Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

RFSU Oh Yes! - Orgasmigeeli, 40 ml

TESTIRAPORTTI

Orgasmigeeli kihelmöi aluksi voimakkaasti ja sai kosketuksen tuntumaan erilaiselta. Testaaja kehui tuotteen riittoisuutta sekä kätevää annostelunokkaa. Tämä geeli sopii henkilöille, jotka pitävät nopeasta ja melko voimakkaasta orgasmigeelistä.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Tuote lupailee parantaa kosketusherkkyyttä ja sen vaikutuksen alkavan noin 15 min. kuluessa levittämisestä. Oma kokemukseni oli, että tuote alkoi kihelmöidä heti, kun levitin sitä pyhimpääni.

Tuubissa oli kätevä pumppunokka annostelua varten. Ensimmäinen sipaisu geeliä klitorikselle oli turhan reilu, kihelmöinti alkoi heti ja tuntui voimakkaana virtsaputkella saakka. Ehkä tuotteen sisältämät L-arginiini tai ginseng saivat paikat pistelemään. Onneksi olen joskus aiemminkin käyttänyt jotain vastaavaa tuotetta, joten en säikähtänyt varsin tiukkaa aloitusta.

Hetken tunnusteltuani tilannetta, alkoi polte tasaantumaan ja puolison kosketus kiinnostamaan. En tiedä lisäsikö geeli kohdallani varsinaisesti kosketusherkkyyttä, mutta ainakin kosketus tuntui erilaiselta, varsin hyvältä. Ei kuulemma maistunut juuri miltään.

Geeli vaikutti noin vartin, jonka jälkeen vaimeni nopeasti. Lisäämällä sitä homma lähti uudelle kierrokselle, mutta ei niin voimakkaana kuin aloittaessa. Pieni mentolimainen vivahde, varmaankin ginseng, sai aikaan viilentävää tunnetta iholla. Itse olisin pitänyt lämmittävästä tunteesta enemmän.

Geeli sopii naisille, jotka haluavat tuntuvaa lisästimulaatiota klitorikselle. Toimii ainakin alkusysäyksenä seksihommiin, jos muuten ei sillä hetkellä tunnu tykyttelevän.

Plussat:
Pieni koko, mutta riittoisa.
Kätevä annostelunokka
hajuton ja väritön
Ei tunnu tahmaiselta

Miinukset:
Kihelmöinti voimakas, viilentävä
Stimulaatio loppuu nopeasti (voi olla myös plussaa, riippuen miten on sen kokenut)

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Sway - Magic Wand Seuraava arvio: bunt. - Tuplavibraattori
v