Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Otouch Airturn3 - Masturbaattori, vagina

TESTIRAPORTTI

Miesten suosioon nousseen Airturn -sarjan masturbaattori testattiin kahden testaajan voimin. Tämä masturbaattoreiden moniosaaja sai erityiskiitosta falskaamattomasta imustaan ja juuri oikeasta moottorin sijoittelusta. Värinät kohdistuvat peniksen parhaisiin paikkoihin, kuten terskaan ja frenulumiin.

CupidoMies 29 v.

Tällä kertaa testissä mahdollisimman ilmatiiviiksi suunniteltu Otouchin Airturn3 masturbaattori, joka on melkoinen masturbaattoreiden moniosaaja monilla eri ominaisuuksillaan. Airturn3:sta löytyy siis värinää, imua ja erittäin ilmatiivis insertti, jolla saadaan tunneliin melkoinen alipaine aikaiseksi.

Lelun insertti on valmistettu ihonkaltaisesta TPR:stä ja on kooltaan koteloitujen masturbaattoreiden skaalalla melko pieni: syvyyttä löytyy noin 11 senttiä ja leveyttä vain puolitoista leveimmästä kohdasta, joten hyvin tiukasta paketista on kyse - varsinkin kun allekirjoittaneen penis on keskivertoa kookkaampi ja varsinkin paksumpi. Tämä luo omat haasteensa lelun tiukkuuden kanssa ja ilman runsasta määrää liukuvoidetta ei insertin sisälle ole asiaa. Värinäohjelmia Airturn3:sta löytyy kuusi kappaletta, tasainen värinä ja viisi erilaista aaltoilevaa ohjelmaa. Värinätehokkuutta voidaan säätää kolmelle eri tasolle, joista allekirjoittanut käytti aina vain tehokkainta tasoa, joka sekään ei ollut lopulta omaan makuun riittävän tehokas puhtaaseen värinäpohjaiseen orgasmiin, mutta antoi kivan lisämausteen runkkaukseen. Plussat lelu kuitenkin saa siitä, että värinämoottori on kohdistettu terskalle ja frenulumin alueelle, joten värinät osuvat juuri oikeaan kohtaan. Varsinaisia imuohjelmia lelusta löytyy kolme erilaista, jotka valitettavasti kaikki olivat omaan makuun hieman liian hitaita. Itse imuominaisuus tuntuu aika hyvälle varsinkin ohjelmassa mikä tekee syviä, pitkiä imuja, mutta allekirjoittanut olisi kaivannut selvästi enemmän tempoa ohjelmiin. Tätä voi onneksi hieman edesauttaa sillä, että vaihtaa jatkuvasti ohjelmasta seuraavaan jokaisen imun välissä, mutta se on melko työlästä sekä vaatii hyvän ajoituksen, jotta imu ehtii sopivasti palautua - eikä siltikään ole riittävän tehokas ja nopea tapa tuottamaan maksimaalista stimulaatiota. Värinä- ja imuominaisuuksia voi molempia käyttää yhtä aikaa ja niitä säädellään kaikkia yhdestä näppäimestä lelun päässä, jota voi painaa neljään eri suuntaan. Lelu pitää pienen piippauksen aina ohjelmaa tai tehoa vaihtaessa, joka käy nopeasti hermoille varsinkin, jos aikeena on jatkuvasti kelata imuohjelmia hieman nopeamman tahdin aikaansaamiseksi.

Tuntumalta Airturn3 on aika lailla erilainen muihin koteloituihin masturbaattoreihin verrattuna. Vaikka värinä- ja imuominaisuudet eivät valitettavasti olleet allekirjoittaneen "death gripillä" pilatulle penikselle riittävän intensiivisiä vaan lähinnä mukava kiusoitteleva lisä, niin se ei tarkoita, etteikö tällä lelulla voisi saada tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Lelun alipaineominaisuudet ovat nimittäin täysin omaa luokkaansa ja ainakin paksulla peniksellä insertti ei vuoda ilmaa tippaakaan edes kovan paineen alla. Tämän ansiosta alipaine pysyy lelun sisällä erittäin voimakkaana ja imee kyrpää kuin viimeistä päivää. Insertin ilmatiiviyteen ei ole säätöjä, joten aina kun tämän lelun nappaa kaveriksi on luvassa tiukkaa kyytiä voimakkaan alipaineen kera, joka tuntuu terskassa kuin suihinoton maailmanmestari olisi imemässä viimeisetkin rippeet sielustasi pihalle. Tuntumaa ei silti voi verrata puhtaasti oikeaan suihinottoon, koska alipaineen intensiivisyyden takia imu tuntuu aika erilaiselle kuin perinteinen suihinotto, vaikka samoja vivahteita on tuntemuksien lomasta aistittavissa. Tuntumaa voisi kuvailla sekoitukseksi voimakasta imua ja runkkaavaa liikettä yhdistettynä insertin muotoilun tuomaan hyväilyyn. Värinäominaisuus antaa kivan lisän ja pienen lisästimulaation osaksi normaalia runkkausta samalla tuoden hieman enemmän syvyyttä nautintoon ja orgasmeihin, varsinkin kun sitä käyttää täydellä teholla. Värinä soveltuu myös pienen intensiteettinsä ansiosta pitkiin, kiusoitteleviin sessioihin, missä tavoitteena ei ole laueta nopeasti vaan hiljakseen kiusata ja nostattaa kiihottuneisuutta ennen isoa O:ta. Sama pätee imuohjelmiin, jotka olivat aivan liian hidastempoisia nopeaan raivorunkkaukseen, mutta soveltuivat hyvin kiusoittelevaan alkulämmittelyyn.

Mainittakoon vielä ennen loppuyhteenvetoa, että insertin saa irrotettua pesun ajaksi ja se on todella helppo pitää puhtaana pienen kokonsa ansiosta, kun sormilla voi avustaa sisustan pesemistä. Itse kotelo on luokiteltu roisketiiviiksi IPX6 luokituksella, eli sen pitäisi kestää myös suunnattua vesisuihkua kevyellä paineella, toisin sanoen siis olla yhteensopiva suihkurunkkaukseen (Huom! Ei kestä yhtäjaksoista upotusta veden alle luokituksen mukaan). Kotelo on myös melko painava, vajaan kilon, mikä on sekä hyvä että huono puoli. Painonsa ansiosta raivorunkkaukseen saa enemmän voimaa peliin, mutta myös kädet väsyvät nopeammin. Väsymistä vastaan auttaa se, että kotelon yläosa on muotoiltu kahvamaiseksi ja siitä saa hyvin kiinni.

Kokonaisuutena Airturn3 jättää hieman kaksijakoisen fiiliksen: lelun alipaineominaisuudet ovat täysin omaa luokkaansa ja normaalisti lelulla runkaten saa sillä lypsettyä kivekset tyhjäksi alta aikayksikön, mutta allekirjoittaneelle liian heikko värinäteho ja liian hitaat/kiusoittelevat imuohjelmat jättävät hieman kylmäksi. Plussaa Airturn3 siis saa ehdottomasti alipaineominaisuuksista, insertin tuntumasta ja värinämoottorin sijoittelusta. Miinusta taasen sataa liian heikoista ohjelmista sekä värinän että imun puolella. Siitä huolimatta voin suositella lelua kaikille, jotka nauttivat alipaineen hyödyntämisestä osana runkkaussessioita tai haluavat kokeilla hieman erilaiselle tuntuvaa koteloitua masturbaattoria.

Kirjoittanut: Cupido
RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Alkuun on heti todettava, että tässäpä on viimeisen päälle jämäkkä masturbaattori! Laitteen painaessa lähes 800g ei jää epäselväksi, että se on tarkoitettu kovaan käyttöön. Muotoilu on kauniin viimeisteltyä ja huokuu niin ikään laatua. Tekstin mukaan laitteen pitäisi sekä imeä että väristä, joten luvassa pitäisi olla aika kokonaisvaltainen käsittely. Laite on roiskevesitiivis, joten veden alle upoksiin tätä ei voi laittaa, mutta eipä tule heti mieleen miksi pitäisikään. Laite on pakattu säilytyspussiin mikä on hyvä asia ja pistää täten vähän vähemmän silmään kaapissa. Korkin irrotuksen jälkeen paljastuu vaginainsertti, joka on vaaleaa todella pehmeää TPR-muovia ja todella pehmeä. Materiaali on erittäin miellyttävän tuntuista ja sen luonnollinen muotoilu alkaa heti herättää liikettä alakerrassa. Häpyhuulien viereen on kohokuvioitu nimi Lisa, joka ei ehkä ole se kiihottavin mahdollinen asia, mutta ei anneta sen häiritä. Insertin suuaukko vaikuttaa muuten tässä vaiheessa melko tiukan näköiseltä, mikä ei välttämättä ole huono asia näin keskivertovarustelluille henkilöille. insertti lähtee helposti pois ja sen takaa paljastuu melkoisen iso vibramoottori. Insertti on myös helppo saada paikalleen. Hyvä, puhdistus siis on ainakin tältä osin yksinkertaista. Ohjausvälineenä toimii joystick laitteen kapeammassa päässä ja äkkivilkaisulla vaikuttaa siltä että imu- ja värinätoiminnot saadaan kytkettyä erikseenkin päälle. Paketin mukaan värinäohjelmia on 6 ja imuohjelmia kolme. Sivusuunnassa voimakkuutta voidaan säätää. Ja sitten testejä kohti..

Kunnon voitelunkin jälkeen sisään pääseminen on nautinnollisen ”työlästä”. Insertti vaikuttaa tiukalta, mutta venyy hyvin, eikä siten tunnu ahtaalta. Se sulkeutuu todella hyvin peniksen ympärille ja alipaine muodostuu jo tässä vaiheessa. Peniksen ollessa sisällä ei alipaine karkaa mihinkään, joten laite on tiivis. Imutoiminto päälle ja menoksi. Nyt tulee ensimmäinen miinus. Pumpun ääni on melkoisen kuuluva. Pumppaus ja vuorotteleva paineen tasaus kuuluu varmasti hiljaisessa talossa keskimäärin joka paikkaan. Tai siltä se ainakin tuntui. Pumppausliike on suhteellisen verkkainen eikä kovin pitkäkestoinen, mutta hetken päästä alkaa tuntua aikas hyvältäkin. Toinen ohjelma on hieman nopeampitahtinen ja kolmas kahden lyhyen ja yhden pidemmän yhdistelmä. Takaisin kakkosohjelmalle ja säätä testiin. Vaikuttaa siltä, ettei tehon säätö vaikuta juurikaan imupuoleen, mutta eipä mitään. Imun teho alkaa jo tuntua, joten on aika laittaa tärinät päälle. Tässäpä se homma alkoikin jo kiihtyä ja vibran kytkennän jälkeen lasti lähtikin liikkeelle alta aikayksikön, ja samassa rytäkässä jäi loput vibraohjelmatkin testaamatta. Tehon säätö oli kyllä selvä ja pienimmilläänkin se oli jo aika tehokas. Myöhemmillä testeillä sama kaava toistui ja hetken imuttelun jälkeen vibran kytkentä räjäytti potin todella nopeasti. Viimeisellä testikerralla jätettiin imu kytkemättä ja annettiin laitteeseen sisään tunkeutuessa muodostuvan alipaineen hoitaa homma. Peniksen pysyessä sisällä alipaine säilyy ja insertti pysyi paikallaan, tässä on selkeästi todella tiivis laite. Jonkin aikaa tuupattua vibra jälleen päälle ja peli oli taas selvä. Puhdistus osoittautui juuri niin helpoksi kuin osattiin epäillä, tämä on selvästi helpoimmin puhdistettava masturbaattori meidän laatikossamme!

Tämän kanssa ei paljoa aikaa tuhlaudu ja lopputulos on takuuvarma joka kerta. Täyden kympin peli, ehdottomasti loistokapine.

Plussat:

  • Laadukas jämäkkä peli, joka hoitaa hommansa takuulla
  • Tiivis myös keskikokoisilla peniksillä
  • Insertin suunnittelu, puhdistus ja ennen kaikkea mahtava materiaali.
  • Huikea alipaine
Miinukset:
  • Äänekkään puoleinen
  • Imupuolen tehonsäätö ja pidempien imaisujen ohjelman puute
  • Imupuolen tai värinän sammuttaminen ei onnistu ilman, että laitteesta ottaa kokonaan virran pois
Kenelle?
  • Sinulle joka haluat laadukkaan masturbaattorin
  • Jos haluat vain yhden masturmaattorin
  • Jos haluat sekä imua että värinää.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Satisfyer - Double Wand-er Seuraava arvio: Icicles - No 84 Lasitappi värinöillä
v