TESTIRAPORTTI

VIAMAX WARM CREAM

Viamax lämmittävä voide testattiin pariskunnan voimin ja se todellakin toi uusia, erilaisia tuntemuksia seksiin. Naisille suunnattu tuote toimi, mutta ensin piti löytää sopiva annostelu. "Oiva peli uutta maustetta hakeville pariskunnille ja sinkuille!

LelulaatikkoPari 30+,

Paketti olikin tällä kertaa kuori, ja kuoressa oli Viamax voide. Kyseessä on pieni punainen tuubi pienessä punaisessa laatikossa. Ulkonäöllisesti purkki on kuin mikä tahansa naisten kosmetiikkatuote. Ei ole siis pelkoa, että ilman lähempää tarkastelua kukaan kyseisestä tuotteesta osaa sanoa että mihin se on tarkoitettu.

Mukana paketissa tulee tuoteseloste ja itse voide. Ohjeet ovat samanlaiset kuin esim. lääkkeiden mukana tulevat ohjeet. Varsinaista ohjetta on käytännössä yksi lause: levitä pieni määrä klitorikselle. Ja mitäpä sitä muuta tarvitseekaan. Eikun testiin.

Ensimmäisenä on sanottava, että tätä oli testattava kahteen otteeseen sillä "pieni määrä" on aika häilyvä käsite. Sanoisimme ennemmin, että oikea annostelu riippuu henkilöstä ja se pieni määrä on itsestä kiinni. Meidän mielestä kannattaa aloittaa ihan pienestä määrästä voidetta ja lisätä jos voide ei missään tunnu. Voiteen tulisi olla lämmittävä. Tunne ei ole ihan välitön, joten jos heti ei tunnu mitään niin ei kannata lisätä voidetta.

Nyt kun parempi ohjeistus on saatu alta pois, niin vastataan kysymykseen: "Toimiiko tuote?". Ja kyllähän se lämmittävänä toimii. Se onkin sitten eri asia, että "kestääkö kliimaksi kauemmin". Meillä ei siinä huomattu muutosta suuntaan tai toiseen. Lämmittävä vaikutus kuitenkin koettiin hyvänä erilaisuutensa takia. Ensimmäisellä kerralla käytimme ehkä hieman varovasti ja liian vähän, ja silloin lämmön tunnetta ei oikein tullut. Toisella kerralla mentiin "meidän ohjeilla" ja lämmön tunne saatiin aikaan. Ehkä tarvitsisi koittaa vielä reilummalla kädellä ainetta? Tiedä häntä.

Ja vaikka purkki on tarkoitettu klitorikselle, niin pitihän sitä kulliinkin koittaa. Mutta lämmön tunnetta ei saatu siinä aikaiseksi edes omalla annostusohjeella. Joten aika puhtaasti pareille tai naisille tämä tuote.

Kokonaisuutena kuitenkin ihan positiivinen kokemus. Lämmöllä saa hieman maustetta normaaliin puuhasteluun. Oiva peli siis sellaista hakeville. Ja miksei tämä toimisi myös sooloseksissä.

Annamme tuotteelle arvosanat asteikolla 1-10:
Naiselle: 8+
Miehelle: 1
Pareille: 7+ (lähinnä naisille suunnattu tuote)

Viamax Warm Cream
1990

Viamax Warm Cream

Ihana lämmittävä voide, jonka ainesosat lisäävät naisen kiihottuneisuutta, herkkyyttä ja luonnollista liukkautta.

Ruotsalaisen Viamaxin Warm Cream lisää intiimialueiden verenkiertoa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.