Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

SEKSILELUJEN SIELUNELÄMÄÄ PINTAA SYVEMMÄLTÄ

KAALIMADON TESTIRYHMÄ

Testiryhmän uutisia:

Marraskuun pimeyteen uutta testiraporttia Kaalimadon seksileluista, olkaapa hyvät!

Kaalimadon testiryhmä on jälleen saanut lisävahvistuksia: tervetuloa mukaan Kaappirivo ja HotBuns!

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 27.11.)


Katso kaikki testiryhmän testaamat tuotteet täältä!

Uusimat testiryhmän arviot

 • Satisfyer - Men Vibration
  5990

  Satisfyer - Men Vibration

  Tämä modernien miesten hillitynnäköinen Satisfyer Men Vibration stimuloi peniksen päätä ja terskaa ja tarjoaa henkeäsalpaavia orgasmeja!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Satisfyer Men Vibration

  Satisfyerin uusi miesten vibraattori testattiin kahden miestestaajan voimin ja se sai sekä todella positiivista palautetta että pettymyksen siivittämää sanomaa. Toisen testaajan mielestä tämä kapistus antaa sellaiset kyydit, ettei ole ennen nähty ja toisen testaajan mielestä tuotteella saa "vain" pientä lisäpiristystä yksinäisiin syysiltoihin. Lue arviot, niin tiedät enemmän!

  Lue arvio
 • Rianne S - Pussy Playballs
  2990

  Rianne S - Pussy Playballs

  Tämä kaunis ja lukittava korallinvärinen kosmetiikkapussi pitää sisällään neljä eriväristä ja -painoista harjoituskuulaa, joiden avulla voit tehdä tehokkaan ja monipuolisen treenata lantionpohjalihastreenin!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Rianne S Pussy Playballs

  Supersöpössä pussukassa saapuvat Rianne S -tuotemerkin geishakuulat koettiin hyviksi sekä kumppanin kanssa leikitellessä että lantionpohjalihas treenissä. Kuulat sopivat testaajien mielestä niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin käyttäjille, sillä eripainoiset kuulat antavat haastetta monelle.

  Lue arvio
 • Meniscus hieromalaite
  6390

  Meniscus hieromalaite

  Upean näköisen Meniscus-hieromalaiteen koukkumainen häntä kietoutuu etusormesi ympärille ja silikoninen hierontapinta klitoriksellesi.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Meniscus hieromalaite

  Kolme upouutta testiryhmän jäsentä testasi Meniscus hieromalaitetta ja se saikin heti lempinimen "Pippurinen Glamour-kaveri". Hieromalaite sai kaikilta positiiviset arviot. Tuote on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan ja se sopii myös esimerkiksi rintojen stimuloimiseen.

  Lue arvio
 • Jìl - Sofia tuplavibraattori
  9900

  Jìl - Sofia tuplavibraattori

  Tämä jännittävän näköinen ja hieman erilainen tuplavibraattori tarjoaa uskomatonta nautintoa vaginaan ja anaalille samanaikaisesti!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Jil Sofia tuplavibraattori

  Jìl-tuotesarjan tuplavibraattori nousi tämän testikierroksen yhdeksi suosikkituotteeksi. Monipuolinen vibraattori testattiin myös anaalikäytössä ja se toi nautintoa myös sitä kautta käytettynä. Kehuja saivat erityisesti vibraattorin hiljainen ääni ja erittäin tehokkaat moottorit.

  Lue arvio
 • Elvie Trainer
  19900

  Elvie Trainer

  Elvie Trainer on huippusuosion saavuttanut, palkittu treeniväline lantionpohjalihasten harjoittamiseen.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Elvie Trainer

  Puhelinsovelluksen treeniohjelman avulla käytettävä Elvie Trainer sopii testaajan mielestä määrätietoiseen lantionpohjalihasten treenaamiseen, johon se on suunniteltukin. Treenaaminen on sovelluksen minipeleillä mielekästä ja helppoa.

  Lue arvio
 • We-Vibe Jive
  11900

  We-Vibe Jive

  We-Viben laadukas Jive-kuulavibraattori saa sinut tanssahtelemaan!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe Jive

  We-Viben kuulamainen vibraattori sai kehuja todella hiljaisesta äänestään. Aivan orgasmiin saakka ei testaaja Jiven avulla päässyt, mutta se sopii erinomaisesti pariskuntien yhteiseen esileikkiin ja kiihottamiseen. Sen avulla saa treenattua myös lantionpohjalihaksia!

  Lue arvio
 • Womanizer - Premium
  18900

  Womanizer - Premium

  Womanizer Premium tarjoilee ensimmäisen luokan orgasmeja sinulle, joka ansaitset vain parasta!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Womanizer Premium

  Uusi Womanizer sai kehuja "hands free" -muotoilustaan, vaihtopäistään ja vesitiiviydestään. Testaajamme ei välttynyt myöskään orgasmilta, mutta siihen tarvittiin laitteen hieman kovempia värinäohjelmia. Womanizer Premiumin autopilottitoiminto ei tuonut testaajalle uusia kiksejä, vaan sitä säädeltiin manuaalisesti.

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Pyöräytämme uuden testikierroksen muutaman säännöllisen epäsäännöllisesti noin kerran kuukaudessa. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia, mitä tuotteita haluaisit testattavaksi, postaa ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Stronic Surf pulsaattori

Uutta Fun Factroyn, muotoiltua pulsaattoria testasivat sekä naiset että miehet. Kehuja sateli molemmilta roppakaupalla, eikä nautinnolta voinut välttyä kukaan.


Lue arvio

Kink - Power Wand Hieromalaite

Tällä laitteella hieroo, niin naisen kuin miehenkin huippuunsa!


Lue arvio

Gaia - Eco Vibraattori

Suosittu Gaia Eco vibraattori on loistava valinta ekologisia arvoja arvostavalle kuluttajalle, jolle tuotteen ympäristöystävällisyys on yksi avaintekijä hankintoja tehdessään.


Lue arvio

PDX Elite - Talk Dirty Rotobator

Tuhmia puhuva masturbaattori sai sekä kehuja että moitteita. Kaiken kaikkiaan laite hoiti hommansa ihan hyvin.


Lue arvio

Viamax Warm Cream

Viamax lämmittävä voide testattiin pariskunnan voimin ja se todellakin toi uusia, erilaisia tuntemuksia seksiin.


Lue arvio

Dirty Talk - Fuck Me Silly

"Plussaa Dirty Talk - Fuck Me Silly saa esteettisyydestä, painosta, aidosta tuntumasta ja erittäin nautinnollisista sessioista.


Lue arvio

Kink - Power Wand Lisäosa, Cock Stroker

Kink Power Wand hieromalaitteen lisäosa sopii yksin vietettäviin runkkuhetkiin, sekä yhdessä kumppanin kanssa käytettäväksi.


Lue arvio

Mjuze - The Sailor

The Sailor on erinomainen eturauhaskiihotin. Siinä on tehoa ja tyylikkyyttä. Eturauhaskiihottimen koko sopii ensikertalaisille sekä kokeneillekin eturauhastyydyttäjille.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Niki Nainen n. 20 v.
Parikymppinen, kokeilunhaluinen sinkkutyttö, joka etsii mielellään uusia kokemuksia seksilelujen saralta niin omaan kivaan kuin kumppaneidenkin kanssa kokeiltavaksi. Menevä ja huumorintajuinen luonne, suhtautuu kaikkeen avoimin asentein.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Butterfly Pari, N 37.v, M 42.v
Kokeilunhaluinen aviopari, jolla yhteistä taivalta takana jo reilusti. Peitto heiluu, halut hyrrää ja hauskaa riittää, mielikuvitusta ja huumoria unohtamatta! Erilaiset lelut vahvasti mukana menossa, aina innolla ja estoitta kokeillen jotain uutta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Parittelijat Pari, 30v
Olemme todella kokeilunhaluinen ja kaikenlaisesta seksistä kiinnostunut pariskunta. Meille seksin harrastamisessa isossa roolissa on mm. bdsm ja kimppailu.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kaappirivo Nainen 19 v
Parisuhteessa. Opiskelu on joskus puuduttavaa, joten on hyvä, että voi silloin tällöin hieman irrotella joko peiton alla, suihkussa, luonnon helmassa tai missä sattuukaan huvittamaan, yksin tai kaksin. Seksileluista on jonkin verran aiempaa kokemusta ja rivouden kaapista löytyy muun muassa mielenkiintoa sidontaleikkeihin ja tummanpuhuvampaan toimintaan, vaikkei ehkä päältäpäin uskoisi. Myös pehmeämpi meno miellyttää.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
HotBuns Nainen 19 v
Olen 28 vuotias nainen ja parisuhteessa toisen naisen kanssa.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot