Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Double Wand-er

TESTIRAPORTTI

Monipuolinen ja laadukas sauva todettiin toimivan erinomaisesti sekä "rakkauslihasten", että koko vartalon lihasten hieronnassa. Testaajan mukaan tämä "taikasauva" on erinomainen väline ihmisille, joille orgasmin saaminen on hankalaa tai anaaliseksi tuntuu siltä, ettei pysty rentoutumaan.

DoggyFashionAviopari 30 v.

Satisfyerin Wand vibrator saapui testaukseen ja jo pelkkä paketin koko ja paino kertoi, että tällä kertaa ei olla tekemisissä minkään pikkutuhman laitteen kanssa. Paketista tosiaan paljastui melkoisen kokoinen hieromasauva kahdella vaihtopäällä. Valkealla varrella on mittaa lähemmäs 30 senttiä ja vaihtopäätkin ovat lähes omenan kokoisia. Vaihtopää kiinnitettynä sauva painaa noin kilon verran, joten tämän luulisi pysyvän kovemmassakin vauhdissa mukana. Varsi on sileää kovamuovia, josta löytyvät virta- ja muut säädinnapit. Vaihtopäät ovat samettisen pehmeää silikonia ja niistä toinen on pyöreä pienellä aaltokuvioinnilla maustettuna ja toinen taas on varustettu noin 10 senttisellä ulokkeella, jonka käyttötarkoitusta ei tarvinne arvailla. Vaihtopäät ovat helposti vaihdettavissa ja ne istuvat hyvin jämäkästi sauvan kiinnitykseen. Tuote on vesitiivis ja lataus on toteutettu magneettipäällä. Ensivaikutelma on hyvin laadukas, niin kuin Satisfyerin tuotteissa yleensäkin.

Mihin tämä taikasauva sitten pystyykään? Asiastahan piti ottaa totta kai selvää. Ensimmäiseksi on sanottava, että koko antaa olettaa jotakin värinöiden voimakkuudesta. Ja tämä oletus ei osu harhaan. Värinät ovat erittäin voimakkaita ja vaikka värinä kohdistuu pääasiassa sauvan päähän, itseasiassa koko varsikin tärisee käsissä melkoisesti. Tämä siis jo hiljaisimmalla asetuksella. Kun tehot kääntää tappiin, on kyseessä melkoinen tärisijä! Jos pillu ei ollut märkä ennen tätä, niin tämä kostuttaa sen kyllä hyvin nopeasti. Vaikka värinä on voimakasta, materiaali tuntuu ihanan pehmeältä turvonnutta klitorista vasten ja vie nautinnon huipulle tarvittaessa erittäinkin nopeasti. Myös kivesten hyväily onnistuu tällä erittäin kiihottavasti ja värinä tuntuu eturauhasessa asti aiheuttaen voimakkaan purkautumisen. Ulokkeellinen vaihtopää jyrisee myös melkoisella vimmalla märän pillun sisällä tai vaihtoehtoisesti anaalissa. Myös peniksen omaava pääsee nauttimaan värinöistä yhtymällä samalla siihen toiseen vapaana olevaan aukkoon.

Tuotteen voi myös yhdistää ilmaiseen suomenkieliseen Satisfyerin mobiilisovellukseen, joka on hiljattain päivitetty. Sauvasta itsessään pystyy säätämään kymmenkunta eri värinää, mutta sovelluksen kautta pystyt ohjaamaan värinää portaattomasti, tai valmisohjelmilla. Myös ääniohjaus ja musiikin tahtiin värähtely on mahdollisesti esim. Spotifyn kautta. Uutuutena sovellukseen on tehty Remotyca-tarinat osio, jossa pysty kuuntelemaan eroottisia tarinoita, joihin on räätälöity niihin sopivat värinäohjelmat. Kirjautumalla pystyt myös ohjaamaan laitetta myös etänä vaikka eri paikkakunnalta käsin. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja päivityksen myötä vielä selkeämpi ja toimivampi.

Lopputulemana voisi sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas ja hyvä hieromasauva niin omiin masturbaatiohetkiin, kuin myös parikunnan lemmenleikkeihin joko esileikkiin tai ihan aktin aikana käytettäväksi. Kannattaa huomioida, että tämä ei todellakaan ole mikään huomaamaton laite kokonsa puolesta, mutta yllättävän hiljainen kuitenkin. Tuotteen värinä on niin voimakas ja miellyttävä, että tällä voi myös hieroa muitakin, kuin pelkästään rakkauslihaksia ;).

Kirjoittanut: DoggyFashion
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Huh huh. Tämä kyseinen sauva sai koko sänkymme värisemään niin tehokkaan vibransa ansioista kuin myös orgasmin aiheuttamista tärinöistä.

Satisfyer Wand-er ei turhaan ole kehuttu tuote. Sekä manuaalisesti että app:illa käyttö oli todella helppoa. Sovelluksen avulla homma sai aivan uusia ulottuvuuksia, erilaisia ohjelmia, musiikin tahtiin värähtelyä sekä myös eroottisen tarinan, jonka tahdissa sauva hieroi herkimpiä paikkojani.

Sauvassa on useita eri värinämahdollisuuksia ja kuvioita. Kannattaa kiinnittää huomiota värinäpäiden kiinnitykseen; ovat mallia paina ja kierrä.

Sovelluksen kanssa voit itse vaikuttaa 100% värinäkuvioihin tai antaa toisen osapuolen vaikuttaa - vaikka toiselta puolelta maapalloa. App on suomenkielinen ja todella helppokäyttöinen.

Esittelin sauvan myös miehelleni. Mieheni innostui tästä sauvasta välittömästi. Niin nopeasti, kun sauvan esittelinkin, löysin itseni sidottuna vatsallaan sängystä. Aloin tuntea, kuinka sauvan mukana tullut tappimainen osa tunkeutui anaaliini, samalla voimallisesti täristen. Tämä toimi loistavana esilämmittelynä sille, mitä tulevan piti. Hetken lämmittelyn jälkeen pääsi tappiosa pesulle ja pallomainen vibraattoriosa löysi tiensä klitorikselleni.

Sauva on erinomainen väline ihmisille, joille orgasmin saaminen on hankalaa tai anaaliseksi tuntuu siltä, ettei pysty rentoutumaan. Sauvan hierova taika ainakin itseltäni poisti kaiken jännityksen ja pystyin nauttimaan anaalista orgasmiin asti.

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: Lovense - Max 2 masturbaattori Seuraava arvio: Airturn3 masturbaattori, vagina