Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

ZALO - Desire Thruster

TESTIRAPORTTI

Pariskunnan molemmat osapuolet testasivat kaunista ja laadukasta pulsaattoria. Toisella testaajalla sauvan parhaimmaksi ominaisuudeksi jäi sen lämpenevyys. Toisella sauvan pumppaava ominaisuus toimi juuri niin kuin pitääkin.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Mielenkiintoisen art deco-henkisen pakkauksen sisästä paljastuu vaalean violetti, hieman kaareva ja juomukas pulsaattorisauva. Pakkaus on kaunis ja herättää mukavasti uteliaisuutta. Pakkauksessa luvataan, että sauvassa on 6 ohjelmaa plus turbomoodi sekä lämmitys. Sauvan pinta on silikonia, ja materiaali vaikuttaa hyvin laadukkaalta. Sauvassa oli hieman latausta, joten pääsen heti kokeilemaan ohjelmia. Lämmitys ei kuitenkaan mene päälle, ja akkukin simahtaa pian. Laite laturiin ja palataanpa asiaan seuraavana päivänä. Lataus tapahtuu verkkovirrassa mukana tulevan usb-kaapelin avulla. Laturi työnnetään sauvan varressa läpän alla olevaan reikään, joten sauva ei ole vesitiivis. Roisketiivis se kyllä on, joten pesu onnistuu hyvin, kunhan katsoo ettei uita koko sauvaa. Laturiin asettaminen on kuitenkin helppoa, tosin latausvalo valaisee puoli huonetta vilkkuessaan.

Kun sauva on latautunut, pääsen vihdoin kokeilemaan. Säätö tapahtuu varren yläosassa olevasta, korua muistuttavasta nappulasta, jonka neljässä reunassa on hennot symbolit. Lämmitys lähtee vihdoin käyntiin, keskeltä pitkään painamalla. Jokin nappi oli ilmeisesti jumissa, sillä myöhemmin tuo ominaisuus toimii kuten ohjeissakin sanotaan. Saattoi myös olla, että akun lataus oli niin vähäinen, että nämä ongelmat olivat vain sitä perua. Merkiksi lämmityksestä syttyy oranssi valo. Lämmitys onkin varsin tehokas, mutta se valitettavasti jääkin sauvan parhaaksi puoleksi. Itse värinä on hassua pumppaamista, ihan kuin minikokoinen panokone! Minua ei pulsaattorin hytinä oikein viehättänyt, värinästä ei ollut oikein stimuloimaan klitorista ja sisään työnnettynä pumppaus tuntui ihan kivalta, muttei muuta. Ohjeissa sanottiin, että sauvan voi vaikka tukea jotakin vasten ja antaa sen hoitaa loput. Itse jouduin liikuttelemaan sitä jatkuvasti saadakseni tuntumaa. Samalla käsi tahtoi osua isoon säätönappiin tuon tuostakin muuttaen vahingossa ohjelmaa. Säätönappi muutenkaan ei tuntuinut kovin toimintavarmalta, välillä tuntui, ettei tapahtunut mitään, vaikka nappia kuinka paineli. Eritoten laitteen sammuttamisessa oli toistuvasti ongelmia. Muotoilu ja erityisesti pakkaus olivat kyllä kauniita, mutta siihen ne ilot jäivätkin. Isäntä oli kiinnostunut kokeilemaan sauvaa myös, seuraavana hänen raporttinsa.

Ensi tarkastelulla sauva vaikutti varsin hyvin P-pisteen stimulointiin sopivalta. Se on sopivan kokoinen halkaisijaltaan ja pituutta on riittävästi. Sauva on painava ja vaikuttaa mukavan jäykältä, joten sillä saa varmasti riittävästi painetta kriittiselle alueelle. Hieman ylöspäin kaareutuva muotoilu on myös toimivaksi havaittu ja edestakainen liike omiaan stimuloimaan eturauhasta. Liike on lyhyehkö, mutta todennäköisesti riittävän laaja tuohon käyttöön. Omalle kohdalle toimivampaa on juuri tuo liike, eikä niinkään värinä. Väriltään ja designiltaan tuota ei ensimmäiseksi omaan käyttöön harkitsisi, mutta käsituntumalta mieli muuttuu. Tämä siis täytyy ehdottomasti testata myös omassa päässä, vaikka se ei ensi käytöillä oikein meitä täysin vakuuttanutkaan.

Ja toimihan se. Lyhyeltä vaikuttani liike ei sitten pelipaikoilla niin lyhyeltä tuntunutkaan ja stimulaatio oli odotettua luokkaa. Sauvan hienoinen liikuttelu yhdistettynä sen omaan liikkeeseen ja suuseksiin lopetti testin lyhyeen. Tätä täytyy todellakin vielä tutkia lisää ja peliaikaa se tulee takuulla saamaan.

Plussat:
+ Erilainen lähestymistapa vanhaan aiheeseen
+ Huippulaadukas pintamateriaali ja kaunis pakkaus
+ Vantteran tuntuinen rakenne, ei tuntunut heiveröiseltä
+ Lämmitys
+ Muotoilu, jossa paksuin osa oli lähellä kärkeä ja varsi suippeni tyveä kohti

Miinukset:
- Hankala ohjauspaneeli, epäluotettavan tuntuiset napit
- Vaatii kärsivällisyyttä ja totuttelua

Kenelle:
- Sille, joka kaipaa tavalliselle vibraattorille vaihtelua ja haluaa laadukkaan, jämerän tuotteen
- Jos pulsaattorit kiinnostavat
- Pariskunnille lisätwistiksi

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Rianne S - Boa Mini G Vibe Seuraava arvio: Joy Factory - Käsikahle renkaalla
v