Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Sopimusehdot

1. YLEISET EHDOT

Kaalimato.com on Kentonec Oy:n ylläpitämä markkinapaikka (myöhemmin tässä dokumentissa verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Kentonec Oy, y-tunnus 1495497-2 (myöhemmin myyjä).

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät verkkokaupan sivustolla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa ole toisin määrätty.

Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Myyjällä on oikeus perua tilaus niin halutessaan. Tuotteita ei myydä jälleenmyyjille.

2. ASIAKAS JA TIETOSUOJA

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:
a. Hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen klikkaamalla tilauslomakkeen lopussa olevaa "Tee tilaus" (tai vastaavaa) nappia

ja

b. Maksanut tilauksensa valitsemallaan maksutavalla tai vahvistanut ennakkotilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Hyväksymällä nämä Kaalimato.comin sopimusehdot asiakas hyväksyy myös henkilötietojen käsittelyä koskevat menettelytapamme, jotka on kuvattu kattavasti Kaalimato.comin tietosuojaselosteessa.
Myyjällä on oikeus perua tilaus niin halutessaan. Tuotteita ei myydä jälleenmyyjille.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään maksulomakkeella valitun toimitus- ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät.

Tuotteet myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, kuin mitä verkkokaupassa on tilaushetkellä ollut voimassa.

Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

4. MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä laaja valikoima maksutapoja. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy täältä.

Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saatavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista.

Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

5. TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä laaja valikoima toimitustapoja. Tilaushetkellä käytössä olevat toimitustavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista toimitustavoista löytyy täältä.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

6. TOIMITUSAIKA

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen tekemisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää, ja se ei riipu myyjästä. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan.

Myyjä pyrkii lähettämään arkisin kello 14:een mennessä tehdyt tilaukset jo samana päivänä. Klo 14 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.

7. PALAUTUSOIKEUS

Tilauksen peruuttaminen on ilmaista. Emme peri toimituskuluja palautuksista.

Myyjä vaihtaa vialliset tuotteet aina uusiin ilman eri veloitusta.

Peruutusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa peruutuksesta, palautuksesta ja vaihdosta aina asiakaspalveluumme..

Peruutukseen on oikeutettu avaamattomissa pakkauksissa olevat tuotteet.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:
- Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin.

Peruutusoikeutta ei myöskään ole:
- jos tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu.
- jos myyntipakkaus on rikkoutunut.
- jos seuraavien tuotteiden pakkaus on avattu: alushousut, sukkahousut, sukat ja catsuit-asut.

Lisäksi kondomeilla, raskaus-/ovulaatiotesteillä ei ole palautusoikeutta.

8. TAKUU / REKLAMAATIOT

Tuotteillamme on 24 kuukauden takuu. Takuu kattaa valmistusvirheet sekä normaalissa käytössä aiheutuneet viat. Pääsääntöisesti korvauksena saa uuden tuotteen viallisen tilalle. Jos tuotetta ei ole saatavilla annamme alennusta tuotteen hinnasta maksutavan mukaisesti tai vaihtoehtoisesti lahjakortin verkkokauppaamme.

Takuu ei ole voimassa, jos tuotetta on käytetty huolimattomasti tai käyttötavan vastaisesti.

Yhteydenotto reklamaatiotilanteissa tuotteesta tulee tehdä viipymättä asiakaspalveluumme.