Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuKaalimato Info

Yksityisyys

YLEISTÄ YKSITYISYYDEN SUOJASTA KAUPASSAMME

Asiakkaiden yksityisyyden suojeleminen ja kunnioittaminen on yksi toimintamme perusperiaatteista. Tämä ilmenee toiminnassamme seuraavasti:

  • Emme pyydä asiakkailtamme muita, kuin tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiä tietoja. Mitä tietoja asiakkalta vaaditaan, riippuu asiakkaan valitsemasta toimitus- ja maksutavasta.
  • Emme luovuta tietoja asiakkaistamme eteenpäin.
  • Maksulomakkeemme on SSL-salattu, joten tietosi ovat turvassa koko maksutapahtuman ajan.
  • Emme säilytä emmekä käsittele luottokorttien numeroita omassa järjestelmässämme. Luottokorttimaksut tapahtuvat aina ulkopuolisen, luotettavan ja tunnetun maksupalvelintarjoajan palvelussa (Klarna, Paytrail).
  • Tavarat toimitetaan hyvin hienovaraisesti ja huomaamattomasti. Kirjeet ja paketit ovat täysin neutraaleja, valkoisia tai ruskeita pakkauksia ilman mitään merkintää Kaalimadosta tai toimittajasta. Paketin päällä on normaali postin tai muun kuljetuspalvelun pakettikortti.

EVÄSTEET

Sivustomme käyttää evästeitä, kuten käytännössä kaikki muutkin verkkokaupat ja nettisaitit. Evästeiden käyttö on kattavasti kuvattu tietosuojaselosteestamme (alla).

TIETOSUOJASELOSTE

Tutustu tietosuojaselosteesemme tästä linkistä: Kaalimato.com tietosuojaseloste

KAALIDON LEMMENVIESTI

Keräämme vapaaehtoista sähköpostirekisteriä uutiskirjettä varten, jotta voimme tiedottaa asiakkaitamme siitä, mitä Kaalimadossa tapahtuu ja mitä tarjouksia on meneillään. Rekisterin nimi on Kaalimadon Lemmenviesti.

REKISTERISELOSTE - Kaalimadon Lemmenviesti

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
1. Rekisterinpitäjä
Kaalimato.com
Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Kaalimato.com / Mikko Rosen
Kumitehtaankatu 5 E
04260 Kerava
markkinointi@kaalimato.com

3. Rekisterin nimi
Kaalimadon Lemmenviesti

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Sähköpostiosoitteiden kerääminen perustuu uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeen nimi on "Kaalimadon Lemmenviesti"

Henkilötietolaki 8.1 § 5 kohta

5. Rekisterin tietosisältö
Sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin lisätään sähköpostiosoite kun asiakas valitsee liittyvänsä postituslistalle (Kaalimadon Lemmenviesti).

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
A. Manuaalinen aineisto
Ei manuaalista aineistoa.
B. ATK:lle talletetut tiedot
Lemmenviestin jäsenrekisterin tietoja pääsevät käsittelemään ainoastaan tehtävään nimetyt henkilöt. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä palomuurilla.
Henkilötietojen säilyttäminen
Henkilötiedot säilytetään rekisterissä jäsenyyden ajan. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Asiakas voi itse milloin tahansa päättää jäsenyyden eli poistua rekisteristä. Jäsenyyden lakkauttamisen (asiakas poistuu sähköpostilistalta) jälkeen tieto tilaajan sähköpostiosoitteesta poistetaan viipymättä rekisteristä.
Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä eli uutiskirjeen (Lemmenviesti) tilaajalla on oikeus henkilötietolain mukaan tarkastaa itseään koskevat tiedot, vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä käyttää muita henkilötietolaissa säädettyjä oikeuksiaan. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Kaalimato.com:lle.

MAINONTA JA MAINONNAN SEURANTA

Käytämme Google AdWords mainoksia ja niihin liittyvää tilastointia, jolla seurataan yksinkertaisesti sitä, paljonko asiakkaita mainonta tuo sivustollemme. Seurannassa käytetään evästeitä (englanniksi "cookies").