Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

Kaalimadon testiryhmä
Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä

Testiryhmän uutisia:

Tervehdys testiryhmästä! Paluu arkeen on tapahtunut ja sitä helpottamaan vedimme tavallista tuhdimman testikierroksen!

Lisäksi ryhmään on tullut kokonaista VIISI uutta testaajaa. Tervetuloa mukaan Haluava himoava katse, Doktor Kurious, Ruuhkavuodet, Solttuseksiä ja CoupleT!

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 28.8.2017)


Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer W500

Womanizer W500 Pro:ta kokeiltiin sekä yhdynnän aikana että naisen sooloseksissä. Vibat, joita Womanizer kykynee antamaan olivat vertaansa vailla - Lue itse! Yksi testiryhmäläinen totesi tuotteen olevan Aivan järjettömän hyvä joululahjaidea!

Lue arviot

Uusimat testiryhmän arviot

 • Womanizer 2GO - Black/Gold
  15900

  Womanizer 2GO - Black/Gold

  Womanizer 2GO näyttää hauskasti isohkolta huulipunalta mutta onkin taivaallista nautintoa tuova kiihotin!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer 2GO

  Womanizer sarjan upea ja elegantti kiihotin taisi tehdä tehtävänsä liiankin hyvin. Testaajamme oli ällikällä lyöty orgasmien määrästä, joita tätä tuotetta testatessaan sai! Ylellisen näköinen kiihotin sopii erinomaisesti lahjaksi naiselle, eikä se taatusti jätä kylmäksi.

  Lue arvio
 • We-Vibe Pivot
  8900

  We-Vibe Pivot

  We-Vibe Pivot-kiihotusrengas pariskuntien intiimeihin ja innostaviin leikkeihin, koska jaettu nautinto on paras nautinto!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe Pivot

  We-Vibe tuotesarjan Pivot penisrengas vibraattorilla testattiin yhden pariskunnan voimin. Silikoninen rengas oli hyvän tuntuinen ja puristi juuri sopivalla tavalla. Vibraattorin värinän voimakkuus sai miinuspisteitä, koska se turrutti hieman molempien tuntemuksia. Yllättäen värinä kuitenkin vaimeni, kun tuotetta kokeiltiin puhelinsovelluksen kautta. Dildon juuressa ja sellaisenaan käytettynä Pivot teki tehtävänsä mallikkaasti.

  Lue arvio
 • Tickler - Foxy Pocket
  2190

  Tickler - Foxy Pocket

  Huulipunan muotoinen ja pirteän värinen Foxy-kiihotin on tarkoitettu niille toisille huulille.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tickler - Foxy Pocket

  Uusi testiryhmäläinen pääsi testaamaan Tickler tuotesarjan, huulipunan muotoista klitoriskiihotinta. Pienen kokonsa ansiosta tuotetta oli helppo käyttää myös yhdynnän aikana ja sen voi sujauttaa helposti myös käsilaukkuun. Ainoa miinus oli se, että kiihotin lipsui kädestä kosteissa olosuhteissa.

  Lue arvio
 • Pump Worx - Cock Trainer Pump System
  5790

  Pump Worx - Cock Trainer Pump System

  Tehokkaasti imevä penispumppu tekee kalustasi suuremman ja kovemman.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tickler - Pump Worx - Cock Trainer Pump System

  Pump Worxin penipumppu sai kehuja helppokäyttöisyydestään ja yksinkertaisuudestaan. . Suosittelemme Pump Worx -pumppua sellaisille ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta pumpuista tai jotka haluavat kasvattaa itsetuntoaan ja kaluaan..

  Lue arvio
 • Europe Magic Wand - Hieromalaite
  13400

  Europe Magic Wand - Hieromalaite

  Tehokkuutta, joka saa sinut hymyilemään!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Europe Magic Wand Hieromalaite

  Seksilelujen klassikko, uudelta nimeltään Europe Magic Wand ja sen Genius-niminen lisäosa pääsivät testaukseen n00bsille, joka teki huolellista työtä. Todella tehokkaisiin värinävoimakkuuksiin yltävä vibraattori on kovaääninen, pehmeä ja tarvittaessa rajumpikin, eli juuri niin kuin hyvän seksin kuuluukin! Tämä joka paikan höylä sopii erinomaisesti myös kipeiden lihasten hierontaan.

  Lue arvio
 • Europe Magic Wand - Genius lisäosa
  4700

  Europe Magic Wand - Genius lisäosa

  Europe Magic Wand-hieromalaitteeseen sopiva Genius-vaihtopää on todella jännittävän ja houkuttelevan näköinen!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Europe Magic Wand Hieromalaite

  Seksilelujen klassikko, uudelta nimeltään Europe Magic Wand ja sen Genius-niminen lisäosa pääsivät testaukseen n00bsille, joka teki huolellista työtä. Todella tehokkaisiin värinävoimakkuuksiin yltävä vibraattori on kovaääninen, pehmeä ja tarvittaessa rajumpikin, eli juuri niin kuin hyvän seksin kuuluukin! Tämä joka paikan höylä sopii erinomaisesti myös kipeiden lihasten hierontaan.

  Lue arvio
 • Easy Job Vibrating Masturbator
  4490

  Easy Job Vibrating Masturbator

  Tekisikö mielesi tiukkaa, pehmeää ja värisevää pimppiä? Mahtava tuntuisen Easy Job-tekovaginan kanssa voit hoitaa hommat vibralla tai ilman, TOIMII!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Easy Job Vibrating Masturbator

  Perus keinovagina värisevällä vibraattorilla sai kolmelta miestestaajalta mainiot arviot. Tämän keinovaginan ehdoton plussa oli kunnon värinät antava vibra. "Tämä masturbaattori on perusolemukseltaan aiempia vastaava, oikein mukava siis, mutta tuo vibra tekee menosta hekumaalisen mahtavaa! Tästä minä pidin kovasti, meni lemppareihin heittämällä!"

  Lue arvio
 • Smile Happy - vibraattori
  3690

  Smile Happy - vibraattori

  Karamellinen pinkki vibraattori korvaa karkkipäivän ja saa intohimon väreilemään!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Smile Happy vibraattori

  Smile Happy vibraattori sai testaajille nimensä mukaisesti hymyn huulille. Taipuisan varren omistamassa silikonivibraattorissa olisi toisen testaajan mielestä saanut olla voimakkaammat värinät ja sen todettiinkin olevan parhaimmillaan juuri lämmittelyssä esileikkivaiheessa. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sauva sai toisen testaajan lämpimät suositukset kaikille naisille!

  Lue arvio
 • Tickler - Rosy Flexible Wand
  5900

  Tickler - Rosy Flexible Wand

  Laadukas Rosy-vibraattori hyväilee sinua joka puolelta silkkisen sileällä pinnallaan!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tickler Rosy Flexible Wand

  Tickler tuotesarjan wand-tyyppinen sauva sai kehuja tarvittaessa erittäin voimakkaisiin värinöihin kykenevistä kahdesta moottoristaan sekä hyvästä muoilustaan. Monipuoliseksi tämän sauvan tekee myös se, että värinäohjelmista löytyy myös hellästi kiusoittelevia rytmejä jokaiseen makuun. Niin kuin muutkin tämän tyyppiset sauvat sopii Rosy Flexible Wand myös hartioiden hierontaan.

  Lue arvio
 • Tickler - Choosy G-Spot Vibrator
  11900

  Tickler - Choosy G-Spot Vibrator

  Antaudu kaksimoottorisen Choosy-vibraattorin kiihottavaan käsittelyyn!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Tickler Choosy G-Spot Vibrator

  Ruotsalaiset tekivät sen taas! Naapurimaassa kehitetyn Tickler tuotesarjan G-piste vibraattori sai molemmilta testaajilta vahvat suositukset. Silkkisen silikoninen pinta ja tehokas vibraattori veivät jalat alta, eikä edes supisuomalainen, ajoin kyynisen pessimistinen Murutoosa keksinyt siitä moitittavaa.

  Lue arvio

Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer

Kaalimadossa myynnissä oleva Womanizer on ääni- ja paineaaltoihin perustuva klitoriksen kiihottaja, jota naiset ovat kehuneet muualla maailmassa. Lähetimme Womanizerin neljälle testiryhmän naiselle.

Womanizer sai paljon kehuja, mutta moitteiltakaan se ei välttynyt. Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle!

Lue arviotSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Seuravan testikierros on käynnistymässä, julkaisemme tulevat tuotteet piakkoin! Otamme aina mielellämme vastaan teidän ehdotuksia seuraavista testattavista tuotteista. Voit postata ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Ouch - Butt Plug, Silver With White Tail

Ouch-tuotemerkin hännällä varustettu anustappi yllätti mukavuudellaan ja helppokäyttöisyydellään. Testaajamme pettyi hieman hännän pieneen kokoon, mutta tappi-osa sai kehuja sen muotoilusta ja kehon lämpöä varastoivasta materiaalista.


Lue arvio

Paddle Dildo

Fun Factoryn Paddle Dildon materiaalia ja dildo-osan tuntumaa kehuttiin kovasti. Jämäkällä lätkällä pystyy "rankaisemaan" kumppania kovallakin otteella.


Lue arvio

Lovense - Hush Butt Plug, Small

Tämä pepputappi sai molemmilta testaajilta täydet pisteet!


Lue arvio

Rianne S - Fembot Body Wand

Retrohenkisen hieromalaitteen ulkonäkö aiheutti testaajassa hieman hämmennystä, mutta sen hieromaominaisuudet tuntuivat silti toimivan hyvin.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Yona Nainen 40v
Utelias, eläväinen, elämää rakastava mutsi. Onnellisesti etäsuhteessa. Lelut toisinaan menossa mausteena mukana yksin ja/tai yhdessä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Sexcouple Pari 40+
Keski-ikään ehtinyt estoton pariskunta, joka rakastaa seksiä sen kaikessa jumalaisuudessaan. Kunnioitamme vanhan liiton arvoja, mutta haluamme ehdottomasti kokeilla kaikkea uutta löytöretkellämme täydellisen seksin nirvanaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 27
27-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen positiivinen -96 syntynyt opiskelija tyttö. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten tervettä, hauskaa ja rikastuttavaa seksuaalisuutta. Olen myös intohimoinen kestävyys urheilija, uuden oppija sekä ihmisten auttaja. Olen myös neitsyt, joten ehkä osaan antaa uudenlaista näkemystä leluista ja seksuaalisuudesta...
Lue kaikki nimimerkin arviot
Jo eläköityneet testiryhmäläiset:  Geronimo Unelmia ja toimistohommia Sidotut Joneski Young, Wet & Wild Himokas pari Jonathan McKettu HeMan Testimies Tiitis Aurora Tomtom Nautiskelijat Itia Aatami ja Eeva Toy Story Iloinen arki Tomppa Zakke Mr. Sledgehammer Asiallinen kotirouva Opepari Eros Mr. ja Mrs. Jacksie Atroquinine HMR karkki Jolene UsFuntastic