Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
ERIKOISTESTIRAPORTTI

SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION

Satisfyer Pro 2 Next Generation on ehdottomasti tämän hetken puhutuin seksilelu. Huhut sen erinomaisuudesta ovat saaneet etenkin naisten keskuudessa somessa ja keskustelupalstoilla miltei eeppiset mittasuhteet - voiko mikään antaa parempia, suurempia, useampia orgasmeja kuin Satisfyer Pro?

Tästähän piti heti ottaa selvää ja siksi Kaalimato.com "palkkasi" Hesarissa olevalla työpaikkailmoituksella vapaaehtoisia testaajia Satisfyerille. Tämä "rekrytointikampanja" oli uskomaton menestys ja toimistolla suorastaan hukuimme hakemuksiin. Kiitämme tässä vaiheessa kaikkia hakijoita! Oli suuren työn takana valikoida huippuhyvien hakemusten joukosta varsinainen testiporukka, mutta lopulta onnistuimme.

Ja tässä on lopputulos ja todellinen totuus aiheesta - 20 huikean hersyvää, analyyttistä ja täysin autenttista arvioita Satisfyer Pro 2:n kyvyistä tuoda tyydytystä naissukupuolelle!

Minulla on ennestään ollut jo kaksi vuotta uskollisessa käytössä Satisfyer 2. Mikä on avannut minulle hyvin uuden maailman orgasmien suhteen ja olen enemmän kuin tyytyväinen tähän ystävättäreeni. Kun sain Satisfyer Pro 2:n testattavakseni huomasin heti eron laitteiden äänekkyydessä. Pro 2 on huomattavasti hiljaisempi, tosin ei äänetön.

Vesitiiviys on molemmissa suuri plussa sillä saan rauhassa sotkea sen minkä kerkeän. Pro 2:n on tosin helpompi pestä koska sen aukko ei ole niin syvä, pehmusteen reikä on isompi ja sen mahtuu putsaamaan sormin helpommin. Latauspiuhan usb-pää on varsin kätevä. Ihanan nykyaikaista!

Lähdin kokeilemaan Pro 2:n äänettömyyttä ja aika huomaamattomasti pystyy keskellä päivää runkkaamaan vaikka asuu samassa taloudessa muiden ihmisten kanssa. Hiljainenkin musiikki taustalla helpottaa ääneen häivyttämistä ja runkkailu onnistuu oikein messevästi!

Kokeilin tämän myös suihkussa ja jos pitää veden juoksemassa niin kaikki äänet häviää siihen. Junan vessassa on oikein mukava ilakoida yksinään sillä siellä on niin paljon taustahälyä. Helsingin keskuskirjasto Oodissa alakerran vessat ovat hieman kuumottavat haureuksiin mutta ruuhka-aikana varmasti huoleton suoritus! Mitä enemmän vessakoppeja ja trafiikkia niin sitä vähemmän kukaan kiinnittää huomiota yhden vessakopin pitempään käyttöön. Käsipapereiden puute oli hieman ikävää mutta siitä selviää!

Satisfyer 2:n verrattuna meininki vaati hieman totuttelua, sillä fiilis Satisfyer Pro 2:ssa oli kuitenkin hieman erilainen. Ensimmäisen orgasmin saavutus kesti 20 minuuttia mutta oli silti aivot tyhjentävä kokemus. Kertaalleen runkkasin sen kanssa neljästi putkeen minkä jälkeen olin niin voipunut etten jaksanut enempää. Se hyvä puoli näissä on että klotoris ei tule sillä tavalla kipeäksi kuin käsin tai vibroilla runkatessa! Seuraavana päivänä voi runkkailla ihan huoletta ilman että klitta olis kipeänä. Se on ihan parasta!

Joten mä kannustaisin kaikkia klitoriksen omaavia ihmisiä satsaamaan Satisfyer Pro 2:n ja kokeilemaan missä kaikkialla voikaan yksinään ilakoida! Koska yleisillä paikoilla seksin harrastaminen yleensä vaatii penetraation ja tähtää miehen orgasmiin, tämän kanssa saat (yksin tai kumppanin kanssa) itse pitää kivaa melkein missä vain! Mä suosittelen oikein lämpimästi!

Nainen 30v.

JES!!! Minut valittiin testaamaan tosi paljon hehkutettua Satisfyeria! Odotukset ovat toisaalta todella korkealla koska olen lukenut aivan järjettömät määrät hehkutusta Satisfyereista, toisaalta olen myös hieman skeptinen - saan orgasmin melko helposti yhdynnässäkin kun asento on oikea, suuseksissä ja runkatessa käytännössä aina. Näinköhän tällä on siis mitään uutta tarjottavaa...

Paketin saapuessa pyrin pikimmiten hakemaan sen. Eka käyttö jännittää lähinnä oonten vuoksi - sekä itse masiinan, että minun! Mies on myös kiinnostunut testaamaan tätäkin vehjettä minuun, ja Satisfyer-neitsyyden menetykseen sopivaksi hetkeksi valitaan hetki, jolloin muksu on poissa kotoa yön.

Mies kaivaa Satisfyerin paketista ja tavailee käyttöohjetta. Sitten masiina käynnistetään ja asetetaan paikalleen... Hetken päästä: Mikä pettymys, eihän tämä tunnu missään, miltään!

Ennen kuin... Mies painelee jotain nappia laitteessa ja WOW :O Ähkin "Ai oliks siinä joku voimakkuuden säätökin?!". No olihan siinä. Laite hurisee klitoriksellani ja mies painaa sen aina vain voimakkaammalle teholle... Ja sitten tulen. Ja se kyllä kuullaan naapurissakin.

Ensimmäinen ajatus tämän jälkeen on: "Miten kukaan pystyy tällä ottamaan useamman orkun putkeen?!". Itse olen niin hellänä että miehen yrittäessä nuolla minua, joudun kieltämään häntä. Ei pysty, ei kykene!

Ensikosketus siis varsin mainio.

Pari seuraavaa kertaa kokeilen masiinaa omassa rauhassa, ollessani yksin. Kokeilen ensin ilman liukkaria, sitten liukkarin kanssa. En huomaa mainittavaa eroa tässä, tosin meillä liukkaria tarvitaan noin yleensäkin vain pyllyhommiin. Yksin ollessa valta on itselläni, enkä säädä tehokkuutta ihan yhtä ylös... Laite on kohtalaisen äänetön, mutta minä en. Tätä on siis melko turha yrittää salaa käyttää ;)

Olen erittäin tyytyväinen, että pääsin tätä testaamaan. Suosittelen ehdottomasti tämän hankintaa kyllä naiselle kuin naiselle <3

Sex Under Siege

Odotukseni olivat vähintään pilvissä revittyäni paketin kääreet auki ja päästessäni vihdoin hypistelemään tätä tuotetta, jonka ystäväni oli muutama viikko sitten kehunut maasta taivaisiin naisten itsetyydytyksen mullistavana vempeleenä: .Sä tulet niin jäämään koukkuun., muistan hänen sanoneen, kun oli esitellyt minulle kyseisen vempaimen kertoen yksityiskohtaisesti sen käyttökokemuksista ja -ominaisuuksista. Pakkohan minun oli päästä kokemaan tämä itse, erityisesti siitä syystä, että halusin jo kovasti vaihtelua perinteisen vibran käyttöön: Netistä lukemissani arvosteluissa vempelettä oli kiitelty erityisesti sen orgasmitakuusta, joka lisäsi mielenkiintoani entisestään.

Ystäväni esittelytuokion perusteella tiesin siis minkä näköistä ja kokoista laitetta odottaa paketista löytyväksi. Innosta piukeana jätimme miesystäväni kanssa laitteen käyttöohjeet lukematta ja surautimme sen päälle: Ohjeiden lukeminen olisi ehkä kannattanut, nimittäin niiden mukaan laitteen akku olisi pitänyt ladata täyteen ennen sen ensimmäistä käyttökertaa.

Vaikutti siltä, että miesystäväni odotti ensimmäistä käyttökertaa jopa enemmän kuin minä: Liukkari jäi kyydistä, kun hän oli jo sujauttamassa vempeleen kohti haaroväliäni. Pienen saarnan ja liukkarin lisäämisen jälkeen oli h-hetken aika. Kuin teinit ensimmäisellä seksuaalivalistuksen oppitunnilla konsanaan, purskahdimme molemmat spontaaniin nauruun kuullessamme laitteen äänimaailman sen ottaessa ensikontaktia klitoriksen kanssa . tiedättekö sen imuputken, jolla hammaslääkäri imee suusta ylimääräistä nestettä?! Yhtäläisyys oli mielestäni melkoinen! Liekö allekirjoittanut hieman lapsellinen, mutta äänimaailma oli sen verran huvittava, ettei vempeleen käyttämisestä tullut sillä hetkellä oikein mitään, vaan sujautimme sen yöpöydänlaatikkoon odottamaan otollisempaa hetkeä.

Halusin, että varsinaiset ekat treffit vempeleen kanssa kulkisivat täysin minun ehdoillani, joten jätin miesystäväni nuolemaan näppejään minun linnoittauduttuani oman makuuhuoneeni rauhaan. Mukavan huristeluasennon, liukkarin lisäämisen ja sopivan nettipornopätkän löytämisen jälkeen oli vihdoin h-hetken aika. Valehtelisin jos väittäisin, ettei vempeleen äänimaailma olisi yllättänyt minua vielä tällä toisellakin kokeilukerralla: Jos asut kämppiksen kanssa, suosittelenkin lämpimästi käyttämään laitetta hänen poissa ollessaan, erityisesti jos asunnossanne on pahviset seinät, ja haluat välttää kiusalliset katseet yhteisessä keittiössänne.

Ensimmäiset fiilikset vempeleen koskiessa klitorista olivat hämmentyneet: "Mitä ihmettä? Imeekö tämä oikeasti vai väriseekö vain?" Sormitesti sen varmisti - laite toimii alipaineella, mutta imu ei ole mielestäni niin intensiivinen kuin olisin toivonut. Yllätyksekseni huomasin, että orgasmivarmaksi kehuttu imutoiminto sai kehoni hieman jännittyneeksi ja kontakti klitoriksen kanssa tuntui epämukavalta ja paikoitellen pistävältä. Aikani laitetta haarovälissä pyöriteltyäni löysin kuitenkin mieleiseni kohdan, jota stimuloimalla pääsin muutamassa minuutissa nautinnon huipulle. Vibralla saatuun orgasmiin verrattuna se jäi yllättävän lyhyeksi ja teräväksi, ja käsittelystä herkistynyt klitoris ei jäänyt kaipaamaan uusintakierrosta. Orgasmitakuu siis täyttyi, mutta kokemus kokonaisuudessaan jätti hölmistyneen olotilan - mikä tässä laitteessa on erityisen hypetyksen arvoista?

Testaamatta oli kuitenkin edelleen se, miten vempain pysyisi minun ja miesystäväni leikeissä mukana. Laitteen melko ison koon vuoksi päätimme tehdä ensitestauksen doggy style -asennossa, jossa minun olisi helpompi tähdätä sillä oikeaan kohteeseen. Tässä asennossa laitteen käyttö sujui helposti ja myös orgasmitakuu täyttyi, mutta jotain jäi silti puuttumaan: Kuten sooloillessa, myös yhdynnässä orgasmini jäi lyhyeksi ja teräväksi. Positiivista oli toki se, että leikin tuoksinnassa vempeleen aikaisemmin häirinnyt, hillittömiä naurunpyrskähdyksiä aiheuttanut äänimaailma ei vaivannut enää vaan sulautui osaksi muita luonnollisia nautinnon ääniä.

Tiputus haavekuvista takaisin maan pinnalle parin testikerran jälkeen oli raju. Tuntuu pahalta kuvailla testaamaani laitetta sanoilla "pettymys" ja "laimea", mutta faktahan on se, ettei kaikkia voi miellyttää. Veikkaan, että erityisherkäksi tituleeraamani klitoris säikähti uudenlaista imuntunnetta ja ilmoitti yläpään komentokeskukselle sen tuntuvan epämiellyttävältä. Vaikka laitteen lupaama orgasmitakuu täyttyi, koen orgasmin olleen kaukana niistä fiiliksistä, joita vibralla saamani orgasmi on parhaimmillaan tuonut. Makuuhuoneen luottoystävän ykköspaikka pysyy tämänkin vempaimen testauksen jälkeen edelleen perinteisellä vibralla, kunnes toisin todistetaan.

Sooloillen parisuhteessa, nainen 28 vuotta

Luulin aina olleeni ahkera itsetyydyttäjä, mutta hankittuani Satisfyerin ymmärsin vasta mikä tekee ihmisestä sarjarunkkarin. Joskus on vain tarve tulla nopeasti, joskus taasen haluan pitää itseni orgasmin rantavedessä kymmeniä minuutteja ennen loppuhuipennusta. Ei ole väliä miten tai miten nopeasti haluan tulla, satisfyerilla saan silmät sumentavan orgasmin ihan joka kerta. <3 Lelu sopii täydellisesti myös seuraleikkeihin!

Tussutes, 25v, Espoo

Olen kolmekymppinen, 10 vuotta avoliitossa elänyt lapseton naishenkilö. Seksielämä mieheni kanssa on tyydyttävää, hieman tavanomaiseksikin muodostunut ja olen aiemmin hankkinut paristokäyttöisen Satisfyerin piristykseksi. Miestäkin olen sillä kiusoitellut, mutta hän ei tuotteelle syttynyt. Aiemmin lelulaatikkoon on hankittu erilaisia dildoja, väristimiä, penisrenkaita ja anaalitappeja, ne tosin ovat huomattavasti harvemmassa käytössä, kuin "imuri", joksi Satisfyeria kutsumme :)

Paristokäyttöistä mallia vuoden ajan käytettyäni olen miettinyt, olisikohan jokin muu malli hieman parempi.. tyydyttävämpi.. nautinnollisempi.. en ole koskaan nauttinut sooloseksistä niin paljon, kuin Satisfyerilla. Orgasmit ovat niin erilaisia, kun omin tai toisen sormin rämpättynä. Rannekanavaoireyhtymästä kärsivä miehenikin kiittää, kun oma käsi saa välillä levätä. Ja onhan sillä nopea esileikki taattu ja pääsee itse asiaan!

Tutustuttuani Satisfyer 2 next generationiin en voisi olla tyyd.. tyytyväinen! Verrattuna aiempaan Satifyeriini ero on valtava, aiemmassa loppui teho kesken ennen aikojaan ja monien perättäisten orgasmien hekuma on jäänyt kokematta.. mutta nyt sekin on koettu!

Testailin tuotetta eri tehoilla, joita löytyy sopivan paljon. Testattiin vanhaa ja uutta Satisfyeria miehen kanssa täysillä tehoille nenänpäihin, mieheni pelkäsi, että Satisfyer 2 next generatiion imaisee koko klitoriksen irti. Tavallisimmin orgasmin saaminen kestää satisfyer 2 next generationilla 2-4 teholla alle 5 minuuttia. Siitä vähitellen tehoja nostaen 1-2 pykälää kerrallaan saan aina vaan voimakkaamman orgasmin. Ja kuinka tuntuu hyvältä, kun klitoriksen värisyttämistä jatkaa vielä, vaikka orgasmi on jo saatu .. Suurinta tehoa en ole pystynyt käyttämään. Seksin aikana klitorista laitteella hieroessa myös mies kokee yhdynnän aikana miellyttävää värinää voimakkaan moottorin ansiosta.

Testijakson aikana käytin Satisfyer 2 next generationia lähes päivittäin kahden viikon ajan, melkoinen piristys siis ollut makuukammarin puolelle. Akunkesto on loistava, 2 vko testin aikana olen ladannut laitteen yhden kerran. Laitteen puhdistus on myös mukavan helppoa ja vaivatonta.

Mieheni rannekanavaoireyhtymä alkaa olemaan parantunut, parin viikon testojakson jälkeen voisi miehen sormetkin kelvata... mutta tuskin Satisfyer jää pölyjä keräilemään pitkäksi aikaa. Iso, siis megalomaanisen valtavan suuri suositus laitteelle.

kolmekymppinen pariskunta

Aivan mielettömän mahtava laite. Tässä kalpenee lelulaatikon kaikki suristimet ja sauvat. Jos sinulta löytyy jo kaikki muu, kokeile tätä. Tai jos sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaisi, aloita tästä. Laite on ensinäkin kätevä ladata eikä akkukaan hyydy kovemmassa menossa. Muotoilu sopii niin omaan, kun myös miehen käteen. Hyvin porrastetulla säädöllä löytää juuri sen sopivan tahdin itselleen. Sopii nätisti käsilaukkuun ja naamioi itsensä, vaikka korvakuumemittariksi. Pinta on mukavan pehmeä ja putsauskin onnistuu kätevästi. Hyvän muotoilunsa ansiosta pysyy kädessä kotisohvalla, auton penkillä, mökin terassilla ja missä nyt ikinä uskaltautuu käyttämään. Ääntähän tästä lähtee hieman, mutta se peittyy hyvin nopeasti käyttäjän onnen kiljaisuihin. Suositeltu lähisukulaisista lähtien kaikille naisille, ja muille pientä värähtelyä elämäänsä kaipaaville.

TotallySatisfyedN25

Huhhei, onneksi jätin arvion antamisen viime tippaan, koska koin tuolla Satisfyer Pro 2:lla just elämäni parhaan orgasmin ikinä seksin aikana.

Olin aika skeptinen tuotteen saatuani, vaikka olinkin monen Satisfyer Pro 2 Next Generationia kuullut etukäteen jo hehkuttavan. Oon aika himorunkkari naiseksi ja tykkään, että on jos jonkinlaista vehjettä sisässä ja vibraa mukana myös. Mitä ronskimpaa, rujompaa ja härömpää sen parempi. Sitten tuli tää pieni ja viattoman, jopa kauniin näköinen laite joka kirjaimellisesti mullisti myös mun maailman. Orgasmit on niiin hyviä, ihanan pitkiä ja voimakkaita. Tuntuu kun kävis taivaan porteilla ja sit jäis rekan alle, mutta hyvällä tapaa. Ja mikä parasta, ainakin itsellä tää on ensimmäinen tuote ikinä, jonka käyttöä pystyn jatkamaan ensimmäisestä orgasmista huolimatta, sen lisäksi, että orgasmit on mennen tullen vienyt voiton muihin tuotteisiin nähden.

Suihku on toistaiseksi ainoa paikka missä tuotetta en oo vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta toimii hemmetin hyvin sekä yksin että kumppanin kanssa! Tässä tärisee koko kroppa vieläkin eilisen jäljiltä ja on kyllä kirjaimellisesti kaikkensa antanut olo ;)

Jolliciouss, 27v.

Mitä, mitä !! Minä onnellinen olen päässyt testaamaan tuotetta, olen aivan täpinöissäni ! Kerrankin minullakin onnea työnhaun kanssa! Saan tehdä töitä ja nauttia hekumaalisesti työnteon ajan, voisiko työltään enempää pyytää? No ei todellakaan! Mä en voi muuta kuin innostuneen jännittyneenä odottaa paketin saapumista! Mä en malttaisi pysyä paikoillani, en tiedä miten päin olisin. Olo on kuin muurahaisia olisi housuissa. Sellainen mukava vatsanpohjasta ottava olo... sellainen kuin lapsella joka ei osaa karkkikaupassa päättää mitä karkkia valitsisi... minun ei auta kuin rauhoittua. Alkaa odottamaan tekstiviestiä, koska paketti on saapunut postin pakettiautomaattiin.

En meinaa muuta pystyä tekemään kuin vahtimaan puhelinta vaikka kuinka tiedän, että kyllä paketin saamiseen menee pari päivää, mutta juuri nyt tuntuu, että kaksi tuntiakin on liikaa odotella. Mä haluun päästä viihtymään, mä haluun päästä nauttimaan, mä haluun tyydytystä nyt heti, eikä vasta ylihuomenna.

Nyt se kaivattu viesti saapui! Pakettinne on noudettavissa lähi pakettiautomaatista! Miten tästä nyt kesken myöhäisen iltapäivän pääsisi kotoa lähtemään pakettia noutamaan. Mulla ei ole mitään asiaa kauppaan ja mä haluun paketin just nyt. Mä oon odottanut tarpeeksi! Miten mä pääsen kotoa teinien huomaamatta lähtemään? No en mitenkään, se on tiedossa. Kun vaan alan valmistautumaan lähtemiseen ensimmäinen teini tulee kysymään, äiti minne sä oot menossa. No mitäs siihen voi muuta vastata kuin pakettia noutamaan. Mitä pakettia jatkuu kysely! No voi ei , pakkoko noiden on aina saada kaikki tietää ?? äidin pakettia vastaan lyhyesti. No mitäs sä oot tilannut...no voi ei...enhän mä nyt mitään oo tilannut! Miten tämän saisi helpoiten selitettyä 12 vuotiaalle?? No se on sellainen aikuisten paketti, sellainen testaustuote josta en nyt viitsisi enempää kertoa, kun se on aikuisten juttu. Sellainen projekti, johon mut on valittu. Miten sut siihen on valittu ?? eikö noi voi olla koskaan hiljaa ???? mä laitoin sellaisen hakemuksen ihan hauskuuttani. Tämä on vähän tällainen äiti haluaa pitää hauskaa juttu. Mutta ei vaikuta teihin millään lailla. No huh, vihdoin tenttaus loppui ja pääsin matkaan.

Paketti juuri noudettu! Mä oon malttamaton. Juoksen autoon ja revin paketin auki ! Minun on heti katsottava mitä paketti sisältää. Paketissa on liukkaria ja paketissa on kirje, jossa onnitellaan ja pyydetään nauttimaan mahdollisimman paljon ?? nauttimaan!! No se ei onneksi ole mulle ongelma ! Mutta miten tällä kuumemittarin näköisellä voi oikein nauttia, voiko tämä oikeasti toimia ? Kiireellä kotiin laittamaan lelua lataamaan ! Odottavan aika on pitkä voin sanoa! Tuntui, että satisfyer ei koskaan lataudu.

Ilta saapunut ja mun lelu on latautunut ???? onneksi olen juuri saanut oman huoneen, voin sulkeutua sinne tyytyväisenä ja laittaa oven kiinni. Nyt alkaa tutustuminen. Nyt alkaa satisfyerin korkkaus... Alkuun laitteen käynnistys, kuumemittari on liian iso korvaan. Testataanpa miten auttaisi tuonne kipeälle hartiaseudulle. Tuntuu mukavalta, sitä ei ole kieltäminen, mutta eihän tässä hartioita hieromalla iltaa pitänyt käyttää. Pikku hiljaa hivuttaen siirrän proon housujen sisälle, näin ensikosketus otetaan varovasti, vaihto pidetään rauhallisena. Alkuun koko juttu tuntuu hieman oudolta, voiko tästä mitään saada? Eihän tää tunnu juuri missään. Rauhallisella vauhdilla paikat lämpenevät hitaasti, kutkuttavalta, hassulta, naurattaa...voiko tämä oikeasti tuoda minulle nautintoa. Jotenkin ensikosketus jäi vajaaksi, en saanut kunnon kosketusta tuotteeseen. No en anna tämän lannistaa itseäni ! Eihän se seksi aina ensimmäisellä kerralla uuden kaverillaan kanssa välttämättä onnistu. Jään hieman pettyneenä miettimään, voiko tällainen oikeasti toimia vai huijataanko meitä naisia ? Vai olenko mä jotenkin vajavainen? Mutta päätän antaa proolle uudenntialisuusen huomenna töiden jälkeen.

Nyt ensijännitystä ei enää ole, voin keskittyä leikkimään proon kanssa uudestaan. Jos tänään laitan hieman lisää myös tehoja. No johan pomppas, tehot imasivat minut mukaan nautintoon aivan erilailla kuin eilen. Tämähän saa minut kiemurtelemaan parissa minuutissa. Tämä saa minut tuntemaan oloni vaivautuneeksi! Voinko mä nauttia näin kovasti vaikka mikään ei työnny reikääni ? Mutta mä haluun sinnekin jotain. Jatkan leikkimistä, tuskailen, kiemurtelen...mutta mä haluan saada enemmän! Sen sijaan, että uskaltaisin tehoja enempää lisätä, hoidan itseni loppuun tekomunalla. Ja räjähdän alta aikayksikön, koska kiima on korkealla. Tämä oli jo huomattavasti parempi kerta kuin ensimmäinen kerta, mutta rauhoitun hetken ja otan uuden kierroksen. Seuraava kierros tulee nopeasti, paikat ovat suoraan valmiina, jotenkin on vaikea päästää orgasmin tulemaan ilman munaa. Mutta onnistun! Mulla on voittaja fiilis. Olo on niin mahtipontinen, että nyt rentona tekemään hetkeksi kotitöitä ja sitten voisi ottaa illalla vielä annoksen lisää.

Illalla kykenen olemaan aivan rentona, uskallan volumet laittaa heti alkuun samalle teholle kuin päivällä ja hetkittäin lisään tehoa ja taas löysään, kiihdytän, löysään...kunnes vajaassa viidessä minuutissa mä taas voihkin, pyörin, kärsin orgasmin kourissa. Ikonin tuskainen enkä meinaa pystyä edes painamaan sulkemisnappia paria sekunttia, jotta saan sen kiinni. Olo on niin tuskainen, että vedän lelun pois paikoiltaan. Mä haluan enemmän, mutta mä en kestä tätä kouristavaa oloa kauempaa. Että on äärimmäisen ärsyttävä tilanne, haluaa, mutta ei pysty...

Nyt sängyssä lelua testattu, mutta tehot ovat 1/3 osalla olleet toistaiseksi. Nyt ollaan proon kanssa kuitenkin sen verran päästy sinuksi, että on aika alkaa testaamaan paikkoja. Ensimmäisenä otetaan haasteeksi kuinka pystyy ajamaan 10 minuutin automatkan kaupasta kotiin, kun proo on pöksyissä. Päädyn etten tehoja laita kovemmalle. Täytyy pystyä ajattelemaan vielä ajaessa. Voin sanoa, että kymmenen minuutin automatka ei ole koskaan ennen tuntunut näin kiduttavalta. Nautinto on kovalla tasolla, ja pitäisi pystyä istumaan paikallaan ja keskittyä vaihteisiin, ohjaamiseen sekä liikenteeseen. Ei ole helppoa !! Tekisi mieli huutaa kidutukselta !!! Viime hetkellä juuri ennen talon pihaa on pakko vetäistä lelu pois housuista ! Mä en pysty muuten ajamaan pihaan kuin kiljumalla ja kiljumalla helvetin lujaa. Saatuani auton parkkiin minun on vielä hengähdettävä pari minuuttia ennen autosta nousemista. Olen nautinnosta kuollut ! Voin vaan todeta, että en aja toistakertaa proo housuissani ! Enkä suosittele sitä kenellekään muullekaan etenkään ruuhka aikaan ?? mutta voisin kyllä viihdyttää itseäni ollessani jonkun muun kyydissä, mikäli kuski on sellainen, että pystyy keskittymään ajoon vaikka minä laukean vieressä tai takapenkillä.

Kaunis lämmin päivä yllätti suomalaiset ja laitoin riippukeinun pihaan roikkumaan ja päätin testata nauttimisesta pihassa raikkaassa ulkoilmassa. Pystyin keskittymään toimitukseen rauhassa, koska kaikki teinit ovat poissa kotoa ! Nyt uskalsin pikkaisen lisätä tehoa ja nyt tehot varmaan puolet maksimista. Ei mene varmaan kuin reilu minuutti, kun alan jo voihkimaan ja heilumaan riippukeinussa kovemmalla tahdilla kiemurrellen. Säästelen volumea taas rauhallisemmalle välillä ja taas lisäten muutamaan otteeseen kunnes olen siinä kunnossa etten voi orgasmilta muuta kuin huutaa posket punaisina. Kun jälleen olen siinä kunnossa, että pystyn tajuamaan mitä ympärilläni tapahtuu huomaan naapurin tulleen takapihalle tekemään pihatöitä. Puna poskillani voimistuu ja yritän livahtaa takavasemmalle mahdollisimman huomaamattomasti ja äänettömästi, jotta ei tarvitse ottaa katsekontaktia ja esitellä orgasmin antajaa. Voiko kellekään muulle käydä näin? Miksi aina mulla on munkkipossun tuuri ? Minun täytyy alkaa treenaamaan nauttimista ilman ääntä !

Seuraavat pari päivää harjoittelen sisällä nauttimaan mahdollisimman äänettömästi pitäen pokkaa. Tehoja ei voi nostaa koviksi, jos aion oikeasti lähteä muuallekin kuin saunaan harrastamaan seksiä proon kanssa. Saunassa kävin nauttimassa illan päätteeksi ja voin sanoa, että proo on oiva kaveri saunaan. Paljon mukavampi kuin tekomuna. Niin vaivaton ja helppo! Tätä voi vaan pitää paikoillaan. Lelun kanssa pärjäsi myös suihkussa, kylpyyn en valitettavasti ehtinyt testaamaan. Mutta mikäs suohkussakin oli seistessä, kun vesi virtaa niskaan ja orgasmin vallassa yrittää saunan päälle jäähdytellä. Mä oon rakastunut ! Mä pystyn sittenkin elämään ilman tekomunaa! Mä alan olemaan vaiheessa, että olen oppinut nauttimaan tästä uudesta huumaavasta olosta ja saamaan aivan uudenlaista nautintoa ja aivan järisyttäviä orgasmeja.

Kuukautiset alkamassa, nyt päätän ennen niitä heittää elämäni risaiseksi ja otan proon mukaan metromatkalle. Vaatteet on valittu sen mukaan, että proo on helppo metrossa sijoittaa paikoilleen. Valitsen paikan jossa kukaan Einolle suoraan vastapäätä saatikka vieressä. Saan pontson alla aseteltua proon helposti paikoilleen ja käynnistettyä. En voi liikaa tehoja laittaa, jotta ääni ei heti paljasta minua. Seuraavalla pysäkillä vastapäätä istuutuu viisikymppinen herras henkilö. Mies ei kiinnitä minuun sen enempää huomiota vaikka liikehdintäni onkin hieman epämääräistä. En pysty istumaan aivan paikoillani, kun kaikki energia menee keskittyessä, että naama pysyy mahdollisimman peruslukemilla ja olen hiljaa. Enhän mä todellakaan halua joutua pidätetyksi. Ainoa harmia ennen seuraavaa pysäkkiä on, että akku loppuu kesken leikin. Mä olisin halunnut saada lisää. Ikävä tuskainen kiima jäi vaivaamaan, kun en päässyt loppuun asti. Mutta eipä tarvinnut miettiä miten suljen toisen silmien alla prooni tai miten pokka olisi pysynyt jos olisin päässyt orgasmiin asti. Harmituksesta huolimatta onni onnettomuudessa.

Kuukautiset! Nämä ärsyttävä naisten kiusa ! Pitääkö niidenkin iskeä keskelle testi jakson, mä en kestä !!!!! Mutta kuukaustisten puolen välin hoksasin, että eihän mulla mitään ongelmaa ole harrastaa nautintoa. Tamponi vaan käyttöön ja lelun kanssa sänkyyn. Onpas outoa saada nauttia kuukautisten aikaan ja ei tule sotkua ollenkaan ! Tämähän on aivan mahtavaa, mun ei tarvitse jatkossa olla viikkoa kuukaudesta ilman seksiä ja nautintoa !! M oon rakastunut! Mä oon rakastunut mun proohon ja tietysti kevääseen myös. Mä nautin joka päivä. Mä nautin vähintään kerran päivässä, toisinaan kaksi kolme kertaa päivässä. Nautin kierroksen ja toisinaan kolme neljäkin kierrosta . En vieläkään ole uskaltanut laittaa proota täysille, mutta haluaisin ehdottomasti kokea selviääkö siitä kyydistä. Tämä kyyti on suunniteltava tarkemmin. Viime aikoina on kokoajan ollut joko minä tai joku teineistä kipeänä ja en haluaisi olla jatkuvasti huutamatta. Mä haluun saada nautinnon vietyä kunnolla äärirajoille asti.

Keväinen lämmin aurinkoinen päivä, nyt rantakalliolle nauttimaan olosta. Päätän suunnata asentoni niin, että näen ettei kukaan pääse yllättämään selän takaa, vaan saan nauttia ja olen kokoajan kartalla mitä ympärilläni tapahtuu. Onneksi tämä on äärimmäisen kätevä ja pieni kantaa mukana. Onneksi proo on helppo JA nopea sijoittaa kohdilleen! Otan hyvän asennon kalliolla ja laitan musiikin soimaan! Kuuntelen musiikkia ja rentoudun nopeasti proon ja musiikin tahdissa. Haluaisin nopeasti päästä huutamaan, mutta pidän äänen hallinnassani, ja vääntelehdin kalliolla. En vieläkään uskalla tehoja laittaa täysille, mutta nyt en vaihtele volyymia vaan annan koko nautinnon mennä Yhdellä teholla. Nautin, katselen kohti taivasta, hymyilen, posket punoittaa tästä olosta eikä tuulen vireestä. Mä laukean äänettömästi. Ja annan lelun jatkaa surinaa. Yritän tehdä kaikkeni, jotta kestän seuraavan kierroksen. Mä selviydyin ranta retkestä jäämättä kenellekään kiinni asiasta. Lelu lopulta pois housuista. Pois päältä ja pussiin takaisin.

Olen huomannut testijakson aikana, että olen koulussa leluuni. Huomaan miettiväni missä välissä ehtisin nauttimaan proosta. Miten olen voinut pystyä elämään ilman tätä ihanuutta ? Huomaan, että vanha luottoleluni on jäänyt kaapin pohjalle odottamaan parempia aikoja. Nyt en kadu sinkkuutta ja mieti koska saisin luomu munaa tekomunan tilalle. Proo tuo sellaisen kokemuksen, jota ei voi edes munaan verrata. Toivottavasti tämä ei tule kokonaan korvaamaan oikeaa miestä ?? On ollut äärimmäisen helppoa ja nopeaa saada nauttia ja paikat eivät ole sotkussa ! Tämän avulla voi hoitaa itsensä melkein missäs am ja melkein kuinka nopeasti vaan. Itseni kohdalla vaan, jos pitää pystyä olemaan äänetön tehot on pidettävä 1/3 maksimista, jos ei olla kotona ja 1/2 tai 3/4 osaa kotona ollessa. Mutta nyt täytyy vielä päästä kokeilemaan se kaikki tai ei mitään teho ja tuoko se jotain uutta vielä tähän leikkiin...

Nämä testaus viikot ovat menneet järkyttävän nopeasti ja en ole moneen kuukauteen nauttinut näin paljon ja näin nopeasti ! Tämän kanssa voi ottaa helposti kierroksen pääkivussakin. Tämä rentoutuminen pääkivun kourissa helpottaa myös pääkipua. Oiva lääke itsensä hoitamiseen siinäkin suhteessa. On ollut ilo todeta, kuinka sitä vaan voi nauttia keväästä ilman miestä täysin rinnoin ja täydellä nautinnolla. En koskaan osannut olevani pupuja lelun kanssa, mutta näin tässä on käynyt. Eikö vasta rakastuneet jaksa montakin kierrosta päivässä ?? näin on mullekin käynyt! Kevättä rinnassa ja monen vuoden jälkeen saan nauttia niin paljon kuin minulla on tarve saada nauttia??

Olisi ollut unelma saada testata lelua osana esileikkiä harrastaessaan seksiä toisen kanssa, mutta tätä tilaisuutta en saanut. Toivottavasti kuitenkin joku päivä tämänkin pääsisin kokemaan ja proo olisi vielä tuolloin hengissä ?? En ole tullut edes laskeneeksi kuinka monta tuntia olen harrastanut seksiä proon kanssa, en ole laskenut kuinka monta orgasmia olen sen kanssa saanut. Mutta voin todeta, että orgasmit ovat lisääntyneet kuten myös seksin harrastaminen itseni kanssa.

Kuitenkin, ennen kuin joudun kertomaan teille palautetta proosta minun on vielä Pakko testata proo täydellä teholla. Kämppä tyhjä! Olen henkisesti valmistautunut tähän koitokseen. Olen sohvalla saanut telkkarin päälle pitkästä aikaa. Makaan sohvalla mukavasti. Käynnistän proon ja säädän heti tehot kaakkoon! Ja voin sanoa, että kyyti on räjähdysmäistä, nopeaa ja nautinnollisen tuskaista. Saan ensimmäisen orgasmin 45 sekunnissa. Lelu on otettava hetkeksi pois, koska en saa laitetta sammutettua tässä tilassa. Tehot pienemmälle, proo takaisin paikoilleen ja tehot kaakkoon ja seuraava orgasmi tulee vielä nopeampaa. Ja koko kroppa tärisee. Huudan ja huohotan tuskissani. Hapen saanti on vaikeaa, mutta en malta lopettaa vaan otan kolmannen kierroksen täysillä tehoilla. Olen valmis huutamaan heti 15 sekunnin jälkeen, mutta juuri ennen kuin saan äänen ulos itsestäni ovikello soi. Nyt laite kiinni ja ovea avaamaan. Naapuri pahoittelee, että tulee häiritsemään minun nautinnollista lomaa, mutta hän kutsuisi parin viikon päästä olevilleen viisikymppisille ! Siinä ei auta muuta kuin ovenraossa hetki jutella proo housuissa. Oven saatuani kiinni leluun tehot takaisin ja olohuoneeseen nauttimaan illan viimeiset kierrokset...

En voi muuta sanoa, kuin että elämä on ollut uskomatonta nautintoa. Elämä ollut räjähdysherkkää, elämä ollut upeaa seksiä Itseni kanssa. Voin sanoa, että proota ette saisi takaisin vaikka maksaisitte!! Olen rakastunut sydämeni pohjasta ja voin lämpimästi suositella ottamaan naisten proo osaksi elämää!! Ja ilolla otan töitä vastaan toistekin jos vaan sellainen tilaisuus tarjoutuu ???? Ei suurperheen yh mammalla voi olla liikaa aikaa huviin ja hauskanpitoon! Onneksi on leluja olemassa ja nautinto taattu ilman tappelua. Kiitos, kun olen saanut olla yksi testaaja !!

5nmamma

Tästä tuli uusi lemppari! Aluksi olin hiukan hämmentynyt laitteesta ja sen käyttämisestä, koska se tosiaan on hiukan erilainen kuin tavallinen vibraattori. Mulla ei ole koskaan ollut ongelmia orgasmin saannissa, mutta tämän laitteen kanssa se tuli tosi nopeesti. Laitteen ulkonäkö on yksinkertainen, mutta tyylikäs ja tuntuu mukavalta kädessä. Olen aikaisemmin käyttänyt vibraattoreja, mutta täytyy sanoa, että on kiva saada kokeilla jotain erilaista. Käytän yleensä laitetta tasolla 7 koska alemmat tasot ei itselläni oikein tunnu miltään. Laite on ollut nyt kovassa käytössä ja varmasti tulee myös olemaan. Suosittelen ehdottomasti laitetta!

Nainen 21v.

Tämä työtehtävä olikin mukavimmasta päästä kaikista niistä virkamääräyksistä mitä tähän mennessä on kohdalle sattunut. Laitteen toimintojen lisäksi tässä oppi kivasti oman anatomian toimivuutta.

Satisfyer Pron ulkomuodosta mainittakoot että on se kaunis ilmestys. Muotoilu on silmää miellyttävä eikä se varsinaisesti ensimmäisenä tuo mieleen seksilelua. Tämä on siis hyvä asia, varsinkin siinä tapauksessa kun sen on huolimattomuuttaan jättänyt näkyvälle paikalle ja sattuu vieraita kotiin. Muotoilu sopii käteen ja sen kanssa on helppo operoida, ei aiheuta rannetupentulehdusta tai puutunutta kättä. Painike ottaa käskyjä vastaan nopeatempoisesti ja se on helppo löytää isommankin kiihkon keskellä. Laite on kivan hiljainen, toisin kuin kohde johon sitä käyttää, tarvitsisi äänenvaimennin asentaa varmaan naiseenkin.

Käyttökokemuksia kertyi sekä yhteisleikeistä että sooloilusta. Jälkimmäisestä huomattavasti enemmän, koska laitteella on selkeästi piirteitä koukuttaa käyttäjänsä. Tuli palattua peuhaamisen pariin huomattavasti useammin kuin aikataulu olisi ehkä antanut periksi.

Mutta sitten niihin käyttökokemuksiin. HUH! Ensimmäisellä käyttökerralla voi sanoa että meinasin taju kadota silkasta nautinnosta! Tuntui se miellyttävä tunne sielussa asti. Alkuun piti hieman etsiskellä oikeaa paikkaa ja tutustua kehon herkimpiin paikkoihin. Mutta nopeastihan se oikea kohta löytyi, varsinkin kun antoi vähän lisäpoweria imulle. Kivasti se nappaa klitoriksen sisäänsä imunsa hellittäväksi. Kun oikea paikka on löytynyt ei muuta kuin asento mukavaksi, tukka taakse ja antaa satisfyerin tehdä taikojaan. Ja niitähän se tekee! Hurmos kun on saavuttamassa huippunsa, on vaikea arvioida, kuinka monta orgasmia ehtii saamaan ennen lopullista ekstaasia, sen verran on haastavaa pysyä selväjärkisenä ja laskuissa mukana. Erään kerran pääsin laskuissa viiteen mutta sitten katosi järjenjuoksu. Useampia niitä kuitenkin tulee, siihen malliin häpykumpu sykkii ennen viimeistä silausta ja ah, kyllä se on tosiaan tajunnanräjäyttävä lopputulos.

Imutehoista ensimmäiset ovat hiljaisia ja toimivat lähinnä laitteen asettamisessa oikeaan kohtaan. Keskivaiheilla alkaa jo puntit tutisemaan ja paikallaan pysyminen vaikeutumaan. Siitä kun muutaman pykälän vielä nostaa tehoja niin alkaa olemaan nainen hyvässä hurmoksessa ja kohta jo laukeamassa. Ihan isoimmille tehoille siirtymiseen harvoin on tarvetta, tajuhan siinä saattaisi hämärtyä kun heittää nupit kaakkoon. Kerran oli orgasmi kuitenkin hieman tiukemmassa ja silloin pääsi täysiä tehoja haastamaan, hiljakseen imutehoa nostamalla päättyi sekin kerta mukavasti laukeamiseen. Hampaat irvessä ei tätäkään hupia tarvinnut kuitenkaan tehdä, laite kyllä hoitelee tiukemman paikankin tullen asiat loppuun asti hellästi, mutta varmasti, imutellen. Tuli muuten unikin sen jälkeen kivasti, toimii loistavasti luonnonmukaisena unilääkkeenä.

Ajallisestihan orgasmin saamiseen ei kauaa aikaa kulu. Laitteen kun laittaa surruttamaan niin ei siinä kauaa nokka tuhise että saavuttaa hekuman huipun. Tuotekuvauksessa mainittuun maks. 15 minuuttiin ei kyllä pääse millään. Eikä kyllä tarvitsekaan, kun kerran muutamassa minuutissakin on mahdollista saada raukea olo ja iloinen mieli. Ja onhan se kätevääkin, ehtii itseään hellimään myös tiukassa aikataulussa. Liukuvoide on suositeltava lisä, varsinkin omineen touhutessa, mutta ei kuitenkaan välttämättömyys, varsinkin jos mielikuvituksella saa itsensä vireään tilaan. Paikat kuitenkin tykkää kun on vähän voideainetta siinä välissä kitkaa vähentämässä.

Kahdestaan leikittäessä oli kokemus taas, ai että, autuaan huumaava! Se pisti kirjaimellisesti korvat surisemaan. Enpä ollut aiemmin tietoinen että on mahdollista saada useita orgasmeja saman aikaisesti. Fysiologisesti ajateltuna niiden saaminen on varmaan ollut sujuva ketjureaktio, mutta siinä tapauksessa niitä tuli niin tiuhaan ja niin monta että sulautuivat yhdeksi suloiseksi orgasmiräjähdykseksi. Kun saa samanaikaisesti tuntea leikkikaverin sisällään, oli se sitten edestä tai takaa otettuna, ja samalla antaa klitorikselle imua niin eihän siinä pysy naisessa enää minkäänlainen kontrolli. Siinähän se luo kivasti haastetta myös miesolennolle pyrkiä saamaan vastaavanlainen mielihyvä ja kiemurtelu aikaiseksi. Lämpimästi voin suositella sekä tavallisten- että peppuleikkien kaveriksi, mistä nyt sillä hetkellä sattuu tykkäämään, koska tunne on aivan maksimaalisen herkullinen.

Vedenkestävyys on mainio ominaisuus ja suihkukaverina se on näppärä pikku kaveri. Pääsee siinä kuvittelemaan että on vesiputouksen alla nautiskelemassa hyväilystä. Paitsi aiheuttipa se erään kerran sellaisen krampit vatsalihakseen, niin innokas kun oli, että hetken piti hengitellä ennen kun sai kropan taas suoristautumaan. Ehdottomasti kuitenkin hyvä vaihtoehto pelkälle hiustenpesulle. Harmi kun en kylpyyn sitä ole vielä päässyt viemään, olisi varmasti kokemisen arvoinen tilaisuus.

Yleisarvosanaksi antaisin Satisfyer Pro 2 Next Generationille täyden kympin! Niin on mukava laite, ansaitsee helposti uuden parhaan ystävän tittelin. Keskustelukaveriksi siitä ei toki ole, mutta eipä sen kanssa keskustelemaan ole lähdettykään.

Saapasjalkakissa

Samantien tuntui erittäin hyvältä klitoriksessa, vaikka vaatikin tuntuman hakemista. Laite tuntuu klitoriksessa joltain sormilla hyväilyn ja vibraattorin värinän väliltä. Ehdottomasti paras seksilelu kiltoriksen kiihottamiseen!

Mielettömän hyvä käytettäväksi partnerin kanssa seksin aikana... Ja mikä parasta kun itse ei tarvinnut tehdä mitään, asetti vain satisfyerin klitoriksen ympärille sopivalla voimakkuudella. Seuraavaksi keskittyi vain tunteemaan, kuinka taivaalliselle tuntuu kova kyrpä, joka valuu sisään ja ulos... Pian kihelmöi niin, että mieskin tuntee naisen orgasmin sykkeen edelleen työntyessään sisään. Jalat ja lihakset sykkii krampaten myös orgasmin tahdissa, joka tuntuu kestävän ikuisuuden (todellisuudessa ~30 sek). Vaikka olen juuri lauennut, klitorisorgasmin saaminen seksin aikana vain lisää tuntumaa sisälläni ja saa janoamaan lisää sekä kovempaa. Miestä kiihoittaa tämä aivan valtavasti, vaikka olen ennenkin tullut seksin aikana, niin satisfyerin kanssa on paljon vaivattomampaa. Tavallisen vibraattorin kanssa on täytynyt keskittyä löytämään juuri se itseä kutkuttava kohta, puhumattakaan että miehen töyssytys on tarvinnut olla melko huomaamatonta etten kadota sitä kohtaa...

Nainen 23v

Olemme uteliaasti seuranneet keskusteluja, joita Satisfyer Pro 2:n ympärillä on jo pitkään käyty. Tuote on kiinnostanut meitä kumpaakin, ja viimein saimme sen Kaalimadon kautta testattavaksi. Pakettia avatessa ensimmäisenä kiinnittää huomiota laitteen ulkonäköön. Huoliteltu ja tyylikäs ulkonäkö ei paljasta laitteen käyttötarkoitusta heti. Satisfyerin kanssa ei siis tarvitse välittömästi ujostella, mikäli joku laitetta nopeasti sattuisikin yöpöydälle unohtuneena vilkaisemaan.

Laitteen käyttö on hyvin yksinkertaista. Toisesta napista laitetaan virta päälle/pois, ja toisesta säädetään laitteen tehoa. Kahva on hyvin muotoiltu ja käteen sopiva. Yleisesti ottaen Satisfyer on suhteellisen kookas. Painoa ei kuitenkaan onneksi ole paljon. Käytettävyydestä miinusta tulee laitteen äänestä. Varsinkin ilman kontaktia kohdealueelle laite on äänekäs. Ääni kyllä vaimenee, kun laite on paikallaan, muttei silloinkaan ole hiljaisimmasta päästä. Joitakin asia saattaa häiritä.

Meillä laite päätyi ensin kokeiluun yhteisen kivan merkeissä. Ensimmäinen kerta hiukan jännitti kumpaakin. Tuntuma klitoriksella oli odotuksiin nähden yllättävä. Ennakko-oletuksena oli vahvempi imun tunne. Käytössä kuitenkin paljastui, ettei laite perustuntumaltaan eroa tavallisesta vibraattorista mitenkään, se värisee. Imun tunnetta ei ole lainkaan, ainekaan pienemmillä tehoilla. Kuitenkin laitteen värisevän suuosan muotoilu erottaa sen muista vibraattoreista. Suuosa on malliltaan ympyrä, joka asettuu hyvin klitoriksen ympärille, kuitenkaan sitä koskematta. Suuosa istuu tiukasti iholle. Itselleni riitti laitteesta hyvinkin pieni teho, tehoasteikolla liikuttiin kahden ja neljän välillä, kun laitteen maksimitehoaste on 11.

Yhteisessä käytössä huonoimmaksi puoleksi paljastui laitteen vaatima tarkkuus. Suuosan on oltava erittäin tarkasti oikealla kohdalla, jotta se toimii. Tämä vaatii partnerilta harjoittelua. Toki harjoittelu on erittäin nautinnollista, eikä laitteen stimulaatio tunnu missään vaiheessa pahalta. Monelle kuitenkin saattaa olla hankalaa ja ujostuttavaa antaa partnerille ohjeita seksin aikana, jotta laite löytää oikean paikkansa ja sitä käytetään sopivalla teholla. Lisäksi huolimaton käyttäjä voi helposti pilata partnerinsa tunnelman. Oikeaa kohtaa ja kulmaa etsiessä saattaa aiheuttaa toiselle epämukavaa tunnetta painamalla laitetta liikaa. Myös Satisfyerin koko hankaloittaa toimintaa hieman. Yhdistettynä sormiin se kuitenkin takasi itselleni hyvän orgasmin. En silti muutamien kertojen perusteella vaihtaisi sormien kosketusta klitoriksella Satisfyerin kosketukseen. Samaa mieltä oli myös partneri. Hän hylkäsi laitteen kesken aktin, ja vaihtoi sen suuseksin ja sormien yhdistelmään.

Kumpikin kokeili toki laitetta myös sooloseksiin, ja siinä Satisfyer osoitti kykynsä huomattavasti tehokkaammin. Juuri oikean kohdan löytää itse huomattavasti helpommin, ja tehoa voi säätää oman mielensä mukaan. Partneri oli laitteeseen suhteellisen tyytyväinen, muttei välttämättä silti ostaisi itselleen. Hänelle suurin pettymys oli laitteesta puuttuva imun tunne. Toinen miinus tuli orgasmin kokonaisvaltaisuudesta. Hän koki Satisfyerin antamien orgasmien olevan laimeampia kuin suuseksillä ja sormilla saatujen orgasmien. Myös perinteisillä vibraattoreilla saadut orgasmit sooloseksissä hän koki paremmiksi.

Itse pääsin harjoittelemaan laitteen saloja sooloseksissä hieman enemmän, ja pääsin paremmin jyvälle sen käytöstä. Kaiken avain oli tehonsäätö. Ensimmäisillä kerroilla olin hieman samaa mieltä, orgasmit jäävät suhteellisen laimeiksi. Lisäksi ne tulevat todella helposti, parhaimmillaan muutamassa kymmenessä sekunnissa. Parhaaksi tavaksi osoittautui käyttö pääosin pienellä teholla, jolloin nautintoa pystyi pitkittämään. Hetkelliset lisäykset tehoon nostivat kiihottumista hitaammin kohti orgasmia. Tämä paransi orgasmin laatua. Satisfyerin kanssa voi myös helposti saavuttaa useita orgasmeja peräkkäin.

Soolokäyttöön laite jää kyllä varmasti itselleni. Käytön perusteella uskaltaisin suositella kokeiluun myös naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmeja. Vaikkei imun tunnetta varsinaisesti olekaan, on stimulaatio silti erilaista kuin muissa välineissä. Jos uskallusta avoimeen keskusteluun löytyy myös itse aktin aikana, on käyttö partnerinkin kanssa varmasti helpompaa. Laitteen hinta on myös tullut reippaasti alaspäin. Tämä helpottaa hankintapäätöksen tekemistä.

Halla, pari N38 ja N35

Kun sain puhelimeeni ilmoituksen postiin saapuneesta Kaalimadon paketista, en kirjaimellisesti meinannut pysyä pöksyissäni! Kotiin päästyä revin vauhdilla paketin auki ja sieltä paljastui kauan odotettu Satisfyer Pro 2 Next Generation. Jo pelkän ulkonäkönsä ansiosta Satisfyerin sopii jättää esille makuuhuoneen pöydälle, sillä ruusukultaisen ja valkoisen väriyhdistelmän sekä muotoilun ansiosta laite on niin kaunis, ettei sitä edes uskoisi seksileluksi.

Pikaisesti käyttöohjeet selattua silmiini osui kohta, joka kehotti lataamaan välinettä ensimmäisellä kerralla kahdeksan tuntia, jotta akku on varmasti täysi ja kestäisi käyttöä. Siinä vaiheessa suustani pääsi pettynyt hymähdys, kun en saanutkaan laitetta heti testiin. Noh housut takaisin jalkaan, laturi kiinni (magneettilaturi on muuten super kätevä) ja odottelemaan. Voin myöntää, ettei tunnit ole ikinä kuluneet niin hitaasti kuin nyt! Laskin sekunteja siihen, että saisin painaa tämän uuden vempaimen virtanappia ensimmäistä kertaa. Kun vihdoin herätyskelloni soi latauksen päättymisen merkiksi, nappasin Satisfyerin latauksesta ja lisäsin liukuvoidetta imupäähän sekä klitorikselleni, jotta nautinnosta tulisi mahdollisimman ihanaa.

Asetellessani imupäätä klitorikselleni pysähdyin tunnustelemaan Satisfyeriä kädessäni. Muotoilun ansiosta ote on tukeva ja silikoninen imupää on ihanan pehmeä klitorista vasten. Lisäksi virtanappi sekä imuvoimakkuuden säätönapit on asetettu niin, että niitä on helppo käyttää orgasminkin kourissa. Sitten painoin laitteen käyntiin.

Tunne oli uskomaton! Jo matalimmalla säädöllä koko kehoni oli liekeissä väristysten kulkiessa kehoni läpi ja imu suorastaan helli klitoristani ja jokaista soluani. Mitkään sanat edes riitä kuvailemaan tuota uskomatonta tunnetta! Hetken tunteeseen totuteltua uskaltauduin painamaan lisää voimakkuutta laitteeseen, jolloin imu voimistui ja samalla väristykset lisääntyivät entisestään. Voimakkuuksia tässä Satisfyerissä on 11 mikä on aivan mahtava juttu, sillä jokaiseen hetkeen ja jokaiselle ihmiselle löytyy varmasti sopiva voimakkuus. Lisäsin pikkuhiljaa voimakkuutta koko ajan ensimmäisen orgasmin lähestyessä eikä mennyt kuin muutama minuutti, kun vapisin ja huohotin todella voimakkaan orgasmin kourissa! En ole ikinä tullut noin äkkiä! Orgasmin aikana minun oli pakko madaltaa imuvoimakkuutta pienimmälle, jottei imu olisi liian kova herkillä olevalle klitorikselle.

Odotellessa palautuvani voimakkaasta orgasmista päätin testata, kuinka Satisfyer selviytyy nännien hyväillystä. Imu tuntui nänneillä aika voimakkaalta, mutta niin kuin arvata saattaa ei tämä uskomaton imevä kiihotin jätä tässäkään tilanteessa kylmäksi. Kun klitoris oli saanut parin minuutin ajan toipua ensitestauksesta, päräytin laitteen uudelleen klitorista vasten käyntiin. Tällä kertaa toivoin ehtiväni testaamaan voimakkaampiakin imutehoja ennen orgasmin tulemista, mutta en taaskaan ehtinyt kauaa leikkimään, kun väristykset kehossani kasvoivat ja orgasmi ilmoitti tulostaan. Tällä kertaa yllätyksekseni myös ejakuloin, vaikka se on ollut viime aikoina harvinaista minulle! Uskomatonta! En tiennyt, että orgasmien saaminen voi olla näin nopeaa, helppoa ja enne kaikkea ihanaa! Rakastan tätä laitetta!

Näiden ensikokeilujen jälkeen Satisfyer Pro 2 Next Generation on päässyt lähes päivittäiseen käyttööni, sillä tästä on tullut ehdottomasti lemppari seksileluni. Muutaman viikon aikana olen ehtinyt testaamaan tätä vedessä, johon se sopii hyvin vesitiiviyden ansiosta, mutta myös kumppanin kanssa testaukset päättyivät loistavasti, sillä Satisfyeriä on helppo pitää klitoriksella samalla kun kumppani työntyy sisään esimerkiksi takaapäin. Nautinto on taattu ja kumppanikin tykkää, kun näkee ja tuntee naisen nauttivan! Ja tietysti kun kumppania ei ole saatavilla, on dildo ja Satisfyer yhdistelmä vähintäänkin yhtä taivaallinen! Tämä on myös näppärä pudottaa käsilaukkuun ja ottaa mukaan antamaan nautintoa himon yllättäessä esimerkiksi bussimatkalla ;)

Ääni Satisfyerissä riippuu käytettävästä imuvoimakkuudesta eli matalilla tehoilla ääni on hiljaisempi kuin isommilla. Kuitenkin .pörinä. pysyy siedettävänä eikä kuulu esimerkiksi oven takaa toiseen huoneeseen ja iholle painettuna ääni pienenee huomattavasti. Toki Satisfyeri saattaa saada voihkimaan sen verran äänekkäästi, että naapurit voivat herätä, mutta muuten ääni on yllättävän huomaamaton.

Ainoa miinuspuoli minkä keksin on se, että tähän jää ehdottomasti koukkuun! Onneksi en ole ainakaan huomannut, että tämä turruttaisi klitoristani, joten voin antaa itselleni luvan nauttia tästä vaikka päivittäin. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat päästä orgasmin huipulle yhä uudelleen ja uudelleen ja tuntea ennen näkemätöntä nautintoa.

Pörriäinen, Nainen 20v.

Nyt on testattu ja huolella ;)

Heti samana iltanahan se oli testattava ensimmäisen kerran. Mies otti homman heti selkeästi testaamisen kannalta, katsotaan kuinka saat. Ja hieman aseteltua ja säädettyä tehoa, alkoi ihanasti ottaa klitorista pehmeään imuun. Ihanan hellä, mutta tehokas imu ja tärinä. Miehen mielestä saisi olla alipainetta hieman lisää, koska tämän kiimaisen naisen on vaikea pysyä aloillaan nautinnon aaltojen lyödessä. Varsin pian, eikä edes täysillä tehoilla, alkoi orgasmi tehdä tuloa, ja squirtauksen kanssa. Jopa niin pian ja yllättäen, että kiire tuli ottaa muovilakanaa alle, kun tohkeissaan ei oltu laitettu sitä sänkyyn, ja mies ihan yllättyi, kun niin äkkiä aloin tulla ja lentäen. Voimakas ja pitkä orgasmi tuntui loppumattomalle, kun imu ja tykytys hellivät klitorista.

Ei muuta kuin tehoja välillä isommalle ja pienemmälle ja lisää orgasmeja.

Miestähän siinä alkaa jo tekemään mieli, ja sitä oikeaa kalua. Lelu minun käteen ja mies päälle. Hieman vaikea lähetyssaarnaajassa saada oikeaan kohtaan, mutta löytyy, siis se kohta, että tulen ja kouristelen. Mies joutuu käyttämään kaikki keinot pystyäkseen liikkumaan, kun Satisfyer omalla paikallaan tekee työtään ja minä kiemurtelen ja kouristelen.

Totta kai aamulla miehen lähtiessä töihin, ensimmäisenä mielessä oli tarjoilla orgasmi itselle, ennen omaa töihin lähtöä. Ja ei muuta kun pyyhe alle, lelu ja liukkari esiin ja surrr surr. Nyt löytyi oikea kohta ja kulma kerralla, ja parin minuutin päästä kiihkeitä voihkaisuja ja kunnon, pitkä orgasmi. Toimii siis oikeasti erittäin hyvin omiin pikaisiin kivoihin.

Pillupumpulla, erittäin turvonnutta, ja herkkää pimppaa onnistuu myös viihdyttää, mutta ainakin minulla klitoris jää sillä hetkellä sen verran syvälle ja piiloon, että squrtaaminen kaukana, orgasmitakuu kuiten piti ;)

Miehen jutellessa pitkää puhelua yksi ilta, menin viereiseen huoneeseen leikkimään, ja reilussa puolessa tunnissa olin saanut ainakin viidesti ja valuin, klitoris tykyttäen. Mies sitoi käteni, otti ohjat ja lisäsi tehoa ja vaihtoi kulmaa, jolloin unohtui hiljaiset voihkaisut ja huokailu, ja alkoi raju tuleminen ja squirtaaminen. Erittäin tehokkaasti, mutta hellästi nautintoa tuottava lelu. Ja virta riitti hyvin pitkään sessioon, useilla eri voimakkuuksilla, vain naisen voipumisena ja väsähtäessä tulemiseen ja saamiseen. Tarpeeksi monta kertaa saaneena, täytyy tehoa laskea, jottei imu ja tärinä tunnu nipistelevänä.

Kerran sitten päätettiin ottaa tupladildo ja Satisfyer kimppaan. Kouristuksen omaisia orgasmeja, lentävää tulemista ja lopussa nousin jo melkein istumaan, kun tulin niin kouristellen.

Ja vielä revanssiksi, kun alkoi tätä kirjoittaessa mieli tehdä ja yksin kotonakin, otin lelun esiin. Sängyssä, vain minä, muovilakana ja Satisfyer... Lantio alkoi väkisin liikehtiä heti, satisfyer on pitäessä paikkansa millilleen imussa. Minä kiihotun, kostun ja vikisen, huokailen ja alan jo äristä tullessani. Hetkeksi tehoja pienemmälle ja taas kohti uutta huippua. Tuntuu, että voisi illaksi jäädä imetyttämään ja saamaan. Toinen, kolmas ja neljännen orgasmin jälkeen, posket helottavat tulikuumina, ja nenää ja otsaa pistelee, kun niin raju orgasmi tuli. Ja niin monta, kaikki nämä taas puoleen tuntiin.

Teknisistä ominaisuuksista pitää sanoa, että mukavan "painavan" ja laadukkaan vaikutelman antoi heti. Helppo puhdistaa ja ladata. Hieman vaikean mallinen pitää oikeassa paikassa ja kohdillaan, kun mies päällä lähetyssaarnaajassa. Takaapäin antaessa toimii paljon paremmin yhtä aikaisena klitoriksen kiihottimena.

Ääni miellyttävän pehmeä ja hiljainen, kuulee molemmat osapuolet toisensa voihkaisut ja inahtelut.

Pieniin rintoihin ja nänneihin imee myös ihanasti, mutta juuri siinä kaipaisi enemmän alipainetta.

Ainakin minulla kannatti olla tarkkana liukkarin määrän kanssa, ja tähdätä paikalleen ennen käynnistystä, jotta alkoi ottamaan kunnolla ja kestävään imuun, kun liikehtiminen oli kuten käärmeellä, heti kun imu nappasi kunnolla klitoriksen sisään.

Mutta, lopputiivistelmänä; jokaiselta sinkkunaiselta, kuin varatultakin, pitäisi löytyä tämä. Ei epäilystäkään, että tällä ei saa koko kulmakunnan naisia kateelliseksi, ja miehiä mustasukkaiseksi. Täytyy sanoa, että orgasmitakuu on taattu, minulla ainakin loppuu kunto ennemmin, kuin orgasmit.

Tietenkin menkat tuli sotkemaan heti tätä koeajoa, mutta siitä, huolimatta kymmeniä orgasmeja ehti tulla tällä ajalla.

Tämä uusin pornoilututtavuutemme on näköjään ulkonäöltään hyvin avaruusajan henkinen, tyylikäs ja hillityn värinen. Muotoilu on tyylikästä ja usb-johto räjäytti magneettitoteutuksellaan jo päämme ennen kuin ehdimme itse tuotetta käynnistää.

Ensin leikin minä naiseni parhailla alueilla varovasti hipsutellen. Laite tuntuu omituiselta. Miten se voi imeä? 11 portaan voimakkuussäädin näyttäisi olevan. Laite eksyy ensin nänneille ja heittää hymyn huulille molemmille tahattoman koomisilla muodostuvilla lupsutteluäänillä. Kun tissien maastossa on tarpeeksi pyöritty niin lähden imuttelemaan huulten läheisyyteen. Hymy levenee. Jopas on. Erikoista. Toteaa naiseni. Lisätään tehoa vähitellen ja hymy levyää muuallekin vartaloon asti.

Laite saa silmät pyörimään kuin sokeiden pingisturnauksessa. On oikein tehokas saamaan klitorisorgasmeja ja hymyjä aikaan. Nyt naiseni ei malta enää antaa minun leikkiä kapteenia. Tänne se! Sitten sormeni hapuilevat jo valmista märkätilaa smalla kun klitoriksella on vuosisadan bileet ja häpykumpu käy kuumana kuin Notre Damen katedraali. Silmät kääntyvät väärinpäin ja hän tulee useasti säpsähdellen jääden hölmistyneen yllättyneen virneen kanssa makaaman sänkyyn. "Ihan hullu laite, mutta ei se sinua korvaa" t. Laitetestaajatyttönen. Kiitän mielessäni hiljaa valehtelusta. Helppo pestä ja huoltaa.

Kokonaisarvosana 4/5.

mies 34 ja nainen 21

Satisfyer Pro 2, uusi paras ystäväni.

Orgasmin saaminen ei IKINÄ ole ollut helpompaa kuin tämän tyydyttäjän kanssa. Lisäksi orgasmit joita satisfyerilla saa, ovat _erittäin_ voimakkaita, hämmästyn aina. Uudelleen ja uudelleen (=tahti johon tulet jatkamaan myös laitteen käyttöä).

Olen testannut satisfyeria niin yksin, kuin kumppanin kanssa. Kumppanin kanssa usein käytämme tätä esileikkiin, voin kertoa että harvoin näkee miestä niin kiihoittuneena kuin katsoessaan vierestä eläimellisiä orgasmejani. HUH! Mutta, silti pidän laitteen käytöstä enemmän yksin. Satisfyer on tullut ehdottomasti jäädäkseen tämän sinkkuneidin elämään.

Aloitan aina hiljaisella teholla, kiihotuksen noustessa kovennan volyymia. Laitteen imuteho&vibraus on taivaallisin yhdistelmä jonka olen ikinä kokenut alapäässäni. Ah, pian saan. Orgasmi saattaa välillä tulla aivan puun takaa, välillä taas hiljaa hiipien. Niin tai näin, yli kolmea minuuttia (ainakaan minun) ei tarvitse laitetta käyttää. Ja aina, jokaisen kerran jälkeen mietin .Paras orkku ever.. Ennätykseni on 7 TAJUNNAN RÄJÄYTTÄVÄÄ orgasmia peräkkäin. Yesss, luit oikein.

En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa, ymmärrän täysin miksi tuote on markkinoiden suosituin tyydyttäjä.

nöpönenä96

Odotin pakettia Kaalimadolta ja kerroin tyttöystävälleni, että minulla on hänelle yllätys, mutta että en paljasta siitä hänelle vielä siinä vaiheessa sen enempää. Hänen tulisi vain varata jokunen ilta/päivä lähiviikkoina minulle, jotta voisimme viettää yhteistä laatuaikaa.

Paketti saapui ja kääräisin sen vielä paperiin ja koristelin pienellä rusetilla ennen kuin annoin sen tyttöystävälleni avattavaksi. Yllätys oli melkoinen, kun paketista paljastui Satisfyer Pro 2 ja liukuvoideputeli hänen odottamansa kihlasormuksen sijaan. (Tässä vaiheessa on ehkä hyvä todeta, ettemme ole naimisiinmenevää tyyppiä, joten seksilelun saaminen kihlasormuksen sijaan oli enemmän kuin hyvä asia - eli pisteet kotiin minulle tästä...)

Testiin Satisfyer Pro 2 pääsi heti samana iltana jahka sen akku oli latautunut (plussaa simppelistä magneettikiinnitteisestä latausjohdosta). Ohjeiden mukaan tuntuma olisi parempi liukkarin kanssa tai kun Satisfyeriä käytetään vedessä. Vedenkestävän lelun kanssa olisi ollut kiva pulahtaa ammeeseen, mutta koska tällaista luksusta meillä ei ole, tyydyimme sänkyyn ja liukkariin.

Satisfyer Pro 2 lupaa orgasmin sekunneissa, mikä alkuun hieman hirvitti itseäni - lähinnä siis siksi, että minulla ei lähtökohtaisestikaan oikeassa seurassa ja käsittelyssä mene orgasmin saamisessa kovin kauaa. Tyttöystäväni sen sijaan on toista maata ja häntä ajatellen Satisfyerin meille hankinkin.

Satisfyer Pro 2:ssa on useita eri tasoja, joista kukin saa aikaan erilaisen tuntuman klitoriksessa, ja tasoja on helppo säätää nappia painamalla joko suuremmalle tai pienemmälle intensiteetille aina tarpeen mukaan.

Tunnetta, jonka Satisfyer saa aikaan, on vaikea kuvailla. Tavallaan se kutittaa kauheasti, mutta tuntuu kuitenkin todella hyvältä samaan aikaan. Joka tapauksessa hymyn se saa huulille heti ensimmäisestä kosketuksesta alkaen. Liian suuri taso liian nopeasti saa meillä aikaan hervottomia naurukohtauksia.

Minä itse tulen parhaiten, kun saan jotain sisääni, joten olin kuin yhdeksännessä taivaassa, kun tyttöystäväni piti Satisfyer Pro 2:ta klitoriksellani ja samaan aikaan työnsi dildoa sisääni. Tyttöystävälläni puolestaan on toisinaan todella herkkä klitoris, joten hänelle Satisfyer onkin paras, kun se ei ole suorassa kosketuksessa klitoriksen kanssa, vaan värinä tulee klitorikseen ikään kuin epäsuorasti.

Satisfyerin kanssa haastavaa saattaa olla sen pitäminen toiselle oikeassa kohdassa etenkin, jos toinen on kiihoittuessaan aikamoinen lanteiden ketkuttaja (kuten minä.......). Vedessä emme tosiaan lelua ole vielä testanneet, mutta tähän tullee muutos heti, kun minulla on tiedossa työmatka (ja hotelliyö), sillä Satisfyerista taisi juuri tulla minun vakio matkakumppanini. Mikä muka olisi parempi tapa rentoutua rankan työpäivän päätteeksi hotellilla - ja helpotuksen saa vieläpä sekunneissa eli jää vielä hyvin aikaa nukkumisellekin.

Ainoa selkeä miinus, joka tuli mieleen Satisfyer Pro 2:sta on se, että meille saattaa tyttöystävän kanssa tulla ensimmäinen riitamme siitä, kumman luona Satisfyeria säilytetään niin kauan kuin asumme eri osoitteissa..

Naispari Helsingistä

Ekat pisteet tämä härveli sai jo tyylikkäästä pakkauksesta ja sama laadukas linja jatkui kun pakkauksen avasi. Käteen sopiva, kauniin värinen ja laadukkaan tuntuinen laite.

Kun ikuisuudelta tuntuva alkulataus oli suoritettu loppuun niin housut pois ja hommiin. Ehkä minuuttia myöhemmin täysin uudenlainen orgasmi oli saavitettu ja olo oli pölmistynyt. Mitä hittoa just tapahtu? Orgasmi tuli ku faksi Anneli Jäätteenmäelle; yllättäen ja (melkein) pyytämättä. Pika express taivaaseen ja takaisin. En ehtinyt mukaan lainkaan ja olo oli kuin mies olisi lauennut ennen aikojaan. Paitsi ettei miestä ollut mailla eikä halmeilla ja se olin minä joka laukesin.

Uus yritys heti kun häppärit lakkas lähettämästä lentosuukkoja vastapäisen talon suuntaan ja nyt maltoin vähän siirrellä, pyöritellä ja tauottaa. Lopputuloksena todella voimakas, joskin luonteeltaan "terävä" orgasmi. Täähän toimii todella hyvin. Tuntemus on toki erilainen kuin mikään aikaisemmin kokemani.

Pari päivää lepoa pimpalle ja paikalle saatiin myös mies. Mies tutki laitetta insinöörin ehtymättömällä uteliaisuudella ja innostui laitteen moottoripyörämäisestä äänimaailmaasta. Äänihän laitteessa ei ole pienimmästä päästä sillon kun laite ei ole imukosketuksessa.

Jalat auki ja inssi Satisfyerin ohjaksiin. Oho. Uteliaat sormet ja Satisfyer yhdessä luokin erinomaisen kombon. Valitettavasti Satisfyer on todellinen täsmätyökalu. Herkullisin kohta ei löydy silmämääräisesti vaan vaatii nauttijan ohjausta

"vähän vasemmalle.. Siin... Joo.. Vähän ylös.. Paina vähän.." Lopulta orgasmi löytyi, ehkä vähän laimeampana kuin yleensä miehen käsittelyssä koska piti samaan aikaan pysytellä väkisin sen verran tajuissaan että voi antaa ns. kuskille ajo-ohjeita. Rentoutuminen jäi puolitiehen.

Mies ei siis ole vaikuttunut laitteesta, paitsi siitä mopomaisesta äänimaailmasta. Minkäänlaista intoa ei miehessä herättänyt myöskään kalun, kivesten tai nännien stimulointi Satisfyerilla. Tuomarin tuoli ei kääntynyt ja tuomio oli selvä. Satisfyer jäisi soittamaan soolo-keikoille. Yhteisten lelujen repertuaari ei tällä kertaa kasvanut.

Omassa käytössäni Satisfyer kyllä lunasti paikkansa. Onko se paras soolo-orgasmi ikinä? Ei. Onko se varmin? On.

Voi olla, että kun tässä vielä jatkamme tutustumista niin mielipiteeni muuttuu, mutta ensipuraisulla sanoisin että Satisfyer-orgasmi on omaan makuuni vielä vähän turhan äkäinen, se ei vyöry yli hidastetun hyökyaallon lailla(kuten esim. Wandilla) niin että orgasmin tuntee varpaista hiusrajaan asti ja jonka jälkimainingeissa velloo minuuttitolkulla. Satisfyer-orgasmi iskee ainakin minulla suoraan klitorikseen, ja ainoastaan klitorikseen, tuhannen auringon voimalla. Vain kadotakseen yhtä nopeasti kuin tulikin. En tiedä missä tämä on kehitetty mutta aistin tässä saksalaista täsmällisyyttä ja äärimmilleen vietyä tehokkuutta. Joka taas ei välttämättä ole aina se mitä sooloseksissä kaipaa.

Testatut nopeudet: kaikki. Orgasmi saapuu suurinpiirtein vitosella jolloin myös imu tuntuu vahvimmalta.

Plussaa: Sopii käteen, kaunis ulkonäkö, takuuvarma orgasmi

Miinusta: kovahko ääni, imu ei voimistu loppupään asteikossa. Nopeutuu vain.

Vinkit: Tuuppaa jotain leluja tai muuta irtaimistoa myös ykköseen ja ehkä kakkoseenkin. Orgasmista tulee kokonaisvaltaisempi.

Suosittelisinko kaverille: Ehdottomasti. Varsinkin jos vaikeuksia saada orgasmi.

GF36\BF44

Tylsät tekniset jorinat laitteesta voi tiivistää hyvin lyhyeen: lataus magneettisen USB-kaapelin avulla on hyvin helppoa, nappeja laitteesta löytyy kaksi, virtanäppäin ja voimakkuuden säädöt + ja -. Ei tule tuottamaan vaikeuksia kellekään, vaikka ei olisi mikään tekniikkanero.

Laitteen muotoilu on miellyttävä ja hyvin käteen sopiva. Voimakkuusvaihtoehtoja on monta, yhteensä 11, joista varmasti löytyy sopiva jokaiseen makuun. Voimakkuuksista alhaisin on hyvin hento, joka sopii herkemmillekin, eikä korkeimmalla voimakkuudella laitteesta puhtia puutu. Voimakkuuden säätö on hyvin intuitiivinen ja säätö onnistuu helposti käytön joka vaiheessa. Ääntä ei paljoa laitteesta kuulu paitsi tietenkin voimakkaimmillaan ja jos laite imee ilmaa, mutta kohtalaisen ohuidenkin seinien takana käyttö onnistuu, jos itse pystyy olemaan hiljaa.

Ensimmäisellä käyttökerralla meni hetki tottua laitteeseen ja tunnustellen etsiskellen sopivaa voimakkuutta juuri itselle. Imevä efekti on sen verran erilainen tuntuma mihin vibraattorien kanssa on aiemmin tottunut. Yhteinen sävel kuitenkin löytyi suhteellisen nopeasti juuri oikean paikan ja voimakkuuden löydyttyä. Useamman käyttökerran jälkeen ideaalisen paikan löytyminen on tullut aina helpommaksi ja helpommaksi. Hyvän tuntuman löydyttyä pystyy laitetta myös liikuttelemaan klitoriksella erilaisen tunteen saavuttamiseksi eikä tarvitse juurtua vain yhteen kohtaan. Aloitin käytön miedoilla voimakkuuksilla ja tuntuman saavutettua lisäsin voimakkuutta pikkuhiljaa kovemmalle, mitä lähempänä orgasmi oli tuloillaan. Tämä sai aikaan hyvin voimakkaita ja pitkäkestoisia orgasmeja hyvinkin nopeasti ja pakko mainita uudelleen, että hyvin nopeasti. Harjoittelun jälkeen pystyi helposti pitkittämään orgasmin tuloa pienentämällä voimakkuutta aina orgasmin ollessa lähellä tuloillaan, mikä toi taas uutta potkua laitteen käyttöön. Pienen tauon jälkeen jäi halu saada lisää ja laite on päässyt erittäin kovaan käyttöön lyhyessä ajassa. Laite pääsi kyllä ehdottomasti kertaheitolla lelusuosikkeihin. Pääasiassa käyttö on ajoittunut omiin leikkihetkiin. Yhdynnän aikana käyttö ei tahdo onnistua mitenkään päin, kun lelu ei tahdo pysyä oikeassa kohdassa tai on muuten tiellä, mutta kekseliäisyydellä varmasti tämäkin onnistuu. Jos pelkät klitorisorgasmit ei innosta, kumppanin tai itsensä avustaessa sormin tai muilla apuvälineillä kokonaisvaltainen nautinto on taattu.

Vinkeiksi aloittelevalle käyttäjälle suosittaisin tarpeeksi liukuvoidetta ja malttia. Ei kannata lyödä hanskoja tiskiin, vaikka laite ei veisi ensimmäisellä käyttökerralla maaliin saakka. Sopii erittäin hyvin nopeaan tarpeiden tyydyttämiseen, mutta myös pitempään perusteelliseen nautiskeluun. Varoituksen sanana, tähän jää koukkuun.

Nainen, 21.

Tuote on aivan loistava! Poikaystävälle ja minulle tuote oli kuin taivaanlahja. 5/5 orgasmin saantimahdollisuus. Eriasennoissa helposti menevä kun on varsi mistä pitää kiinni eli joka asennossa onnistuu melkeinpä! Tehokkuusasteet ovat hyvät! Pienellä voimakkuudella voi vähä kiusotella ja mitä voimakkaaks menee niin sen nopeemmin nainen tulee! Ei jätä kylmäksi. Miehenkään ei tarvi paljoo raskaan työpäivän päätteeksi alkaa lämmittelee minua vaan helppottaa häntäkin huomattavasti. Pitää muistaa käyttää sitä ohjeiden mukaisesti kun klitoris voi helposti tottua siihen ja voi olla vaikeempi tulla eli tauottaa välillä laitteen käyttöä! Suosittelen sinkuille ja pareille! Aivan mahtava tuote!.

Turun nuoripari
visinfo