Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

SEKSILELUJEN SIELUNELÄMÄÄ PINTAA SYVEMMÄLTÄ

KAALIMADON TESTIRYHMÄ

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.Autenttisten tstiraporttien perusteella voit lukea, miten eksilelut oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat!

Uusimmat testiryhmän arviot

Uusimmat arviot

Satisfyer Partner - Multifun 2
5990

Satisfyer Partner - Multifun 2

Tämä vibraattori tuo nimensä mukaisesi monipuolista nautintoa sooloiluun ja parin yhteiseen hetkeen. Lopputulemana oli tietenkin orgasmi ja positiivinen kokemus. Tätä välinettä voi käyttää hyvin monilla tavoilla, juuri sellaisilla kuin se itselle ja/tai kumppanille sopii. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Satisfyer - Men Heat Vibration
6990 5990
 

Satisfyer - Men Heat Vibration

Satisfyerin lämpeävällä ominaisuudella varustettu miesten vibraattori sai kehuja syvästä värinästään. Toisen testaajan mielestä lämmin tunneli suorastaan imi peniksen itseensä. Hintansa väärti tuote miehen nautintoon. Ja plussat ladattavuudesta sekä vesitiiviydestä päälle. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Manta vibraattori
9990

Manta vibraattori

Uusi Fun Factoryn Manta vibraattori toimi miestestaajalla niin kuin pitääkin. Hän löysi sooloillessaan ennenkokemattoman tuntemuksen, joka ei ollut ollenkaan huono! Pariskunnan testissä Manta toimi erityisen hyvin parin yhteisessä seksissä. Tehoa tältä vibraattorilta ei puutu ja käyttötavat ovat mitä moninaisemmat. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Satisfyer Vibes - Power Flower
5990

Satisfyer Vibes - Power Flower

Satisfyerin hieman kukkaa muodostava vibraattori kiilasi Carissan seksivälineykköseksi heti. Vibraattorin Silicone Flex -materiaali sai molemmilta naistestaajilta runsaasti kehuja. "Power Flowerista löytyi uskomattoman voimakkaat tehot, ihanan pehmeä värinä ja materiaali Ihan älytön kokemus!" Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Womanizer - Liberty
9990

Womanizer - Liberty

Womanizer Liberty oli testaajaparille uudenlainen kokemus ja se täytti heidän odotuksensa täysin. Orgasmit olivat molemmilla sanoinkuvaamattoman voimakkaita ja piiiiitkiä. "Täytyy tunnustaa, että en ole kokenut näin voimakasta orgasmia aikaisemmin minkään muun lelun kanssa." Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot

Testatut seksilelut naisille

ARIA - Vitality Bullet Kit
7690

ARIA - Vitality Bullet Kit

Pirteän Aria-tuotesarjan klitoriskiihotin yllätti testaajat tehokkuudellaan. "Tämä vibraattorisetti todella ylitti odotukset, sillä en ole ikinä omistanut mitään, missä olisi näin voimakas värinä pakattu näin pieneen yksilöön. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Belladot - Matilda, Vibrating Egg
4790

Belladot - Matilda, Vibrating Egg

Uuden Belladot tuotesarjan Matilda kiihotinkuula sai kahdelta testiryhmäläiseltä kehuja todella tehokkaasta moottoristaan. Retrokuosista säilytysrasiaa pidettiin hyvän näköisenä ja hulvattomana. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Bi Stronic Fusion pulsaattori
16990

Bi Stronic Fusion pulsaattori

Fun Factoryn yhdyntäliikkeitä jäljitteleviin Stronic sauvoihin kuuluva Bi Stronic Fusion testattiin kahden testaajan voimin. Sauva oli ehdottomasti tämän testikierroksen yksi kehutuimmista tuotteista. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Blown Away 8 - Tekopenis
2990

Blown Away 8 - Tekopenis

Lähetimme perinteisen ja pitkään valikoimissamme olleen Blown Away tekopeniksen sekä mies- että naistestaajallemme. Moottoroimaton perus tekopenis sai molemmilta erittäin positiivista palautetta ja se on selkeästi tämän testikierroksen TOP 3:n parhaan joukossa. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
KATSO KAIKKI - TESTATUT SEKSILELUT NAISILLE

Testatut miesten seksilelut

Autoblow2+ XT Suihinottokone
16900

Autoblow2+ XT Suihinottokone

Testaajan sanoin: Autoblow2 + XT suihinottokone on ehdottomasti erinomainen seksilelu. Autoblow2 imee kivasti penistä ja laukeaminen tuntuu taivaalliselta, koska kone hoitaa homman puolestasi. Sisus on helppo pestä ja käyttökuntoon saattaminen on vaivatonta. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Bathmate Hercules -penispumppu
7990

Bathmate Hercules -penispumppu

"Kaikkiaan Bathmate Hercules on laadukas tuote, joka tekee sen minkä lupaa. Se on tehokas ja yksinkertainen väline, jonka käyttäminen on hauskaa ja helppoa. Ilmakäyttöinen tyhjiöpumppu häviää tälle mennen tullen ja lentääkin varmaan pian turhana roskiin. Eipä tästä pahaakaan sanottavaa oikein keksi." Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
KATSO KAIKKI - TESTATUT MIESTEN SEKSILELUT

Testatut pariskunnille sopivat seksilelut

Adventurous Anal Starter Kit
6890

Adventurous Anal Starter Kit

Hiljattain valikoimiimme tullut Anal Starter Kit lähti testattavaksi Pohjois-Suomeen. Arctic Love pariskunta saikin paljon riemua peppuleikkeihin tarkoitetusta setistä. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Bad Kitty - Bondage Set
3690

Bad Kitty - Bondage Set

Bad Kitty on tämän vuoden uuttuustuotesarja kaikille hieman tuhmemmista leikeistä kiinnostuneille.Lähetimme sarjaan kuuluvan bondage-setin kolmelle testiryhmän pariskunnalle. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
BDSM Starter Kit
4990

BDSM Starter Kit

Bondageseksi tuntuu olevan monien pariskuntien salaisella haavelistalla melko korkealla, siksipäätimme lähettää kokeiluun hienon paketin, josta löytyy kaikki tarpeellinen sitomisleikkien aloittamiseen. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Blowjob Vibrator
3990

Blowjob Vibrator

Suihinotosta pitäville pariskunnille suunniteltu Blowjob Vibrator jakoi testaajien keskuudessa mielipiteitä. Toinen pariskunta piti suussa tärisevästä laitteesta oikein paljon, kun taas toisen pariskunnan mielestä se häiritsi itse "toimitusta". Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
KATSO KAIKKI - TESTATUT PARISKUNNILLE SOPIVAT SEKSILELUT

Testatut liukkarit ja intiimituotteet

Aqua Glide 1000 ml
5790 4590
 

Aqua Glide 1000 ml

Ahkera testaajamme kokeili ja kirjoitti kaiken kattavan arvostelun vanhasta kunnon Aqua Glide liukuvoiteesta. Luettuasi tiedät Aqua Glidestä kaiken! Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
Aqua Glide 200 ml
1890 1490
 

Aqua Glide 200 ml

Ahkera testaajamme kokeili ja kirjoitti kaiken kattavan arvostelun vanhasta kunnon Aqua Glide liukuvoiteesta. Luettuasi tiedät Aqua Glidestä kaiken! Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
Lue arviot
KATSO KAIKKI - TESTATUT LIUKKARIT JA INTIIMITUOTTEET

Testiryhmän esittely

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle,ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Testiryhmä 2019

PeppufantasiaaN30v Peppufantasiaa viihtyy nykyään sinkkuna, mutta edelleen kokeilunhaluisena. Erilaiset seksilelut ovat olleet jo vuosia kovassa käytössä. Otan ennakkoluulottomasti kaikenlaiset nautinnot vastaan.
Lue lisää
CoupleTPari, N 25 v., M 31 v. Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue lisää
MarieNainen 23 mies 50 Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue lisää
ButterflyPari, N 37.v, M 42.v Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Lue lisää
SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v. Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue lisää
ParittelijatPari, 30v Olemme todella kokeilunhaluinen ja kaikenlaisesta seksistä kiinnostunut pariskunta. Meille seksin harrastamisessa isossa roolissa on mm. bdsm ja kimppailu.
Lue lisää
AntaiaSinkku, nainen 39 v. Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia -79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee. Omat rakastelutyylini ja -fantasiani vaihtelevat hellästä sylittelystä nahkaruoskan viuhuntaan ja käsirautojen kilinään ja takaisin, usein sisältäen kaikkia yhtä aikaa. Monipuolisen elämänkokemukseni ansiosta osaan katsoa ihmisen seksuaalisuutta monelta kantilta, mm. sateenkaari-ihmiset, kinkyilijät ja liikuntarajoitteiset huomioon ottaen.
Lue lisää
UUSI JÄSEN!KaappirivoNainen 19 v Parisuhteessa. Opiskelu on joskus puuduttavaa, joten on hyvä, että voi silloin tällöin hieman irrotella joko peiton alla, suihkussa, luonnon helmassa tai missä sattuukaan huvittamaan, yksin tai kaksin. Seksileluista on jonkin verran aiempaa kokemusta ja rivouden kaapista löytyy muun muassa mielenkiintoa sidontaleikkeihin ja tummanpuhuvampaan toimintaan, vaikkei ehkä päältäpäin uskoisi. Myös pehmeämpi meno miellyttää.
Lue lisää
HotBunsNainen 28 v. Olen 28 vuotias nainen ja parisuhteessa toisen naisen kanssa.
Lue lisää
TulikettuPari, N42 v. Olen 42v. elämästä nauttiva nuori nainen. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi lasta. Asumme maalla, eli täällä ei ole juurikaan mitään tekemistä aikuiseen makuun. Käymme siis silloin tällöin viettämässä aikaamme jossain tapahtumissa yöpyen kaikessa rauhassa hotellissa. Käymme myös ulkomailla muutaman kerran vuodessa. Harrastuksiini kuuluu musiikki ja amerikkalaiset menopelit. Kirpparit ovat myös lähellä sydäntä.
Lue lisää
365 päivää seksiäPari 30 v Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue lisää
Doktor KuriousMies, 30 v. Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue lisää
RuuhkavuodetPari M38 ja N35 Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue lisää
botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v. Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue lisää
CupidoMies, 24v. Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue lisää
CarissaNainen 24v Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue lisää
Haluava himoava katseNainen 23 mies 50 Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue lisää
FreeWheelersPari Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue lisää
LelulaatikkoPari 30+ Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue lisää
KumitorviMies 30v Tehdastyöläinen, videoeditoija ja teknologia intoilija.
Lue lisää
NeitseellinenSinkku Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue lisää
Queer of the HillSinkku, queer 29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue lisää
n00bsM22,N20 Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue lisää