Kaalimato.com uudistuu - lue lisää

Satisfyer - Air Pump Booty 5+

TESTIRAPORTTI

Pumpattava vibraattori jakoi jonkin verran mielipiteitä testaajien kesken. Vibraattorin ballongin tuottamat tuntemukset tuntuivat toisen testaajan mielestä erittäin nautinnollisilta, kun taas toiset testaajat eivät saaneet siitä sen erikoisempia tuntemuksia irti. Pumpattava vibraattori pysyy hyvin paikoillaan muihin vibraattoreihin nähden ja tämä ominaisuus osoittautui erittäin käytännölliseksi erityisesti etäohjausta käytettäessä.

LeopardileidiNainen 27 v.

Huh, no nyt oli mielenkiintoinen yllätys pakettia avatessa. Hieman erilainen Satisfyer mihin olen tottunut. Mielenkiinnolla kokeilemaan! Siisti paketti, niin kuin näissä sättäreissä yleensä onkin. Usb-piuha mukana, helppo ladata. Kevyt kädessä, mukavan tuntuinen, pehmeä materiaali. Väri oli omaan makuun miellyttävä. Kannattaa ladata akku täyteen ennen leikkejä, ettei tule kesken kaiken paha mieli.

Monikäyttöinen tuote kyseessä, vain mielikuvitus rajana. Voi tunkea mihin reikään haluaa tai sitten vaikka vain stimuloida esimerkiksi nännejä tai klitorista. Itse kokeilin aluksi yhdessä Satisfyer Pro 2 kanssa, erittäin toimiva ja kiihottava yhdistelmä, laittamalla tämän tuotteen pilluun ja kiihottamalla Satisfyerilla klitorista, huh. Voi käyttää joko ilman ballongin laajentamista tai sitä laajentamalla, itse valitsen viimeisen vaihtoehdon, toimii Ballonki on helppo tyhjätä nappia painamalla, kun siltä tuntuu.

Pyllyyn laittaessa myös erittäin toimiva. Tuote esittelyä lainaten, painaa kyllä kiihottavasti eri alueita. Ballonki laajenee huomattavan suureksi. Tuntuu turvalliselta käyttää, kun kanta on leveämpi ja tuotteesta saa hyvän otteen loop-kahvan ansiosta. Pyllyyn laitettaessa suosittelen vahvasti liukkarin käyttöä, joten kun tilaat tuotteen kotiin, niin tilaa myös liukkaria, jos se on sattunut loppumaan.

Laitteen kanssa käytettäväksi on saatavilla ilmainen Satisfyer Connect -sovellus. No, tämähän piti ladata saman tien. Sovelluksen avulla voit luoda omia värinäohjelmia, tässäkin taivas rajana. Live ohjelman avulla voi säätää värinää ja ohjelmia älylaitteen avulla. Sovelluksen avulla saa myös yhteyden esimerkiksi Spotifyihin ja Satisfyerin saa tärisemään, vaikka Rammsteinin tahtiin. Luomalla tunnuksen ja kirjautumalla sisään sovellukseen, voi nauttia myös etäleikeistä. Kiva Online-kokemus luvassa sitä haluaville.

Tuote sisältää 12 eri värinäohjelmaa, eli rajumpaa kyytiä myös luvassa sitä haluaville. Omaan mieleen värisi kyllä sopivan voimakkaasti ja eri tahteihin. Ohjelmia vaihtamalla saa erilaista tuntumaa leikkeihin. Itselleni tuote tulee jäämään viikoittaiseen käyttöön, henkilökohtaisesti tykkäsin eniten tuosta Satisfyer Pro 2 ja tämän tuotteen yhdistelmästä.

Suosittelisin tuotetta erityisesti pariskunnille, tuo mukavan lisäpiristeen peruspanemiseen, tai miksei vaikkapa etäsuhteeseen. Satisfyer Connect- sovellus mahdollistaa etäseksin, kumppani voi säädellä värinöitä, vaikka toiselta puolelta maailmaa. Toimii myös sooloseksiin erittäin hyvin, itse käytin tätä tällä kertaa pelkästään yksikseen. Voisin myös suositella tutuille, jos on yhtään kiinnostusta peppuleikkeihin. Antaisin tuotteelle arvosanaksi 4/5.

Kirjoittanut: Leopardileidi
JäniinitPari, 25 v.

"Kivan näköinen dildo. Eipäs vaan sittenkin anaalitappi. Tai ehkä sittenkin joku peppu… …dildo? Oho – ja täytettävä!"

Pakettia avatessa kesti hetki hahmottaa, mikä tuo vaaleanpunainen lelu oikeastaan on. Satisfyer Air Pump Booty 5+ on kuitenkin siis anaalivibraattori, jonka päätä voidaan suurentaa pumppaamalla sinne ilmaa leluun sisäänrakennetulla pumpulla. Satisfyerille tuttuun tapaan lelu on jämäkän oloinen, materiaalit ovat miellyttävän tuntuisia ja säätönapit ovat niin selkeät, ettei käyttöohjeen avaamista tarvitse edes miettiä.

Ei siis muuta, kuin tositoimiin. Koska kauniimman sukupuolen edustaja oli matkoilla, jäi ensikosketuksen ottaminen miehen vastuulle. Ensin täytyi tietenkin tunnustella pelkkää vibraa. Lelu on melko ohut, joten sen sisään laittaminen onnistui helposti ja mitään sen suurempia alkulämmittelyitä kaipaamatta. Moottorin värinä on voimakas ja värinäohjelmia on sopivasti. Vibran täyttäminen ei vastoin odotuksia tunnu oikeastaan miltään, mutta täytettynä vibra pysyy todella hyvin paikoillaan, eikä ulos lipsahtamista tarvitse miettiä ollenkaan. Pienen ensifiilistelyn jälkeen olikin siis aika etsiä sopiva leffa, kaivaa kaapista kaveriksi vielä vibraava penisrengas ja masturbaattori ja nautiskella!

Myöhemmin lelua päästiin kokeilemaan yhdessä kumppanin kanssa eikä tämäkään kokemus todellakaan jättänyt kylmäksi! Miehen kertomukset vibraattorin loistavasta paikallaan pysymisestä innostivat kokeilemaan lelua myös pillun puolelle. Useissa dildomallisissa vibraattoreissa on se ongelma, että O-hetken lähestyessä tai viimeistään sen aikana, alapään lihakset supistelevat lelun ulos. Innolla lähdettiin siis testaamaan olisiko tämä hiukan eri mallinen lelu ratkaisu ongelmaan.

Myös pilluun lelu sujahti miellyttävästi eikä sen täyttäminen ilmalla aiheuttanut juuri minkäänlaisia tuntemuksia. Lelun värinä kuitenkin tuntui miellyttävältä ja oli riittävän voimakas. Vierekkäin kumppanin kanssa laitettiin hydrauliikkafilmi pyörimään ja annettiin lelun väristä sisällä. Sen kaveriksi käyttöön otettiin saman merkin klitoriskiihotin, ja yhdessä nuo lelut mahdollistivatkin erittäin nautinnollisen orgasmin. Tulemisen jälkeen klitoriskiihotin heitettiin sivuun ja touhua jatkettiin pelkän vibraattorin voimin. Kumppani liikutteli vibraavaa lelua edestakaisin pillussa, joka tuntui ensi alkuun hieman epämukavalta johtuen ilmatäytteisen lelun pään suuresta koosta. Kun ilmat päästi lelusta pihalle, oli se kuitenkin melko oivallinen myös tähän käyttötarkoitukseen. Nälkä kasvoi kuitenkin syödessä, ja lelun suhteellisen pienestä koosta johtuen päädyimme vaihtamaan isompaan dildoon ja sen kautta kumppanin omiin varustuksiin. Dildona käytettäessä kahva on erittäin hyvä, sillä rengasmaisesta kahvasta saa hyvän otteen, vaikka kädet olisivat kyynärpäitä myöten liukkarissa ja eritteissä.

Pillusta vapautumisen jälkeen lelua sovitettiin myös pariskunnan kauniimman osapuolen peppuun. Lelu sujahti sisälle helposti liukkarin saattelemana ja tuntui oikein miellyttävältä myös tässä osoitteessa. Kokemukset olivat samanmoisia kuin lelua aiemmin kokeilleen miehen; täyttäminen ei tuntunut juuri miltään, lelu pysyi hyvin paikallaan ja värinäohjelmat olivat miellyttävän tuntuisia. Yhdessä lelua käytettäessä nousi kuitenkin esiin yksi miinus, sillä kahvaosa on lelussa niin iso, ettei kaikissa asennoissa nussiminen tästä johtuen onnistu. Mitään suurempaa innovointia sopivien asentojen löytäminen ei kuitenkaan vaadi, vaan esimerkiksi lähetyssaarnaajassa lelu mahtuu aivan hyvin olemaan paikallaan. Tässä asennossa lelu osuu myös äärimmäisen miellyttävästi peniksen alapinnalle ja antaa näin osansa myös miehelle. Lopulta myös yhteiskäytöstä siis kuitenkin enemmän hyvää, kuin pahaa sanottavaa.

Kuten monet muutkin Satisfyerin lelut, myös tämä on mahdollista yhdistää bluetoothilla puhelimeen ja Satisfyer-sovellukseen. Tätä kautta puhelinta voidaan käyttää kauko-ohjaimena lelulle. Monesti yhdistämismahdollisuus on kiva lisä, mutta ei tuo merkittävästi lisäarvoa lelulle. Tämän lelun kanssa tilanne on kuitenkin hieman toinen, sillä lelu aidosti pysyy pitämättä paikallaan, eikä sitä siis tarvitse olla koko ajan säätämässä, jolloin sovellusta käytettäessä ei tarvitse kurotella lelun nappeja turhaan. Testasimme lisäksi useamman lelun yhteisohjausta, joka toimii myös loistavasti. Esimerkiksi tämän vibran ja Curvy 2+:n saa värisemään/imemään samaan tahtiin, joka on ehdottomasti mukava lisä.

TL;DR
Mikä? – Ilmalla täyttyvä anaalivibraattori
Hyvää? – Pumppauksen takia pysyy hyvin paikallaan, tehokas moottori, yksinkertaiset napit, käytettävyys sovelluksella
Huonoa? – Pumppu melko äänekäs, kahvaosa melko iso, joka rajoittaa nusuasentojen määrää
Kenelle? – Kaikille peppulelujen ystäville

Kirjoittanut: Jäniinit
Edellinen arvio: ZENN Rea - Prostata- ja G-piste dildo Seuraava arvio: Satisfyer - G-Spot Flex 1
v