Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Bathmate HydroXtreme - 7 penispumppu

TESTIRAPORTTI

"Yhteenvetona voidaan sitten todeta, että laite on todella laadukas, miellyttävä käyttää sekä todella toimii. Oikeastaan missään vaiheessa sen käytössä ei havaittu haasteita, jotka olisivat johtuneet muusta kuin omasta käyttövirheestä, joten vaikka hinta on korkea, niin tämä on todella huikea peli ja muutti ainakin oman käsityksen tästä tuoteryhmästä kertaheitolla."

RuuhkavuodetPari M43 v. N40 v.

Penispumppujen markkinat maailmalla ovat laajat ja lyhyellä tarkastelulla sinne mahtuu monenlaista härveliä. Omat hyvin vähäiset kokemukset ovat tähän asti perustuneet halpaan testimielessä ostettuun malliin, joka osoittautui paitsi tehottomaksi niin myös äärettömän epämukavaksi. Tämä kokemus pohjalla lähdettiin kuitenkin innolla testaamaan Bathmaten HydroXtremeä, joka painii ainakin ihan eri hintaluokassa. Sinällään tutkimus osoittaa, ettei niin sanotussa viihdekäytössä saavuteta pysyviä tuloksia, vaan ne ovat parhaimmillaankin vain toistaiseksi voimassa, niin kauan kuin pumppaaminen on säännöllistä, mutta aika harva kuitenkaan kieltäytyisi edes hetkellisestä itsetuntobuustista, jonka näillä kerrotaan saatava aikaan. Erektio-ongelmissa näiden käytöstä on olemassa puoltavaa näyttöä. Tämähän vaatii siis testaamista ja testiajan jäätyä hieman tavanomaista lyhyemmäksi, täytyy siis olla ahkera ja säännöllinen.

Laitetta on saatavilla kahta kokoa, ja tämä pienempi ns. 7 tuuman malli on tarkoitettu peniksille, jotka ovat erektiossa kokohaarukassa 13-18 cm, ympärysmitan ollessa alle 16,5cm. Suurempi 11 tuuman malli taas on tarkoitettu mitoille 23-28 cm ja ympärystä alle 21,5cm. Saapunut paketti oli todella iso ja painava, joten se avattiin mielenkiintoa tihkuen. Laadukkaasta paketista paljastui säilytyskassi, reipas kasa erilaisia puhdistusvälineitä (myös suihke), suihkuhihna mittanauhalla sekä tietysti itse laite pumppauspalloineen. Tässä kohtaa oli jo selvää, että kyseessä on hieman monimutkaisempi laitos kuin aiemmin koettu alipaineeseen pumpattava muoviputki. Itse laite huokuu laadukkuutta, eikä jää epäselväksi, että se on takuuvarmasti pitkäikäinen vehje. Sen verran paketista paljastui tavaraa, että ensimmäiseksi oli kaivettava käyttöohje esiin, jotta hahmottaisi perusidean.

Laitteen toimintaidea on, että se täytetään vedellä ja asetetaan paikalleen. Vettä pumpataan pois ja luodaan siten alipaine putkeen, joka taas puolestaan vetää verta paisuvaiskudokseen ja säännöllisesti käytettynä venyttää kudosta hieman. Enemmän verta tarkoittaa enemmän erektiota sekä enemmän, noh, kullia. Aiemmin testattu halpamalli toimi pelkällä ilmalla ja pumppaaminen sai aikaan sen, että peniksen pää hankautui putken seinään ja tämä oli kaikkea muuta kuin miellyttävää. Tässä HydroXtremessä väliaineena oleva lämmin vesi taas oli silkkaa mahtavuutta. Alkuun oli vaikeuksia saada vesi pysymään sisällä riittävän pitkään, mutta käyttöohjeen konsultointi uudelleen osoitti oman virheen ja käyttö olikin hyvin helppoa. Laitetta saa ohjeen mukaan käyttää maksimissaan 15 minuuttia joka vuorokausi, ja tämä ohjeistetaan tekemään kolmessa peräkkäisellä pumppauskierroksella jättäen väliin aina muutaman minuutin laskeutumistauon. Tätä testattiin ainoastaan suihkussa ja mukana tullut suihkuhihna osoittautui oikein näppäräksi, sillä sen avulla sai pumpun pysymään oikeassa asennossa ilman, että kädet sitä kannattelivat. Remmin toinen pää kaulaan, toinen putken päähän ja muita suihkuhommia välissä.

Jo ensimmäisellä pumppauskerralla tuli selväksi, että tämähän toimii. Alipaine muodostuu niin pehmeästi, että täytyy todella varoa pumppaamasta liikaa. Penis venyy ihan silmissä putken sisällä ja lämmin vesi ympäröi sitä miellyttävästi. Kolmannen kierroksen jälkeen lopputulema oli vieläkin paremmin nähtävillä, ja ainakin puolikovana kalu oli selkeästi isompi. Tämänhän lupaa hyvää! Erektioon se ampaisi todella vauhdilla, joten selkeästi myös verenkierto oli vilkkaampaa. Ainoa miinus tähän asti oli se, että tämä esivalmistelu sai aikaan sen, että lastikin meinasi lentää jo turhan ajoissa, joten hieman malttiakin piti osoittaa. Seuraavat testikerrat saivat tulokset pysymään ehkä hieman pidempään ja jopa seuraavana aamunakin oli kokoeroa nähtävissä. Puolen viikon jälkeen pidettiin parin päivän tauko testimielessä ja kuten epäily oli, niin myös tulokset hävisivät pikkuhiljaa. Pumppaamiseen taas jatkuttua, ne saavutettiin taas nopeasti ja testiryhmän käsikopelolla suoritetun mittaamisen lopputulos oli, että ”kyllä se paksummalta tuntuu”. Tämä luonnollisesti hiveli itsetuntoa, jota tällaisen käytöstä sanotaan mahdollisesti aiheutuvan. Itse pumppaamisesta ei missään vaiheessa aiheutunut mitään kipuja eikä pidemmälläkään käytöllä saatu aikaan ruhjeita tai ikäviä tuntemuksia, vaan pumppaaminen itseasiassa tuntui hyvinkin miellyttävältä.

Yhteenvetona voidaan sitten todeta, että laite on todella laadukas, miellyttävä käyttää sekä todella toimii. Oikeastaan missään vaiheessa sen käytössä ei havaittu haasteita, jotka olisivat johtuneet muusta kuin omasta käyttövirheestä, joten vaikka hinta on korkea, niin tämä on todella huikea peli ja muutti ainakin oman käsityksen tästä tuoteryhmästä kertaheitolla. Laitetta ei tällä kertaa testattu kylvyssä, mutta luulen että siellä se olisi vieläkin enemmän elementissään ja sitä käyttäisi, vaikka ihan omaksi huvikseenkin. Tämä jää kyllä satunnaiseen käyttöön itselläkin, jos ei muuten niin ihan vaikka omaksi iloksi.

Plussat:
- Jämerä, ehdottoman laadukas peli.
- Toimintavarma ja takuutulokset.
- Miellyttävä käyttää eikä ylimääräisiä ei-haluttuja tuntemuksia.


Miinukset:
- Kovahko hinta, mutta kyllä laatu maksaa
- Vaati alkuun vähän tutustumista, vaikka lopulta olikin helppokäyttöinen


Kenelle?
- Jos olet kiinnostut tutkimaan mitä pumppaamalla saa aikaan
- Jos kokemukset ilmamallista ovat olleet epämiellyttäviä

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Bathmate HydroXtreme - 11 penispumppu Seuraava arvio: Fleshlight Turbo - Core Blue Ice masturbaattori
v