Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Vegan Fetish - Bondage Set

TESTIRAPORTTI

Kattavan monipuolinen SM -henkinen bondagesetti sai kehuja miellyttävän tuntuisesta, laadukkaan ja kestävän oloisesta materiaalistaan. Tämän tuotteen avulla on helppo lähteä tutkimaan SM&Bondage -maailmaa. Tässä tuotteessa on hinta-laatusuhde kohdallaan!

DoggyFashionAviopari 30 v.

Tällä kertaa testattava tuote, VeganFetish- 5 osainen sidontasetti oli meille niin sanotusti kuin syöttö lapaan. Molemmat pitävät erityisesti sidontaleikeistä ja siihen liittyvät kiusoittelut koemme erittäin kiihottavina. Setti koostui viidestä osasta: maski silmille, käsikahleet, jalkakahleet, string-tyyppinen keinonahkavyö reiällä ja piiska. Tuotetta mainostetaan vegaanisena, jonka tarkoitusta piti hetki miettiä, mutta selvisi, että tällä tarkoitetaan materiaalinen olevan keinonahkaa. Itse tuotteet on pakattu kompaktisti pieneen pahvilaatikkoon, jonka kansikuva antaa jo hyvän vihjeen, miten tuotteita tulisi esimerkiksi käyttää: Nainen sidottuna pillu levällään.

Ensiksi testiin laitettiin setin käsikahleet, silmämaski ja stringit. Maski tuntuu mukavalle päällä ja se on säädettävissä tarranauhalla. Tuo tarranauha tosin takertui useamman kerran hiuksiin ja sitä jouduttiin selvittelemään muutaman kerran, mikä ei sinänsä menoa haitannut, mutta pientä miinusta tuotetta kohtaan tuosta tuli. Aikaisemmista tuotteista tuttu perinteinen .kuminauha. kiinnitys toimii paljon helpommin. Molemmissa kahleissa on soljen avulla tapahtuva kiristys. Olisimme toivoneet vielä pari ranneremmeihin kiristysreikää lisää, sillä nyt kireimmälläkin asetuksella kahleet olivat aika löysällä. Muuten kahleet tuntuivat jämäkiltä ja näiden välissä oleva ketju lisää erilaisia käyttömahdollisuuksia. Stringit ovat mallia one size fits all joustavan nauhan ansiosta. Keinonahkaliuska on melko leveä, mutta istuu kuitenkin kauniisti pakaroiden väliin. Edessä oleva leveämpi kappale reiällä asettuu myös hyvin paikalleen. Tosin mikäli haluaa yhtyä pilluun tuon reiän läpi kannattaa nämä kaksi reikää asetella etukäteen linjaan. Reikä on sinänsä sopivan kokoinen, että erektoitunut penis menee siitä helposti läpi, mutta reiän reunat hankasivat hieman munan juurta.

Seuraavalla kerralla kokeilimme, että minkälaiseen solmuun toisen saa näillä välineillä. Alkuun lämmittelimme perinteisellä takapuolen piiskaamisella. Piiskan käsikahva on tukeva, mutta siihenpä hyvät puolet jäävätkin. Itse piiskan keinonahkasäikeet ovat auttamatta liian pitkät ja leveät, jotta sillä saataisiin napakoita piiskaisuja tehdyksi. "Iskut" kun eivät tuntuneet juuri miltään, korkeintaan hivelyltä. Tämä asia korjattiin jälkikäteen lyhentämällä piiskan liuskoja noin 15 cm. Tämän jälkeen tuntuma parani huomattavasti. Mutta takaisin aiheeseen. Seuraavaksi silmät sidottiin sekä kädet kahlittiin ja tuotiin rintakehän päälle ojennettuina. Tämän jälkeen kahlittiin ensin toinen jalka ja näiden kahleiden välissä oleva ketju vedettiin ristiin käsikahleiden ketjun takaa toisen jalan kahleeseen. Tuloksena oli paketti, jossa koko alakerta on tyrkyllä vailla minkäänlaista estämistä. Tässä voikin hyvin valita miten haluaa toiselle nautintoa tuottaa. Nuolla vai panna pillua, vai kenties yhtyä anukseen? Valinta on vapaa.

Sinänsä setti on laadukas ja materiaalit kestävän tuntuisia, mutta näin kokeneemmille käyttäjille osa tuotteista jätti parantamisen varaa. Plussaa ehdottomasti kahleiden ketjuista ja stringien reikäratkaisusta. Stringit on myös helppo pestä juoksevan veden alla saippuan kera. Stringejä voisi käyttää myös strap-on -tyylisesti työntämällä sopivan dildon reiästä läpi näiden ollessa miehen päällä ja näin pystyisi tarvittaessa tekemään esimerkiksi tuplapenetraation. Suosittelisimme tuotetta ensisetiksi sidonnan maailmaan tutustuville. Kokeneemmille tämä tarjoaa pientä vaihtelua ja toki "varaosia".

Kirjoittanut: DoggyFashion
GottlichPari, M26, N 36.

Uusien brändien testailu on aina mielenkiintoista, sillä laajempi otanta antaa paremmat eväät arvostella muita. "Vegan Fetish", brändi, josta emme olleet aiemmin kuulleetkaan nostattikin mielenkiintoamme kovasti juuri edellä mainitusta syystä.

Saimme arvioitavaksemme täysin vegaanisen bondage-setin, joka sisältää viisi melko perinteistä tuotetta:
-käsikahleet
-nilkkakahleet
-silmälaput
-ruoskan
-strap-on harness

Tuotteet on valmistettu keinonahasta ja metallista, strap-onin kuminauhaa ja maskin tarranauhaa lukuunottamatta.

Kaikki tämä oli pakattu pieneen pakkaukseen, joka sekin on täysin vegaaninen, joten postittamisesta aiheutuvat haitat lienee hyvitetty tämän tuotteen osalta.

Heti ensimmäisellä kosketuksella huomio kiinnittyi pehmeyteen ja siihen kuinka mukavalta tämä keinonahka ja viileähkö metalli tuntuu käsissä. Materiaalit olivat siis lähtökohtaisesti hyvin valittu.

Tuotteet yksilöityinä eivät juurikaan herätä suuria tunteita, mutta mahdollistavat yhdessä mielenkiintoisen ja aisteja hivelevän kokemuksen, etenkin bondage touhuista kokemattomammalle.

Silmien kohdalta pehmustettu maski on mukava pitää pidemmänkin session ajan, vaikka näin kesähelteillä keinonahka onkin suhteellisen hiostava materiaali. Näköaistin poissulkeminen lisää mukavasti painoarvoa tuntoaistille. Toimii todennäköisesti hyvin myös unimaskina haluttaessa.

Rannekahleet ansaitsevat kiitosta siitä, että ovat pehmeät myös reunoista, eivätkä raavi ranteita auki, kuten jotkin vastaavat tuotteet tekevät reunojen kovuuden myötä jos vähänkään kovempaa kyytiä on tarjolla. Kahleiden soljet ovat jämäkän tuntuiset, eikä ainakaan koeajojen aikana näyttäneet pettämisen merkkejä. Rannekahleet ansaitsevat mielestämme miinuksensa siitä, että kyseisissä kahleissa ei ollut välissä ketjua, eikä kiinnityshakasta löytynyt kuin toisen ranteen kahleesta. Tämä puute tosin on relevantti vain, jos haluaa kiinnittää ranteet ja nilkat yhteen oikea ja vasen puoli kuitenkin erillään.

Nilkkakahleet ovat muuten vastaavat rannekahleiden kanssa, mutta ovat suuremmat ja kahleiden välissä on muutaman kymmenen sentin mittainen ketju, joka ei ole irrotettavissa.

Pakkaukseen kuuluva ruoska on melko tavanomainen kahdeksanhäntäinen 74cm pitkä (kahva 16cm) pitkä ruoska, joka saa myöskin kiitosta materiaalin pehmeydestä. Ovat iskut sitten leikkisiä ja hempeitä, tai sitten kunnon oppitunnin ja kurituksen antamiseen tarkoitettuja, saa tämä ruoska viestin perille ja tuntuu ristiriitaisen hyvältä niin jaloilla, selällä kuin pakaroillakin. Yllättävän onnistunut tämän hintaluokan tuotteeksi.

Strap-on harness oli meille valitettavasti lievä pettymys, sillä kyseessä on "kuminauhavyötäröllä" varustettu harness ilman kiristystoimintoa ja hieman liian leveä takaosa hiertää pakaroiden väliin melko ikävästi liikkeessä. Tämän lisäksi harnessista löytyvä dildolle tarkoitettu reikä on melko pieni, joten suurempien dildojen ystäville tätä ei voi suositella.

Jokaisen tuotteen puhtaanapito on äärimmäisen helppoa, ei muuta kuin puhdistusainetta ja rättiä, bang, lika on poissa!

Kaiken kaikkiaan onnistunut paketti, harnessia lukuunottamatta, joka sekin todennäköisesti sopii joillekin pareille oikein hyvin.

Ensimmäistä bondagesettiään harkitsevalle parille tätä pakettia voi suositella, sillä se sisältää melko kattavasti tarvittavat tuotteet jos haluaa lähteä tutkiskelemaan, että miltä se tuntuisikaan olla kahlittuna ja toisen "armoilla". Hintakin on kohtalainen, sillä etenkin materiaalien laatu nosti tämän paketin arvoa meidän silmissämme huomattavasti.

  • +Materiaalin ihana pehmeys
  • +Kahleiden soljet
  • +Vegaanisuus
  • +Ruoska
  • +Hinta/laatu-suhde
Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: KINK - Ultimate Rim Job Seuraava arvio: ZALO - Amorette Egg Vibrator