Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje

Sopimusehdot

1. YLEISET EHDOT

Kaalimato.com on Kentonec Oy:n ylläpitämä markkinapaikka (myöhemmin tässä dokumentissa verkkokauppa, jossa hyödykkeiden myyjänä on Kentonec Oy, y-tunnus 1495497-2 (myöhemmin myyjä).

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät verkkokaupan sivustolla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Myyjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Myyjällä on oikeus perua tilaus niin halutessaan. Tuotteita ei myydä jälleenmyyjille.

2. ASIAKAS JA TIETOSUOJA

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan kun asiakas on:
a. Hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen klikkaamalla tilauslomakkeen lopussa olevaa "Tee tilaus" (tai vastaavaa) nappia

ja

b. Maksanut tilauksensa valitsemallaan maksutavalla tai vahvistanut ennakkotilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.

Hyväksymällä nämä Kaalimato.com:n sopimusehdot hyväksyt myös henkilötietojen käsittelyä koskevat menettelytapamme, jotka on kuvattu kattavasti Kaalimato.comin tietosuojaselosteessa
Myyjällä on oikeus perua tilaus niin halutessaan. Tuotteita ei myydä jälleenmyyjille.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään maksulomakkeella valitun toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät.

Tuotteet myydään sillä hinnalla, ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä kuin mitä verkkokaupassa on ollut tilaushetkellä voimassa.

Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Tuotteiden ikärajoja (esim. DVD-elokuvat, lehdet) noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii henkilötunnuksen luovuttamista Myyjälle.

4. MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä laaja valikoima maksutapoja. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy verkkokaupan sivustolta osoitteesta www.kaalimato.com/maksutavat.

Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saatavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista.

Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

5. TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä laaja valikoima toimitustapoja. Tilaushetkellä käytössä olevat toimitustavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy verkkokaupan sivustolta osoitteesta www.kaalimato.com/toimitus.

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä tilauslomakkeella tilausta tehtäessä.

6. TOIMITUSAIKA

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-3 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta (esim. postiennakkotilaukset). Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää, ja se ei riipu Myyjästä. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan.

Myyjä pyrkii lähettämään arkisin kello 14:een mennessä tehdyt tilaukset jo samana päivänä. Klo 14 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.

7. PALAUTUSOIKEUS

Tilauksen peruuttaminen on ilmaista. Emme peri toimituskuluja palautuksista.

Peruutusoikeus on 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa peruutuksesta aina palautelomakkeen kautta (www.kaalimato.com/asiakaspalvelu).

Peruutusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:
- Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin.

Peruutusoikeutta ei myöskään ole:
Jos tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu.
Jos myyntipakkaus on rikkoutunut.
Jos seuraavien tuotteiden pakkaus on avattu: Alushousut, Sukkahousut, Sukat ja Catsuit-asut.

Lisäksi Kondomeilla, Raskaus-/ovulaatiotesteillä ei ole palautusoikeutta.

Myyjä vaihtaa vialliset tuotteet aina uusiin ilman eri veloitusta.