Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Fun Factory NOS - Värisevä penisrengas

TESTIRAPORTTI

Fun Factory teki sen taas! Erittäin laadukas, supertehokkailla moottoreilla varustettu ja matalalla taajuudella värisevä kiihotinrengas sai testaajilta mojovat kehut. Tämä tuote sopii pariskunnille, sinkkunaisille ja sinkkumiehille, aloittelijasta konkareihin.

KeltainenpaloautoPari 26 v.

Olemme äärimmäisen tyytyväisiä suunnasta, johon seksileluvalmistajat ovat viemässä tuotteitaan. Fun Factoryn NOS on pakkauksineen yksinkertaisesti kaunis. Fun Factory on tehnyt todella hyvää työtä materiaalien valinnassa sekä tuotteen esillepanossa. Tuotepakkauksesta löytyy itse kiihotusrenkaan lisäksi USB-latauskaapeli, Toybag XS - säilytyspussi sekä ohjekirja.

Rehellisesti sanottuna meidän odotuksemme eivät olleet kovin korkealla ensikertaa pakkauksen nähdessämme, koska yleisesti ottaen penisrenkaat eivät ole kovin tehokkaita tai laadukkaita. Ne ovat pikemminkin melko halvan oloisia. Onneksi voimme iloksemme todeta, ettei NOS kuulu tähän halppis-kategoriaan. Kaikki tuotteessa ja sen pakkauksessa huokuu laatua. Tuotepakkauksessa on selkeitä kuvia tuotteesta, sekä tietoa sen käytöstä. Muutenkin pakkauksen muotoiluun on nähty vaivaa. Vaikka pakkaukset yleensä päätyvätkin mitä todennäköisimmin roskiin, antavat ne kuitenkin ostajalle ensivaikutelman tuotteesta, sekä valmistajan brändistä. Tässä tapauksessa vaikutelma on hyvä.

Sama laadukas meno jatkuu kiihotusrenkaan säilytyspussissa. Toybag XS - säilytyspussi ei ole mikään halpa pussukka, mikä on pistetty varsinaisen tuotteen mukaan ikään kuin tuomaan lisäarvoa tuotteelle, vaan se on oikeastikin tullut aktiiviseen käyttöön osana kiihotusrenkaan säilytystä. Ja miksi ei olisi tullut, onhan säilytyspussi siistin näköinen ja jämäkkää tekoa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista kiihotinrenkaassa on sen vedenpitävä ominaisuus, niin puhdistuksen sekä itse seksikin kannalta. Vedenpitävyyden mahdollistaa magneeteilla toteutettu lataus. Näin ollen kiihotusrenkaassa ei aukkoja, joihin vesi voisi päästä. Latausmagneetit sijaitsevat kiihotusrenkaan kyljessä paikassa, missä ne eivät häiritse leikkejä. Materiaalin pehmeys miellytti meitä molempia, mutta erityisen mieluinen se oli käytettäessä kiihotusrengasta sormivibraattorina. Materiaalin pehmeydestä ja joustavuudesta huolimatta kiihotusrenkaalla saa napattua todella jämäkästi klitoriksesta kiinni.

Lelua testaillessamme huomasimme, että virtanappi on melko jäykkä ja hieman haastavaa painaa. Painike antaa myöten painaessa, eikä siinä tunnu mitään selkeää napsahdusta. Varsinkin liukuvoiteen kanssa napista tulee erittäin liukas ja napin painaminen vaatii kunnolla keskittymistä. Kuitenkin pidämme siitä, että nappeja on ainoastaan yksi, tämä tekee kiihotusrenkaasta yksinkertaisen käyttää. Meillä on kokemuksia leluista, jotka ovat suoraan sanottuna pilattu liian monilla painikkeilla, ohjelmilla ja toiminnoilla. Yksinkertaisuus on kaunista ja niin se on myös tämän kiihotusrenkaan kanssa.

Kokeilimme kiihotusrengasta myös anaaliseksin yhteydessä, koska olemmehan sen suuria ystäviä. Harmiksemme koimme, ettei kiihotusrengas soveltunut siihen. Anaalipenetraatiossa kiihotusrengas ei yllä enää klitorikseen vaan osuu ennemminkin emättimen suulle. Tällöin kiihotusrengas ennemminkin kutittaa emättimen suuta kuin tuottaa mielihyvää. Kokeilimme rengasta myös sellaisenaan emättimen ja peräaukon stimulointiin sormivibraattorin tyyliin. Tällöin stimulointi oli määrätietoisempaa, eikä enää kutittanut vaan tuntui miellyttävältä.

Todellinen yllätys oli renkaan tehot! Kuinka pieneen renkaaseen mahtuu noin paljon tehoa? Värinätiloja kiihotusrenkaasta löytyy viisi kappaletta. Ensimmäiset neljä ovat tasaisia tärinöitä eri voimakkuuksilla ja viimeinen eli viides on aaltomainen. Aaltomainen värinä oli kovassa käytössä erityisesti laukeamisen jälkeen, jolla värinällä pystyi vielä kiusoittelemaan klitorista pidentääkseen orgasmia.

Miehelle rengas taas istuu todella napakasti peniksen varteen ja pysyy hyvin paikoillaan. Renkaan sisäosa on muotoiltu niin, että se kohdistaa varteen ekstra painetta ja tekee peniksestä kovemman ja tuntoherkemmän.

Kokemuksemme perusteella kiihotusrengas hidastaa aktin tempoa, sillä nopeaa ryskyttäessä rengas ei ehdi olla kosketuksessa klitoriksen kanssa käytännössä ollenkaan. Kovan ryskytyksen sijasta rengas kannustaa hitaaseen viipyilevään nautiskeluun. Kiihotusrenkaan kanssa on mahtavaa painaa penis tyveä myöten emättimeen ja vain pitää sitä siellä, samalla antaen renkaan tehdä taikojaan klitorikselle. Penetraatiosta tulee näin hyvin kiusoittelevaa.

Voimme suositella kiihotusrengasta erityisesti pariskunnille, mutta myös sinkkumiehille ja miksi ei myös sinkkunaisille. Jos sinulla ei ole kauheasti aikaisempia kokemuksia erilaisista leluista, on tämä hyvä valinta. Kiihotusrengas tuo pientä twistiä sooloseksiin sekä seksiin parin kanssa ja on samalla turvallinen valinta ensimmäisiin leikkeihin lelujen kanssa.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa saimme testattavaksemme Fun Factoryn uuden värisevän penisrenkaan – NOS Cock Ringin. Laite on heti ensivaikutelman perusteella todella laadukkaan oloinen ja lisäksi tuotteessa tulee mukana kätevä säilytyspussi, joka estää lelun pölyyntymisen käyttökertojen välillä. Myös ominaisuuksiltaan lelu täyttää kaikki laadukkaan seksilelun vaatimukset; magneettinen latausportti, voimakkaat matalataajuiset moottorit, vesitiivis rakenne sekä reilu käyttöaika. Värinänopeuksia NOSissa on neljä tasaista sekä viides ”flirtti-mode”, jossa voimakkuus ja rytmi vaihtelee.

Lelun hypistelyn yhteydessä sitä on tietenkin aina kokeiltava heti käsissä ja vaikka vaatteidenkin läpi. Tämän lelun surina saikin aikaan sen luokan hihityksiä ja vinkaisuja, että pidemmittä pohdiskeluitta sitä oli päästävä testaamaan heti. Ei siis muuta kuin vesipohjaista liukkaria pintaan ja herkkiä paikkoja etsimään! Huomasimme, että erityisesti matalimmalla teholla lelu sopii oikein hyvin ilmeisimmän käyttötavan lisäksi myös esimerkiksi alaselän, reisien tai alavatsan hivelyyn ja näin koko kropan herättelyyn loistavasti.

Kaksihaaraisen muotoilun ansiosta lelulla saa kutiteltua klitorista ja nännejä tavallisia kiihottimia intensiivisemmin, sillä haarakkeet värisevät kosketeltavana olevan kohdan molemmilla puolilla. Myös pillun hyväilyyn NOS sopii hyvin kädessä pidettynä, ja esileikissä se oli meillä yllättävä hitti. Parhaalta tuntuvia käyttötapoja oli esimerkiksi klitoriksen asettaminen haarakkeiden väliin ja samalla haarakkeiden välistä klitoriksen nuoleminen. Toinen hyväksi havaittu tyyli oli pujottaa rengas miehen keskisormen ja nimettömän ympärille niin, että lelu osui klitorikseen samalla, kun sormet hyväilevät G-pistettä. Yllättävintä oli kuitenkin meillä se, että erityisesti frenulumin koskettelu lelulla tuntui aidosti hyvältä, vaikka muut värisevät lelut eivät ole saaneet juuri minkäänlaisia tuntemuksia heräämään.

Lämmittelyn jälkeen rengasta alettiin sovittamaan munanvarteen. Ilman liukkaria rengasta voi olla hieman vaikeaa saada paikalleen, sillä mattapintainen silikoni on hieman nihkeä ihoa vasten. Liukkarin kanssa renkaan saa kuitenkin helposti paikalleen ja pehmeän silikonin ansiosta se sopii varmasti ainakin lähes kaiken kokoisille meisseleille. Kovin suurta puristusta tai painetta rengas ei tarjoa, mutta se ei lelun tarkoitus olekaan. Materiaalin nihkeän pinnan ansiosta rengas pysyy kuitenkin erittäin hyvin paikallaan, eikä se ainakaan meidän käytössä lähtenyt kertaakaan lipsumaan paikaltaan. Voimakas värinä tuntuu yllättävän hyvältä myös kullin juuressa, ja renkaan kanssa orgasmit tuntuvatkin usein tavallista voimakkaammilta.

Penetraatioseksin aikana lelu pääsee osumaan klitorikseen vaihtelevissa asennoissa ja voimakas värinä tuntuu hyvältä ja oikein tervetulleelta lisältä leluttomaan perusseksiin. NOS sopii käytettäväksi myös useissa muissa eri asennoissa, esimerkiksi takaapäin pannessa sen voi kääntää osumaan pantavan peppuun tai miehen kiveksiin.

Tämä lelu erottui voimakkaalla värinäteholla, matalalla taajuudella sekä hyvällä muotoilulla selkeästi edukseen verrattuna aiemmin meillä käytössä olleeseen vastaavaan. Meillä halvempi lelu on jäänyt kaappiin pölyttymään, sillä parin käyttökerran jälkeen lelu on jouduttu toteamaan turhaksi värinän korkean taajuuden, pienen tehon, hirvittävän äänen sekä heikon muotoilun johdosta. Vaikka näillä vertailukohdilla onkin toki myös hintaeroa, valitsisimme itse ehdottomasti halvemman (n. 20€) vastaavan lelun sijasta tämän hieman hintavamman, mutta todella selkeästi laadukkaamman lelun, jota jo nyt olemme käyttäneet selkeästi aiempaa enemmän ja varmasti tulemme käyttämään myös tulevaisuudessa.

TL;DR
Mikä? – Kahdella moottorilla varustettu värisevä penisrengas
Hyvää? – Kaikki. Laadukas materiaali, hiljainen ääni, matala ja todella voimakas värinä, hyvä muotoilu, ei liikaa värinäohjelmia
Huonoa? – Ei kaikkein halvin
Kenelle? – Pillullisille ja pariskunnille. Sopii esileikkeihin, penetraatioseksiin sekä sooloseksiin esim. dildon ympärillä

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Adrien Lastic Inspiration Set - Klitoriskiihotin ja kuulavibraattori Seuraava arvio: Black Velvets - Anal Thruster
v