Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Lovense - Calor masturbaattori

TESTIRAPORTTI

"Voin suositella Lovense Calor -masturbaattoria lämpimästi kaikille miehille, oli sitten sinkku tai varattu. Calor on helppokäyttöinen ja täynnä ominaisuuksia." "Todella mielenkiintoinen ja edistyksellinen masturbaattori."

KeltainenpaloautoPari 26 v.

Lovensen Calor -masturbaattori tarjoaa miehille kiusoittelevaa herkkua. Kyseessä on teknologiaa täynnä oleva miesten masturbaattori. Calor -masturbaattori on pakattu täyteen erilaisia ominaisuuksia, joita ei juurikaan muista masturbaattoreista löydy.

Vaikka pariskunta olemmekin, tämä arvostelu on kirjoitettu miehen näkökulmasta.

Olen kokeillut Lovensen Calor -masturbaattoria testijakson aikana sekä yksin että yhdessä puolisoni kanssa. Täytyy heti näin alkuun todeta, että kyseessä on todella mielenkiintoinen ja edistyksellinen masturbaattori. Maturbaattori on melko yksinkertainen rakenteeltaan ja käytettävyydeltään. Käytännössä se on silikoniputki, jossa on kaksi erikokoista suuaukkoa ja jonka keskiosaa voi puristaa kädellä sisäänpäin. Puristettavassa osassa sijaitsee tehokkaasti värisevä moottori ja vastapäätä toisella puolella putkea sijaitsee kolme nystyrämäistä sensoria. Sensorit luova todella mielenkiintoisen käänteen masturbaattorin käyttöön. Sensorit nimittäin voimistavat tai heikentävät värinää sitä mukaan kun penis osuu niihin masturboidessa.

Toiminta periaate kuulostaa siis aika houkuttavalta, eikä vain? Ei siis muuta kuin penis sisään liukuvoiteen kanssa.

Masturbaattorin sisäosa tuntuu sileältä ja pehmeältä. Masturbaattorin sensorit toimivat yllättävän hyvin ja osaavat mukauttaa värinää panemisen tahtiin. Omaan makuuni tosin olisi mahtavaa, jos masturbaattorin sisäpinta olisi poimuinen/nystyräinen kuten monissa fleshlighteissa tai esimerkiksi Lovensen omassa Max 2 -masturbaattorissa on. Sileä ja tasainen sisäosa tuntuu omaan makuuni antavan välillä hieman liian vähän stimulointia, vaikka tuntuukin miellyttävältä ja pehmeältä. Näin ollen sisäpinnan tekstuuri kiusoittelee ja saattaa pitkittää laukeamista välillä vähän liikaakin. Tietenkin tämä voi olla jonkun mielestä ainoastaan hyvä asia, mutta itse kuitenkin pidän hieman tuntuvammasta pinnasta. Onneksi kuitenkin masturbaattorista irtoaa todella voimakasta värinää ja puoltaväliä puristamalla penikseen saa kohdistumaan reilusti painetta sekä värinää entistä keskitetymmin. Ja siinä vaiheessa kun tekee mieli työntää penis pohjaan asti, antaa masturbaattori kovimmat värinänsä. Tämä tuntuu mahtavalta etenkin silloin kun on valmis jo tulemaan ja haluaa ampua lastinsa perille asti.

Syvyysantureiden lisäksi Calorin toinen huippuominaisuus on lämmitys. Masturbaattorissa on lämmitysominaisuus, jolla sen sisäpuolen saa lämpimäksi. Lämpö tuntuu hyvältä ja tuo hieman lisää aitouden tuntua sessioihin. Lämpöominaisuuden käyttö vaatii kuitenkin Calorin kytkemisen laturiin lämmityksen ajaksi. Lämmitys kestää huoneenlämpötilasta riippuen 5-20 minuuttia, joten odotusaika voi viivästyttää session alkamista. Itse en jaksa kovinkaan usein odotella masturbaattoria, joten kyseinen ominaisuus ei ole juurikaan itselläni käytössä.

Ominaisuus, joka on käytössä hyvä, on masturbaattorin hallinta Lovense Remote -sovelluksella. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että Calor -masturbaattorin yhdistäminen puhelimeen on todella nopeaa ja helppoa. Ensimmäisellä testikerralla sovellus tarjosi heti puhelimeen yhdistämisen jälkeen masturbaattorille jopa uuden ohjelmistopäivityksen —siis ohjelmistopäivityksen! Tuntuu aika hurjalta, miten teknologia on kehittynyt seksileluissa, ja miten niitäkin pitää nykyään välillä päivittää kuten puhelinta tai tietokonetta.

Mielestäni sovelluksen käyttö on helppoa ja ainakin toistaiseksi se on ollut varmatoiminen, eikä ole esimerkiksi kadottanut yhteyttä masturbaattoriin. Sovelluksen avulla leikkeihin saa uuden ulottuvuuden, kun joku muu voi ohjailla masturbaattorin värinää puolestasi. Suosittelen kokeilemaan Caloria niin, että esimerkiksi puolisosi ohjailee sitä toisessa huoneessa sinun itse masturboidessa toisessa. Lovense Calor on valitettavasti kuitenkin sen kokoinen masturbaattori, ettei sen kanssa onnistu samanlaiset julkistenpaikkojen leikit kuten puolisoni Lovense Lush 2 kanssa. Tarkoitan siis sellaisia leikkejä, joissa Lush 2 -masturbaattori on puolisoni sisällä ja minä ohjailen sen värinöitä samalla kun olemme esimerkiksi vaateostoksilla. Tämän tyyliset leikit onnistuvat kuitenkin Calorilla kotioloissa.

Kuten aiemmin todettiin Lovense Calor on helppokäyttöinen. Se on myös helppo hoitoinen, sillä se on täysin vedenkestävä ja näin ollen helppo puhdistettava. Masturbaattorin sisäpinta tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä, ja vaikka sen materiaali tuntuukin laadukkaalta, on masturbaattorissa havaittavissa mieto silikonin haju, joka ei ole vielä toistaiseksi lähtenyt pois useista pesukerroista huolimatta. Haju ei varsinaisesti haittaa ainakaan omaa käyttöäni, mutta huomasin, että haju saattaa tarttua hieman käsiin käytön jälkeen.

Yhteenvetona voin suositella Lovense Calor -masturbaattoria lämpimästi kaikille miehille, oli sitten sinkku tai varattu. Calor on helppo käyttöinen ja täynnä ominaisuuksia. Sen kaksi erikokoista suuaukkoa mahdollistaa myös monipuolisen sopivuuden eri kokoisille peniksille. Keskiosaa puristamalla masturbointiin saa haluamaansa tiukkuutta ja painetta, eikä voimakas värinäkään jätä kylmäksi. Jos malttaa vielä hieman odottaa, saa masturbointiin mukaan myös miellyttävää lämpöä.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa postin tuomasta paketista paljastui pitkään varovasti odotettu tuote – masturbaattori! Olemme saaneet testata Lovensen tuotteita aiemminkin ja kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, joten odotukset Calorin suhteen olivat korkealla. Lelu on tyylikkään näköinen ja laadukkaan tuntuinen, ja ominaisuuksiakin vaikuttaa pakkauksen mukaan olevan varmasti tarpeeksi.

”Kuivana” käsissä testatessa nystyrämäiset moottorit tuntuvat olevan tehokkaita ja niitä on sijoitettu koko masturbaattorin pituudelle. Moottorit ovat myös hieman äänekkäitä, mutta eivät mitenkään häiritsevästi. Salaisiin leikkihetkiin Calor ei ehkä kuitenkaan äänensä puolesta ole paras valinta. Sormilla kokeiltaessa voi tosiaan huomata pakkauksessakin mainitun värinän kosketustunnisteisen ohjauksen; moottorit käynnistyvät yksi kerrallaan, mitä syvemmältä seinämiä painaa. Lisäksi värinäohjelmien ohjaus on toteutettu mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla: ohjauspainikkeita on kaksi, joista toisella kuljetaan valikkoa eteenpäin ja toisella takaisin. Tällöin ei tarvitse aina kelata kaikkia ohjelmia läpi, jos vahingossa ohittaa haluamansa ohjelman. Lisäksi ohjelmia on tarpeeksi vähän, jolloin ylimääräinen ja turhauttava valikon selaaminen jää pois. Iso plussa tästä.

Meillä ei vielä tähän mennessä ole yhtään tekopillua tai masturbaattoria vielä ollut, joten lelua lähdettiin testaamaan suurella innostuksella. Lelu haluttiin koeajaa yhdessä, joten mikäpä sen parempi tilanne siihen kuin esileikki. Eipä siis muuta, kuin liukkaria meisseliin ja lelu vaimokkeelle. Vaikka odotukset olivatkin melko korkealla, voi herranjumala kuinka ensimmäiset työnnöt ylittivät kyllä ne kaikki. Puristuksen määrää saa säädeltyä todella helposti, materiaali on miellyttävän tuntuinen ja nystyrämäiset moottorit on sijoiteltu juuri oikein. Värinäohjelmat ovat hyviä, mutta niitäkään ei oikeastaan edes tarvitse, sillä kosketustunnisteinen värinäkin toimii niin hyvin. Tästä lelusta nauttii selvästi meistä molemmat, eikä aikaakaan, kun lempiasento tämän lelun käyttämiselle löytyy; mies selälleen sängylle, nainen istumaan naamalle ja käyttämään lelua. Tämä nostaa kuitenkin nopeasti innostuksen jo niin kovaksi, että ajatukselle yhdynnästä on pakko heittää hyvästit ja upottaa vain naama pilluun, antautua orgasmin vietäväksi ja nauttia.

Seuraavalla kerralla edellisestä viisastuneena päätämme jatkaa leluun tutustumista niin, että esileikin aikana pornoa katsellessamme molemmat käyttävät omia lelujaan. Vierekkäin nautiskellessa ja pussaillessa lelu yllättää kuitenkin taas sillä kuinka hyvältä se tuntuu, ja jonkin ajan päästä huomaankin kuiskaavani puolison korvaan, että tulen ihan kohta. Taas silmät kiinni ja seitit vatsalle. Tässä kohtaa oli jo pakko myöntää, että vaikka olemme olleet aina hieman skeptisiä tekopilluja ja masturbaattoreita kohtaan, niin kun lelu saa kaksi kertaa kahdesta lelu tulemaan nopeasti ja vahingossa, on sen pakko olla helvetin hyvä.

Myöhemmilläkään käyttökerroilla lelu ei jättänyt kylmäksi kertaakaan, vaan se vakiinnutti heti paikkansa lempilelujemme joukossa. Mainitsemisen arvoinen toiminto on myös esilämmitys, joka toimii, kun lelu on kytkettynä laturiin. Lämmityselementit ovat kohtalaisen tehokkaat ja oikeasti lämmittävät tunnelin seinämän mukavan lämpöiseksi ennen käyttöä.

Lelun saa myös yhdistettyä Bluetoothin välityksellä sovellukseen: Lovense Remote, joka on saatavilla App Storesta sekä Google Play-kaupasta. Olimme päässeet jo aiemmin kokeilemaan saman merkin toista lelua, joten sovellus olikin meille jo ennestään tuttu! Viimeksi sovellukseen tutustuessamme yllätyimme positiivisesti, sillä sovellus oli todella helppokäyttöinen ja sen kehittämiseen oli myös selvästi panostettu, sillä lelun yhdistäminen sovellukseen oli nyt, kuten aiemminkin toisen lelun kohdalla, todella helppoa ja nopeaa ja lisäksi siitä löytyi paljon hauskaa ja jännittävää kokeiltavaa.

Sovelluksesta löytyy seksileluille tutut kauko-ohjausominaisuudet ja niiden lisäksi sovelluksessa oli valmiina muutama valmis rytmi/ohjelma, joiden nopeutta on mahdollista säätää. Näiden ohella käyttäjällä on myös itsellään mahdollisuus luoda omia ohjelmia ja tässä hommassahan vain mielikuvitus on rajana! Itse tehtyjä ohjelmia on mahdollista tallentaa sovellukseen ja käyttää uudelleen myöhemmin. Sovelluksen kautta on mahdollista myös kokeilla toisten käyttäjien luomia ohjelmia sekä jakaa omiaan, mikäli uskaltaa! Rekisteröitymällä sovellukseen saa käyttöönsä myös etäohjaustoiminnon, joka mahdollistaa yhteiset leikit esimerkiksi työmatkoista huolimatta – erittäin kiva lisä pariskunnille.

Sovelluksen ominaisuudethan eivät lopu vielä tähänkään vaan tarjolla on myös musiikkiosio, jonka kautta on mahdollista soittaa musiikkia, joko oman puhelimen muistista tai suoraan Spotifysta oman tilin kautta. Tällöin lelu värähtelee musiikin tahdissa. Tämä hauska ominaisuus sopii varmasti etenkin niille, jotka saavat fiiliksiä musiikin kuuntelusta leikkien ohella. Musiikkiin reagoimisen ohella sovelluksesta löytyy myös ääniohjaus, jota käyttämällä lelu reagoi esimerkiksi puheääneen (lue: voihkintaan) ja sen voimakkuuteen.

Omaan makuumme erikoisimmat toiminnot, joita sovelluksesta löytyi, olivat nopeusohjaus sekä herätysominaisuus. Itse emme ainakaan kyseisen lelun osalta keksineet näille mitään käyttöä. Ylipäätään sovelluksen koimme tämän lelun käytössä ehkä melko turhaksi ja hankalaksi. Yksin huvitellessa ei kuulosta kovin helpolta tai houkuttavalta pitää lelua toisessa kädessä ja kännykkää, jossa on sovellus auki, toisessa. Yhteisleikkeihin sovellus saattaa tuoda hauskan lisän silloin tällöin, kun kumppani voi määritellä lelun värinänvaihteluita (etänä).

TL;DR
Mikä? – Bluetooth-yhteydellä, esilämmityksellä ja kosketustunnistuksella varustettu masturbaattori
Hyvää? – Tehokkaat moottorit, miellyttävä materiaali, sopivan karsitut toiminnot, hyvä muotoilu, laadukas tuote
Huonoa? – Ei ehkä maailman hiljaisin lelu
Kenelle? – Kyrvällisille sekä pariskunnille

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: Satisfyer - Curvy Trinity 3 Seuraava arvio: ARCWAVE Ion - Pleasure Air masturbaattori
v