Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Ouch - Whip with Realistic Dildo

TESTIRAPORTTI

Molemmat testaajat totesivat tämän tuotteen ruoskan sopivan erinomaisesti hellävaraisempaan ruoskimiseen erityisesti aloittelijoille tai niille, jotka pitävät vähäisemmästä kivusta. Dildo sai kehuja sopivasta koostaan sekä pehmeästä ja hyvin luistavasta pintamateriaalistaan.

Risto Rietas30 v, parisuhteessa

Tämän kertainen yllätykseni Kaalimadolta oli Ouch-merkkinen ruoska realistisella dildolla. Itselleni tällainen tuote oli täysin uutta ja se kiehtoi minua heti! Tuotteen pakkaus miellytti yksinkertaisuudellaan ja se oli myös helppo avata. Dildo näytti sopivan kokoiselta ja tuntui käteen miellyttävältä, ruoska taas oli yllättävän pehmeä.

Olen kipukroonikko ja kipujeni vuoksi läiskäisyt takapuolelle tai vastaava ovat olleet suurimmaksi osaksi aikaa bannassa, koska tällainen pahentaa kipujani. Tämän tuotteen ruoska oli taas yllättävän hellävarainen. Edes kovempaa voimaa käyttäessä ei ollut ongelmaa. Jos siis pelkästään kädellä läimäisy on itselle kivuliasta syystä tai toisesta, mutta se kiinnostaisi - älä luovuta! Vastauksena voikin olla ruoska, vaikka se kuulostaakin rajummalta. Itselleni tuotteen ruoskaominaisuus tulee jäämään kovaan käyttöön!

Dildona tämä oli miellyttävän kokoinen ja muotoilu tuntui hyvältä. Pintamateriaali oli pehmeä ja hyvin liukuva. Ruoska toisessa päässä kuitenkin hankaloitti käyttöä ja se meinasi olla koko ajan tiellä.

Jos etsit hellävaraista ruoskaa, niin suosittelen tätä tuotetta lämmöllä! Tästä saa hyvän ja tukevan otteen ja ruoskan nahka on niin pehmeää, ettei se ainakaan minulla sattunut. Dildoksi omaan käyttöön en tätä ostaisi, mutta toimii dildonakin yhteisessä käytössä. Tällöin dildottava osapuoli pystyy katsomaan, ettei ruoska ole tiellä.

Putsaaminen on kuitenkin hankalaa, sillä nahalle liika kosteus ei tee hyvää. On siis oltava varovainen dildoa pestessään.

Hinta-laatu suhde on mielestäni tässä ihan hyvä. Ruoskana tämä saa 5/5 arvion, dildona 2/5.

Kirjoittanut: Risto Rietas
NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N

Tällä kertaa pääsimme testaamaan Kaalimadon BDSM-osaston tuotetta, mikä on mahtavaa! Uusi lelumme on maltillisen kokoinen dildon ja ruoskan duo. Dildo ja ruoska yhdistettynä tuo villin ja vapaan olon…

Tämä ruoska on aika hellä, mutta tuntuu kuitenkin nautinnollisesti, kun rajusti piiskaa. Pienehkö ruoska etsiytyy meillä automaattisesti herkempiin paikkoihin (jalat, intiimialueet, poskeenkin voisi kokeilla…) ja silloin tuntuma on sähäkämpi. Me olemme aiemmin läiskineet vain kämmenpelillä, joten tämän kanssa oli hyvä harjoitella tekniikkaa ja rajoista kommunikointia. Suosittelemmekin tätä piiskaa aloitteleville, koska tällä raipalla ei tule niin helposti ylilyöntejä (kirjaimellisesti) voimankäytön suhteen. Tuntuma ei ole niin kevyt, että alkaisi ketuttaa, mutta jälkiä ei jäänyt, ja meille se on kipukynnyksen kevyellä puolella. Ja piiskaaminen on kivaa itse olemuksessaan, joten tällä tunnelmointi on kiihottavaa. Mikäli tiedät jo haluavasi rajumpaa piiskaa ja jälkiä, suosittelemme jämäkämpää tuotetta.

Piiskan otekahvana onkin näppärästi dildo. Hyvä idea, kun käsikahvan tarvitsee, että se on muotoiltu monikäyttöiseksi. Idea on hyvä myös käytännössä, koska dildon kohokuvion ja metalliosan ansiosta ote on asiansa hyvin ajava. Yläpäädyn metalliosa myös peilaa, niin voi vähän vilkuilla!

Dildo kulkee nimellä "tekopenis" eli sillä on selkeä esikuva. Tämä jäljittelevä muotoilu ei naisparina ollut sitä mitä etsimme, mutta dildo on hyvin muotoiltu ja pehmeäpintainen. Siinä ei ole hajuja, mitä joissain silikonisissa tuotteissa tuppaa olemaan, ja se on helppo pestä. Dildo on maltillisen kokoinen, joten anaalikäyttöön lähtökohtaisesti sopiva.

Suosittelemme tätä tuotetta, jos etsit "kovan linjan" sijasta helpommin lähestyttävää tuotetta, ja sytyt ajatuksesta piiskasta ja dildosta toisensa perään!

Kirjoittanut: NeljäTissiä
Edellinen arvio: Kiotos Dildo Butt - masturbaattori Seuraava arvio: Rosy Gold - Wand Massager
v