Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Adrien Lastic - Hands Free Double Penetration

TESTIRAPORTTI

Tämä laadukas ja huolellisesti viimeistelty vibraattori pääsee testaajien mielestä parhaiten oikeuksiinsa yhdynnässä kumppanin kanssa. Naiselle vibraattori tuntuu yksistään mahtavalta emättimessä ja anuksessa käytettäessä, mutta se tuottaa myös suurta nautintoa miehen penikselle yhdynnässä.

DoggyFashionAviopari 30 v.

Testaukseen saapui Adrien Lasticin Couple Secrets Hands Free Doudle Penetration. Jo paketin näkeminen sai aikaan pieniä riemun kiljahduksia. Pitemmän aikaa haaveissa olikin ollut hankkia samantapainen tuplakiihotin ja intoa lisäksi entisestään kaukosäätimen kuva paketin alareunassa. Itse silikoninen violetin sävyinen kiihotin on taattua Adrien Lastic laatua. Silikoni tuntuu napakalta, mutta kuitenkin samettinen tuntuma on onnistuttu säilyttämään.

Tuotteen mukana tulee mukana hyvä, lyhyt ja selkeä kuvitettu ohjekirjanen. Tähän kannattaakin tutustua huolella ennen ensimmäistä tosikoitosta, näin vältyt tenkkapoolta kesken kuumimman hekuman. Värinätoimintoja on 10 erilaista (3 jatkuvaa + 7 pulsoivaa) ja nämä kannattaa myös tunnustella etukäteen esimerkiksi käsillä. Ensituntumaksi voi sanoa, että sekä emättimeen että anaaliin tuleva vibraattoripää on kokoonsa nähden tehokas, mutta hiljainen. Värinätoimintoja voi vaihtaa joko itse kiihottimesta tai sitten kaukosäätimen avulla. Kaukosäädin on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Ehdoton plussa molempien akkutoteutuksesta ja usb-latauksesta. Kiihotin on vesitiivis, joten puhdistaminen on erittäin helppoa. Mukana tuli myös erillinen valkea säilytyspussukka välineille.

Latausten jälkeen olikin aika panna uutukainen testiin. Selinmakuulla kiihotin asettuu emättimeen ja anaaliin varsin vaivattomasti. Anaalipuolen kanssa on syytä käyttää liukuvoidetta. Mies sitoi naisen kädet ja jalat sänkyyn, jolloin kiihottimen kontrolli oli täysin miehen käsissä. Kahden reiän yhtäaikainen stimulaatio ennalta-arvaamattomasti ilman omaa kontrollia kiihottaa suuresti. Värinään voi liittää samalla klitoriksen stimuloimisen suuseksillä tai jollakin erillisellä klitoriskiihottimella. Erityisesti pulsoivat värinät tuntuivat vievän nopeasti kohti hekuman huippua. Tässä kohtaa oli tarkoitus sammuttaa värinä hetkeksi ja työntyä myös peniksellä emättimeen, mutta jostakin syystä kaukosäädin lakkasi toimimasta ja värinä jäi jumiin samaan toimintoon. Laite piti sammuttaa itse kiihottimesta, mutta se ei kiimassa haitannut ja akti vietiin loppuun yhtymällä emättimeen kiihottimen ollessa paikallaan ilman värinää. Pillu tuntui erityisen tiukalta, kun siellä ja anaalissa oli valmiiksi hieman täytettä. Tässä kohtaa voi suositella myös liukovoiteen käyttöä peniksessä, sillä se ei tahtonut liukua kunnolla kiihotinta vasten.

Kyseessä oli ilmeisesti hetkellinen toimintahäiriö, koska virtojen poiskäytön jälkeen sekä kaukosäädin että kiihotin toimivat normaalisti ja toimintoja pystyi taas etäohjaamaan. Mies halusi myös saada osansa värinästä, joten edessä oli uusintakierros. Kiihotinta kokeiltiin asettaa paikalleen takaapäin, mutta tämä ei onnistunut niin helposti kuin selinmakuulla. Sen sijaan yhtyminen takaapäin onnistuu kiihottimen sisällä ollessaankin oikein hyvin. Tällöin kiihotin värisee juuri herkkää terskaa vasten. Värinän voimakkuus on sen verran tehokas, että koko pillu tuntuu värisevän peniksen ympärillä. Työntöjä voi rytmittää pulsoivan värinän tahdissa tai nainen voi liu.uttaa itseään penistä vasten siten, että värinä kiusoittelee herkempiä kohtia tai jättää paikalleen värisemään herkimmälle alueelle.

Laitetta voi myös käyttää sooloseksissä ja tässä kaukosäädin helpottaa paljon, koska säätönappia saa painaa kiihottimesta suhteellisen kovasti asetuksen vaihtamiseksi. Lisäksi kaukosäätimessä näkyy numeroituna, mikä toiminto on päällä, näin voit helposti valita suosikkiasetuksesi. Myös mies pystyy käyttämään tätä sooloseksissä. Kiihottimen voi esimerkiksi asettaa peniksen ympärille siten, että ns. emätinosa jää terskan päälle värisemään.

Kyseessä on hyvin monikäyttöinen seksilelu. Pariskunnille se voi toimia esileikin tapaan tunnelman kohottaja, mutta sitä pystyy käyttämään myös itse yhdynnän aikana. Sen voisi esimerkiksi sujauttaa valmiiksi paikalleen ja lähteä kumppanin kanssa vaikka asioille ja antaa tuolla kiusoittelevia värinöitä odottamattomissa paikoissa. Tämän jälkeen kotiin palatessa ei tarvitse arvata lopputulosta. Naisille tuote sopii myös oikein hyvin sooloseksiin ja sitä voi käyttää myös pelkkänä emätin- tai klitoriskiihottimena. Anaaliosa on sen verran siro, että tämä voisi sopia myös hyvin ensi kertaa anaaliinsa tutustuvalle. Mutta jotenkin tuntuu, että pariskunnat saavat tästä lelusta ehkä eniten irti, koska käyttötarkoituksissa vain mielikuvitus on rajana. Meillä ainakin molemmat pitivät tuotteesta kovasti.

Kirjoittanut: DoggyFashion
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Espanjalaisen seksileluvalmistajan Adrien Lasticin Hands Free Double Penetration -tuplavibraattori tarjoaa todellista hemmottelu erityisesti pariskunnille ja naisille. Tuote on tarkoitettu tuottamaan nautintoa vaginassa ja anaalissa kumppanin kanssa yhdynnässä tai yksin masturboidessa.

Couple Secrets II -vibraattori on pakattu tyylikkään yksinkertaiseen selkein kuvin varusteltuun pakkaukseen. Pakkauksen edestä löytyy suuri kokoinen kuva itse tuotteesta ja pakkauksen takaa tietoa sen ominaisuuksista, kuten siinä käytetyistä materiaaleista ja värinäohjelmista. Pakkaus on helppo avata, eikä pakkauksesta tai sen sisällä olevista tuotteista tule epämiellyttäviä hajuja, kuten joistain halvemmista vibraattoreista.

Pakkaus sisältää tuplavibraattorin ja kauko-ohjaimen lisäksi kaksi USB-latauskaapelia, säilytyspussin ja pikakäyttöohjeet. Huomioitavaa on, ettei pakkaukseen kuulu laturia vibraattorille tai sen kauko-ohjaimelle. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma meille, sillä molempien tuotteiden lataus onnistuu helposti esimerkiksi puhelimen laturilla tai tietokoneen USB-A -portista.

Mielestämme vibraattori ja sen kauko-ohjain ovat äärimmäisen helppo käyttöisiä. Tuotteiden latausten ja vibraattorin pesun jälkeen ne ovat heti käyttövalmiita (suosittelemme pesemään kaikki intiimialueilla käytettävät tuotteet ja lataamaan akut ennen ensimmäistä käyttöä). Itse vibraattorista löytyy ainoastaan yksi painike, joka toimii sekä virtakytkimenä että värinätoimintojen valitsimena. Kauko-ohjaimesta löytyy kolme painiketta: virtakytkin sekä + ja . painikkeet, joilla valitaan eri värinätoimintoja. Kauko-ohjaimessa on myös pieni näyttö, joka kertoo, mikä värinäohjelma on valittuna.

Vibraattorin pinta on valmistettu 100%:sta silikonista. Mielestämme pinta tuntuu todella miellyttävältä ja pehmeältä ihoa vasten. Vibraattorin pinta on myös roisketiivis ja näin ollen helposti puhdistettava. Puhdistukseen kannattaa käyttää mietoa saippuavettä tai erotiikkavälineille tarkoitettuja puhdistusaineita.

Omassa käytössämme käytimme vibraattoria sekä vagina- että anaaliyhdynnässä. Molemmissa yhdyntä muodoissa on hyvä huomioida vibraattorin paksuus (vaginaosa: 2,3cm ja anaaliosa: 1,8cm) ennen kuin penis asetetaan vibraattorin kanssa yhtä aikaa vaginaan tai anukseen. Vibraattoria käytettäessä on hyvä varata lämmittelylle hieman enemmän aikaa, jolloin yhdyntä helpottuu. Voimakkaat värinät rentouttavat lihaksia ja helpottavat varsinkin anaaliyhdyntää.

Hands Free Double Penetration -vibraattori pääsee mielestämme parhaiten oikeuksiinsa yhdynnässä kumppanin kanssa. Naiselle vibraattori tuntuu yksistään mahtavalta emättimessä ja anuksessa käytettäessä, mutta se tuottaa myös suurta nautintoa miehen penikselle yhdynnässä. Kahden moottorin voimakas värinä (värinäohjelmat 1-3) yhdistettynä perinteiseen vagina- tai anaaliyhdyntään on tajunnanräjäyttävä kokemus. Yhdynnässä huomasimme myös, että vibraattorin voi auttaa naista saavuttamaan orgasminsa välillä vähän liiankin helposti. Mutta onneksi se on vain hyvä asia. Miehen on myös mahdollista käyttää vibraattoria esimerkiksi masturboidessaan. Mies voi asettaa vibraattorin värinäosista toisen anukseensa ja toisen kiveksiensä taakse tuomaan värinää. Emme kuitenkaan kokeilleet tuotetta tällä tavoin, joten emme pysty sanomaan, kuinka tehokkaasti tuote toimii kyseisellä tavalla käytettäessä.

Kauko-ohjaimen kantama on mielestämme erittäin hyvä. Kantamaa testatessamme huomasimme, että vibraattori tottelee ohjaintaan edelleen vaivattomasti vielä 12 metrin päästäkin. Huomasimme myös, etteivät esteet, kuten huonekalut tai seinät, haitanneet kauko-ohjaimen ja vibraattorin välistä yhteyttä. Meille pitkä kantama oli todella iloinen yllätys, sillä osa halvemmista kokeilemistamme tuotteista menettää yhteyden kauko-ohjaimeensa jo parin metrin päästä. Kauko-ohjain mahdollistaa tuotteen ohjailun pidemmänkin kantaman päästä, mikä taas mahdollistaa tuotteen käytön esimerkiksi ulkona. Vibraattorin käyttöä kannattaa kuitenkin harkita erityisesti hiljaisemmissa paikoissa, sillä sen voi kuulla erityisesti vahvimmilla värinäohjelmilla (esim. värinäohjelma 3).

Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella tyytyväisiä tuotteeseen. Vibraattorin monien hyvien puolien lisäksi on mahtavaa, että tuote on ollut käytössämme luotettava ja varmatoiminen. Hands Free Double Penetration -vibraattorista huokuu laatu ja huolellinen viimeistely. Moni halvemmista kokeilemistamme seksileluista on toiminut vähän niin ja näin, mutta tämän tuotteen toimivuudesta meillä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Suosittelemme Adrien Lasticin vibraattori pääsee mielestämme parhaiten oikeuksiinsa yhdynnässä kumppanin kanssa. Naiselle vibraattori tuntuu yksistään mahtavalta emättimessä ja anuksessa käytettäessä, mutta se tuottaa myös suurta nautintoa miehen penikselle yhdynnässä. -vibraattoria naisille yksin käytettäväksi ja erityisesti pareille yhdessä nautittavaksi.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Adrien Lastic - Mini Romeo Clit & G-spot clip Seuraava arvio: Hot Octopuss - PULSE Solo Lux