Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

We-Vibe - Chorus pariskuntavibraattori

TESTIRAPORTTI

Tämä tuote on testaajien mielestä laadukas ja se tuo lisämaustetta makuuhuoneeseen, lenkille ja vaikka kauppareissuille. Vibraattori sopii pariskunnille ja naisille, jotka haluavat leikkiä julkisilla paikoilla salaa. Tuote sopii hyvin myös valtaleikkeihin, kun kaukosäätimen antaa kumppanille.

JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa saimme testattavaksemme We Viben Chorus -vibraattorin, joka on suunniteltu pariskunnille. Erityisesti mielenkiinnon herätti kauko-ohjattavuus, jonka ansiosta lelua päästäisiin varmasti kokeilemaan esimerkiksi lenkeillä tai kauppareissuilla! We Vibe oli meille valmistajana vieras, mutta pakkauksesta, ominaisuuksista ja lelun materiaaleista ja yleisestä olemuksesta päätellen oli lupa odottaa erittäin laadukasta tuotetta. Chorusin mukana tulee todella siisti kannellinen latausasema, jossa vesitiivis vibraattori latautuu magneettisen latausportin kautta ja vieressä on säilytyspaikka kauko-ohjaimelle. Tämä kotelo toimii hyvin myös yleisenä säilytyspaikkana, jossa vibraattori ja kauko-ohjain säilyvät yhdessä ja suojassa pölyyntymiseltä. Vibraattori itsessään vaikutti hyvin lupaavalta, sillä sekä g-pisteelle että klitorikselle on omat moottorinsa ja säädettävyyttäkin tuntui olevan monenlaiselle fjöösalle.

Ensikosketusta leluun emme kuitenkaan malttaneet odottaa seuraavaan kauppareissuun asti, vaan vibraa oli päästävä testaamaan heti! Lelu oli helppo asettaa paikoilleen, mutta kaikkein .tiukimmassa. asetuksessa sitä ei pilluun saatu yrityksistä huolimatta, vaan vibra aukesi aina asetusvaiheessa pykälän tai kaksi. Tämä todettiin kuitenkin mahdolliseksi korjata lelun ollessa paikallaan, ja erityisesti lelun säätäminen pienemmäksi onnistuu melko helposti lelun ollessa jo paikallaan.

Seuraavaksi pääsimme tutustumaan Chorusin tehoon ja värinävalikoimiin. Tehoja tuntui molemmissa moottoreissa olevan reilusti ja värinäohjelmiakin vibraattoreille tyypilliseen tapaan useita, mutta ei kuitenkaan liian montaa, jolloin käyttö saattaisi hankaloitua. Lisäksi erikoisena ominaisuutena lelusta huomattiin kauko-ohjaimen puristussensorit, joiden avulla vibraa voi ohjata vain puristamalla ohjainta. Mitä kovempaa puristat, sitä voimakkaammin vibra tärisee - aivan loistava ominaisuus!

Klitoriksen päälle tuleva osa on sen verran leveä, että se pysyy paikallaan melko hyvin ilman suurempia kommervenkkejä ja vibran tehokin voitiin todeta erittäin hyväksi. G-pisteelle tarkoitettu pää ei kuitenkaan tahtonut pysyä oikeassa kohdassa, vaan meinasi jatkuvasti luiskahtaa jommallekummalle puolelle sivuun. Käsin lelun sai kuitenkin pidettyä paikallaan ja esileikissä tämä toimi melko hyvin. Miehen työntyessä pilluun lelun g-pistekiihotin painautui heti paremmin pillun etuseinämää vasten, mutta samalla lelu pysyi entistä varmemmin hieman sivussa halutusta kohdasta. Lisäksi miehen liikkuessa sisään ja ulos, ei lelu meinannut litteän ja kapean muotoilunsa ansiosta pysyä sisällä, vaan varsinkin leikkien muuttuessa kosteammiksi, piti lelua pitää käsin paikallaan.

Miehen näkökulmasta Chorus oli pillussa hyvällä tavalla hyvin huomaamaton. Vibra tekee pillusta erityisesti suuaukolta hieman tiukemman ja sisällä tärinä ei ole lainkaan häiritsevä vaan parhaillaan jopa melko miellyttävä. Lelun pinta on myös melko paksua silikonia, joten se ei tunnu liian kovalta munaa vasten. Esimerkiksi lähetyssaarnaajassa lelua on myös melko helppoa pitää toisella kädellä paikallaan, mikäli se meinaa luiskahtaa ulos, vaikka toki mieluummin lelun toivoisi pysyvän paikallaan itsestäänkin.

Mitään erityismainintaa ansaitsevia tuntemuksia tai orgasmeja Chorus ei meillä saanut aikaan, mutta toi kuitenkin uuden ja hyvän lisän seksiin. Tämän lisäksi lelua oli tietenkin päästävä kokeilemaan julkisilla paikoilla, koska juuri siten kauko-ohjattavuudesta saa ehkä eniten irti. Kauko-ohjain miehelle taskuun ja shoppailemaan! Chorus on täydelläkin teholla käytännössä äänetön julkisilla paikoilla, jossa on yhtään yleishälinää, joten sen suhteen ei tarvitse kummeksuvia katseita pelätä. Kantamakin tuntui olevan melko hyvä, eikä lelu lakkaa värisemästä, vaikka yhteys kauko-ohjaimeen katoaisikin. Kuten sängyssä, ei lelu meillä aiheuttanut maata mullistavia kokemuksia ihmisten keskuudessakaan, mutta silti yhteinen salaisuus ja lelun antama stimulaatio toimivat hyvin esileikkinä ennen kotiin (tai muualle näkösuojaan) pääsyä.

Loppupäätelmänä voimme todeta, että Chorus on todella laadukas ja hauska lelu pariskunnille yhteisiin leikkeihin niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Valitettavasti kuitenkin lelu on todella riippuvainen käyttäjän anatomiasta, joka meillä ei aivan täysin kohdannut lelun muotoilun kanssa. Lisäksi lelu ansaitsee plussaa puhelinsovelluksesta, jossa on mahdollista luoda omia värinäohjelmia sekä ohjata kumpaakin moottoria erikseen!

Mikä? -Kauko-ohjattava pariskuntavibraattori
Hyvää? -Laadukas ja tuo lisämaustetta niin makuuhuoneeseen, lenkille kuin kauppareissuillekin
Huonoa? -Hyvin riippuvainen pillun anatomiasta. Meillä g-pistekiihotin meinaa luiskahtaa sivuun ja koko lelu meinaa luiskahtaa ulos
Kenelle? -Pariskunnille tai naisille, jotka haluavat leikkiä julkisilla paikoilla salaa. Helppo tapa aloittaa seksi jo kauan ennen kotiin pääsyä tai esimerkiksi vahvistaa yhteistä sub-dom valta-asetelmaleikkiä, antamalla kauko-ohjain domille
Muuta? -Ei sovi pyöräilyyn, epätasaisella tiellä murjoo koko pillun araksi

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Suck-O-Mat - Suihinottokone 2.0 Seuraava arvio: We-Vibe - Match pariskuntavibraattori
v