Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimadon Testiryhmä

Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä! Lue Kaalimadon Testiryhmän tarjoamista värikkäistä ja täysin sensuroimattomista testiraporteista, miten seksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat!

Uusimmat arviot

Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori

Adrien Lastic - 2X kaksipäinen vibraattori

99.90 €
Vain mielikuvitus on rajana, miten tätä haluaa käyttää ja nämä sauvat voi laittaa mihin aukkoon haluaa. Mies voi laittaa sauvan peppuun ja käyttää toista päätä peniksen varressa, tai antaa naisorjalle täytettä molempiin reikiin. Tämä tuote sopii myös mies- ja naispareille.
Womanizer - OG, G-Spot Vibrator

Womanizer - OG, G-Spot Vibrator

199.90 €
Kapean ja kaarevan muodon ansiosta Womanizer OG mahtuu hyvin mukaan myös yhdyntään, sen sileä pinta ja kaarevuus antavat hyvän pidon kehojen välissä eri asennoissa. Tätä Vibraattoria kannattaa kokeilla myös pimpin lisäksi muille kehon alueille.
Tenga - Vacuum Gyro Roller

Tenga - Vacuum Gyro Roller

499.90 €
"Laitteen pyörimisominaisuus tuntuu sille kuin peniksen olisi vienyt autopesuun ja sitä kiillotettaisiin oikein urakalla, mutta nautinnollisella tavalla." Mukana olevan masturbaattorin tuntuma on taattua Tengan laatua eli se on suunniteltu erittäin stimuloivaksi ja samalla panostettu pieniin yksityiskohtiin kokonaisvaltaisen tyydytyksen.
ZENN - Sharon Real Life Sex Doll

ZENN - Sharon Real Life Sex Doll

499.00 €
Tämä seksinukke on testaajan mukaan monilta osin lähellä aitoa naista ja tuntuma on todella hyvä! Seksinukke vaatii vaivaa ja viitseliäisyyttä, mutta se tarjoaa myös paljon sen vastapainoksi. Etenkin jos sinulla ei ole tarvetta saada nukkea pois näkyvistä käyttöjen välillä (esim. lasten takia) niin voin sanoa, että jos tuote on yhtä kestävä kuin laadukas muuten, niin toista seksilelua ei tarvitse.
Satisfyer - Triple Oh

Satisfyer - Triple Oh

65.90 €
"Tätä vibraattoria on hyvä käyttää myös kumppanin kanssa, kun molemmilla oma värisevä päänsä." Tämän laitteen värinäominaisuuksiin ja niiden säätämiseen kannattaa tutustua rauhassa ennen käyttöä.
Satisfyer - Power Masturbator

Satisfyer - Power Masturbator

89.90 €
Kahden miestestaajan arvioita lukiessa tulee väistämättä mieleen sanonta: "Toisen roska on toisen aarre". Toinen testaajista koki tämän villisti värisevän masturbaattorin timanttiseksi nautinnon tuojaksi ja toiselle jäi tuotteesta käteen lähinnä pettymys.

Mikä Testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiivisia ihmisiä, jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja iloksi.

Yhteistä kaikille testaajille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja avoimia uusille kokemuksille sekä lisäksi kyvykkäitä antamaan rakentavaa palautetta testatuista tuotteista.

Mukaan Testiryhmään? Tutustu Testiryhmäläisiin

Testiryhmän TOP 20 tuotteet