Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

Kaalimadon testiryhmä
Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä

Testiryhmän uutisia:

Tukeva testipaketti on taas julkaistu. Kiitos taasen arvon testaajillemme! Lue alta millaista lämmikettä tähän koleaan kevääseen kannattaa hankkia:)

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 24.4.2017)


Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

Lue arviot

Uusimat testiryhmän arviot

 • Magic Motion Flamingo
  79006690

  Magic Motion Flamingo

  Tässä on Sinulle markkinoiden älykkäin kiihotinkuula!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Magic Motion Flamingo

  Älylaitteisiin lukeutua kiihotinkuula pääsi huolelliseen testaukseen ja tuloksena oli kaiken kattava arvio. Esileikkiin, etäseksiin, sooloseksiin ja lantionpohjalihasten treenaukseen soveltuva kuula toimii älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Toki kuulan värinäohjelmia voidaan käyttää myös sellaisenaan. Erittäin monipuolinen kiihotinkuula sopii monenlaiseen kivaan ja jännittävään kiihottamiseen yksin tai yhdessä.

  Lue arvio
 • Share tupladildo - Roosa
  7490

  Share tupladildo - Roosa

  Mahtava tupladildo ilman kiinnitysremmejä!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Share tupladildo

  "Share on loistokapistus naisten välieen seksiin, ja sen käyttömahdollisuuksia löytyy useasta eri asennosta. Ilman erillisiä kiinnikkeitä on mahdollisuus erityisen intiimiin rakkaudenosoitukseen. Tuotteen päihittää ainoastaan sen muuten identtinen, mutta moottoroitu versio; ShareVibe." -Murutoosa

  Lue arvio
 • SONO - Stroker with Vibrating Bullet, Nr 22
  3990

  SONO - Stroker with Vibrating Bullet, Nr 22

  Sokka irti! SONOn käsikranaatilta näyttävä masturbaattori saa sinut räjähtämään eikä tämän aseen viive ole todellakaan kovin pitkä!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Stroker with Vibrating Bullet, Nr 22

  Miehekkäästi muotoiltu masturbaattori sai testaajaltamme kunnon käsittelyn. Imuun ja värinään perustuva tuote sai kehuja muotoilustaan ja materiaalistaan. Kovassakin käytössä kestävä masturbaattori pääsi Queer of the Hill testaajan lempivälineiden joukkoon!

  Lue arvio
 • The Tru Stroke, ribbed
  3290

  The Tru Stroke, ribbed

  Hinkkaa hellästi tai jyystä jämäkästi! Tämä kätevä ja toimiva masturbaattori on todellinen jokamiehen must have-tuote!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta The Tru Stroke, ribbed

  Doc Johnsonin, hieman erilainen masturbaattori sai sekä moitteita että kehuja. Tuotteessa oli testaajamme mielestä monia hyviä puolia kuten materiaali, pesun ja kuivauksen helppous sekä neutraali ulkonäkö. Moitteita tuote sai hieman hankalasta käytöstään. "Kokeneelle runkkarille The Tru Stroker saattaa olla liian mauton ja yksinkertainen tuote, mutta ensimmäiseksi leluksi tuoreelle aikuiselle se voisi olla sopiva." - Kumitorvi

  Lue arvio
 • Tiger G5 - Black Line
  9990

  Tiger G5 - Black Line

  Tämä sulavalinjainen ja juomutettu, tyylikkään KOKOMUSTA vibraattori viettelee sinut kerta toisensa jälkeen voimakkailla värinöillään, upealla muotoilullaan sekä sopivasti joustavalla varrellaan!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tiger G5

  Fun Factoryn G5 tuoteperheeseen kuuluva Tiger vibraattori pääsi naistestaajallamme monipuoliseen käsittelyyn. Lopputulemana tämä vibraattori pääsi nimimerkin Peppufantasiaa yöpöydän laatikkoon muiden lempivälineiden joukkoon. "Tämä sopii varmasti monelle ja monipuoliseen käyttöön. Vibra tuntuu hyvältä vaginassa ja pepussa ja klitorista hieromalla saa varmasti orgasmin." - Peppufantasiaa

  Lue arvio
 • Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve
  6990

  Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve

  Gay -pariskunnille tarkoitettu tuplarunkkuvärkki jossa molemmat saavat yhtäaikaisesti tyydyttää itsensä!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tom Of Finland - Head To Head Vibrating Sleeve

  Tom Of Finland-tuotemerkin miesparien käyttöön tarkoitettu tuplamasturbaattori sai runsaasti kehuja testaajapariskunnalta. Yhtäaikainen käyttö vaati hieman harjoittelua, mutta kun vauhtiin pääsee toimi tuote moitteettomasti. "Parasta tässä tuotteessa on sen erilaisuus ja sen tarjoamat mahdollisuudet täysin uudenlaisiin elämyksiin. Myös läpinäkyvyydestä ja vibroista plussaa." - botTomandJerry

  Lue arvio
 • Neon - Slender G, lila
  2790

  Neon - Slender G, lila

  Tämä hieromasauva on täydellinen ja tehokas g-pisteen sekä klitoriksen kiihottamiseen.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Neon - Slender G

  Toiminnoiltaan yksinkertaisempien ja hinnaltaan huokoisempien vibraattoreiden joukkoon kuuluva Neon-Slender G yllätti testaajamme erinomaisella muotoilullaan ja tehokkaalla moottorillaan. Vibraattorin voimakkaasti käyristetty pää toimi juuri niin kuin sen pitikin; g-piste löytyi helposti ja klitoris sai kunnon kyytiä. Testaajamme suosittelevat tuotetta sen monipuolisuuden, yksinkertaisuuden, tehokkuuden ja yllätyksellisyyden vuoksi.

  Lue arvio
 • Partner Plus Couples Vibrator
  6990

  Partner Plus Couples Vibrator

  Nautitaan enemmän yhdessä! Partner Plus Couples-vibraattori kiihottaa molempia samanaikaisesti yhdynnän aikana kahden kiihottavasti värisevän moottorinsa avulla!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Partner Plus Couples Vibrator

  Pariskuntien yhteiseen käyttöön tarkoitettu Partner Plus Couples vibraattori testattiin kahden testaajapariskunnan voimin. Molemmat olivat sitä mieltä, että ajatuksena tuote toimii paremmin kuin käytännössä. Voimakkaan värinän ansiosta se voisi soveltua tuntopuutoksista kärsiville henkilöille ja peppuseksissäkin sitä voisi kokeilla.

  Lue arvio

Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer

Kaalimadossa myynnissä oleva Womanizer on ääni- ja paineaaltoihin perustuva klitoriksen kiihottaja, jota naiset ovat kehuneet muualla maailmassa. Lähetimme Womanizerin neljälle testiryhmän naiselle.

Womanizer sai paljon kehuja, mutta moitteiltakaan se ei välttynyt. Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle!

Lue arviotSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Seuravan testikierros on käynnistymässä, julkaisemme tulevat tuotteet piakkoin! Otamme aina mielellämme vastaan teidän ehdotuksia seuraavista testattavista tuotteista. Voit postata ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

b-Vibe Plug Rimming, sininen

Pyörivillä helmillä varustettu, värisevä anustappi suorastaan sukelsi testaajamme peppuun. Tavallisista pepputapeista täysin eroava tuote oli parasta mitä FreeWheelers oli koskaan kokenut.


Lue arvio

Satisfyer Pro Deluxe

Ääni- ja paineaaltoihin perustuvalla tekniikalla varustettu Satisfyer Pro Deluxe kiihotin oli testaajapariskunnalle omassa luokassaan aivan uudenlainen kokemus.


Lue arvio

Fun Factory - ToyFluid

Fun Factoryn vesipohjainen liukuvoide sai kehuja kätevästä ja toimivasta pullostaan. Sopiva perusliukkari, joka ei ihan heti käytössä kuivu.


Lue arvio

JO - Vesipohjainen Liukuvoide

Useita liukuvoiteita testannut Antaia antoi JO-tuotemerkin vesipohjaiselle liukkarille testikierroksen huonoimmat pisteet.


Lue arvio

Hot Octopuss - PULSE III Solo

Tämä tuote sai plussaa mahtavasta, omalla tavallaan erilaisesta tuntumasta, vesitiiviydestä ja monipuolisuudesta.


Lue arvio

Hot Octopuss - PULSE III Duo

Uudenlainen, pariskunnille suunnattu Hot Octopuss . PULSE III Duo tuotti pariskunnan miehelle isompia värinöitä kuin naiselle.


Lue arvio

Le Reve - Petite Vibraattori, Pinkki

Testaajamme yllättyi tämän pienen ja kevyen vibraattorin mielihyvää tekevistä ominaisuuksista täysin.


Lue arvio

Sex In The Shower - Ranneremmit imukupeilla

Imukupeilla varustetut ranneremmit kuuluvat tuhmiin kylpyhuoneleikkeihin. Testaajapariskuntamme piti remmeistä kovasti ja he suosittelevat niitä sekä aloittelijoille että kokeneemmille sidontaleikkien ystäville.


Lue arvio

Gvibe MINI tuplavibraattori, sininen

Sekä naisille että miehille suunnattu Gvibe MINI tuplavibraattori ei vakuuttanut testaajaamme, muuten kuin kivan värinsä puolesta.


Lue arvio

Water Glide - Silk

Hieman paksumpi Water Glide Silk ei testaajamme mukaan soveltunut erityisen hyvin seksivälineiden kanssa käytettäväksi.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Unelmia ja toimistohommia Pari M25, N23
Olemme elämännälkäinen pari, joka hakee seksileluista lisämaustetta muuten varsin toimivaan seksielämään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Yona Nainen 40v
Utelias, eläväinen, elämää rakastava mutsi. Onnellisesti etäsuhteessa. Lelut toisinaan menossa mausteena mukana yksin ja/tai yhdessä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 22 v. ja 23 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Opepari Pari N33 ja M37
Kiireistä arkea elävä pariskunta, joka pyrkii käyttämään vapaa-aikansa tehokkaasti ja laadukkaasti. Tähän kuuluu osaltaan myös monipuolinen ja kokeileva seksielämä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Atroquinine Nainen, sinkku 30v
Olen 27-vuotias, tällä hetkellä sinkkuna elävä nainen. Elämäni aikana olen ollut yhtä lailla parisuhteissa sekä miesten että naisten kanssa, koen olevani panseksuaali.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Sexcouple Pari 40+
Keski-ikään ehtinyt estoton pariskunta, joka rakastaa seksiä sen kaikessa jumalaisuudessaan. Kunnioitamme vanhan liiton arvoja, mutta haluamme ehdottomasti kokeilla kaikkea uutta löytöretkellämme täydellisen seksin nirvanaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 27
27-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
UsFuntastic Pari M 20v, N 20v
Olemme reilu parikymppinen pariskunta pohjoisemmasta Suomesta. Koemme ns. perinteisen seksin mukavimmaksi tavaksi osoittaa rakkautta toisiamme kohtaan, mutta usein saatamme ujuttaa petipuuhiin niin ruoskan kuin erilaisia seksileluja aina kiihottimista pieniin anaalileluihinkin. Myös sitominen, silmien peittäminen ja lievä alistuskin kuuluu mukavuusalueellemme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen positiivinen -96 syntynyt opiskelija tyttö. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten tervettä, hauskaa ja rikastuttavaa seksuaalisuutta. Olen myös intohimoinen kestävyys urheilija, uuden oppija sekä ihmisten auttaja. Olen myös neitsyt, joten ehkä osaan antaa uudenlaista näkemystä leluista ja seksuaalisuudesta...
Lue kaikki nimimerkin arviot
Jo eläköityneet testiryhmäläiset:  Toy Story Iloinen arki Geronimo Sidotut Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan Tomppa Mr. Sledgehammer Zakke Asiallinen kotirouva Eros McKettu Mr. ja Mrs. Jacksie HMR karkki Jolene HeMan Testimies Tiitis Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva