Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Couple's Ring kiihotinrengas

TESTIRAPORTTI

Parien seksileikkeihin tarkoitetun renkaan toivottiin puristavan peniksen juuressa enemmän, mutta joustavan renkaan tarkoitus ei valmistajan mukaan ole penistä puristava vaikutus, vaan pikemminkin peniksen varren, kivesten ja naisen intiimialueiden hyväily.

PuputPari 28 v.

Kahdella moottorilla ja kymmenellä eri ohjelmalla varustettu, pehmeä ja joustava vibra sopii moneen puuhaan. Laite muistuttaa muodoltaan c-kirjainta, eli on kuin avonainen rengas. Vibraattorin taipuisien päiden väliin voi sitten laittaa melkein minkä tahansa kehonosan, ensisijaisesti varmaan klitoriksen tai nännin. Tähän käyttöön se soveltuu ihan hyvin, joskin värinä tuntuu melko aggressiiviselta, eikä laite "asetu" paikoilleen, vaan se vaatii kiinnipitämistä. Tämän vuoksi se soveltuukin varmasti parhaiten pariskuntien käyttöön, kumppanin stimulointiin. Paketissa ehdotetaan myös, että laitteen voisi kiertää kalun ympärille penisrenkaan tavoin, mutta tämä ei tuntunut kovinkaan toimivalta: vibran toki voi asettaa siten, mutta tämä ei "tehnyt" sen paremmin vaimolle kuin minullekaan juuri mitään (erektio ei vahvistunut eikä värinä tuntunut juuri miltään), paitsi toki lyhensi yhdyntään käytettävissä olevan peniksen mittaa jonkin verran, mikä ei ilahduttanut kumpaakaan.

Kaalimadon huomio: Rengasta ei tosiaan voida kiristää peniksen ympärille, eikä se vaikuta erektion voimakkuuteen tätä kautta.

Rengas tuntuu varsin laadukkaalta ja sopivan pehmeältä, ja on kaiken lisäksi vielä vedenpitävä ja uudelleenladattava, mistä ehdotonta plussaa! Vibra on myös hyvin helppokäyttöinen, ja pieni koko helpottaa säilytystä ja laite kulkee matkassakin mukana.

Laitteen muoto on loppujen lopuksi varsin erikoinen, eli tätä vibraattoria käytetään aika eri tavoin kuin perinteisiä. Meille tämä lelu oli valitettavasti pienoinen huti, mikä on sääli, koska potentiaalia kyllä on. Eli jos seikkailunhalua ja mielikuvitusta löytyy, kannattaa kyllä kokeilla!

Kirjoittanut: Puput
DoggyFashionAviopari 30 v.

Penisrenkaista ja erilaisista "pariskuntavärisijöistä" meillä on entuudestaan kokemuksia paljonkin, joten tällä kertaa oli mielenkiintoista päästä testaamaan Couples choice Couple’s ringiä, jossa nuo kaksi tietyllä tavalla yhdistyvät. Nykyään tuntuu olevan muodissa, että seksilelujen paketteihin laitetaan kuvalliset "käyttöohjeet" siitä, miten tuotetta suositellaan käytettävän. Niin myös tämän paketin takakannesta löytyvä nuo kuvat, joita voi toki mielessään jalostaa pitemmälle. Muutenkin paketti on ulkoapäin hyvin informatiivinen, sillä siitä löytyy toki kuva myös itse tuotteesta, mutta myös sen tärkeimmät strategiset mitat (halkaisija 3,7 cm ja pituus 8,7 cm) sekä muut ominaisuudet. Avattavan kannen alta paljastuu itse tuote muovin takaa ja lisää "käyttöohjeita". Paketin sisältä itseasiassa löytyy vielä paperinen käyttöohjearkki, mutta muutaman kerran paketin ympäri pyöräyttämällä saa kyllä tarpeeksi hyvän kuvan siitä, mihin tätä vekotinta käytetään. Umpinainen tuote on vesitiivis, joten se on helppo pitää puhtaana ja lataus tapahtuu lävistämällä latausreikä laturilla.

Itse tuote on lilan väristä silikonia, joka on erityisen hyvän tuntuista. Tuote ei varsinaisesti ole rengas, sillä se on avoin vajaan sentin matkalta ja siinä kohtaa on ulospäin taivutetut ulokkeet. Jo ensisilmäyksellä huomaa sen, että tuo "renkaan" halkaisija on melko iso, mikä toki helpottaa penikseen laittamista, mutta antaako se samaa puristusta, kuin tavalliset penisrenkaat? Tätä pitikin testata käytännössä. Epäilys osoittautuikin todeksi, eli vaikka muna seisoisi lipputangon lailla tanassa, ei tämä rengas aiheuta juuri minkäänlaista puristuksen tunnetta juuressa. Kivesten taakse pujotettuna tunne on hieman parempi, mutta avonaisuudesta johtuen se tahdo pysyä paikallaan. Sen sijaan tuo väljyys auttaa masturboidessa, kun renkaan liukastaa ja työntelee penistä sen läpi renkaan väristessä, pääsee laukeamaan tyydyttävällä tavalla.

Tuote toimii myös erinomaisesti pillun omaavan masturbaattorina. Noilla ulospäin taivutettujen ulokkeiden voi hyväillä klitorista, mutta parhaiten tuote toimii, kun sen venyttää "auki" ja työntää toisen pään märkään pillureikään ja jättää toisen pään hieromaan klitorista. Värinämoottori on sen verran voimakas, että se kuljettaa nautinnon huipulle takuulla. Tuote toimii myös yhteiskäytössä siten, että se värisee peniksen varressa samalla, kun se työntyy pilluun. Näin värinästä pääsevät nauttimaan molemmat. Värinätoimintoja on kymmenen ja ne vaihtuvat virtanapista kerran painamalla. Moottorit ovat tosiaan tehokkaita, mutta melko äänekkäitä.

Yhteenvetona voisi sanoa, että peniksen omaavalle tämä tuote jättää hieman toivomisen varaa väljyydestä johtuen, sillä se voisi olla huomattavasti tiukempi. Sen sijaan yhteiskäytössä ja klitoriksen kiihottamisessa tuote toimii oikein mainiosti. Suosittelut pariskunnille sekä ensi kertaa seksileluja kokeileville.

Kirjoittanut: DoggyFashion
Edellinen arvio: FeelzToys - Zeus Dual värisevä penisrengas Seuraava arvio: Fleshlight Girls - Elsa Jean, Tasty