Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimadon Testiryhmä

Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä! Lue Kaalimadon Testiryhmän tarjoamista värikkäistä ja täysin sensuroimattomista testiraporteista, miten seksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat!

Uusimmat arviot

SOHIMI Cherly - Vibraattori klitoriskiihottimella

SOHIMI Cherly - Vibraattori klitoriskiihottimella

47.99 €
Testaajat kehuivat kilvan tätä "voimanpesää"! Tästä vibraattorista löytyy tehoa sekä ohjelmia joka lähtöön ja siinä on todella onnistunut muotoilu. "Aneemisesta pakkauksesta huolimatta aivan mainio laite!"
SOHIMI Thorn - Ruusunpiikki klitoriskiihotin

SOHIMI Thorn - Ruusunpiikki klitoriskiihotin

23.99 €
"Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote, joka sopii täydellisesti myös lahjaksi! Näppärän kokoinen ja käyttäjästä riippuen nopea, simppeli olotilan helpottaja tai sopiva kaveri alkuleikkeihin."
SOHIMI Electrica - Levittävä & sähköä johtava anaalitappi

SOHIMI Electrica - Levittävä & sähköä johtava anaalitappi

34.99 €
"Tämä tappi sopii vallan mainiosti kaikille jo sähköseksiin tutustuneille ja niille, jotka haluavat viedä BDSM-seksin seuraavalle tasolle. Lisäksi lelu soveltuu hyvin kokeneille runkkareille monipuolistamaan lelulaatikkoa, jos ei vielä löydy avautuvaa pepputappia sähkö- ja värinäominaisuuksilla."
SOHIMI Pyrope - Masturbaattori

SOHIMI Pyrope - Masturbaattori

79.99 €
"Tämä jää ehdottomasti käyttöön ja kärkisijoille. Suosittelen tätä masturbaattoria sellaiselle, joka on jo kokeillut ns. perinteisempiä leluja ja haluaa kokea jotain uutta ja erilaista. Tämä tehokas lypsykone saa kyllä pussit tyhjiksi erittäin nautinnollisella tavalla."
SOHIMI Li - Seksinukke torso

SOHIMI Li - Seksinukke torso

84.99 €
Tämä seksinukke pysyy paikoillaan kovemmassakin menossa eikä painoa silti ole liikaa, erilaisissa asennoissa käytettynä. Toisen testaajan mielestä nuken aukot tuntuivat samanlaisilta, kun taas toisen testaajan mielestä aukkojen tuntumassa oli selvä ero.

Mikä Testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi.

Yhteistä kaikille testaajille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja avoimia uusille kokemuksille sekä lisäksi kyvykkäitä antamaan rakentavaa palautetta testatuista tuotteista.

Mukaan Testiryhmään? Tutustu Testiryhmäläisiin

Testiryhmän parhaat