Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

Kaalimadon testiryhmä
Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä

Testiryhmän uutisia:

Mahtavaa ja mitä nautinnollisinta alkanutta vuotta hyvät testiryhmän lukijat! Joulutauon jälkeen on uusi erä arvioita taas julkistettu.

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 29.1.2018)


Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

Lue arviot

Uusimat testiryhmän arviot

 • OhMiBod Blue Motion, puettava klitoriskiihotin
  14900

  OhMiBod Blue Motion, puettava klitoriskiihotin

  Huomaamaton päällepuettava klitoriskiihotin edustaa uusinta Blue Motion -teknologiaa, jota voidaan säätää myös älypuhelimen avulla pitkienkin matkojen päästä!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta OhMiBod Blue Motion, puettava klitoriskiihotin

  "Sopivasti värinää oikeissa paikoissa, ei tästä muuta voi todeta. Hyvä laite pieneen kivaan arjen touhujen keskellä, vaikkapa siivotessa tai elokuvaa katsoessa. Tai sitten yökerhoon, missä musiikki soi niin kovalla ettei se häiritse." - 365 päivää

  Lue arvio
 • Hiky Rabbit, lila
  9900

  Hiky Rabbit, lila

  Värisevä ja imevä Hiky Rabbit-vibraattori tarjoaa kokonaisvaltaista kiihotusta ja suuria orgasmeja!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Hiky Rabbit

  Imevällä klitoriskiihottimella varustettu sauva toi testaajille aivan uudenlaisia kokemuksia. Kahdella moottorilla varustetussa Hiky Rabbit sauvassa oli tehoja vaikka muille jakaa. Imevä klitoriskiihotin vaati toisen testaajan mielestä hieman opettelua, mutta kärsivällisyys palkittiin ja nautintoa riitti. Laadukas materiaali ja hyvä design olivat testaajien mielestä plussaa.

  Lue arvio
 • Mjuze - Finger Teaser, musta
  6990

  Mjuze - Finger Teaser, musta

  Silkkisen tuntuinen, kookas ja kevyt sormivibraattori tarjoaa taivaallisia orgasmeja!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Mjuze Finger Teaser

  "Tiivistettynä, tämä tehopakkaus on ehdottomasti investoinnin arvoinen: laadukas paketti, pehmeä silikoni ja voimakas värinä takaa tyytyväisen hymyn joka tytön kasvoilla. Koska paketti ei huuda neonväreillä eikä vibraattori itsessäkään ole uhkaava ulkomuodoltaan, on tuote hyvä idea vaikkapa vuosipäivälle tai synttärilahjaksi." - Solttuseksiä

  Lue arvio
 • Zumio - täsmäkiihotin
  19900

  Zumio - täsmäkiihotin

  Pikainen orkku, tajunnan räjäyttäviä moninkertaisia orgasmeja vai tuntikausien nautinnollinen tutkimusmatka? Palkittu, naisten kehittämä, suunnittelema ja testaama Zumio-täsmäkiihotin mullistaa orgasmisi uskomattomalla tarkkuudellaan ja tehokkuudellaan!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Zumio täsmäkiihotin

  Kehuttu Zumio täsmäkiihotin oli lupaustensa arvoinen. Erittäin intensiivisesti värisevä ja todella tarkkaan stimulointiin kykenevä Zumio sopii sekä intiimialueille että koko keholle. Zumio sopii erityisesti vahvoista ja tarkoista vibraattoreista pitäville. Tätä kannattaa kokeilla!

  Lue arvio
 • Plug & Play - Split Butt Plug, 5"
  2990

  Plug & Play - Split Butt Plug, 5"

  Jos tavallinen anustappi jo kyllästyttää, kokeile kaksihaaraista Split-anustappia!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Plug & Play - Split Butt Plug

  Kookkaampi haarautuva anustappi on testaajamme mielestä loistava väline kun halutaan vaihtelua normitappien joukkoon. Tapin plussat ovat laadukas materiaali ja nautinnollinen, venyttävä tunne erityisesti silloin kun sitä on ottamassa ulos.

  Lue arvio
 • Plug & Play - Split Butt Plug, 4"
  2390

  Plug & Play - Split Butt Plug, 4"

  Kaksihaarainen ja imukupillinen Split-anustappi tuo vaihtelua ja jotain uutta peppuleikkeihisi!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Plug & Play - Split Butt Plug, 4 tuumaa

  "Haarautuva anaalitappi on kokeilemisen arvoinen tuote. Yksinkertainen, pieni ja tehokas. Antaa venyttävän ja täyden tunteen." Testaajamme huomautti, että tappi ei sovellu ehkäpä ensimmäiseksi anaalileluksi, mutta toiseksi kyllä!

  Lue arvio
 • Pjur - Med Repair Glide
  1990

  Pjur - Med Repair Glide

  Ihoa ja limakalvoja suojaava sekä vahvistava liukaste.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Pjur Med Repair Glide

  Testaajamme mielestä Pjurin Med Repair Glide sopii enemmänkin limakalvojen suojaksi kuin liukasteeksi. Tahmeako voide voi toisaalta lisätä kitkaa yhdynnässä silloin kun kosteutta ja liukkautta on liikaa. Toisille tämä sopii ja toisille ei.

  Lue arvio
 • The Gape-Her Masturbator
  11900

  The Gape-Her Masturbator

  Hole in one! Kuvittele unelmiesi tyttö kumartuneena ja valmiina jakamaan molemmat aukkonsa kanssasi.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta The Gape-Her Masturbator

  Testaajamme teki perusteellista työtä testatessaan tätä hieman kookkaampaa masturbaattoria. Masturbaattori on visuaalisesti houkutteleva ja sitä voidaan käyttää erilaisissa asennoissa. Monipuolinen, suuremman kokoluokan masturbaattori kokeilunhaluisille miehille ja pariskunnille!

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Seuravan testikierros on käynnistymässä, julkaisemme tulevat tuotteet piakkoin! Otamme aina mielellämme vastaan teidän ehdotuksia seuraavista testattavista tuotteista. Voit postata ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Fleshlight - Turbo Thrust Copper

Fleshlightin toinen uusi, suihinottoa jäljittelevä masturbaattori sai kiitosta muotoilustaan ja laadukkuudestaan.


Lue arvio

Mjuze - The Lithe vibraattori, musta

Uusi testiryhmäläinen pääsi suoraan tositoimiin Mjuze-tuotesarjan vibraattorin kanssa. Hieman eri tavalla muotoiltua vibraattoria testattiin yksin sekä yhdessä ja jokaiseen koloon.


Lue arvio

Close2you - Ano

Close2you Ano, ladattava anustapin testasivat sekä mies- että naistestaajamme. Tapin värinät koettiin melkoisen hyvinä, mutta kokoa olisi saanut olla hieman enemmän.


Lue arvio

Abby G Battery+, lila

Fun Factoryn uusi Battery+ sarjan Abby G hieromasauva sai kiitosta ladattavista parisoistaan sekä erittäin tehokkaasta moottoristaan.


Lue arvio

Jülie Lovetoys - 2-Armed Massager

Kaksipäinen Jülie Lovetoys-tuotemerkin hieromasauva sai kahdenlaista palautetta. Toinen testaajapariskunta ylisti sitä maasta taivaaseen, kun taas toinen pari ei saanut sen käytöstä haluamaansa irti.


Lue arvio

iWand Massager, pinkki

iWand tyyppinen hieromasauva sai erittäin paljon kiitosta monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan sekä miehiltä että naisilta.


Lue arvio

Fleshlight - Turbo Ignition Blue Ice

Fleshlightin uusi innovaatio Turbo Ignition Blue Ice masturbaattori tuntui testaajastamme erilaiselta kuin muut flesukat.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Yona Nainen 40v
Utelias, eläväinen, elämää rakastava mutsi. Onnellisesti etäsuhteessa. Lelut toisinaan menossa mausteena mukana yksin ja/tai yhdessä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot