Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Twirling Delight

TESTIRAPORTTI

Uusi testaajapari kokeili Satisfyer -sarjan täsmäklitoriskiihotinta ja se aiheuttikin jännittävää kutinaa sekä pakettia avatessa, että tuotetta testatessa. Parasta tässä vibraattorissa on hiljainen ääni, ladattavuus, helppo puhdistettavuus, ulkomuoto ja helppokäyttöisyys.

Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme Kaalimadolta testiin Satisfyer Twirling Delight -vibraattorin, josta kummallakaan meistä ei ollut aiempaa kokemusta. Ensinäkemältä tuote herätti ihailua, sillä pakkauksen ulkonäkö oli erittäin tyylikäs ja sai tuotteen näyttämään laadukkaalta. Pakkaus ja siihen painettu info – jopa 40 värinäyhdistelmää! – herätti myös suurta uteliaisuutta ja kutkutusta ennen käyttöä. Toki kutkutuksia syntyi myös näitä yhdistelmiä testatessakin.

Twirling Delightin ulkomuoto oli yksinkertainen, mutta tyylikäs. Materiaali oli pehmeää ja tuntui iholla miellyttävältä. Sauvan kärki oli jämäkkä ja taipuisa, ja lupaili näin ollen notkeita nautinnon hetkiä. Nopealla testillä myös eri asetukset vaikuttivat lupaavilta ja monipuolisilta. Vibraattorista löytyi yhteensä kolme eri painiketta, joista yksi muutti värinäasetusta ja kahdella muulla taas oli mahdollista säätää värinää voimakkaammaksi tai kevyemmäksi. Vibraattorista lähtevä ääni oli miellyttävän pehmeä ja hiljainen.

Tuote pääsi kokeiluun rauhallisena sunnuntaiaamupäivänä, ja tavoitteena oli testata tuotteen toimivuutta perinteisessä klitorisstimulaatiossa. Käytössä tuote vastasi suurimaksi osaksi odotuksia, joskin muutama yksityiskohta kiinnitti huomion. Tuotteessa riitti ehdottomasti tarpeeksi tehoa, kun löysi itselleen sopivan värinävahvuuden. Vahvuuksia oli riittävästi, mutta kevyimmät värinät tuskin riittävät orgasmin saavuttamiseen. Näitä asetuksia voi kuitenkin hyvin käyttää muunlaiseen hyväilyyn seksin lomassa. Lisäksi vibraattorin kärki oli sen verran pieni, että sille oli löydettävä sopiva kohta, jotta värinästä sai kaiken nautinnon irti. Sopivan paikan ja käyttötavan löydyttyä myös orgasmi löytyi kuitenkin melko vikkelään!

Tuotteen lukuisista värinäyhdistelmistä jokainen löytää varmasti juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Toisaalta vaihtoehtojen runsaudessa oli myös varjopuolensa – juuri sen oikean asetuksen etsimiseen saattaa pahimmillaan kulua melko kauankin aikaa. Tuotetta testattaessa onnistuimme vahingossa painamaan värinäasetusta vaihtavaa painiketta, kun tarkoitus oli muuttaa värinän voimakkuutta. Tämä erehdys keskeytti puuhat hetkeksi, kun asetukset oli klikkailtava takaisin entisenlaisiksi.

Pienistä heikkouksista huolimatta tuote oli positiivinen kokemus ja hyvä lisä lelukokoelmaamme. Lisäplussaa Twirling Delight sai siitä, että se oli helposti puhdistettava ja myös latausominaisuus oli mieleemme – jatkuva paristojen shoppailu ja vaihto käy nopeasti turhan vaivalloiseksi. Tuote sopii niin soololeikkeihin kuin pariskuntien yhteisiin puuhiin, etenkin jos kumppani on valmis ottamaan ohjeita vastaan oikeiden koordinaattien löytämiseksi. Tuote on yksinkertainen käyttää sekä ulkomuodoltaan helposti lähestyttävä, joten tämä voisi sopia myös hyvin ensimmäiseksi vibrakokemukseksi.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: ZENN Pamela - Real Life seksinukke torso, tekovagina ja -anus Seuraava arvio: Satisfyer - Legendary Duo
v