Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu
 

SEKSILELUJEN SIELUNELÄMÄÄ PINTAA SYVEMMÄLTÄ

KAALIMADON TESTIRYHMÄ

Testiryhmän uutisia:

Testirhmällä on tänä kesänä synttärit! Sen kunniaksi teimme kunnon testikierroksen ja lisäksi aiomme järjestää muutakin kivaa kampanjaa testiryhmän testaamiin tuotteisiin liittyen:)

Sitä odotellessa, antoisan orgastisia lukuhetkiä uusimpien arvioiden parissa!

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 15.6.)


Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!

Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

Lue arviot

Uusimat testiryhmän arviot

 • Womanizer InsideOut
  18900

  Womanizer InsideOut

  Klitoriksellesi, ja sen parhaalle kaverille G-pisteelle: Womanizer InsideOut!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer InsideOut

  Womanizer InsidetOut on vibraattoreiden Ferrari! "Akku on pitkäkestoinen, muoto ergonominen, paketti laadukas, tuntuma pehmeä ja laite itsessään todellinen ylisuorittaja."

  Lue arvio
 • We-Vibe Sync, aqua
  1890016990

  We-Vibe Sync, aqua

  We-Vibe Sync, maailman paras vibraattori pariskunnille!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe Sync

  Testaajapariskunta oli hankkinut We-Vibe Syncin itselleen vuosi sitten ja halusi kirjoittaa siitä arvion asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi. "Tämä on todellinen pariskuntalelu ja tämän jälkeen ette todennäköisesti tarvitse tai edes halua käyttää suurinta osaa vanhoista vibroistanne!" Todistetusti kestävä ja hintansa väärti!

  Lue arvio
 • Blowjob Vibrator
  39903590

  Blowjob Vibrator

  Värinä yhdistettynä kielen taitavaan leikkiin toimii suihinotossa takuuvarmasti!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Blowjob Vibrator

  Suihinotosta pitäville pariskunnille suunniteltu Blowjob Vibrator jakoi testaajien keskuudessa mielipiteitä. Toinen pariskunta piti suussa tärisevästä laitteesta oikein paljon, kun taas toisen pariskunnan mielestä se häiritsi itse "toimitusta". Vastaanottavien miesten mielestä värinä suihinoton yhteydessä tuntui kohtuulliselta ja taivaalliselta.

  Lue arvio
 • We-Vibe Sync, lila
  1890016990

  We-Vibe Sync, lila

  We-Vibe Sync on pariskunnille suunniteltu vibraattori, joka pysyy paikoillaan vaikka sinä liikut!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe Sync

  Testaajapariskunta oli hankkinut We-Vibe Syncin itselleen vuosi sitten ja halusi kirjoittaa siitä arvion asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi. "Tämä on todellinen pariskuntalelu ja tämän jälkeen ette todennäköisesti tarvitse tai edes halua käyttää suurinta osaa vanhoista vibroistanne!" Todistetusti kestävä ja hintansa väärti!

  Lue arvio
 • Fist It - Inflatable Play Sheet
  5990

  Fist It - Inflatable Play Sheet

  Kaikenlaiseen temmeltämiseen tarkoitettu Fist It -tuotesarjan lakana, jossa on puhallettavat reunat.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Fist It Inflatable Play Sheet

  Lämpimät suositukset Antailta kaikille, jotka pitävät menkkaseksistä, mutta eivät halua sotkea lakanoitaan ja niille, jotka pitävät kinkyilystä tai muuten vain erittäin liukkaista leikeistä.

  Lue arvio
 • Humper - Värisevät anaalihelmet, musta
  4390

  Humper - Värisevät anaalihelmet, musta

  Tunne ihana värinä syvällä anaalissasi ja erityisesti sen suuaukolla.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Humper Värisevät anaalihelmet

  Kaksi testaajaa suosittelee Humper anaalihelmiä sekä aloittelijoille, että kokeneemmille käyttäjille. Sopiva koko ja ihana värinä tekevät näistä anaalihelmistä nautinnollisen tuntuiset juuri aloittelijoille. Kokeneemmat käyttäjät saavat näistä helmistä oivallisen tuotteen leikittelyyn ja kiusoitteluun. Vesitiiviit ja ladattavat anaalihelmet ovat kaiken lisäksi helppohoitoiset.

  Lue arvio
 • SLT - Easy Grip Masturbator XL, vaginal
  5990

  SLT - Easy Grip Masturbator XL, vaginal

  Kotelollisen SLT Easy Grip -tekopillun käyttö on <
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta SLT Easy Grip Masturbator XL, vaginal

  Tämä masturbaattori voittaa käden 100-0. Aitoa vaginaa se ei korvaa, mutta eihän se ole tarkoituskaan. Loistava tuote siis, joka auttaa nopeasti yksinäisissä hetkissä!

  Lue arvio
 • Satisfyer - Men
  4990

  Satisfyer - Men

  Pornotähti Rocco Siffredin kanssa kehitetty Satisfyer Men -masturbaattori lähes hotkaisee peniksesi ja vie sinut huipulle!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Satisfyer Men

  Tämä kevätkiiman tyydyttäjä vei testaajiltamme jalat alta! Tässä masturbaattorissa tuntui olevan lähes kaikki kohdallaan. Toinen testaajistamme tuli siihen tulokseen, että Satisfyer Men on paras masturbaattori, jota hän on koskaan kokeillut. Vahvat suositukset siis ja sopii kaikille peniksen omaaville ihmisille.

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Pyöräytämme uuden testikierroksen muutaman säännöllisen epäsäännöllisesti noin kerran kuukaudessa. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia, mitä tuotteita haluaisit testattavaksi, postaa ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Satisfyer Pro - Traveller

"Orgasmin saaminen oli tällä laitteella helppoa. Se pakottaa tulemaan. Sitä ei voi estellä.


Lue arvio

X5 Men - Spread Me, vaalea

Tämä masturbaattori hoitaa työnsä hyvin, mutta siitä on testaajamme mukaan vaikea saada otetta.


Lue arvio

Jìl - Mila Rabbit vibraattori, lila

Jil-tuotesarjan pupuvibraattori sai kiitosta joustavasta materiaalistaan ja helppokäyttöisyydestään. Testaajapariskunta testasi tuotetta yhdessä ja se sopii heidän mielestä erinomaisesti myös pariskunnille.


Lue arvio

Jìl - Hayden pariskuntavibraattori, pinkki

Uuden Jil tuotesarjan pariskuntavibraattori sai vain positiivista palautetta. Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen sauva sopii sinkuille ja pariskunnille.


Lue arvio

ElectroShock - Prostate Massager

Sähköimpulsseja antava ja värisevä eturauhaskiihotin oli testaajallemme aivan uudenlainen väline. Testaaminen jännitti, mutta uteliaisuus voitti.


Lue arvio

We-Vibe Gala

We-Viben Gala kiihottimen kohokohta ovat sen päässä olevat kaksi moottoria. Älypuhelimen sovelluksellakin toimiva Gala on monipuolinen ja se tarvitseekin omistajakseen henkilön, joka pitää välineestä jossa on runsaasti ominaisuuksia.


Lue arvio

Womanizer Starlet - Snow

Womanizerin minikokoinen Starlet klitoriskiihotin on varustettu suurella asenteella! OMG! Testaajamme sai orgasmin, ennen kuin ehti edes tajuta!


Lue arvio

Rocks-Off - Wild-Boy Intense

"Voi, Villipoju! Ihan eläimelliseen menoon ei sinun kanssasi pääse, perustapiksi olet oikein mainio, ja pisteitä saat vibran latausmahdollisuudesta.


Lue arvio

Rimba - Anaalikoukku

Rimban anaalikoukku pääsi Antaian huolelliseen arvioon. Lopputuleman oli, että tämä jämäkkä laatuvekotin sopii kokeneille harrastajille, ja tekee sen mitä pitääkin.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot