TESTIRAPORTTI

SATISFYER - DOUBLE PLUS REMOTE, PARISKUNTAVIBRAATTORI

Uutta pariskuntavibraattoria voidaan säädellä myös kaukosäätimen avulla. Kaksi paria testasi tuotteen ja palaute oli pääsääntöisesti positiivista. Vibraattoria suositeltiin pareille, joissa naisen orgasmi on hukassa sekä kokeilunhaluisille ja lisäpiristystä hakeville pareille sekä sinkuille.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Satisfyer Partner Plus - siinäpä se testituote tällä kertaa mikä huomaamattomasta paketista löytyi.

Pakkaus oli seesteisen selkeä, väritys hillitty ja kunnon kuva tuotteesta toi heti ilmi mitä nopeasti avattavasta pakkauksesta löytyy.

Pahvit auki ja vekotin muoveista kätösiin pyöriteltäväksi ja heti ilmeni, että pehmeästä ja silkkisestä "anti-dust"-silikonista valmistettu pariskuntavibra todellakin on miellyttävän tuntuinen ja mukavan taipuisa. Ohjeistuksetkin laitteen käyttöön löytyi paketista, toki ne voit myös kaalimadon sivuilta lukaista koska myös sieltä ne löytyvät.

Surisijan toinen päähän työntyy mukavasti emännän kätköihin ja toinen pää jää kiihottavasti kutkuttelemaan "rakkauden kumpua" ja jo tässä vaiheessa todettakoon, että orgasmi on tajunnan räjäyttävä ja kostea! Käsiä ei paikalleen asennuksen jälkeen vekottimeen tarvitse taivutella koska laitteen värinöitä, joita löytyy tästä kaksi moottorisesta taskuraketista kymmenen erilaista voi säädellä kauko-ohjaimesta, joka käytössä koettiin oikein hyväksi ominaisuudeksi.

Laitteen molemmissa päissä on moottori, jolloin myös isäntä kuin emäntäkin pääsee nauttimaan rytmikkäästi vibraavasta sykkeestä ja ennen kokemattomasta orgasmien juhlasta. Omien testien puitteissa voimme kuitenkin sanoa, että emännän sisään menevä osa voisi olla hieman ohuempi/pienempi koska myös isännän sisään tullessa meinasi tehdä hieman tiukkaa liukuvoiteista huolimatta. Dildon kanssa tämä laite tulee myös hyvin juttuun ja tämä kaksikko onkin melkoinen teho duo!

Pariskunnan kesken käytettävyyden lisäksi tämä velho sopii hyvin myös vain naisen omiin kosteisiin hetkiin koska laite pysyy hyvin paikoillaan ja värinöillä leikkiessä oman kivan hetkissä laite jo yksinään väristellen takaa varman laukeamisen. Hyvän paikallaan pysyvyytensä ansiosta ja hiljaisen äänensä puolesta laite sopii hyvin myös esileikkeihin; laite paikoilleen, virrat päälle ja vaatetta päälle, kaukosäädin isännälle ja vaikka pienelle kävelylle, vaikka julkiselle paikalle tai vaikka puutarhahommiin, isäntä sitten määräysvallassa määrää tahdin ja värinän määrän ja kun emäntä on vauhdissa ei muuta, kun kiihkeää seksiä harrastamaan!

Plussaa annamme myös ladattavuudesta, eipä tarvitse pattereiden kanssa pelleillä muuta, kun kaukosäätimen osalta.

Tämä testikaksikko suosittelee tuotetta pariskunnille, joilla saattaa olla naisen orgasmin hieman hukassa, pariskunnalle, jotka ovat kokeilunhaluisia ja haluavat lisäpiristettä sänkyyn tai esileikkiin, sinkkunaiselle tai myös omasta kivasta nauttivalle rouvalle omiin hetkiin. Hyvä ja kompakti paketti joka jää taatusti vakio vieraaksi allekirjoittaneiden sänkyyn ja esileikkeihin sekä tuuraamaan välillä reissutyötä tekevää isäntää.

MarieNainen 23 mies 50,

"Tänkö pitäis sit siis pysyä paikoillaan ko pannaan?" "Niin tässä lukee." Mutta koska mieheke ei ole ilmeisen vakuuttunut lukutaidostani, tarttuu hänkin lelun mukana tulleeseen ohjekirjaan. Kun sama asia luettuna menee ilmeisesti läpi, testikierros alkaa testaamalla Satisfyer Partner Plussan eri ohjelmat (ensin kuitenkin kaivettuani äsken kertyneet hiekat pillusta). Kädellä kokeiltaessa värinä ei päätä huimaavalta tunnu, mutta eipä tämän olekaan tarkoitus olla käytössä yksistään. Varsinainen .päänautinto. on tässä laitteessa suunniteltu naiselle, mutta antaa myös uudenlaista tiukkuutta ja värinäfiiliksiä myös miehelle. Laite on miellyttävän tuntuinen, tarpeeksi taipuisa, mutta jämäkkä. Laitteessa on kuitenkin valtavan kokoinen virtanappula, mikä epäilyttää hieman tositoimiin alkaessa, sillä nappi on juuri kriittisessä kohtaa häpyluun päällä. Mukana tulee kaukosäädin, jolla napista ei tarvitse huolehtia.

Klitoriskiihottimen paikka saa epäilemään lelun muotoilijan anatomian tietämystä, sillä kiihotinpiste laitteen paikoilleen laittaessa kiipeää itselläni häpykummun paikkeille, ja siellä kovin värinä tuntuu myös touhutessa. MUTTA. Viimeinkin kiihotin, mikä oikeasti yltää g-pisteeseen ilman, että sitä tarvitsee yrittää puskea tarpeeksi syvälle kolmella eri teleskooppiputkella ja pyhällä hengellä! Hetken nautittuani laitteesta itse, pääsee myös mies puuhiin mukaan. Ja valaistuksen hetki, kun laite pysyykin paikoillaan . jos mies ei siis ole tapporynkytysmoodilla. Tuntuu todella mielenkiintoiselta ja huomaan olevani normaalia kosteampi, mutta ehkä hieman taustalla häiritsee vieläkin ajatus siitä, että laitteeseen pitää kuitenkin keskittyä jollain asteella.

Kun meno alkaa kiihtyä, saa Satisfyer siirtyä toiminnan tieltä ja loppupanot menevätkin laitteen väristessä lattialla.

Satisfyerin taipuisuuden (ja vedenkestävyyden) ansiosta laitetta voi käyttää myös astetta luovemmin. Lemppareiksi muodostui miehen ottaessa takaa laitteen asettaminen .väärinpäin., niin, että klitorikselle tarkoitettu kiihotin osuu anukseen (mihin se yltää epäilyttävän täydellisesti miehen pitäessä sitä paikoillaan) ja laitteen käyttäminen julkisilla paikoilla kaukosäätimen kanssa. Itse olen sen verran tiukka, että laite pysyi huoletta paikoillaan ja koiran lenkitys reissuista tuli taas astetta mielenkiintoisempia (ja päätyivät ehkä pariin otteeseen idylliseen männikköseksiin- uhhh). Kokeilimme myös ns. .ripustaa. lelun miehen peniksen juureen niin, että se olisi kutitellut palleja, mutta mies ei ainakaan siitä saanut erityisiä väristyksiä.

Lopputulemana (badumtsssss) Satisfyer on todella kiva lisä lelukavalkaadiin, mutta ei päädy luultavasti ihan perusleluksi omiin seksileikkeihin, sillä laitteen asettelu vie itseltä hieman kiihkoa tilanteesta.

Satisfyer - Double Plus Remote, pariskuntavibraattori
5490

Satisfyer - Double Plus Remote, pariskuntavibraattori

Nautitaan enemmän yhdessä! Muotoilupalkinnon voittanut Satisfyer Double Plus Remote -vibraattori kiihottaa molempia samanaikaisesti yhdynnän aikana! Voit ohjailla kahta kiihottavasti värisevää moottoria kätevästi langattomalla kaukosäätimellä.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Hyvä olisi mainita tuotteen äänimaailmasta, pestävyydestä sekä siitä, miten kaukosäätimen kotelo aukeaa l. onko hankala aukaista?
Tietoa

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.