Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Candy Cane

TESTIRAPORTTI

Tätä mieltä testiryhmäläiset olivat Satisfyer-sarjan uudesta tulokkaasta: "Alussa kummastusta herättänyt muotoilu osoittautui siis kuitenkin lelun vahvuudeksi.", "Vibraattorissa mielenkiintoisinta on sen moninaisuus, jossa mielikuvitus on vain rajana!", "Lelu sai meidät kokeilemaan uusia asioita, ja siksi voimmekin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle sukupuoleen katsomatta!"

JäniinitPari, 25 v.

Saimme testattavaksemme Satisfyerin tuoteperheen pirteän värisen uuden tulokkaan, joka on edullinen, pieni ja kaksihaarainen klitoriskiihotin. Tuotetta ensimmäistä kertaa tarkastellessamme muotoilu herätti kysymyksiä muun muassa siitä, kuinka lelua tulisi pitää kädessä. Satisfyerin tuotteille tuttuun tapaan lelu vaikuttaa todella laadukkaalta ja kuten nykyään jo todella useista leluista, myös tästäkin löytyy magneettinen latausportti, joten lelu on myös vedenpitävä.

Testailimme suristinta esileikissä sekä yhdynnän aikana. Molempiin lelu soveltuu mielestämme erittäin hyvin. Pienen kokonsa ansiosta lelua oli helppoa operoida myös seksin kiihkeämmässä tohinassa. Erikoisemman muotoilunsa vuoksi lelulla sai aikaan hieman erilaisia tuntemuksia kuin perinteisellä luotivibraattorilla. Lelun molemmissa haaroissa olevat moottorit ovat tehokkaita ja niiden suristellessa klitoriksen molemmilla puolilla: .feels goooooood!.. Värinävaihtoehtoja on lelussa paljon, joten sekä rauhalliseen lämmittelyyn että villimpään hurmokseen löytyy kaikille varmasti oikea voimakkuus sekä rytmi. Myös lelun edullisuuteen nähden moottorien teho ja hiljaisuus yllättivät todella positiivisesti - tämä lelu soveltuisi todennäköisesti myös salakäyttöön. Värinän taajuus on keskimääräistä kiihotinta reilusti matalampi, joten seksilelujen suurimman kompastuskiven Candy Cane selvittää loistavin arvosanoin.

Alussa kummastusta herättänyt muotoilu osoittautui siis kuitenkin lelun vahvuudeksi. Tosin paketin kyljessä kuvailtu tapa pitää kiihotinta keskisormen ympärillä toimii kohtalaisen hyvin meillä miehen käsissä, mutta vaimokkeen pienissä käsissä tämä tyyli ei oikein toiminut, vaan lelu pyöri sormen ympärillä. Lelua on kuitenkin helppo pitää kädessä miten päin vain, joten ongelmaksi tämä ei varmasti kenelläkään muodostu. Suristinta kokeiltiin myös molempien testaajien nänneihin, pepun seudulle sekä miehen kiveksiin ja frenulumiin, mutta näissä suurempia euforian väristyksiä ei meillä koettu. Verrattuna muihin saman hintaluokan kiihottimiin Candy Cane on mielestämme selvästi tehokkaampi ja muotoilunsa ansiosta monipuolisempi, ja tästä syystä voimmekin hyvillä mielin suositella lelua.

TL;DR

  • Mikä? . Kaksihaarainen klitoriskiihotin
  • Hyvää? . Värinän matala taajuus, mutta kova voimakkuus, hiljainen ääni sekä klitoriksen molempia puolia hellittelevä muotoilu
  • Huonoa? . Ei pahaa sanottavaa
  • Kenelle? . Lähtökohtaisesti klitoriksen omaaville

Kirjoittanut: Jäniinit
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Vibraattorin nähdessämme, mietimme mitä kaikkea pienellä lelulla voisi tehdä. Paketin avattuamme selvisi, kuinka tuo pienikokoinen vibraattori onkin todella monikäyttöinen.

Vibraattori on pakattu siististi, ja sen esillepano antaa laadukkaan ensivaikutelman. Satisfyer Candy Cane Finger Vibrator -paketin sisällä on selkeät kuvalliset ohjeet, jotka antavat 12 erilaista vinkkiä, miten tuotetta voi käyttää. Ohjeiden lisäksi voi laittaa peliin hiukan mielikuvitusta ja alkaa testailemaan erilaisia tyylejä.

Tuote on miellyttävän ja pehmeän tuntoinen iholla. Se on myös todella helppo käyttöinen. Vibraattori on muotoiltu käteen sopivaksi, ja sitä voikin pitää kädessä monella eri tavalla eri tuntemuksia hakien. Vibraattorissa on yksi nappi, jota painamalla pitkään lelu menee päälle ja pois päältä. Vibraattorissa on useampi eri värinä voimakkuus, joita voi vaihdella painamalla virtanappia. Vibraattorissa on eritehoisten värinätoimintojen lisäksi eri rytmisiä värinöitä, jotka sopivat erityisesti alkulämmittelyyn. Vaikka vibraattori on pienikokoinen, löytyy siitä kuitenkin tehoja! Vibraattori on kuin kaksi sormea, joiden molemmissa päissä on moottorit. Sormien avulle esimerkiksi klitoriksen hyväily onnistuu paremmin kuin hyvin. Klitoriksen lisäksi kokeilin hyväillä mieheni penistä ja kiveksiä vibraattorilla, joka oli myös hänen mieleen.

Vibraattorin käyttöä piti hieman harjoitella aluksi, mutta mitä useammin tuotetta käytti, sitä paremmin homma alkoi sujumaan. Olen käyttänyt vibraattoria yksin sekä yhdessä mieheni kanssa. Vibraattorissa mielenkiintoisinta on sen moninaisuus, jossa mielikuvitus on vain rajana! Me esimerkiksi käytimme vibraattoria anaaliseksin yhteydessä niin, että minä laitoin ensin vibraattorin anaaliin ja sen jälkeen mieheni painoi hissin kakkoseen. Omia rajoja kokeilemalla voi löytää asioita, joista molemmat pitävät! Tässä tilanteessa vibraattori toi mahtavan lisän anaaliseksiin.

Vibraattori saa meiltä valtavasti kehuja tehoistaan, koostaan sekä helppokäyttöisyydestään. Olemme myös tyytyväisiä vibraattorin pestävyyteen. On hienoa, että yhä useammat seksilelut ja -välineet käyttävät magneettien kautta tapahtuvaa latausta ja ovat näin ollen täysin vedenkestäviä ja helposti pestäviä.

Kaiken kaikkiaan vibraattori oli erityisesti minulle, mutta myös miehelleni positiivinen yllätys. Lelu sai meidät kokeilemaan uusia asioita, ja siksi voimmekin lämpimästi suositella tätä ihan jokaiselle sukupuoleen katsomatta! Vibraattorista on iloa naisille, miehille sekä pariskunnille, jotka etsivät pientä piristystä korona-arjen keskelle.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: Otouch - Chiven3 masturbator Seuraava arvio: Satisfyer - High Fly