Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Circe, Ultra Soft Silicone Vibe

TESTIRAPORTTI

Testiryhmän uusi testaajapari sai arviotavakseen täsmäklitoriksiihottimen. Testaajapari tuli testien jälkeen siihen tulokseen, että tätä vibraattoria voi suositella etenkin härnäämiseen ja silittelyyn; lämmittelyyn ja hellyydenkipeyteen. Se voisi toimia ihmiselle, joka kaipaa jotain hellän kutkuttavaa, eikä hurjia tehoja.

NeljäTissiäNaispari, 21N ja 24N

Ensimmäinen testipakettimme tuli nopeasti mutta epämukavasti siten, että jouduimme jännittämään yllätyksen "unboxausta" turhan kauan. Lopulta onneksi saimme paketin, ja vielä mukaan lemmenlomalle :)

Kevyt pakkaus ei jäänyt mieleen, mutta itse tuote oli kaunis. Salmiakkimuotoiltu musta varsi oli visuaalisesti kiva ja sitä oli helppo pitää kädessä. Silikoni materiaalina tuntuu mukavalta ja se on helppo puhdistaa.

Vibraattori toimii yhdellä patterilla, jonka voimalla se on jo jonkin aikaa jaksanut väristä. Siinä on perustärinää asteikolla 1-3, ja säädöt 4-10 olivat erilaisia rytmejä. Painaessa vahingossa kolmosasteelta neloseen piti aloittaa etsintäkierros alusta, porrastus toimii siis vain eteenpäin. Rytmejä löytyi kivasti erilaisia, ''puhelin äänettömällä''-tuuttauksesta rivakampaan. Voimakkainkaan värinä ei ollut kovinkaan voimakas.

Vibraattori on melko hiljainen, äänen saa peittoon peiton alle. Muutoinkin vibraattori on mallikas tilanteeseen, jossa sen ei kuulu näkyä tai kuulua; se mahtuu, vaikka taskuun (tai kuten meillä, käsimatkatavaroihin).

Otimme tuotteen käteen ja kärkiosaa venkuttaessamme hihitimme, miten näin taipuisalla päällä saa mihinkään tähdättyä.

Valitettavasti ensivaikutelma ei ihan pettänyt, koska meille tehot ja koko olivat turhan hillittyjä. Varsinkin yhdessä kokeillessamme emme tajunneet potentiaalia, vaan turhauduimme aika nopeasti, koska lelu tuntui vaativan liikaa keskittymistä, jotta kulma olisi oikea. Tällainen pikkupäävibra oli meille uusi, ja piti pistää ensin kumppani näyttämään itse, miten se toimisi.

Meistä toinen tykkää tarkan voimakkaasta stimuloinnista, toiselle laaja kosketus on se juttu. Tarkan klitoriksen naiselle taipuisuus ei niin sopinut, vaan piti painaa aika kovaa itseään vasten, että tunsi mitään.

Laajempaan kosketukseen tuli ensiksi mieleen kokeilla vartta, mutta salmiakkikuvioiseen kovahkoon varteen värinä ei hyvin ulotu. Sen sijaan muutamien senttien pituisella kärjenvarrella sai ihan kivasti tuntumaa, ja se tuntui paremmalta kuin pienellä nuppipäällä hutiminen.

Tämä vibraattori jää meille käyttöön luultavasti lähinnä ihon hellimiseen, esimerkiksi solisluissa ja kaulassa tämä tuntuu ihanalta. Korvaan en uskaltanut työntää...

Voimme siis suositella vibraattoria etenkin härnäämiseen ja silittelyyn; lämmittelyyn ja hellyydenkipeyteen. Se voisi toimia ihmiselle, joka kaipaa jotain hellän kutkuttavaa, eikä hurjia tehoja. Tuotekuvaukseen koemme vibraattorin antavan vastetta.

Kirjoittanut: NeljäTissiä
Edellinen arvio: Nexus - Simul8 Stroker Edition eturauhaskiihotin Seuraava arvio: Dido, Ultra Soft Silicone Vibe
v