Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Dream Toys - Iris vibraattori

TESTIRAPORTTI

Tätä "orgasmikonetta" suositeltiin erityisesti naisille, joilla on vaikeuksia laukeamisen kanssa. "Iris osuu juuri oikeisiin paikkoihin, ja voisin taata, että saat orgasmin ennen kuin ehdit sitä edes ymmärtää. Iris on myös mukava lisä pariskunnan lelulaatikkoon piristämään yhteisiä leikkejä."

SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Ensivaikutelma Iris-vibraattorista oli, että apua miten iso se on, miten sitä oikein käytetään?! Esittellessäni Iriksen miehelleni, hän pelkäsi jäävänsä pian tarpeettomaksi ja että lelu menisi etusijalle.

Lelu latautui kätevällä magneettisella laturilla, latautumisen merkkinä olivat kaksi punaista, välkkyvää painiketta. Yllätyin siitä, miten nopeasti lelu latautui täyteen. Ei mennyt edes tuntia niin se oli käyttövalmis. Ja pakkohan sitä oli heti päästä testaamaan.

Materiaali oli uskomattoman pehmeää ja miellyttävää silikonia. Lelu oli joustava ja taipuisa. Plussaa vesitiiviydestä, sillä minulla meinaavat lakanat välillä kastua leikkiessä...

Aluksi ajattelin, että kielen voimakkuus on liian kova pienimmälläkin vaihtoehdolla ja olin hieman ennakkoluuloinen tulisiko koko touhusta mitään.

Nuolemiseen kuitenkin tottui nopeasti ja se alkoi tuntua älyttömän hyvältä. Nopeasti lipova kieli helli klitoristani ja värisevä sauva osui suoraan g-pisteeseeni. Liukkarin kanssa sauva mahtui hyvin sisälleni. Sauvan värinän voimakkuutta sai säädettyä ja se tuntui parhaalta voimakkaimmalla asetuksella. Iris oli aivan uskomattoman hyväntuntuinen ja laukesin käsittämättömän nopeasti, alle minuutissa!?

Koko vartaloni kouristi orgasmin kourissa. Eikä lelusta tarvinnut edes pitää kiinni. Se pysyi mainiosti paikoillaan ja osui juuri oikeisiin kohtiin. En meinannut käsittää mitä tapahtui, kaikki kävi niin äkkiä. Minä, jolla joskus oli ongelmia laukeamisen kanssa, mietin nyt lakanat märkänä, että miten tässä näin pääsi käymään.

Silloin tajusin, että mieheni pelko oli aiheellinen.

En olisi koskaan voinut kuvitella, että vuosia suosikin paikkaa pitävän Satisfyerin voittavaa seksilelua löytyisi, mutta tässä se on. Iris. Olen aivan myyty.

Mieheni pääsi heti samana iltana tutustumaan itsekin lähemmin Irikseen, ja oli heti innokas kokeilemaan sitä minulle. Jälleen laukesin käsittämättömän nopeasti ja mieheni nautti minun nautinnostani, ja sainkin melkoiset kyydit. Lelu ei todellakaan jäänyt laatikon pohjalle, vaan pääsi heti seuraavanakin aamuna käyttöön ja yhtä ällistyttävän tehokkaastihan se toimi. Olin koukussa. Sauvan värinä on tajuttoman tehokas.

Suosittelen Iristä erityisesti naisille, joilla on vaikeuksia laukeamisen kanssa. Iris osuu juuri oikeisiin paikkoihin, ja voisin taata, että saat orgasmin ennen kuin ehdit sitä edes ymmärtää. Iris on myös mukava lisä pariskunnan lelulaatikkoon piristämään yhteisiä leikkejä.

Kirjoittanut: Sandy
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Vaatimattomasta pakkauksesta paljastui tulipunainen piippua muistuttava vibraattori. Klitoriskiihottimen pikkuinen kieli herätti heti mielenkiintoa. Latauksen jälkeen oli testikäytön vuoro.

Melko muhkea sauva vaatii reilusti liukkaria, samoin voitelun pitää pelata myös klitoriksen päälle asetettavassa suuttimessa. Partnerin kanssa testaillessa oli kahdet kädet hyvä lisä, nainen saattoi keskittyä pitämään suuttimen hyvässä asennossa klitoriksen päällä, kun taas kumppani suuntasi sauvaa kohti g-pistettä. Ohjainnappulat (2kpl) löytyvät haarakohdasta sivulta. Toinen nappuloista pyörittää klitoriskiihottimen kieltä kolmella eri nopeudella ja toinen ohjaa sauvan noin kymmentä erilaista ohjelmaa. Nappulat ovat aika pieniä ja huomaamattomia, joten välillä joutui tiirailemaan, mistä pitikään painaa. Ohjelmat ja sauvan muotoilu ovat sinällään hyviä, mutta kokonaisuus oli kuitenkin vähän vaikea.

Klitoriskiihotinta oli hankala saada pidetyksi paikoillaan, kun alkoi vääntelehdityttää, jos tiedätte mitä tarkoitan? Sauvan varren muotoilu oli hyvä, samoin moottorin tehot. Liikutteluvaraa tuntui kuitenkin oleva aika vähän, vaikka varsi joustaakin. Partnerin kanssa touhutessa toiselle jää lähinnä katselijan rooli, mikä ei tietty huono sekään. Tosin kahden erillisen moottorin ansiosta voi sauvaa käyttää perinteisen vibraattorin tapaan klitoriksen päällä, joten kaverikin pääsee sisään. Muotoilunsa pohjalta parhaimmillaan kuitenkin yksin käytettynä - silloin saa täysillä keskittyä vain omaan nautintoonsa.

Plussat:

  • +Miellyttävä materiaali, vesitiivis
  • +Laadukas tuote, helppo ladata voimakkaan magneetin ansiosta
  • +Muhkea sauva täyttää paikat
  • +Klitoriskiihottimen suuttimen suhteellisen suuri pinta-ala
  • +Tehokas moottori

Miinukset:
  • -Klitoriskiihottimen onkalo vaatii huolellista pesua
  • -Välillä oli nappulat "hukassa"
  • -Optimaalisen kulman saavuttaminen kahdelle suristimelle työlästä
  • -Ei parhaimmillaan kaverin kanssa vaan yksin touhutessa
Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: FemIntimate - Pelvix Set Seuraava arvio: Adrien Lastic Mini Romeo - Tuplavibraattori
v