Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Teazers - Strap-on ja dildo

TESTIRAPORTTI

Testaajaparin mukaan tämä tuote sopii parhaiten peggingiin tai anaaliseksiin tutustuville henkilöille. Helposti lähestyttävä ja toimiva kokonaisuus!

Raksu ja Naksu29-v naispari

Uusin testituote Kaalimadolta saapui sisältöönsä nähden yllättävän pienessä pakkauksessa. Tuotteen nimen ja kuvauksen mukaan luvassa olisi strap-on-valjaat sekä dildo, mutta aluksi oli vaikea uskoa, että moiset mahtuisivat noin pieneen pakkaukseen. Näin kuitenkin oli! Teazers-merkille ominaisesta tyylikkäästä – ja tällä kertaa erityisen pienestä – pakkauksesta löytyi melko yksinkertainen ja kevyt strap-on-järjestelmä sekä pieni silikoninen dildo.

Valjaat olivat yksinkertaiset ja helposti puettavat. Dildo oli valmiiksi kiinni valjaissa, mutta sen poistaminen ja takaisin laittaminen eivät tuottaneet vaikeuksia. Dildo pysyi paikoillaan valjaiden hieman joustavassa, mutta melko jämäkässä aukossa hyvin – ehkä tiukan kiinnityksen tai pienen kokonsa ansiosta – eikä sitä tarvinnut käytössä asetella uudelleen tai juuri tukea kädellä. Strap-on-osuus oli tuotteessa siis odotusten mukainen. Ainoa selvä miinus oli kuitenkin ehkäpä siinä, että kiinnitysrengas oli mukana tulleelle dildolle juuri sopiva, eli näin ollen myös liian pieni isommille dildoille. Tälle yhdistelmälle valjaat siis sopivat erinomaisesti, mutta mikäli strap-onille olisi enemmänkin käyttöä ja suunnitelmissa on ottaa myös isompia leluja mukaan repertuaariin, niin siihen tarkoitukseen tämä tuskin on oikea tuote. Valjaiden rakennekaan ei ollut kaikkein mukavin ja vakain, sillä niitä piti paikallaan vain yksi etukappaleesta selän puolelle vyötärönauhaan kiinnittynyt remmi. Muissa käyttämissämme valjaissa on usein ollut esimerkiksi pakaroiden alta kiristetyt lisäremmit tuomassa käyttöön lisävakautta.

Tuotepakettiin kuului siro, kuplamaisella varrella varustettu silikoninen dildo. Dildo oli tuntumaltaan mukavan pehmeäpintainen ja varreltaan sopivan joustava. Koon puolesta kyseessä oli kuitenkin selvästi pienempään kastiin kuuluva kaveri. Tuotteen nimestä päätellen tämän Teazersin strap-on-dildoyhdistelmän olisi tarkoitus sopia niin perinteiseen kuin anaaliseksiinkin. Käytännössä näin varmasti onkin – ja toki meillä kaikilla on myös omat mieltymyksemme – mutta meille dildo osoittautui peruskäytössä liiankin pieneksi, lähinnä ohuen ympärysmittansa puolesta. Anaaliseksiin lelu sen sijaan on huomattavasti sopivampaa kokoa: ei liian pieni, mutta ei myöskään uhkaavan kokoinen ensikertalaiselle tai melko tuoreeltaan näitä leikkejä aloittelevalle. Dildon anaalikuulia muistuttava muotoilu on myös erityisen miellyttävä lisä.

Lopullinen tuomiomme onkin, että Teazers Strap-On Dildo ei ehkä olisi ensimmäinen valintamme noin yleisesti strap-onia etsiessämme, mutta mikäli kiikarissa on helposti lähestyttävä, erityisesti anaalikäyttöön sopiva strap-on-kokonaisuus, on tuote varmasti paikallaan ja hintansa väärti.

Kirjoittanut: Raksu ja Naksu
Edellinen arvio: Nexus - Simul8 Wave Edition moottoroitu eturauhaskiihotin Seuraava arvio: Teazers - You Blow My Mind masturbaattori
v