Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Adrien Lastic - Bonnie & Clyde Rotating Vibrator

TESTIRAPORTTI

Pyörivällä ominaisuudella varustettu vibraattori ei vakuuttanut testiryhmäläisiä tällä kertaa. Tämä vibraattori sopii pidemmästä pitävälle, sillä kokoa on riittävästi. Bonnie & Clyde -vibraattorin materiaali ja helppohoitoisuus saivat plussaa molemmilta testaajilta.

Sukkula VenukseenPari, M 38, N 37

Saapunut tuote vaikutti heti laadukkaalta. Merkki oli uusi, mutta pelkkä laatikko antoi jo vihjeitä laadukkaasta merkistä ja toimivasta tuotteesta. Pelkästään pakkaus oli jo niin hieno, ettei sitä hennonnut heittää keräykseen, vaan se jäi odottamaan jotain muuta järkevää käyttöä. Erityisen huippua oli, että pakkauksessa oli mukana myös oma säilytyspussi, joten säilytysongelma oli helposti ratkaistu. Pakkauksen ulkokuoressa olevat selosteet olivat selkeät, ja niistä näki heti mitä tuleman pitää. Ainoa kysymysmerkki oli sisältä löytyvässä ohjelehtisessä oleva kauko-ohjain, joka ei tähän pakkaukseen kuulunut. Saako vastaavaa tuotetta myös kaukosäätimellä, vai miksi oli ujutettu samaan lehtiseen? No, tähän sitä ei ainakaan kuulunut, mikä ehkä hyvä niin, emme niistä erityisemmin perusta.

Itse tuotekin lupaili hyvää: väristä iso plussa, meidän suosikkimme lelurintamalla! Pinta oli jälleen silkkisen pehmeä ja jälleen mietimme, voiko tämä taas olla muita tuotteita pehmeämpi, niin miellyttävältä se kädessä tuntui. Värinätoiminnat helposti eritelty omille puolilleen, ne oli helppo paikallistaa kesken toimintojenkin eli käytettävyydessä ei siis mitään ongelmaa. Tässä ikään kuin otetaan palleista kiinni, kun laite otetaan käteen. :) Kädensija on varmaan tarkoituksellisesti valmistettu muistuttamaan kiveksiä. Istui hyvin käteen, sai helposti otteen liukkaallakin kädellä.

Selosteessa lupailtiin kuiskauksen hiljaista ääntä, mutta ihan sama ääni tästä kyllä lähti kuin kaikista muistakin. Kuului kyllä viereiseen huoneeseen oven ollessa auki, joten ei nyt ihan kuiskauksen hiljainen ollut. Tässä ei kuitenkaan ollut kovin kummallisia mongerrusääniä kuten joissain testauksissa on ollut, ihan peruskamaa pääosin, ei särähtänyt meillä kummallakaan korvaan. Kyseessä selkeästi laatutuote, ei mitään pilipalikamaa.

Mutta se koko! Totesimme, että pienehkölle rouvashenkilölle on melko pitkä, joten tuntui uppoavan vähän liiankin perille saakka. Testiajoillamme mies tyydytti tällä naista ja nainen sai kyllä asetella välillä itse lelua parempiin asemiin. Jos erehtyi yhtään puskemaan kovempaa, meni helposti liian syvälle. Vielä kun tähän yhdistyi melko iso pyörivä liike, vehje tuntui porautuvan ties, minne. Ei siis anatomisesti kovin pienelle käyttäjälle tarkoitettu. Samalla ongelmaa aiheutti tietysti myös klitoriskiihottimen sijainti: olisi ollut oikealla kohdalla todella muheva peli, mutta koska vehjettä ei voinut työntää kunnolla perille asti, myös parhaat värinät jäivät hieman liian kauaksi. Saikin melkoisesti asetella ja väännellä, että sai jotenkin osumaan kohdilleen. Eikä siltikään oikein osunut.

Pyörivä liike ei ehkä ollut ihan rouvan makuun muutenkaan, sillä se ei oikeastaan hirveän paljon tuntunut ja ohjelmien osalta ei huomannut juurikaan mitään eroa. Ja koska liike oli kohtalaisen laaja, se ei tosiaan tuntunut ihan parhaalta mahdolliselta pienessä lokerossa. Jäi vähän ristiriitaiset fiilikset tästä: samalla hieman liian iso, mutta ei kuitenkaan oikein tuntunut hirveästi missään, tai ei ainakaan minun anatomiallani osunut ehkä ihan niihin kohtiin, joihin olisi ollut tarkoitus. Harmi, ettei pyörivän liikkeen lisäksi tähän saanut muita värinöitä, sillä pelkkä pyörivä liike jäi siis sisäisesti hieman laimeaksi ja omituiseksi. Klitoriskiihottimen värinät olisivat kyllä olleet kivat, mutta nekin sijaitsivat vain erillisessä nystyrässä ja jäivät tosiaan hieman kauas. Veikkaisin että olisi ollut ihan ok, jos koko olisi osunut kohdalleen, mutta jäi nyt hieman pettymykseksi alkufiiliksistä poiketen. Vertailin tätä ja toista vähän vastaavaa luottovehjettäni, ja tämä todellakin oli paljon pidempi ja päästä paksumpi. Harmi! Kannattaa siis etukäteen vähän tsekkailla ja vertailla, onko itselle sopivan kokoinen! Helposta puhdistamisesta juoksevan veden alla jälleen iso plussa, samoin latauksesta, mutta lohduttaneeko ne tässä vaiheessa enää kovin paljon.

Kirjoittanut: Sukkula Venukseen
Raksu ja Naksu29-v naispari

Pääsimme Kaalimadon testiryhmän puitteissa testaamaan Bonnie & Clyden Natural Waves -vibraattoria, joka yhdistää rotaatio-ominaisuudella varustetun vibraattorin ja värisevän klitoriskiihottimen. Tuotteen pakkaus lupailee kokonaisvaltaista vaginahierontaa, ja listaa myös laitteen muita hyviä ominaisuuksia, kuten miellyttävä pehmeä silikonimateriaali, roiskeenkestävä rakenne, hiljainen käyttöääni, kaksi tehokasta moottoria ja 10 eri asetusta sekä varren rotaatioliikkeelle että klitoriskiihottimen värinälle.

Ensivaikutelmalta vibraattorin pakkaus oli tyylikäs ja selkeä, mutta jostain syystä laitteen itsensä ulkonäkö ja muotoilu ei täysin vastannut pakkauksen tyyliä. Ensimmäinen havaintomme vibraattorista oli, että lelu on melko pitkä ja jäykkä. Lisäksi klitoriskiihottimen päässä ollut taipuisa lenkki herätti kummastusta – ja kerrottakoon myös heti, ettemme myöhemminkään olleet täysin varmoja, mikä tuon yksityiskohdan tarkoitus oikein oli. Natural Waves -vibraattorin pinkkimusta väritys oli seksileluille tyypillinen, mutta muuten tuotteen muotoilu ei ehkä ollut aivan yhtä virtaviivainen ja tyylikäs kuin monien muiden suosimiemme lelujen. Käytössä tuotteen ulkonäkö ei kuitenkaan ole pääasia, ja olimmekin innokkaita kokeilemaan, miten tuote toimisi tehtävässään.

Meillä ei ennestään ollut kokemusta pyörivästä vibraattorista, joten oli mielenkiintoista päästä testaamaan lelua. Valitettavasti tuote ei kuitenkaan meidän kokemuksemme mukaan aivan täyttänyt lupauksiaan pääasiallisen tarkoituksensa puitteissa. Kädessä hierovan liikkeen kyllä tuntee, mutta itse käytössä ominaisuus jäi melko huomaamattomaksi. Eri nopeus- ja rytmiasetuksetkaan eivät tähän juuri auttaneet, sillä ongelmana lienee ollut pyörivän liikkeen rajallinen liikerata. Toimintoa pohtiessamme päättelimme, että hierovaa liikettä olisi voinut ehkä vahvistaa esimerkiksi nystyröillä, jotka olisivat olleet paremmin erottuvia ja näin korostaneet pyörivää liikettä.

Ikävä kyllä myöskään molempien moottoriominaisuuksien yhtäaikainen käyttö ei ollut ainakaan meillä kovin sujuvaa. Vibraattorin varsi on jäykkä ja sen verran pitkä, ettei klitoriskiihotinta saanut aseteltua hyvin paikalleen. Jo sentin lyhyemmällä varrella olisimme todennäköisesti saaneet parempia tuloksia aikaan, joskin täytyy tietysti muistaa, että näiltä osin olemme kaikki erilaisia, ja toisille laitteen nykyisetkin mittasuhteet voivat sopia mainiosti.

Valitettavasti myös laitteen pitämälle äänelle on annettava iso miinus. Klitoriskiihottimen värinä oli kyllä pakkauksen mukaisesti hiirenhiljainen, mutta rotaatio-ominaisuus puolestaan piti kovaa ja hieman inisevää mekaanista ääntä, joka ei ollut erityisen innostava kesken hellien hetkien.

Kokonaisuudessaan tuote jätti siis toivomisen varaa, eikä ainakaan tässä kohtaa löytänyt paikkaansa lempilelujemme joukossa. Ajatuksena tuotteen ominaisuudet kuulostivat kyllä lupaavilta, mutta toteutus ei täysin vastannut odotuksia, joten tällä kertaa vaihtelu ei juuri virkistänyt.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Satisfyer - Men Vibration+ Seuraava arvio: Yiva - Smart wand-vibraattori
v