Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

SEKSILELUJEN SIELUNELÄMÄÄ PINTAA SYVEMMÄLTÄ

KAALIMADON TESTIRYHMÄ

Testiryhmän uutisia:

Tevetuloa pelipainotteisen testikierroksen pariin!

Nyt testatuista tuotteista etenkin pelit ja rakkauskalenteri sopivat mainiosti pariskunnille joululahjaksi. Lue arviot, niin tiedät enemmän.

Nautinnollista joulun odotusta toivottaa Kaalimadon testiryhmä!

(Päivitetty 15.12.)


Katso kaikki testiryhmän testaamat tuotteet täältä!

Uusimat testiryhmän arviot

 • Desire - seksipeli
  2990

  Desire - seksipeli

  Pariskunnille tarkoitettu, kaksin pelattava eroottinen lautapeli, jonka seurassa pääsette toteuttamaan monenlaisia kiihottavia tehtäviä.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Desire seksipeli

  Desire seksipeli testattiin kahden pariskunnan voimin. Peli sai positiivista palautetta ja sen avulla pariskunnat saavat lisämaustetta erityisesti esileikkiin. Toisella pariskunnalla suurimmaksi haasteeksi koitui malttaa pelata peli loppuun asti ennen kuin pääsi tositoimiin.

  Lue arvio
 • ElectroShock - Metal Butt Plug
  7390

  ElectroShock - Metal Butt Plug

  Metallinen, sähköimpulsseja antava anustappi antaa sirosta koostaan huolimatta suurta nautintoa!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta ElectroShock Metal Butt Plug

  Molemmat miestestaajat kehuivat sähköimpulsseja antavaa anustappia. Sähköimpulssit voimistavat orgasmeja. Myös tuntopuutoksista tai lihasheikkouksista kärsivät ihmiset saavat niiden kautta aivan uudenlaisia tuntemuksia. Suosittelen lelua jokaiselle, joka haluaa kokeilla sähköimpulsseja osana masturbointia tai muuten vain kokeilunhaluisille! Tuote sopii sekä soolokäyttöön että pariskunnille.

  Lue arvio
 • Rocks-Off - Rise Masturbaattori
  9900

  Rocks-Off - Rise Masturbaattori

  Rise-masturbaattori suorastaan pursuaa maskuliinista suorituskykyä!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Intiimi Rakkauskalenteri

  Kalenteri sopii kaikenlaisille pareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Se syventää pitkiä suhteita, mahdollistaa laatuaikaa ruuhkavuosien keskellä eläville ja tuoreille pareille se tarjoaa taatusti paljon uutta tietoa kumppanista. Kalenterin avulla voi myös purkaa pieniä suhteen kriisejä. Oivallinen lahjaidea!

  Lue arvio
 • PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker
  6990

  PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker

  Pane tuhmia puhuva tekovagina voihkimaan ja nauti aidosta tunteesta!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

  Tuhmia puhuva masturbaattori sai kahdenlaista palautetta. Tuotteen vibraattori ja tunnelin imu saivat toiselta miestestaajalta kehuja, mutta toinen ei taas kokenut niitä hyviksi. Lue kaiken kattavat arviot, niin tiedät tästä tuotteesta kaiken!Tuhmia puhuva masturbaattori sai kahdenlaista palautetta. Tuotteen vibraattori ja tunnelin imu saivat toiselta miestestaajalta kehuja, mutta toinen ei taas kokenut niitä hyviksi. Lue kaiken kattavat arviot, niin tiedät tästä tuotteesta kaiken!

  Lue arvio
 • YhteiSeksi -kortit
  3490

  YhteiSeksi -kortit

  YhteiSeksi® -kortit on tehty parisuhteen seksuaalisuuden piristämiseksi, virkistämiseksi ja päivittämiseksi.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta YhteiSeksi -kortit

  Pariskunnille suunnattuja kortteja suositeltiin uusille pareille, jotka haluavat tutustua toisiinsa syvemmin, ja tarvitsevat rohkaisua asioista keskustelemiseen. Toisaalta toinen pari suosittelee kortteja jo jonkin aikaa suhteessa olleille pareille, jotka tahtoisivat olla keskustelujensa ja arjen hyväilyn osalta avoimempia.

  Lue arvio
 • Autoblow2+ XT Suihinottokone
  16900

  Autoblow2+ XT Suihinottokone

  Uudistettu Autoblow2+ suihinottokone on nyt entistäkin parempi!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Autoblow2+ XT Suihinottokone

  Testaajan sanoin: Autoblow2 + XT suihinottokone on ehdottomasti erinomainen seksilelu. Autoblow2 imee kivasti penistä ja laukeaminen tuntuu taivaalliselta, koska kone hoitaa homman puolestasi. Sisus on helppo pestä ja käyttökuntoon saattaminen on vaivatonta.

  Lue arvio
 • Liberator - Flip Ramp, viininpunainen
  17900

  Liberator - Flip Ramp, viininpunainen

  Kätevä, istuimeksi naamioitunut Liberator Flip Ramp mahdollistaa huikeat seksiasennot ja on tarvittaessa lisäksi miellyttävä istuin olohuoneessasi!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Liberator Flip Ramp, viininpunainen

  Erityisesti pariskunnille sopiva seksityyny on myös oivallinen sisustuselementti. Sopivaa asentoa tyynyn kanssa joutuu hieman hakemaan. Plussaa tyyny sai irrotettavasta päällisestä.

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Pyöräytämme uuden testikierroksen muutaman säännöllisen epäsäännöllisesti noin kerran kuukaudessa. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia, mitä tuotteita haluaisit testattavaksi, postaa ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Satisfyer - Men Vibration

Satisfyerin uusi miesten vibraattori testattiin kahden miestestaajan voimin ja se sai sekä todella positiivista palautetta että pettymyksen siivittämää sanomaa.


Lue arvio

Rianne S - Pussy Playballs

Supersöpössä pussukassa saapuvat Rianne S -tuotemerkin geishakuulat koettiin hyviksi sekä kumppanin kanssa leikitellessä että lantionpohjalihas treenissä.


Lue arvio

Meniscus hieromalaite

Kolme upouutta testiryhmän jäsentä testasi Meniscus hieromalaitetta ja se saikin heti lempinimen "Pippurinen Glamour-kaveri".


Lue arvio

Jìl - Sofia tuplavibraattori

Jìl-tuotesarjan tuplavibraattori nousi tämän testikierroksen yhdeksi suosikkituotteeksi. Monipuolinen vibraattori testattiin myös anaalikäytössä ja se toi nautintoa myös sitä kautta käytettynä.


Lue arvio

Elvie Trainer

Puhelinsovelluksen treeniohjelman avulla käytettävä Elvie Trainer sopii testaajan mielestä määrätietoiseen lantionpohjalihasten treenaamiseen, johon se on suunniteltukin.


Lue arvio

We-Vibe Jive

We-Viben kuulamainen vibraattori sai kehuja todella hiljaisesta äänestään. Aivan orgasmiin saakka ei testaaja Jiven avulla päässyt, mutta se sopii erinomaisesti pariskuntien yhteiseen esileikkiin ja kiihottamiseen.


Lue arvio

Womanizer - Premium

Uusi Womanizer sai kehuja "hands free" -muotoilustaan, vaihtopäistään ja vesitiiviydestään. Testaajamme ei välttynyt myöskään orgasmilta, mutta siihen tarvittiin laitteen hieman kovempia värinäohjelmia.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Niki Nainen n. 20 v.
Parikymppinen, kokeilunhaluinen sinkkutyttö, joka etsii mielellään uusia kokemuksia seksilelujen saralta niin omaan kivaan kuin kumppaneidenkin kanssa kokeiltavaksi. Menevä ja huumorintajuinen luonne, suhtautuu kaikkeen avoimin asentein.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Butterfly Pari, N 37.v, M 42.v
Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Parittelijat Pari, 30v
Olemme todella kokeilunhaluinen ja kaikenlaisesta seksistä kiinnostunut pariskunta. Meille seksin harrastamisessa isossa roolissa on mm. bdsm ja kimppailu.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kaappirivo Nainen 19 v
Parisuhteessa. Opiskelu on joskus puuduttavaa, joten on hyvä, että voi silloin tällöin hieman irrotella joko peiton alla, suihkussa, luonnon helmassa tai missä sattuukaan huvittamaan, yksin tai kaksin. Seksileluista on jonkin verran aiempaa kokemusta ja rivouden kaapista löytyy muun muassa mielenkiintoa sidontaleikkeihin ja tummanpuhuvampaan toimintaan, vaikkei ehkä päältäpäin uskoisi. Myös pehmeämpi meno miellyttää.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
HotBuns Nainen 19 v
Olen 28 vuotias nainen ja parisuhteessa toisen naisen kanssa.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Tulikettu Nainen 19 v
Kuvaus tulossa!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot