Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiryhmän etusivu

Kaalimadon testiryhmä
Seksilelujen sielunelämää pintaa syvemmältä

Testiryhmän uutisia:

Hyvää pääsiäistä rakkaille asiakkaillemme - tässä pieni lukupaketti pyhien ratoksi ja seuraavien seksileluhankintojen inspiraatioksi!

t. Kaalimadon testiryhmä

(Päivitetty 29.3.2018)Uusimat testiryhmän arviot

 • Satisfyer Pro - 4Couples
  7990

  Satisfyer Pro - 4Couples

  Koe kumppanisi ja Satisfyer Pro -pariskuntakiihottimen kanssa unohtumattomia kokemuksia!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Satisfyer Pro 4Couples

  Erityisesti yhdynnän aikana käytettävä tuote toi testaajapariskunnan seksiin uuden ihanan ulottuvuuden. Erityisesti parin miespuolinen osapuoli piti laitteen tuomasta lisäkiihotuksesta. Naiselle tuote tuotti eniten nautintoa kun hän käytti sitä yhdessä dildon kanssa.

  Lue arvio
 • Pjur - Back Door, Comfort Water Anal Glide
  19901690

  Pjur - Back Door, Comfort Water Anal Glide

  Extraliukastettu liukuvoide sopii rajuun ja pitkäkestoiseen anaaliseksiin.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Pjur Back Door Comfort Water Anal Glide

  "Pjur - Back Door on mielestämme käyttökelpoinen tuote ihan mihin tahansa missä tarvitaan liukuvoidetta, eikä sen käyttö rajoitu vain anaaliin vaan käy ihan joka reikään tai seksilelujen kanssa. Liukkarin maku/haju on mielestämme todella neutraaleja, mikä on omiaan mm. suuseksissä".

  Lue arvio
 • Main Squeeze Stroker, Jessie Andrews
  6490

  Main Squeeze Stroker, Jessie Andrews

  Miehet, huomio: Doc Johnson on suunnitellut tyylikkään ja ainutlaatuisen Main Squeeze -tekovaginan SUUREEN NAUTINTOON!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Main Squeeze Stroker, Jessie Andrews

  Tämä tekovagina sai erityisesti kiitosta aitoa muistuttavasta ulkonäöstään ja kotelon sivussa olevasta levystään, jota painamalla saa tekopilluun lisää tiukuutta ja painetta. "Lyhykäisyydessään, tuote on kestävä, laadukas, helppokäyttöinen ja kätevä. Nautinto on taattu".

  Lue arvio
 • We-Vibe Ditto
  11900

  We-Vibe Ditto

  Löydä uudenlaista nautintoa laadukkaan We-Vibe Ditto -anustapin seurassa!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta We-Vibe Ditto

  We-Vibe-tuotesarjan Ditto anustappi sai testaajalta huolellisen arvioinnin. Useilla värinäohjelmilla varustettu, ladattava ja älypuhelimellakin toimiva anustappi sai erityistä kiitosta muotoilustaan, sopivasta koostaan sekä hiljaisesta äänestään. "Tapin muotoilun ansiosta värinä välittyy hyvin eturauhasen alueelle ja hidas, aaltoileva värinä saa raavaankin miehen vikisemään nautinnosta alta aikayksikön".

  Lue arvio
 • Satisfyer Pro - G-Spot Rabbit
  7990

  Satisfyer Pro - G-Spot Rabbit

  Suositun Satisfyer-tuotesarjan Rabbit-vibraattori johdattaa sinut nautinnon äärirajoille!
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

  Satisfyer-tuotesarjan Rabbit vibraattori sai hurjasti kehuja molemmilta naistestaajilta. Värisevä vibraattori yhdistettynä imevään klitoriskiihottimeen saivat toisen testaajan löytämään soolosekstailun ilot taas uudestaan. ArcticLove puolestaan toteaa: "Tätä voi aivan vilpittömästi suositella, harvemmin testattavaksi on tullut lelua, jossa ei olisi yhtään mitään parannettavaa".

  Lue arvio
 • Pjur - Spa ScenTouch, Neutral Way
  2490

  Pjur - Spa ScenTouch, Neutral Way

  Puhdasta nautintoa! Kun haluat keskittyä ainoastaan kosketukseen ja tunteeseen, valitse Pjur Spa Neutral Way-hierontageeli.
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Pjur Spa ScenTouch hierontageeli

  Pjur-tuotesarjan ylellinen hierontavoide sai vahvat suositukset. Sopivan liukas, mutta kuitenkin sellainen että hieronnassa säilyi tuntuma. Aine ei kuivahda kesken vaan säilyy liukkaana eikä sitä tarvitse lisätä jatkuvasti. Lue muut plussat arviosta!

  Lue arvio
 • Volta vibraattori, neonoranssi
  9990

  Volta vibraattori, neonoranssi

  Kaipaatko orgasmia, joka kumpuaa syvältä sisältäsi ja saa sinut näkemään tähtiä? Erittäin tehokkaan Volta-vibraattorin <
  Tutustu tuotteeseen

  Testiryhmän arvio tuotteesta Volta vibraattori

  Fun Factoryn uusi Volta-vibraattori sai sekä kehuja että moitteita. Voltan värisevät ulokkeet tekivät siitä erittäin monipuolisen sauvan erityisesti klitoriksen kiihottamisessa. Tehoja tästä vibraattorista löytyy vaikka muille jakaa ja toisen testaajan mielestä ne olivat liian tehokkaat.

  Lue arvioSeuraavaksi tulossa testiryhmän arvioitavaksi

Seuravan testikierros on käynnistymässä, julkaisemme tulevat tuotteet piakkoin! Otamme aina mielellämme vastaan teidän ehdotuksia seuraavista testattavista tuotteista. Voit postata ehdotuksesi kaalimadon FB-seinälle tai lähettää sen suoraan asiakaspalvelullemme osoitteeseen testiryhma@kaalimato.com.


Testiryhmän aikaisemmat artikkelit

Fifty Shades Freed - 10 Days of Play

Kymmenen nautinnollista Fifty Shades Freed-tuotetta samassa paketissa. "Tämä tuotepaketti on ehdottomasti tyylikkäin tähän mennessä saapuneista tuotteista.


Lue arvio

Fifty Shades Freed - Clitoral Vibrator

Sopii sinkuille ja pariskunnille hyväksi viihdykkeeksi!


Lue arvio

Fifty Shades Freed - Clitoral Suction Stimulator

Imevällä ja värisevällä tekniikalla toimiva Fifty Shades Freed klitoris-stimulaattori toimii parhaiten liukuvoiteen kanssa.


Lue arvio

Fifty Shades Freed - Vibrating Pleasure Plug

Fifty Shades Freed-tuotesarjan anustappi sai kehuja todella monipuolisisista värinäohjelmistaan sekä kaukosäätimestään.


Lue arvio

Bathmate Hydromax X30 -penispumppu, sininen

Bathamte-sarjan hieman isompi penispumppu oli testaajallemme uudenlainen kokemus. .Kumitorvi. yllättyi kahden viikon jälkeisestä peniksen paksuuntumisesta.


Lue arvio

Bathmate Hercules -penispumppu, kirkas

"Kaikkiaan Bathmate Hercules on laadukas tuote, joka tekee sen minkä lupaa. Se on tehokas ja yksinkertainen väline, jonka käyttäminen on hauskaa ja helppoa.


Lue arvio

Stronic G pulsaattori, pinkki

Fun Factoryn pulsaattorien uusin tulokas Stronic G testattiin kolmen testaajan voimin. Yhdyntäliikettä jäljittelevä pulsaattori sai kehuja sykkivästä liikkeestään ja siitä, että sitä voidaan käyttää myös ilman käsiä.


Lue arvio

Katso kaikki testiryhmän testaamat tuoteet täältä!


Kaalimadon testiryhmä

Mikä testiryhmä?

Kaalimadon Testiryhmä on valikoitu joukko aktiviisia ihmisiä jotka osaavat nauttia elämästä ja siinä sivussa testaavat seksileluja asiakkaidemme hyödyksi ja huviksi.

Ryhmäläiset saavat meiltä testattavakseen alan kiinnostavimpia uutuuksia noin parin kuukauden välein, aktiivisimmat useamminkin;) Ryhmän jäsenet eivät välttämättä ole seksivälineiden suurkuluttaja, vaan siinä on mukana kaikenlaisia kokeilunhaluisia ihmisiä. Mukana on nuorempia ja vanhempia, naisia ja miehiä, sinkkuja ja parisuhteessa eläviä, seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Yhteistä kaikille on, että he suhtautuvat luonnollisesti seksivälineisiin, ovat kokeilunhaluisia ja kyvykkäitä antamaan palautetta testatuista tuotteista.

Testiryhmäläisten esittely


Miten mukaan testiryhmään?

Testiryhmässä on tällä hetkellä täysi vahvuus päällä. Ajoittain aina joku kuitenkin päättää jättää testihommat tauolle, ja silloin voimme ottaa mukaan uusia innokkaita testaajia. Jos siis koet olevasi potentiaalinen testaaja ja tunnet suurta halua päästä mukaan Kaalimadon legendaariseen testiryhmään, voit aina lähettää avoimen hakemuksen yhteydenottolomakkeemme kautta (ks. Asiakaspalvelu). Kerro viestissäsi itsestäsi / teistä, ja perustele, miksi olisitte hyvä vahvistus ryhmään. Emme välttämättä vastaa hakemuksiin, mutta otamme ne talteen, ja paikan vapautuessa kaivelemme arkistosta parhaat kandidaatit.

Peppufantasiaa Pariskunta N26v/M32v
Olemme kokeilunhaluinen pariskunta ( N26v/M32v ) ja erilaiset seksilelut ovat aktiivisessa käytössä. Emme oudoksu mitään, vaan otamme kaiken avoimin mielin vastaan.
Lue kaikki nimimerkin arviot
ArcticLove Pari M60, N36
Pohjoisessa asuva erittäin estoton ja ennakkoluuloton pari. Erotiikka on meille leikkikenttä ja tutkimusmatka, jossa matka on määränpäätä tärkeämpi.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Solttuseksiä Pari N 18 v., M 19 v.
Turun seudulla elävä avopari, joiden seksielämää tällä hetkellä rajoittaa armeijan aamut. Yhteinen into uusiin kokemuksiin kuitenkin jyrää mahdolliset esteet arjessa.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Marie Nainen 23 mies 50
Olen nuori nainen pohjoisesta, huonolla huumorilla ja hyvällä määrällä perversiota varustettuna. Nautin rajusta seksistä.
Lue kaikki nimimerkin arviot UUSI JÄSEN!
CoupleT N 27 v, M 30 v.
Olemme innokas aviopari kokeilemaan kaikkea uutta ja leluilla tykkäämme tuoda hieman extrakivaa puuhiimme.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Antaia Nainen, Sinkku 30v
Olen sinkku, biseksuaali nainen vuosimallia '79. Omaan kokemusta laidasta laitaan mitä rakastajiin, skenaarioihin ja leluihin tulee.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Murutoosa Naispari 32/28v
Tuoreen suhteen innokkuudesta ja estottomuudesta nauttiva hoitoalalla työskentelevä tyttöpari. Vaikka Murutoosan tietotaito makuuhuoneen puolelta onkin varsin vankka, ei kokemusta luomuleikkien ulkopuolelta ole juuri päässyt kertymään. Sitäkin suuremmalla kokeilunhalulla Murutoosa janoaa mahdollisuuksia uuteen ja jännittävään, ja jakaa mielellään vilpittömästi tunteitaan muillekin himon poluilta nautinnon valtateille haikaileville.
Lue kaikki nimimerkin arviot
365 päivää seksiä Pari 30 v
Olemme kolmekymppinen pariskunta ja yhteiseloa takana jo yli 10 vuotta. Pariskuntamme miehinen osapuoli on ollut hyvin avoin ja vapaa seksuaalisuuden suhteen. Naisellinen osapuoli taas on aina ollut hieman pidättyvämpi, ehkä jopa ujokin. Arjen ja tutkimustyön paineiden selättämisen myötä seksuaalisesta nautinnosta on tullut osa elämäämme. Tästä syystä aloitimme juuri haasteen harrastaa seksiä vuoden jokaisena päivänä. Tekosyitä ei tunneta ja alkukokemusten perusteella tästä saattaa tulla vakituinen osa arkea ;) Reissutyön ja muun elämän vuoksi joudumme käyttämään luovuutta tavoitteen toteuttamiseksi. Erilaisten hankittujen välineiden avulla olemme lisänneet nautintoamme - yksin ja yhdessä - monin uusin keinoin. Tutkijan taidoilla varustettuna paneudumme tiedon ja sitä kautta myös nautinnon jakamiseen muille.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Ruuhkavuodet Pari M38 ja N35
Lapsiperheen arjen, vaativan työn ja moninaisten harrastusten ristiaallokossa jatkuvaa neljän ruuhkaa elävä, jo kaksi vuosikymmentä yhdessä ollut, naimisissa oleva pariskunta.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Doktor Kurious Mies, 29v
Utelias kokemusten keräilijä ja hedonisti. Fyysisesti aktiivinen ja seksuaalisesti virittynyt terveydenhuollon ammattilainen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Cupido Mies 20v+
Useiden vuosien kokemuksella erilaisista seksileluista ja -leikeistä varustettu nuori miehenalku, joka ei tunne rajoja ultimaattista nautintoa etsiessään.
Lue kaikki nimimerkin arviot
botTomAndJerry Poikapari 23 v. ja 24 v.
Veikeä, vekkuli ja seikkailunhaluinen poikapari, joille lelut tuovat lisämaustetta jo valmiiksi vilkkaaseen ja villiin seksielämään. Emme pelkää kokeilla uusia juttuja, sillä ennakkoluulottomuus ja estottomuus ovat parhaat etumme erotiikan saralla.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Haluava himoava katse Nainen 23 mies 50
Spontaania ja monipuolista seksiä harrastava hullutteleva pari.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Carissa Nainen 24v
Olen PK-seudulla sinkkuilun aloittava opiskelija. Sinkkuelämäni tulee olemaan kaikkea muuta kuin selibaattia, tähtäimessä on monipuoliset seksikumppanit ja menevä elämä. Kokemukset seksileluista tulevat usealta silmää ja kehoa hivelevistä kestosuosikeista. Odotan kroppa väristen uutta ja tuntematonta!
Lue kaikki nimimerkin arviot
FreeWheelers Pari Liikuntavammainen m31, n30
Olemme rohkea sekä kokeilun haluinen pari, joka näkee miehen liikuntavamman sekä tuntopuutokset haasteena eikä esteenä tasapainoiselle seksielämälle. Meille seksi on myös välineurheilua.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Kumitorvi Mies 26v.
Yksinolosta ja seksileluista nauttiva mies.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Lelulaatikko Pari 30+
Olemme akateemisesti koulutettu pari, jolla on elämää takana yli 30 vuotta ja yhteistä eloa jo reilusti yli 10 vuotta. Lelulaatikostamme ei montaa seksilelua löydy, mutta innokkuutta ja mielenkiintoa sitäkin enemmän.
Lue kaikki nimimerkin arviot
n00bs M22,N20
Olemme hieman ujompi nörttimies ja uskaliaampi taiteilijanainen. Seksilelujen viidakko on vielä melko uusi juttu, mutta kokeilunhalua meiltä kyllä löytyy!
Lue kaikki nimimerkin arviot
Queer of the Hill Sinkku, queer M 29
29-vuotias sinkku queer-mies, jolle liiallinen vakavuus on myrkkyä. Lelut, värkit ja vipstaakkelit kiinnostavat ja uudet kokemukset innostavat sekä yksin että erikseen.
Lue kaikki nimimerkin arviot
Neitseellinen Sinkku N 21V
Olen loputtoman utelias, 1990-luvun loppupuoliskolla syntynyt nuori opiskelija nainen. Rakastan elämää ja sen tuomia ihania asioita, kuten uuden oppimista, ystäviä, urheilua ja matkustamista! Olen ihan super seksuaalisuus nörtti ja haluan oppia seksistä ja sen moninaisuudesta mahdollisimman paljon. Seksilelut, niillä leikkiminen sekä niiden käyttäminen, testailu ja analysointi on merkittävä osa omaa seksielämääni.
Lue kaikki nimimerkin arviot