Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

NO-PARTS - Logan dildo

TESTIRAPORTTI

No-Parts -sarjan valjaat olivat testaajien mielestä napakat ja niiden suuri säätövara koettiin erittäin positiiviseksi. Logan-dildon imukuppi mahdollistaa monipuolisen käytön, mutta saattaa testaajien mukaan olla aktiiviharrastajan makuun hieman liian pieni. "Kaikin puolin kokemus NO-PARTS:n tuotteista oli siis positiivinen ja lelut jäävät varmasti jatkossakin käyttöön."

JäniinitPari, 25 v.

Tällä kertaa laatikosta paljastui jo pidemmän aikaa varovasti haaveissa ollut lelu; sträppäri! Tarkemmin sanottuna NO-PARTS:n Taylor valjaat sekä saman firman Logan dildo. Valjaat ovat ensivaikutelmaltaan laadukkaan oloiset ja napakat, säätövaraakin tuntuisi olevan todella reilusti. Dildo on maltillisen kokoinen, silikoninen ja pinta on samettimainen. Emätinpenetraatioon tai paljon anaaliseksiä harrastavalle dildo voi olla jopa pienehkö, mutta aloitteleville peputtelijoille koko on varmasti riittävä. Muodon ja pinnan ansiosta dildo on siis helposti pestävä. Valjaiden pesua varten niiden mukana tuli pesupussi, joka onkin todella hyvä apuväline valjaiden pesuun pyykkikoneessa. Dildossa on myös pohjassa imukuppi, joten vaikka kyntäjää ei juuri hädän hetkellä sattuisi olemaan lähellä, voi meisselin lyödä esimerkiksi suihkun kaakeliin ja hoitaa homman yksinkin.

Valjaissa on dildolle kaksi paikkaa, joten anatomiasta riippumatta dildon saa passattua hyvin mieleiseen kohtaan. Molemmat näistä paikoista ovat läpireikiä, joten valjaita voivat käyttää myös omalla melalla varustetut henkilöt. Tämä tarjoaa mahdollisuuden tuplapenetraatioon - mikäs sen parempaa! Samasta lystistä pääsevät tietenkin nauttimaan myös naisparit, jos hankkii settiin vielä toisen dildon.

Meillä ei vielä aiemmin sträppäristä varsinaisesti ollut kokemusta, joten odotimme testaamista luonnollisesti innokkaasti. Halusimme heti ensimmäisellä testikerralla kääntää perinteiset roolit päälaelleen. Tämä kuitenkin aiheutti valjaiden säätöjen puolesta jännitystä, sillä pariskunnan naisosapuoli on hyvin pienikokoinen. Valjaissa riitti kuitenkin silti säädöt hyvin ja ne sai napakasti päälle. Myös toiseen suuntaan varoja on hyvin, joten tässä tapauksessa todellakin one size fits all; tutummin termein ainakin välillä XS-XXL.

Roolien vaihto olikin todella virkistävä kokemus ja sekä antavalla että saavalla osapuolella oli todella mukavaa. Jopa niin mukavaa, että lähetyssaarnaajassa kun mies sai keskittyä saamiseen naisen hieman samalla runkatessa, olisi äärimmäisen nopea ja nautinnollinen orgasmi ollut saatavissa takuuvarmasti. Tästä, ja muutaman seuraavan eri takaapäin -variaation näköaloista johtuen alkoi valjaiden sisälläkin olla jo sen luokan Niagara valloillaan, että valjaat dildoineen lensivät nurkkaan, roolit vaihtuivat takaisin tuttuihin ja kyyti oli kovempaa kuin oli hetkeen ollut!

Tuplapenetraatio meille taas oli jo dildojen myötä tutumpi kokemus, mutta valjaiden avulla sekin helpottui huomattavasti, kun molempien kädet jäivät vapaaksi kaikkia muita aktiviteettejä varten. Erittäin hyvä lisä siis myös perinteisempään penetraatioseksiin. Kaikin puolin kokemus NO-PARTS:n tuotteista oli siis positiivinen ja lelut jäävät varmasti jatkossakin käyttöön.

TL;DR
Mikä? – Strap-on, jockstrap, sträppäri, mailavyö…
Hyvää? – Valjaiden napakka rakenne ja suuri säätövara, pesupussi ja mahdollisuus tuplapenetraatioon
Huonoa? – Dildo voi olla aktiiviharrastajan makuun hieman pieni
Kenelle? – Kaikille, joilla on vähintään yksi partneri

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: NO-PARTS - Taylor strap-on jockstrap harness Seuraava arvio: Nexus - Simul8 Stroker Edition eturauhaskiihotin
v