tasaisesti. Ohjelmien on tarkoitus imitoida suihinottoa tai vaginaan työntymistä, mutta allekirjoittaneen mielestä ne tuntuvat enemmänkin hieman erikoisilta värinäohjelmilta. Lelussa on kolme nappulaa, joista alimmasta säädetään virta päälle ja pois pitkään painamalla, keskimmäisellä säädetään ohjelmien välillä tai suljetaan ohjelma ja ylimmästä voidaan käynnistää ja sulkea äänentoisto. Kotelon päässä on pieni kaiutin, joka toistaa pornoääniä äänentoiston ollessa päällä. Ääniä voi toistaa myös kuulokkeiden kautta, joka onkin ihan hyvä idea lelusta lähtevän pienen metelin peittämiseksi. PowerMate 1 toimii akulla, joka ladataan mukana tulevan piuhan avulla. Valmistaja lupaa tunnin käyttöaikaa 3,5 tunnin latauksella - tämä riitti omissa testeissäni oikein hyvin pidempiinkin sessioihin.

Tunneli on valmistettu ihoa imitoivasta TPE-materiaalista ja silikonista, joka on kimmoisaa ja pehmeää. Tunneli on reilu 10 senttiä pitkä ja sen suuaukko on todella tiukka - sisään työntymisen jälkeen tunnelin seinämät kuitenkin joustavat. Tuntumaa voisi verrata hieman anaaliseksiin, jossa itse peppuun työntyminen on kaikista tiukinta, mutta sen jälkeen itse suoli on väljempi ja joustaa enemmän. Tunnelin sisäpinta on myös muotoiltu stimulaation lisäämiseksi, vaikkakin muotoilu on hyvin maltillinen. Itse kotelo on melko kookas ja se on muotoiltu kahvamaiseksi, jotta siitä olisi helppo pitää kiinni. Lelun moottorin ollessa päällä tärisee koko kotelo, joten kahvasta on pidettävä tiukasti kiinni, jottei kaikki liike-energia häviä kotelon liikehdintään.

Kuten jo aiemmin mainitsin, on tuntuma hyvin samankaltainen peppuun työntymisen kanssa. Parhaiten allekirjoittaneen tyydytti pitkät ja voimakkaat työnnöt aina pohjaan asti siten, että ulos vetäessä terskan tuo melkein kokonaan ulos. Tällä tavalla masturboimalla saa tunnelin alkupään tiukan puristuksen hieromaan penistä koko matkalta. Ohjelmista paras omasta mielestäni oli nopea ja lyhyt tasainen työntö, joka tuntui jopa vibraattorimaiselle sen väristessä voimakkaasti terskan alueella. Moottorin ollessa päällä lelun tuntuma muuttuu hieman, jos peniksen työntää pohjaan asti. Tämä johtuu siitä, että penis tällöin osuu liikkuvaan mäntäosaan ja antaa pientä vastusta männälle. Käytin lelua pääosin normaalin keinovaginan tavoin välillä käyttäen jotakin ohjelmaa lisästimulaationa. Pelkästään ohjelma päällä en tällä valitettavasti saanut orgasmia, mutta ne toimivat hyvänä lisämausteena normaaliin runkkaukseen.

Lelun peseminen on helppoa, jos tietää kuinka tunneli irrotetaan - itse en tätä ihan heti tajunnut ja jouduin lopulta lunttaamaan ohjeista tunnelin irrotuksen. Kotelon kansi avataan kierittämällä pientä rullaa lukko auki asentoon, jolloin sininen paneeli voidaan irrottaa kotelosta. Tämän jälkeen tunnelin päässä olevaa pientä sinistä vipua painetaan kevyesti vasemmalle ja tunnelin pää voidaan irrottaa kotelosta nostamalla. Lopuksi kotelon alaosaa pitää kiertää voimalla vasemmalle, jotta koko tunneli voidaan irrottaa. Tämä viimeinen vaihe voi vaatia varsinkin aluksi voimaa, koska osat ovat tiukasti kiinni toisissaan. Tämän jälkeen tunnelin voi pestä hanan alla vedellä ja seksilelujen puhdistusaineella.

Plussaa Zenn PowerMate 1 saa tiukasta sisääntulotuntumasta ja sulavasta muotoilusta. Miinusta ohjelmien yksipuolisuudesta - odotin hieman monipuolisempia ohjelmia ja valitettavasti ohjelmat ovat mielestäni enemmän värisevän tuntuisia kuin runkkaavia tai sisään työntymistä simuloivia. Tämä voi toki johtua myös siitä, että allekirjoittaneen penis täyttää tunnelin hieman turhan tiiviisti paksuudellaan. Sisääntulon tiukkuuden ja lyhyen tunnelin ansiosta tämä lelu soveltunee parhaiten pienen varustuksen miehille. Kenties työntöohjelmatkin tuntuvat hieman erilaiselle, jos penis on soveltuvamman kokoinen PowerMaten designille.

ZENN - PowerMate 1 masturbator
14990

ZENN - PowerMate 1 masturbator

USB-ladattava ZENN PowerMater 1 Automatic masturbator vie masturbaation aivan uudelle tasolle sillä sen ihon kaltainen, 100% ihoystävällisellä TPE-materiaalilla päällystetty sisäosa liikkuu edestakaisin eri rytmeissä, hieroen penistäsi ilman että Sinun tarvitsee tehdä mitään!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.