Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

NO-PARTS - Charlie dildo

TESTIRAPORTTI

Testaajille ennestään tuntematon No Parts -tuotemerkin strap on -valjaat ja dildo saivat kehuja toimivuudestaan ja laadukkuudestaan. Valjaat tuntuivat käytössä pehmeiltä ja vakailta. Charlie dildo tuntui testaajien mielestä hieman liian kovalta, mutta se löytänee oman paikkansa vaihtelun lisäämisessä.

Raksu ja Naksu29-v naispari

Saimme testiin No Parts -merkin Jordan-strap on -valjaat sekä Charlie-dildon. Tämä ilahdutti meitä suuresti, sillä nautimme myös näistä aktiviteeteista ja laadukkaammat välineet ovat aina tervetulleita.

Tuotepakkaukset olivat yksinkertaisia mutta moderneja ja laadukkaan oloisia. Raksulle juolahti pakkauksen designista ensimmäisenä mieleen työkalut, sillä suunnittelu oli melko kulmikasta, eikä värimaailma yhtä hempeä kuin mihin olemme tähän saakka tottuneet (toki kokemuksemme pyörii lähinnä naisille suunnattujen seksilelujen ympärillä). On myös hyvin ymmärrettävää, että muun muassa naispareille suunnatut tuotteet huokuvat maskuliinisuutta ja raksaintoa – ovathan lesbot tunnetusti rautakaupassa kuin kotonaan.

Ensimmäiset fiilikset tuotteista itsestään oli myös laadukkaat. Valjaat tuntuivat pehmeiltä ja miellyttäviltä ja mallista näki heti, että ne sopivat käyttöön monen kokoisille rakastajille. Dildossa puolestaan huomion kiinnitti sen silkkinen silikonipinta ja jämäkkä olemus. Jäykkä pohja ja varsi lupailivat vakautta, joka joskus on joustavampien ja isompien vehkeiden kanssa hieman hakusessa.

Ottaessamme tuotteet käyttöön totesimme valjaiden pehmeyden erittäin miellyttäväksi. Remmit eivät painaneet tai kiristäneet mistään, ja myös etuosa tuntui mukavalta haaroja vasten. Etuosassa oli tarjolla myös tasku, jonka tarkoitus lienee bullet-vibraattorin sijoittaminen valjaisiin, jotta myös niiden käyttäjä pääsee nauttimaan täysillä menosta. Ajatus on tietysti hyvä, ja tarjolla usein myös muissa valjaissa, mutta taskun poikittainen asettelu kummastutti hieman. Tämä voi hieman häiritä bulletin asettelua, mutta värinästä on varmasti iloa siitä huolimatta.

Kokonaisuudessaan valjaat olivat hyvin toimivat ja tulevat varmasti parantamaan strap on -leikkiemme tasoa. Pienen miinuksen ne kuitenkin saavat vyötärön hieman hankalasta kiristysmetodista – valjaita ei voi vain vetää päälle ja kiristää remmeistä vetämällä, vaan takaosa täytyy taitella sopivalle kireydelle ennen kiristysremmien tiukentamista, mikä voi osoittautua hieman kömpelöksi etenkin hellien hetkien tohinassa.

Myös dildo osoittautui käytössä toimivaksi ja se soveltui erinomaisesti yhteen samaan aikaan testissä olleiden No Parts -merkin strap on -valjaiden kanssa. Toisaalta pohdimme, että dildon kovuus saattaa jakaa käyttäjien mielipiteitä. Mikäli toiveena on nimenomaan löytää jämäkkä leikkikalu, tämä tuote on erinomainen valinta, mutta pehmeämmästä ja joustavammasta materiaalista pitävälle jokin toinen tuote saattaa soveltua paremmin.

No Parts oli meille merkkinä uusi tuttavuus, mutta ensikokemus merkin tuotteista oli positiivinen. Strap on -valjaat sopivat monen kokoisille käyttäjille, ne ovat mukavat päällä, ja näyttävät melko perinteisiltä, joten uskoisimme valjaiden sopivan hyvin jokapäiväiseen käyttöön – tämä meillä ainakin on suunnitelmissa. Charlie-dildo puolestaan oli ehkä hieman turhan jäykkä, jotta ottaisimme sen aktiiviseen käyttöön, mutta dildo löytää varmasti oman paikkansa, kun kaipaamme vaihtelua.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: NO-PARTS - Jordan strap-on jockstrap harness Seuraava arvio: NO-PARTS - Taylor strap-on jockstrap harness
v