Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

STRAP U - Evoke Ergo-Fit strapless strap-on

TESTIRAPORTTI

Pegging käytössä testattu sauva toimi parhaiten valjaiden kanssa. Kahdella moottorilla varustetun sauvan ohjelmia säädetään kaukosäätimen avulla. Sauva sai erityisesti kehuja jämäkästä varrestaan ja osuu pegging -käytössä miehen eturauhasen alueelle lähes poikkeuksetta.

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Ensikosketuksella testattavaksi saapunut "remmitön" strap-on dildo tuntuu erittäin laadukkaalta. Se on erittäin sileää ja pehmeää silikonia. Sauva on jämäkkä, varsinkin pidemmästä päästä ja se, jos jokin, lupaa hyvää. Kaiken kaikkiaan tämä vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja ennakko-odotukset lähtivät nousuun. Se on myös vedenpitävä suihkukäytössä, tosin täyttä upottamista se ei siis kestä mutta pesemisen pitäisi olla helppoa.

Sauvan idea on se, että sitä on periaatteessa mahdollista käyttää myös ilman valjaita. Lyhyempi pää on mahdollista pumpata täyteen ilmaa, jolloin sen olisi tarkoitus lukkiutua paikalleen. Tämä taas on hyvin paljon kiinni fysiikasta ja siksi yksilöllistä, joten sauvaa on mahdollista käyttää myös valjaiden kanssa. Tästä syystä hieman epäilimme tuota käytettävyyttä ilman valjaita, varsinkin jos sillä tuupataan yhtään suuremmalla tahdilla. Paisuva pallo moottoreineen myös herätti mietteitä siitä, kauanko tuote mahtaa kestää toimivana ja mitä sitten, jos pumppaus ei enää toimisikaan.

Sauvassa on kaksi moottoria, jotka molemmat toimivat yhtä aikaa eli niitä ei voi käyttää erikseen. Luvassa on 10 eri ohjelmaa. Moottoreissa on potkua ja koko komeutta voi ohjata sauvassa olevien nappien lisäksi myös kaukosäätimellä. Kahden sauvan välissä on melko leveä klitoriskiihotin, joka selkeästi on tarkoitettu sauvan pukeneelle osapuolelle. Lyhyemmällä sauvalla on käyttöpituutta noin 10 cm ja toiselle päällä 14,5cm. Sauva on USB-ladattava, ja peliaikaa sille luvataan 1,5 tuntia kahden tunnin latauksella. Kaukosäädin tarvitsee kaksi AA-patteria, joita ei jostain syystä toimiteta sauvan mukana. Näitä löytyy onneksi omasta takaa, joten ei muuta kuin sauva lataukseen.

Useampaa eri strap-on dildoa kokeilleena naisena hihkuin ääneen, kun näin sauvassa olevan sisäänrakennetun klitoriskiihottimen. Usein valjaisiin ujutettavat tai muuten vaan väliin työnnetyt pienet vibraattorit ovat painaneet ikävästi jossain vaiheessa aktia. Työnsin sauvan sisään ilman liukuvoidetta ja pumppasin laajenevan pallon täyteen. Vaikka aika painava olikin, pysyi sauva paikallaan, kun olin liikkumatta. Kun aloimme hommiin, huomasin heti, että ainakaan minun lantionpohjanlihaksilla ei sauva tule pysymään päällä ilman valjaita. Kosteammat omat paikat ja se kun sauva mieheen sisään työnnettäessä kääntyi hiukan eri asentoon, aiheutti sen, että oma pullistettu pää sauvasta alkoi valua ulos emättimestä. Heitin samoin tein Scandal Thorn Harnessin sauvan päälle, ja sitten hommat sujuivatkin jo varsin hyvin. Minulla on muitakin valjaita, mutta tässä mallissa menee myös haaroista taakse kiinnitys, joten se auttaa lukitsemaan sauvan paremmin paikoilleen. Ainoa miinus oli, että sauvan juuressa olevat nappulat meinasivat jäädä eturenkaan alle, jolloin se saattoi sopivassa kulmassa muuttaa ohjelmaa itsestään. Yhdellä testikerralla huomasin, että pallo oli tyhjentynyt itsekseen juuri tällaisen tahattoman osuman seurauksena, mutta valjas auttoi sen pysymään paikoillaan niin ettei sitä edes menossa ollut huomannut.

Kaukosäädin tuli tarpeeseen, sillä valjas peitti säädöt ja muutenkin niitä oli hankala vaihtaa varresta kesken aktin. Vibraattori ei ole mikään mukavin ohjattava, kaikki kymmenen ohjelmaa on rullattava läpi, jos vahingossa ohittaa haluamansa, sillä kaikki toimii yhdellä napilla. Myöskään pidemmän pään ja klitoriskiihottimen vibroja ei voi säätää erikseen, eli toisen ehdoilla mennään. Klitoriksella tärinä oli hyvä, tosin ei riittänyt näillä testikerroilla ihan loppuun asti. Piti kuitenkin tunnelmaa hyvin yllä, enkä näkisi mahdottomana laueta sen kanssa, kun hetki on sopiva. Vibran sammuttaminen onkin sitten eri juttu, meinasi jollain kertaa vaatia jo ihan kunnon painelua kaukosäätimestä.

Isäntä oli sitten omaan pidempään päähän sauvasta erittäin tyytyväinen. Se on todella jämäkkä, joten se ei notku turhaan ja muotoilunsa ansiosta osuu eturauhasen alueelle lähes poikkeuksetta, jos asento sen muuten sallii. Käyttöpituutta ei ole hirveästi, mutta ainakin tässä tapauksessa sitä oli juuri sopivasti, vaikkakaan pari lisäsenttiä ei olisi tehnyt pahaa. Paksuutta pidemmällä sauvalla on 3,8 cm, joka ei aiheuta kovinkaan täyttä tunnetta mutta toisaalta painopiste onkin sauvan pään tekemässä stimuloinnissa, joten kyseessä ei ole iso puute. Nämä ovat toisaalta aika henkilökohtaisia mieltymyksiä, joten tällaisenaan se saattaa olla se paras jollekin muulle. Kaiken kaikkiaan vaikka tämän sauvan tuntuma ei ollut kokonaisuudessaan se ehdoton ykkönen, niin mainittakoon että nopealla tahdilla pantaessa tuntuma oli paras tähän asti testatuista sauvoista, johtuen juuri varren periksiantamattomuudesta.

Plussat:

 • Sauvan jäykkyys ja muotoilu, varsinkin kovassa ajossa.
 • Laadukas materiaali, toimii myös hyvin liukkarin kanssa.
 • Toimii hyvin myös valjaiden kanssa (ainakin Scandal Thorn Harness).
 • Moottoroitu klitoriskiihotin, joka näistä usein puuttuu.
 • Kaukosäädin helpottaa säätelyä, sauvan varren napit vähän hankalassa paikassa.
 • Täytettävä pallo tuo täyteyden tunnetta emättimeen, joka parantaa nautintoa.

Miinukset:
 • Käytettävyys ilman valjaita on vähän niin ja näin, ainakaan liikaa odotuksia ei tähän kannata ladata.
 • Klitoriskiihottimen koko aika massiivinen, mutta tämän koko lienee henkilökohtainen mieltymys.
 • Pidemmän pään jäykkä varsi ja iso klitoriskiihotin eivät monessakaan asennossa mahdollista toiseen kiinni painautumista, toisin kuin jotkut muut mallit.
 • Kaukosäätimeen ei tule paristoja mukana.

Kenelle?
 • Naispareille, nais-miespareille. Tai vaikka sooloiluun, laajenevan pään pallosta voi pitää kiinni kuin kahvasta!
Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: We-Vibe - Match pariskuntavibraattori Seuraava arvio: KINK - Ultimate Rimming eturauhaskiihotin
v