Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

Kaalimadon testiryhmä
Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä

Testiryhmän uutisia:

Vuoden toinen testipaketti julkaistu!

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 6.2.2017)Uusimat testiryhmän arviot
 • Ouch - Deluxe Silicone Strap On 10"
  8900

  Ouch - Deluxe Silicone Strap On 10"

  Toteuta tuhmimmatkin fantasiasi ja työnny kumppaniisi Ouch-tuotesarjan mustalla ja muhkealla dildolla!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Ouch Deluxe Silicone Strap On 10 inch

  Ouch-tuotesarjan strap on harness ja dildo sai kehuja tukevasta vyöstään, dildon kiinnityksestä ja keveydestään. Arctic Love nimimerkin pariskunnalle mukana oleva silikoninen dildo tuntui liian isolta ja he voisivatkin kokeilla mieluummin sarjan starp onia pienemmällä dildolla. Lantiolle kiinnitettävä dildo on kuitenkin ajatuksena hauska ja se tuo pariskuntien roolileikkeihin huikean lisämausteen.

  Lue arvio
 • Tenga - Flip Zero
  12900

  Tenga - Flip Zero

  Tenga Flip Zero antaa peniksellesi todellisen täysihoidon!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tenga Flip Zero masturbaattori

  Cupido sai testattavakseen Tengan uuden Flip Zero masturbaattorin ja hän kehui sitä maasta taivaaseen! "Monia tekopilluja ja masturbaattoreita kokeilleena voin todeta, että Flip Zero vie voiton kaikista aiemmin kokeilemistani seksileluista. Tämä lelu takaa tajunnanräjäyttävät sooloseksisessiot jokaiselle miehelle ja voinkin suositella sitä niin sinkkujen kuin pariskuntienkin lelulaatikkoon."

  Lue arvio
 • Dick Johnson - Pallivaha
  990

  Dick Johnson - Pallivaha

  PALLIVAHA - SO GOOD FOR YOUR BALLS!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Dick Johnson Pallivaha

  Suomalaisten kehittämä Dick Johnson Pallivaha aiheutti kahdessa testaajamiehessä hilpeyttä ja hienoista epäilystä sen hyödyllisyydestä. Tuote todettiin kuitenkin laadukkaaksi ja sen ihoa hoitavat ominaisuudet toimiviksi. "Tuote sopii mainiosti lahjapakkaukseen huumorintajun omaavalle kumppanille/kaverille. Toki voihan mies ostaa tuotteen itselleenkin - saapahan sillä pallinsa priima-kuntoon." - Opepari

  Lue arvio
 • Couples Rabbit, lila
  5390

  Couples Rabbit, lila

  Tämä elegantisti muotoiltu ja linjakas vibraattori kiusoittelee ja kiihottaa sinua monipuolisesti!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Couples Rabbit vibraattori

  Uutta Couples Rabbit vibraattoria testattiin monipuolisesti kahden pariskunnan voimin. Tämän vibraattorin muotoilua ja klitoriskiihottimen sijaintia kehuttiin vuolaasti. Tuotetta testattiin myös yhdynnän aikana, mutta parhaimmillaan vibra toimi testaajien mielestä esileikissä sekä naisen sooloseksissä. Kehuja Couples Rabbit vibra sai ladattavuudestaan, tehokkuudestaan ja taipuisasta keskiosastaan.

  Lue arvio
 • Boom - Fir vibraattori, valkoinen
  109007590

  Boom - Fir vibraattori, valkoinen

  Tämä tyylikäs valkoinen vibraattori puukuvioisin tehostein omaa hauskan pyörivän harja-klitoriskiihottimen!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteestaFir vibraattori

  Uudenlainen Boom-tuotesarjan tuplavibraattori omistaa pienillä harjaksilla varustetun klitoriskiihottimen. Molemmille testaajille pyörivä harjaspää tuntui olevan liikaa, mutta testaajien mielestä se voisi sopia henkilöille, jotka pitävät vahvasta ja suorasta klitoris stimulaatiosta ja kokoelmassa on jo kaikennäköistä muuta. Kehuja Boom . Fir vibraattori sai kuitenkin ladattavuudestaan ja varren tehokkaista värinöistä.

  Lue arvio

Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer

Kaalimadossa myynnissä oleva Womanizer on ääni- ja paineaaltoihin perustuva klitoriksen kiihottaja, jota naiset ovat kehuneet muualla maailmassa. Lähetimme Womanizerin neljälle testiryhmän naiselle.

Womanizer sai paljon kehuja, mutta moitteiltakaan se ei välttynyt. Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle!

Lue arviotSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi


Seuravan testikierros on käynnistymässä, julkaisemme tulevat tuotteet piakkoin! Otamme aina mielellämme vastaan teidän ehdotuksia seuraavista testattavista tuotteista. Voit postata ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Kiiroo - Onyx

Testaajamme nimimerkillä Kumitorvi sai testattavakseen Kiiroo-tuotesarjan Onyx masturbaattorin. Hän omisti jo valmiiksi vr-laitteen, jonka kanssa tuotteesta saa entistä enemmän irti.


Lue arvio

Ouch - Reversible Paddle, musta

Kaksipuoleinen Ouch-tuotesarjan lätkä herätti testaajissa monenlaisia tunteita. YONA koki kumppaninsa kanssa lähinnä huvittavia hetkiä tuotetta testatessaan.


Lue arvio

One Touch - Hot

Lämmittävä intiimigeeli sai toiselta testipariskunnalta mahtavan ylistyspuheen. Esileikissä ja yhdynnän aikana käytettynä geelin lämmittävä vaikutus sai molemmat osapuolet kiihottuneemmiksi kuin pitkiin aikoihin.


Lue arvio

SONO - Vibrating Anal Plug, Nr 26

SONO-tuotesarjan eturauhaskiihotin sai Queer of the Hill:tä upean arvion.


Lue arvio

Vac-U-Lock, Leather Ultra Harness for Man

Vac-U-Lock tuotesarjan anustapilla ja tekopeniksellä varustettu harness testattiin kahden miehen voimin.


Lue arvio

Double Trouble tupladildo

Pitkä, kaksipäinen tupladildo testattiin naisparin sekä yhden naistestaajan voimin. Jellymateriaalista (PVC) valmistettu dildo sai kehuja kaikilta testiin osallistuneilta.


Lue arvio

Mega Grip Pussy Stroker Keinovagina

Suosittu Mega Grip Pussy Stroker tekovagina sai kehuja tiukkuudestaan, erittäin aidon tuntuisesta materiaalistaan ja monipuolisuudestaan.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?


Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Unelmia ja toimistohommia Pari M25, N23
Olemme elämännälkäinen pari, joka hakee seksileluista lisämaustetta muuten varsin toimivaan seksielämään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Yona Nainen 40v
Utelias, eläväinen, elämää rakastava mutsi. Onnellisesti etäsuhteessa. Lelut toisinaan menossa mausteena mukana yksin ja/tai yhdessä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 22 v. ja 23 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Opepari Pari N33 ja M37
Kiireistä arkea elävä pariskunta, joka pyrkii käyttämään vapaa-aikansa tehokkaasti ja laadukkaasti. Tähän kuuluu osaltaan myös monipuolinen ja kokeileva seksielämä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Atroquinine Nainen, sinkku 30v
Olen 27-vuotias, tällä hetkellä sinkkuna elävä nainen. Elämäni aikana olen ollut yhtä lailla parisuhteissa sekä miesten että naisten kanssa, koen olevani panseksuaali.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Jolene Sinkku Alle 30 v
Olen pääkaupunkiseudulla asustava opiskelija, jolla kokemuksia lelukopalla alkaa löytyä niin soolona kuin kimpassa. Rakastan yllätyksiä ja uusia kokeiluja. Jaan muille mieluusti vilpittömiä ja hauskoja nautinnonhetkiä hilavitkuttimien kanssa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Sexcouple Pari 40+
Keski-ikään ehtinyt estoton pariskunta, joka rakastaa seksiä sen kaikessa jumalaisuudessaan. Kunnioitamme vanhan liiton arvoja, mutta haluamme ehdottomasti kokeilla kaikkea uutta löytöretkellämme täydellisen seksin nirvanaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 27
27-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
UsFuntastic Pari M 20v, N 20v
Olemme reilu parikymppinen pariskunta pohjoisemmasta Suomesta. Koemme ns. perinteisen seksin mukavimmaksi tavaksi osoittaa rakkautta toisiamme kohtaan, mutta usein saatamme ujuttaa petipuuhiin niin ruoskan kuin erilaisia seksileluja aina kiihottimista pieniin anaalileluihinkin. Myös sitominen, silmien peittäminen ja lievä alistuskin kuuluu mukavuusalueellemme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen positiivinen -96 syntynyt opiskelija tyttö. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten tervettä, hauskaa ja rikastuttavaa seksuaalisuutta. Olen myös intohimoinen kestävyys urheilija, uuden oppija sekä ihmisten auttaja. Olen myös neitsyt, joten ehkä osaan antaa uudenlaista näkemystä leluista ja seksuaalisuudesta...
Lue kaikki nimimerkin arviot
Jo eläköityneet testiryhmäläiset:  Toy Story Iloinen arki Geronimo Sidotut Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie HMR karkki HeMan Testimies Tiitis Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva