TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT - FLESHSACK

Fleshlightin kiveksillä varustettu masturbaattori sai odotetusti kehuja laadukkaasta ja hyväntuntuisesta materiaalistaan. Insertin tiukkuus ja imu olivat juuri sopivat ja tuotteen pesukin onnistui käytön jälkeen helposti. Roikkuva kivekset jakoivat testaajien mielipiteitä; toiselle testaajalle ne eivät tuoneet lisäarvoa, mutta toinen testaaja tykkäsi niistä kovasti.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kerralla Posti-Pate oli jättänyt postiautomaattiin ennenaikaisen joululahjan näille kilteille pojille, sillä paketista paljastui aito Fleslight! Tämä lahja olikin erittäin toivottu, sillä edellinen flesumme oli jo niin puhkinussittu, että se jouduttiin toimittamaan haikein mielin seksilelujen hautausmaalle. Lisäksi, toisin kuin edellinen, tämä uusi flesu on kopio siitä parhaimmasta reijästä, eli annelista! Tuli siis kotoisat olot heti alkuun.

Mikä tahansa perus tekoanus tämä ei kuitenkaan ole vaan tälläpä härvelillä on pallit myös omasta takaa. Jos siis pidät tunteesta, että kivekset hakkaavat omiasi vasten nussiessasi, on tämä flesu sinulle tarkoitettu! Meille nuo napakat silaripallit olivat enemmän tiellä kuin hyödyksi, sillä ne lähinnä sotkivat ja levittivät liukkaria muuallekin kuin vain kalulle. Hupia niiden hölskymisestä ja heiluttelusta saimme silti runsaasti.

Fleshsackin materiaali on laadukasta ja tuntuu hyvältä kyrvän ympärillä. Pituutta ja joustavuutta löytyy hyvin ja flesu imee sisuksiinsa kalun kuin kalun koosta riippumatta. Sopivalla liukkarilla reikään on helppo sujahtaa sisään, vaikka tiukkuuttakin löytyy mukavasti. Imutehoa ja alipainetta voi säädellä tuttuun tapaan näppärästi flesun päässä olevalla kierrekorkilla ja nystyrät hierovat mukavasti pumpatessa. Poikapillua pannessa ei yleensäkään tarvitse pelätä saattavansa ketään raskaaksi, mutta vielä vähemmän tämän tekoversion kanssa pitää miettiä rojujen heittämistä syvälle sisuksiin. Heti ensimmäisellä testikerralla uusi ystävämme saikin kahdet lastit sisäänsä, job well done siis! Flesu on äärettömän helppo pestä homman jälkeen vedellä ja miedolla saippualla.

Kokonaisuutena tämä Fleshsack edustaa laadukasta Fleshlight-laatua, mitä tämän tuotesarjan lelulta voikin odottaa. Isoimpana erona muihin tuoteperheen flesuihin ovat mukana roikkuvat silarikassit. Meille lisäballssit eivät tuoneet lisäarvoa, mutta reikää tulemme varmasti käyttämää vielä monia kertoja.

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

No nyt on kassia kerrakseen!

Olenkin jo muistaakseni pariin otteeseen arvioinut Fleshlightin tuotteita, mutta tällä kertaa pääsen arvioimaan aivan erityisen ihanaa lelua. Paketista paljastui nimittäin Fleshsack-lelu, jossa on vaginan tai suun asemesta persseenreikä ja vielä kassitkin! Mukavaa, että myös herraseurasta innostuvia herroja hemmotellaan.

Lelu on yksinkertainen kuten flesut yleensäkin: ison taskulampun mallisessa muoviholkissa on sisällä Superskin-materiaalista tehty pehmeä tunneli, jossa on nystyröitä. Lelun toisessa päässä on säädettävä kierrekorkki, jonka avulla lelun imua voi säädellä. Tällä kertaa lelussa on myös peräreiän alapuolella kaksi varsin herkullisen kokoista kivestä, jotka on tehty samasta materiaalista. Ajatuksena on kai, että kassit osuvat myös omiin kasseihin, kun lelulla leikkii. Lelun mukana tuli myös vähän yrityksen omaa liukkaria. Fleshlighteja kannattaa huoltaa niiden hoitoon tarkoitetulla puuterilla, jolla voidaan ylläpitää Superskinin kuntoa. Lelu on helppo pestä ja kuivata.

Lelua testatessa on helppo hymistä tyytyväisyydestä: superskin tuntuu oikein mukavalta siihen työntyessä, aivan kuten ennenkin. Superskinkassit tuntuivat aluksi ehkä vähän ylimääräisiltä, mutta pointti selvisi varsin pian. Kun leluun työntyy vartta myöten, omien ja lelukassien kohtaaminen sai menon tuntumaan, hmm, aidommalta kuin aiemmissa leluissa. Tulee jotenkin olo, että tässä on enemmän sitä panemisen meininkiä. Istualtaan ja käsin lelua edestakaisin heilutellessa kassit tuntuvat mukavalta, mutta lelun varsinainen .paneminen. omia lanteita liikutellen tuntui erityisen mukavalta. Ei hassumpaa!

Lelun mukana tuli myös mainoshärpäke, josta pieni lisäplussa: aiemmissa leluissa mainostettiin muistaakseni ainoastaan naisten värkkien mallisia leluja, mutta nyt mainostetaan myös useammanlaista Fleshjack Boys -lelua. Näin se kehitys kehittyy, että maailman suosituin miesten seksilelu uskaltaa nyt huomioida yhä useampia. Jee!

Mitäs tästä vielä sanoisi: kaikki Fleshlightit ovat olleet oikein mieluisia, mutta tämä tuntui erityisen omalta ja kivalta, aiempaa kiihottavammaltakin. 5/5, tykkäsin kovasti, kasseista lisäplussaa!

Fleshlight - Fleshsack
7490

Fleshlight - Fleshsack

Rakastatko sitä tunnetta, kun kivekset hakkaavat omiasi vasten? Tai haluaisitko kokea miltä se tuntuu? Jos vastaat KYLLÄ, on tämä komeilla palleilla varustettu Fleshlight Fleshsack -tekoanus on juuri sinulle!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.