Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

SVAKOM - Sam Neo Interactive Masturbator

TESTIRAPORTTI

Jos pidät suihinotosta, hanki tämä! Svakom -sarjan, automaattisesti liikkuva masturbaattori sai miestestaajilta kehuja imun voimakkuudesta ja ilmatiiviydestä. "Suosittelen vahvasti!"

PuputPari 28 v.

Svakomin Sam Neo on lujaa imevä ja ihanasti värisevä masturbaattori – kalusi uusi paras ystävä.

Tyylikkään ja laadukkaan oloisen paketin sisältä löytyy suunnilleen juomapullon kokoinen musta tuubi, jonka läpinäkyvän suojan alta pilkottaa valkoinen aukko. Levitän runsaasti liukuvoidetta niin reikään kuin peniksellekin, laitan laitteen päälle ja työnnyn sisään. Todella tiukka, mutta vain hyvällä tavalla! Voisin käyttää tätä jo näinkin, mutta kun laitan värinän ja imun päälle, on kokemus aivan uudella tasolla. Sehän tuntuu kuin suihinotolta, mutta värinän kanssa!

Eikä siinä vielä kaikki. Netistä löytyy nimittäin ilmaiseksi valtava määrä videoita, joissa ihmiset paneskelevat toisiaan - ja monet niistä ovat niin sanotusti interaktiivisia, eli älypuhelinsovelluksen avulla muun muassa tämän lelun saa synkronoitua niin, että lelu matkii videon tapahtumia. Eli kun videolla pornotähti ottaa (mahdottoman suuren) kikkelin suuhunsa, lelukin "imaisee" käyttäjän munan sisäänsä. Ja kovaa imeekin! Puhelinsovelluksia löytyy peräti kaksi: FeelConnect, joka on tarkoitettu edellämainitun kaltaiseen interaktiiviseen käyttöön, ja Svakomin oma sovellus, jolla voi valita tarkempia värinä- ja imuohjelmia. Peruskäyttö onnistuu toki myös ilman sovellusta, eli laitteen pohjassa olevaa nappia painamalla ohjelma vaihtuu, mutta suosittelen ehdottomasti sovellusten käyttöä, koska ne olivat todella helppokäyttöisiä ja lisäarvoa tuovia.

Muutama pieni miinus täytyy laitteelle antaa, mutta riippuu käyttäjästä, miten merkittäviä ne ovat. Ensinnäkin laite on varsin kovaääninen, eli peiton alla salaa runkkaaminen onnistuu edelleen parhaiten käsipelillä. Toisekseen lelun puhdistaminen jälkeenpäin on hieman haastavampaa kuin esimerkiksi tavallisissa Fleshlighteissa, koska sisällä olevaa pehmeää osaa ei tietääkseni saa irti, ja kun koko laite ei ole vedenpitävä, tunneli pitää huuhdella aika varovasti. Ja kolmannekseen vaikka värinä onkin tehokas ja imu hyvin voimakas, vauhti oli minun makuuni liian hidas. Kokemus on siis intensiivisyydestään huolimatta kiusoitteleva. Mutta tästäkin on vaikea valittaa tämän enempää, koska kun voi vain maata paikallaan, ottaa rennosti ja antaa laitteen lutkuttaa väsymättä, mällikin kyllä lentää lopulta.

Kaiken kaikkiaan laite on kuitenkin todella oiva tapa purkaa paineita ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Suosittelen vahvasti!

Kirjoittanut: Puput
BlowoutSinkkumies 40+ v.

Paketti kolahti postiin ja sieltä ilmestyi Savakomin Sam One suihinottohärveli. Fiilikset alkuun oli hyvät, sillä tämä paketti haiskahti laadulle!

Paketti itsessään on tyylikäs ja hyvin pakattu. Myös tuote on hyvin pakattu paketin sisällä. Paketista löytyy myös poikkeuksellisesti pieni ohjevihkonen, joskin se on vain qr koodi, jolla voi ladata appiksen ja katsoa tietoa tuotteesta. Appiksen etsiminen tuolta sivulta ei ollut ihan suoraviivaisin juttu mutta eipä se hankalaakaan ollut.

Itse härpäke on laadukkaan oloinen. Kotelo on muovia ja insertit valkoinen ja pehmeä. Poikkeuksellisesti insertti ei ole avonainen molemmista päistä ja ensimmäinen ajatus oli, että mitenköhän tämä puhdistetaan helposti. Mutta insertin toki on oltava tällainen, koska putkilossa on alipainepumppu. Lisäksi löytyy vibra.

Appiksella pystyykin kivasti säätämään kaikkea. Vibran rytmit, voimakkuus, rytmit yms onnistuu kaikki appiksella. Samaten imun rytmit. Appista ei kuitenkaan välttämättä käyttämiseen tarvitse sillä pohjassa on perinteinen yksi nappi, jota painelemalla pääsee eri moodien ympäri. Appikselle kuitenkin pointsit siitä, että se on helppo käyttää ja ymmärtää ja kontrollit on riittävät.

Itse tuotetta kun ensimmäistä pesua tein (muistakaa pestä kaikki lelunne aina ennen käyttöä!) törmäsin kuitenkin ensimmäiseen ongelmaan. Nimittäin kun inserttiä laittoi takaisin tuubiin, niin oli todella hankalaa saada insertit oikeaan kohtaan. Vibralle nimittäin on oma kolonsa insertissä ja jos inserttiä ei saa kohdalleen niin vibra osuu koteloon aiheuttaen aika ikävän äänen. Itselle tämä kävi selväksi siinä vaiheessa, kun oltiin jo tositoimissa ja putkilossa oli täytettä sen verran että vibra ei päässyt enää inserttiä painamaan sisäänpäin. Päädyinkin laittamaan vibran kokonaan pois, koska en jaksanut alkaa säätään insertin kanssa. Mainittakoon että inserttiä en saanut koskaan enää oikeeseen paikkaan. En tiedä onko tähän joku kikka.

Tuntuma vempeleessä on ihan hyvä. Imu on riittävän voimakas ja vempele pitää ilmatiiviyden kiitettävästi. Säätelemällä insertin kohtaa kullin ympärillä, voi itse vielä hakea sopivaa kohtaa. Moitteita tästä siis ei juurikaan tule. Ainoa miinus tulee siitä, että jos työntää kullinsa liian syvälle ja imu voimistuu vahvaksi valitsemassa rytmissä, niin vehje saattaa osua pohjaan, joka tuntuu ikävältä. Mutta tämä on pieni miinus mielestäni.

Kokonaisuutena ihan kiva paketti, joskin tuo vibran kanssa taistelu hieman laskee pisteitä. Suosittelen suihinotosta tykkääville koittamaan, josko tämä olisi sitä aidontuntuista. :)

Arvosanat asteikolla 1-10:
Miehille: 8,5
Naisille: -
Pareille: 5

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Satisfyer - Ultra Power Bullet 1 Seuraava arvio: ZENN - Pamela real life sex doll, Ass & Pussy