Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

SEKSILELUJEN SIELUNELÄMÄÄ PINTAA SYVEMMÄLTÄ

KAALIMADON TESTIRYHMÄ

Testiryhmän uutisia:

Syyskuun arviot on julkaistu, rattoisia lukuhetkiä kutkuttavien ja syväluotaavien arvioiden parissa!

Testiryhmän arvioihin tutustumalla saat aivan timanttisen autenttista tietoa ja testaajiemme omakohtaisia kokemuksia, miten eri seksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat.

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 18.9.)


Katso kaikki testiryhmän testaamat tuotteet täältä!

Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

Lue arviot

Uusimat testiryhmän arviot

 • Ouch - Elegant Hogtie
  4590

  Ouch - Elegant Hogtie

  Erittäin tyylikäs, kestävä ja monipuolinen Ouch - Elegant Hogtie sitoo kätevästi sekä ranteet että nilkat toisiaan lähelle.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Ouch Elegant Hogtie

  Tätä tuotetta kehuttiin erittäin monipuoliseksi, sillä se mahdollistaa sitomisen moniin eri asentoihin. Elegant Hogtie -kahleet sopivat aloitteleville ja kokeneillekin bondageharrastajille. Mahdollisuudet tämän tuotteen kanssa ovat lähes rajattomat!

  Lue arvio
 • Volita silikonivibraattori, lila
  3490

  Volita silikonivibraattori, lila

  Fun Factoryn Volita on helppokäyttöinen ja sirokokoinen vibraattori, jolla on suuret voimat!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Volita silikonivibraattori

  Testiryhmän uusi jäsen "Niki" sai testattavakseen Fun Factoryn hieman erikoisen muotoisen vibraattorin. Volita vibraattori osoittautui monipuoliseksi ja hoiti tehtävänsä mallikkaasti. "Tuote on hintansa väärti, eikä ainakaan minulla tämä jää vain laatikon pohjalle pyörimään".

  Lue arvio
 • ARIA - Vitality Bullet Kit
  7690

  ARIA - Vitality Bullet Kit

  Herkullisen raikkaanvärinen ja ladattava Vitality Bullet Kit antaa mahdollisuudet monenlaiseen kiihotukseen ja kiusoitteluun.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta ARIA Vitality Bullet Kit

  Pirteän Aria-tuotesarjan klitoriskiihotin yllätti testaajat tehokkuudellaan. "Tämä vibraattorisetti todella ylitti odotukset, sillä en ole ikinä omistanut mitään, missä olisi näin voimakas värinä pakattu näin pieneen yksilöön." - Carissa

  Lue arvio
 • Hot Octopuss - Pocket PULSE
  8900

  Hot Octopuss - Pocket PULSE

  Hot Octopuss -sarjan Pocket PULSE vie käsityöt uudelle tasolle!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Hot Octopuss Pocket PULSE

  Tyylikäs miesten masturbaattori stimuloi peniksessä tiettyä kohtaa ja aikaansaa koko vartaloa ravistelevan orgasmin eri tavalla kuin edes-takaiseen liikkeeseen perustuva, perinteinen masturbaattori. Tämä tuotteen avulla mies voi saada pitkäkestoisia ja todella voimakkaita orgasmeja. Lue testaajiemme perusteelliset arviot, niin tiedät tästä tuotteesta kaiken!

  Lue arvio
 • Satisfyer Partner Plus pariskuntavibraattori
  64905790

  Satisfyer Partner Plus pariskuntavibraattori

  Nautitaan enemmän yhdessä! Muotoilupalkinnon voittanut, uudistunut Partner Plus Couples-vibraattori kiihottaa molempia samanaikaisesti yhdynnän aikana!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Satisfyer Partner Plus pariskuntavibraattori

  Uutta pariskuntavibraattoria voidaan säädellä myös kaukosäätimen avulla. Kaksi paria testasi tuotteen ja palaute oli pääsääntöisesti positiivista. Vibraattoria suositeltiin pareille, joissa naisen orgasmi on hukassa sekä kokeilunhaluisille ja lisäpiristystä hakeville pareille sekä sinkuille.

  Lue arvio
 • Stronic Real pulsaattori
  15990

  Stronic Real pulsaattori

  Stronic Real -pulsaattori on saksalaisen Fun Factoryn vastaus naisten toiveisiin ja tehty tyydyttämään!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Stronic Real pulsaattori

  Fun Factoryin Stronic pulsaattoreiden uusin tulokas testattiin huolellisesti ja siitä myös pidettiin paljon. Tätä sauvaa voidaan käyttää myös ilman käsiä ja sekös tuntui nautinnolliselta. Sauvan koko olisi saanut olla hieman suurempi, mutta muuten muotoilu ja esimerkiksi matkalukitus-toiminto saivat testaajilta runsaasti kehuja.

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Pyöräytämme uuden testikierroksen muutaman säännöllisen epäsäännöllisesti noin kerran kuukaudessa. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia, mitä tuotteita haluaisit testattavaksi, postaa ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Share XL tupladildo

Sinkkunaisen testauksessa jo aiemmin käynyt Fun Factoryn Share XL tupladildo haluttiin testata mies-naisparin voimin.


Lue arvio

Jìl - Sasha hieromalaite, lila

Wand-tyyppinen hieromalaite sai erityistä kiitosta hiljaisesta äänestään. Monipuolista hieromalaitetta voidaan käyttää sekä klitoriskiihottimena, että dildona ja miksei myös koko vartalolla.


Lue arvio

Gläs - Orange Tickler lasidildo

Lasidildo oli toiselle testaajalle uudenlainen kokemus ja hän yllättyi siitä positiivisesti. Gläs lasidildoa kehuttiin erityisesti sen lämpötilan vaihteluun liittyvien mahdollisuuksien vuoksi.


Lue arvio

ElectroShock - Cock Ring with Ballstrap

Sähköimpulsseja antava penis-kivesrengas sai aikaan jännitystä ja jännittäviä tuntemuksia. Varovainen aloitus ja tuntemusten opettelu ovat tämän laitteen kanssa a ja o.


Lue arvio

SLT - Dildo 7"

Itseliukastuvan SLT-tuotesarjan dildo todettiin oikein passeliksi sooloiluun vaikka sauvan koko onkin melko suuri.


Lue arvio

Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl

Kaalimadon penisrengas-setti testattiin perusteellisesti sekä sinkkumiehen että mies-naisparin voimin.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Niki Nainen n. 20 v.
Parikymppinen, kokeilunhaluinen sinkkutyttö, joka etsii mielellään uusia kokemuksia seksilelujen saralta niin omaan kivaan kuin kumppaneidenkin kanssa kokeiltavaksi. Menevä ja huumorintajuinen luonne, suhtautuu kaikkeen avoimin asentein.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot