Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Curvy Trinity 3

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan kaksipäistä vibraattoria kehuttiin ja moitittiin. Kotiäiti 32 vietti useita todella märkiä ja orgasmintäyteisiä hetkiä vibraattorin kanssa, kun taas Raksu ja Naksu eivät saaneet siitä toivomaansa irti.

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Ja niin saapui taas uusi testattava. Innosta hykertelin, kun näin pakkauksessa olevan tutun ja lemppareihini kuuluvan merkin, Satisfyerin!

Pakkaus on tuttua Satisfyer laatua. Jämäkkä boxi, sinetti, joka takaa, ettei pakkausta ole avattu ja magneetti pakkauksen kyljessä, joka totisesti on näppärä käytössä. Pakkauksesta löytyy usb laturin johto ja ohjeet, sekä takuuseen liittyvä tiedote, jotka eivät sisällä suomen kieltä.

Ohjeista käy ilmi kuitenkin kaikki olennainen englanniksi ja osa ohjeiden kohdista on myös kuvitettuja.

Latauksen ajan laitteessa vilkkuu valo, valmiiksi ladatussa laitteessa valo jää palamaan. Selkeää ja näppärää.

Satisfyer Curvy Trinity 3 vaikuttaa mielenkiintoiselta tulokkaalta. Kyseessä on siis hybridi, joka tarkoittaa, että voit käyttää laitetta klitoriksen stimulointiin ja myös hieromasauvana. Laite ei taivu stimuloimaan klitorista samanaikaisesti emättimessä ollessaan. Siispä saat yhdessä tuotteessa vähän niin kuin kaksi eri aikaan käytettävää lelua. Tuotteen pinta on silkin sileä ja vesitiiveyden takia mielettömän näppärä pestä. Klitorista imevän aukon tosin puhdistin mahdollisimman hellästi, etten vahingossakaan saisi vahingoitettua laitteen mekanismia. Siinä pestessäni ei kuitenkaan tullut tunnetta, että sitä normaalisti pesemällä mitenkään rikki saisi, eikä tuotteessa ole mitään irto-osia. Pidän myös tuotteen ulkonäöstä. Ihana väri ja tyylikäs muotoilu ja mikä parasta, tämä ei millään tavalla imitoi penistä ulkonäöllisesti.

Kerrankin muuten ennätin rauhassa availla paketin, pestä ja laittaa lataamaan uutukaisen heti paketin saatuani. Testausta jouduin kuitenkin taas jäädä odottamaan, koska päiväunet ennättivät loppumaan. Siispä lelu hetkeksi siivouskomeroon talteen odottamaan sopivaa hetkeä.

Iltapäivä ja ulkoiluhetki koitti onneksi nopeasti ja jääväsin itseni pesemään pyykkiä sisälle. Ah mikä ihana tekosyy.. Pyykkikoneen latauksen maailmanennätys, kuivien viikkaus ja siivouskaapissa odottaa täyteen ladattu herkku.

Nappaan vesipohjaisen liukuvoiteen kaveriksi ja laitan pyyhkeen kodinhoitohuoneen lattialle.

Tuotteesta löytyy kolme nappia. Yksi käynnistää ja voimistaa imutoimintoa, toinen pienentää imun tehoa. Kolmannesta napista painamalla vaihtuu värinät.

Moottorit ovat tehokkaan tuntuiset. Värinää löytyy eri voimakkuuksilla ja erilaisin värähtelytahdein reilu kymmenen eri tahtia. Mielestäni oikein kattava setti. Myös imua löytyy kymmenkunta eri voimakkuutta, todella hentoisesta kunnon kyytiin.

Aloitan testailun seisaaltaan. Päätän kokeilla ensin pelkkää imua ilman värinää. Tämä kyllä lämmittelee paikat todella nopeasti ja orgasmia ei todellakaan tarvitse jäädä huhuilemaan. Parin orgasmin jälkeen laitan imut pois, siirryn pyyhkeen päälle lattialle ja annan lelun liukua emättimeen. En ole koskaan ollut ihan hirveästi vain emättimen stimuloinnin perään leluja käyttäessäni, mutta testimielessä tietysti kaikki kokeillaan ja onneksi niin!

Säädin värinöitä ja päätin laittaa kunnon voimakkaat värinät päälle, kun sauva löysi g-pisteen. Antauduin värinöille ja kas vain, sain emätinorgasmin! Omalla kohdallani tämä on jokseenkin harvinaista, koska enimmäkseen saan orgasmin samanaikaisesti klitorista hyväilemällä. Tätä orgasmia tosin odoteltiin hetki ja värinät oli ns "tapissa", mutta tästä on hyvä jatkaa pelkkien emätinorgasmienkin metsästystä.

Ihmetyksen hekuman jälkeen päätin ottaa kaikki irti lelusta ja käynnistin värinän lisäksi imun. Aloin liu'utella imua häpyhuulien sisällä, mikä olikin ihan mielettömän mahtavaa. Kun imevä kohta on vain kuoppa lelussa, eikä suutin ole mikään uloke, lelu liukuu mahtavasti vaihdellen imukohtaa fiilisten mukaan. Annan lelun helliä klitorista imien ja väristellen rauhallisesti. Testailen erityisesti värinä ohjelmat kunnolla läpi. Niistä osa on minulle sopivia kiusoittelua ajatellen, osassa rytmi taas vie mukanaan orgasmien aalloille. Kun ohjelmat on selattu läpi, alkaa klitoris olla jo hieman äärirajoilla. Päätään ottaa vielä viimeiset orgasmit irti kunnon tehoilla. Onneksi varasin kaverikseni lattialle pyyhkeen, sillä voimakas värinä ja kova imu, (jotka olivat jo niin lujat, että tuntuma oli ihan siinä rajoilla, että onko tämä liikaa) saivat minut squirttaamaan erittäin voimakkaasti. Onneksi on juuri sopivasti pyykkipäivä.

Pesen Curvy Trinity 3:n ja laitan lepäämään kaappiin seuraavaa kertaa varten.

Kylpyhetki oli myös pakko kokeilla. Tästä sanottakoon heti, että talon hiljennyttyä lelujen tulisi olla todella hiljaisia ja sitä tämä kyllä olikin. Mutta sitten kokemukseen kylvyssä. Lelun toiminta on vedessä ihan yhtä hyvä, kuin muutenkin. Koen kuitenkin, että lelun tuntuma on pehmeämpi ja käytinkin voimakkaampia tehoja kylvyssä, kuin aiemmin käytin. Joka tapauksessa sessio oli erittäin nautinnollinen ja tulen varmasti ottamaan tämän lelun uudestaankin kylpyyn. Liukastetta en kylvyssä itse käyttänyt, enkä myöskään tiedä miten vesiliukoiset liukuvoiteet käyttäytyvät vedessä, mutta itse vesi kaiketi sai imun tarttumaan kivasti klitorikseen, joskin lelua ei voinut liu'uttaa samoin, kuin liukkarin kanssa. Tämä tosin vain sivuhuomiona, eikä lelun tietysti kuulukaan liukua ilman liukuvoidetta samoin, kuin liukuvoiteen kanssa.

Koska lelu oli varsin koukuttava, olen sitä käyttänyt pikaisesti silloin tällöin. Pikaisen session kanssa tosin käytän yleensä voimakkaita tehoja ja ensimmäisen tällaisen kohdalla opin nopeasti, että pikaisilla saan istua pöntön päällä, koska squirttaan rajusti. Siispä varoituksena sana, vaikka et yleensä squirttaisi, tämä lelu saattaa saada sen täysin yllättäen aikaan ja sitä en ainakaan itse pysty mitenkään estellä, vaan pian paikat tulvii tuosta kirkkaasta nesteestä.

Yhteenvetona voisin sanoa, että varren pituus ja kaarevuus tekee käyttökokemuksesta mukavan ja parhaille paikoille ylettyy helposti ja eri asennoissa, kuten vaikka pikaisesti seisaaltaan. Tämä klitoriksen stimulointiin tarkoitettu ominaisuus toimisi varmaan hyvin myös raskausaikana, jolloin ainakin minulla on haasteita ylettyä "pelipaikoille" omin käsin. Selällään maatessani mietin myös, että periaatteessa tällä pystyisi leikkiä kaksi pimppiä samaan aikaan, joskin käytännössä en tiedä kuinka se toimisi.. Ei varmaan ainakaan hirveästi olisi liikkumavaraa..

Leikkiminen on jokseenkin liukasta ja "sotkuista" touhua, eikä siis vain siksi, että tällä itse squirttaan, vaan siksikin, että pään vaihdon yhteydessä toinen pää on aina aika liukuvoiteinen ja koska lelun materiaali on sileä ja pehmeä, se tosiaan liukuu hyvin. Koen kuitenkin saavani hyvän otteen lelusta kaikesta huolimatta sen muotoilun ansiosta. Ongelmia sotkun kanssa ei tosin ole, jos kyseisellä leikkikerralla malttaa pysytellä vain toisen lelun pään kimpussa.

Tämä on ehdottomasti ruuhkavuosia elävän äidin unelma vekotin ja jää todellakin käyttöön 1. tehokkuuden ja 2. hiljaisuuden vuoksi. Tällä pystyy ottamaan pikaiset vaikka vessassa muun perheen ollessa hereillä. Satisfyer Curvy Trinity 3 tulee olemaan jatkossa ehdottomasti luottoleluni.

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme testattavaksi Satisfyerin Curvy Trinity 3 -vibraattorin, joka yhdistää ilmanpaineella ja vibraatiolla toimivan klitorisstimulaattorin ja perinteisen vibraattorin, joka on tuote-esittelyn perusteella suunniteltu palvelemaan G-pistettä. Tuotteen saapuessa innostuimme mahdollisuudesta, sillä etenkin Raksu on ollut jo pitkään Satisfyer Pro 2 -stimulaattorin tyytyväinen käyttäjä.

Ulkomuodoltaan tuote on perinteistä merkin klitorisstimulaattoria modernimpi ja materiaali on Satisfyerin muiden uudempien tuotteiden tapaan miellyttävän ja pehmeän tuntuista. Kokonaisuudessaan lelu oli kuitenkin erikoisen jämäkkä ja klitorisosuudesta oli jätetty pois pehmeä silikoninen suutinosa. Vibraattori näytti kuitenkin erittäin tyylikkäältä ja herätteli muotoilullaan kutkutuksia.

Testasimme Curvy Trinity 3:a muutamaan otteeseen hyödyntäen kaikkia tarjolla olleita ominaisuuksia. Ensimmäisenä huomion kiinnitti tuotteen ohjainnäppäiden erikoinen asettelu ja näiden aiheuttama haastava ergonomia. Näppäimet toimivat perinteisessä vibraattorikäytössä, mutta klitorisstimulaattorin kanssa ne olivat kömpelöt, sillä ohjaus tapahtui stimulaattorin takana olleelta tasaiselta sivulta. Näin ollen, kun tuotetta käyttää itsekseen, näppäimet ovat kaukana ja niitä varten tulee kurotella ikävän pitkälle. Kun taas puuhasimme laitteen kanssa yhdessä, huomasimme, että varresta oli vaikeaa saada sellaista otetta, joka olisi tuntunut mukavalta ja jossa näppäimiä olisi ollut helppo käyttää.

Itse vibraatio ja ilmanpainekokemus jätti myös toivomisen varaa. Vibraatio oli heti ensimmäisestä asetuksesta lähtien voimakas eikä sitä ollut mahdollista ohjata takaisin vaan voimakkuuden vaihduttua kovemmaksi täytyi käydä kaikki vaihtoehdot läpi, jotta pääsi takaisin alkuperäiseen moodiin. Klitorisstimulaation kohdalla vibraatiosta oli kyllä hyötyä – ikävä kyllä kuitenkin siitä syystä, että ilmanpainevaihtoehto ei ollut kovin tehokas ja voimakkuuden sai säätää noin tasolle viisi asti, jotta stimulaatio alkoi edes tuntua. Lisäksi klitorisstimulaattorin reuna oli kova ja periksiantamaton, mikä teki kokemuksesta melko epämukavan. Naksu kuvasi tätä jopa kivuliaaksi. Vibraattoriosuus puolestaan toimi jossain määrin, mutta sekään ei kuitenkaan lyönyt perinteisempiä vibraattoreita laudalta.

Kokonaisuudessaan Satisfyer Curvy Trinity 3 oli suurista odotuksista huolimatta melko vaisu kokemus, ja totesimme yhteistuumin, että pysyttelemme tämän sijaan perinteisissä vibraattoreissa ja aina yhtä luotettavassa Satisfyer Pro 2:ssamme.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Clandestine Devices - Mimic Plus Seuraava arvio: Lovense - Calor masturbaattori
v